Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Δεν κοιμάται στην κούνια


Recommended Posts

Γεια σας θα ήθελα να ρωτήσω μήπως ξερεται τι να κάνω με την μικρή μου είναι 5 μηνών και κοιμάται στο κρεβάτι μαζί μου προσπαθώ από την αρχή να την βάλω στην κούνια αλλά τίποτα πήρα και ένα λίκνο να την έχω δίπλα μου αλλά ούτε εκεί κοιμάται το έχω βάλει δίπλα μου τουλάχιστον μα μην πέσει από το κρεβάτι και κοιμάται μόνο αν την θηλάζω αν πάω να την σηκώσω να την βάλω στην κούνια το καταλαβαίνει και ξυπνάει κατευθείαν.

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

Καλημέρα Σπυριδουλα! Έχεις ένα φυσιολογικό μωρό που προτιμά να κοιμάται με τη μαμα του και όχι μόνο του σε μια κούνια! Εγώ την έχω σε λίκνο και προσπαθώ τώρα να συνηθίσει την κούνια. Τη βάζω λοιπόν όποτε θέλει να κοιμηθεί κατά τη διάρκεια της μέρας. Το βράδυ στο λίκνο δίπλα μου. Όποτε κλαίει είμαι από πάνω της, σχεδόν μπαίνω μέσα στην κούνια και τη χαϊδεύω, τη φιλάω για να ξέρει ότι είμαι εκεί. Επίσης, έχουμε βάλει ένα μομπιλε στην κούνια που γυρνάει γύρω γύρω και έχει και φωτάκι για να της τραβάει το ενδιαφέρον και έντονα χρωματιστά σεντονακια. Βάζω επίσης μια μουσική που βρήκα στο YouTube που τη χαλαρώνει, είναι ένα νανούρισμα που υπάρχει σε παιχνίδια της fisher price. Εάν κάνεις αναζήτησή lullabies fisher price θα το βρεις είναι με ένα φεγγαράκι. Όποτε αρχίζει και κλαίει αρκετά τη σηκώνω, την αλλάζω λίγο χώρο και ξανά πίσω. Το κάνω αυτό οσες φορές χρειαστεί μέχρι να ηρεμήσει. Επίσης τη βάζω και για να παίξει λίγο μέσα στη μέρα με τα παιχνίδια της μόνο για να συνηθίζει το χώρο. Δεν θέλω να την αφήσω να κλαίει μέσα στην κούνια για να μη τη συνδυάσει άσχημα. Θέλει υπομονή και ηρεμία από μέρους σου. Θα το βρείτε στο τέλος. 

  • Ευχαριστώ 1

preg.png

Link to comment
Share on other sites

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Δημιουργία νέου...