Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

    • 8 ώρες πρίν, Nels είπε:

      Αυτές που δεν γράφονται είναι το γονιδιακό πακέτο ελέγχου. Μόνο ενα (το MHTFR) από τα περίπου 20 γονίδια γράφεται και σε κάποια κέντρα αφορούν το ποσό αυτό από το πακέτο. Εκεί που τις έκανα πχ εγώ κόστιζε 180 ο πλήρης γονιδιακός έλεγχος και μου αφαίρεσαν τα 50 ευρώ από το MHTFR που γραφόταν μέσω ΕΟΠΠΥ. Όλες οι υπόλοιπες εξετάσεις θρομβοφιλιας που δικαιολογουνται μέσω ΕΟΠΠΥ και μπορείς να τις κάνεις και στο Ελενα τελείως δωρεάν (χρόνος προθρομβινης, αντιφωσφολιπιδικο κλπ) ήταν μια χαρά αλλά από τον γεννετικο βγήκε ότι είχα το γονίδιο της προθρομβινης που ευθύνεται για θρομβωσεις στην εγκυμοσύνη οπότε και έκανα αντιπηκτικες και με παρακολουθουσε και αιματολογος ανά 2-3 μήνες στην εγκυμοσύνη για να βλεπουμε αν έχει αλλάξει κάτι οπότε  να χρειάζομαι μεγαλύτερη δόση. Η αδερφή μου είχε το γονίδιο Leiden που και αυτό προκαλεί θέματα σε εγκυμοσύνη οπότε πήρε και αυτή αντιπηκτικη αγωγή σε εγκυμοσύνη με φυσική σύλληψη. Να τις κάνεις όλες τις απαραίτητες εξετασεις πριν την ετ γιατί είναι πολύτιμες οι υγιεις βλαστοκυστες, μην αφήσεις τίποτα στην τύχη.

      Μακάρι να έχουμε ευχάριστα νέα από τον προεμφυτευρικο κ δεν αφήνω τίποτα στην τύχη! Με μια εξέταση αίματος γίνονται όλες οι εξετάσεις για θρομβοφιλια? Τα αποτελέσματα αργούν να βγουν? 

Μπερδεμένη


Τασία1

Recommended Posts


Διαφημίσεις

Just now, Τασία1 είπε:

Γειά σας θέλω την βοήθεια σας είχα 20 μέρες καθυστέρηση και έκανα το τεστ και βγήκε αρνητικό και β χοριακη και ήταν 7,4. Και τώρα έχω αίμα τι σημαίνει αυτό. 

Καλησπέρα κορίτσι μου!! Το τεστ βγήκε αρνητικό γιατί η χοριακη δεν ήταν τόσο μεγάλη σκέψου ότι την ανιχνεύουν από 25 και πάνω!!! Εχεις θετική χοριακη χαμηλη αλλά αν έχεις αίμα μάλλον πρόκειται για βιοχημική αποβολή!! Έχεις μιλήσει με τον γιατρό σου?

Link to comment
Share on other sites

Just now, Τασία1 είπε:

Όχι 

Αύριο έχω κανονίσω να κανό μια χωριά ακόμα. Να δω τι γίνετε. 

Μίλησε και με τον γιατρό σου μηπως σου δώσει προγεστερόνη!! Μπορεί να εξελιχθεί και καλά ποτέ δεν ξέρουμε!! Αύριο που θα κάνεις την χοριακη ελπίζω να δεις διπλασιασμο και το αίμα να μην σημαίνει βιοχημική!!! Αλλά και αυτό να είναι μην στεναχωριέσαι το θετικό είναι ότι γίνεται η σύλληψη !!

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

Just now, Τασία1 είπε:

Ναι. Και  τι έγινε με εσένα.?  Κάτι θετικό έχεις παιδάκι 

Όχι δυστυχώς δεν έχω...εμένα δεν είχε θετική έκβαση είχε μείνει σταθερή η χοριακη μου και μετά από μια εβδομάδα σχεδόν έπεσε!! 

Link to comment
Share on other sites

Just now, Τασία1 είπε:

Και εμένα βγήκε αρνητική  η εξέταση 2.3

Λυπάμαι πολύ κοριτσάκι μου!! Είναι δυστυχώς πολύ συχνό φαινόμενο οι βιοχημικες!! Το καλό είναι ότι μπορείς να ξαναπροσπάθησεις από αυτόν τον κύκλο κιόλας!!! 

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις


Just now, Τασία1 είπε:

Όχι απλά κάνουμε ελεφθερα δεν  προσέχουμε και ήταν περίεργο όλο αυτό. Εσύ προσπαθείς καιρό. 

Θα μείνεις πάλι εύκολα!! Μόνο που καλό είναι να πεις στον γιατρό σου για αυτό που συνέβη!!! Εγώ έχω στο ιστορικό μου 2 αποβολες μια παλινδρομη και μια βιοχημική!! Τώρα πριν το καλοκαίρι δεν θα προσπαθησουμε πάλι!! 

Link to comment
Share on other sites

Μακάρι θα ήθελα πολλή είναι και η ηλικία μου κιόλας έχω ανχοθη και για αυτό ευχομε να σου πάνε όλα καλά και να σου έρθει γριγωρα ένα μωράκι. 

Ναι εννοείτε θα πάω μέσα στην άλλη εβδομάδα να δω από τι έγινε αυτό. 

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις


Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Δημιουργία νέου...