Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

    • 8 ώρες πρίν, Nels είπε:

      Αυτές που δεν γράφονται είναι το γονιδιακό πακέτο ελέγχου. Μόνο ενα (το MHTFR) από τα περίπου 20 γονίδια γράφεται και σε κάποια κέντρα αφορούν το ποσό αυτό από το πακέτο. Εκεί που τις έκανα πχ εγώ κόστιζε 180 ο πλήρης γονιδιακός έλεγχος και μου αφαίρεσαν τα 50 ευρώ από το MHTFR που γραφόταν μέσω ΕΟΠΠΥ. Όλες οι υπόλοιπες εξετάσεις θρομβοφιλιας που δικαιολογουνται μέσω ΕΟΠΠΥ και μπορείς να τις κάνεις και στο Ελενα τελείως δωρεάν (χρόνος προθρομβινης, αντιφωσφολιπιδικο κλπ) ήταν μια χαρά αλλά από τον γεννετικο βγήκε ότι είχα το γονίδιο της προθρομβινης που ευθύνεται για θρομβωσεις στην εγκυμοσύνη οπότε και έκανα αντιπηκτικες και με παρακολουθουσε και αιματολογος ανά 2-3 μήνες στην εγκυμοσύνη για να βλεπουμε αν έχει αλλάξει κάτι οπότε  να χρειάζομαι μεγαλύτερη δόση. Η αδερφή μου είχε το γονίδιο Leiden που και αυτό προκαλεί θέματα σε εγκυμοσύνη οπότε πήρε και αυτή αντιπηκτικη αγωγή σε εγκυμοσύνη με φυσική σύλληψη. Να τις κάνεις όλες τις απαραίτητες εξετασεις πριν την ετ γιατί είναι πολύτιμες οι υγιεις βλαστοκυστες, μην αφήσεις τίποτα στην τύχη.

      Μακάρι να έχουμε ευχάριστα νέα από τον προεμφυτευρικο κ δεν αφήνω τίποτα στην τύχη! Με μια εξέταση αίματος γίνονται όλες οι εξετάσεις για θρομβοφιλια? Τα αποτελέσματα αργούν να βγουν? 

Όταν ο άντρας σου δίνει αναφορά στη πεθερά σου.


Giota1983

Recommended Posts

Καλησπέρα . Εχω ένα πρόβλημα που το ανακάλυψα τελευταία. Ο άντρας μου λέει σχεδόν οτι συζητάμε στην πεθερά μου. Το κατάλαβα μετα απο μια έντονη συζήτηση που είχαμε τις προάλλες με την πεθερά μου και τη μαμα μου. Μιλούσαμε για δουλειές του σπιτιού και ποσο πρεπει να βοηθάει ο άντρας γενικα και άρχισε να λεει πράγματα που εγω δεν της ειχα πει. Αφήστε που φάσκει και αντιφάσκει σε αυτα που υποστηρίζει οτι κάνει. Λέει πως δεν πρέπει να ανακατεύονται τα πεθερικά στο ζευγάρι αλλα απο την αλλη την ενοχλεί που η μανα μου μενει δίπλα μας και μας βοηθάει τωρα που ειμαι εγκυος. Και κατι αλλο που με ενοχλεί ειναι οτι ο άντρας μου οποτε του κανω μια παρατήρηση για κατι τοσο απλο οπως το να βάζει στη θεση του την καρέκλα μετά το φαι επειδή καθε φορα το ξεχναει αντιδρά έντονα και λεει οτι δεν του αρέσουν οι παρατηρήσεις και ότι παρεξηγείται. Δεν μπορω όμως να μη του λεω και τίποτα οταν με ενοχλεί κατι γιατι αλλιώς ποιο το νόημα της επικοινωνίας στη σχέση. Εσείς είχατε τέτοια παρόμοια προβλήματα στη σχέση σας? Τι μου προτείνετε να κανω. Δε μπορω αυτη την αντίδραση του και θελω με κάποιο τρόπο να το συζητήσω μαζι του χωρις εντάσεις. Πιστεύω πως επειδή η εγκυμοσύνη και η συγκατοίκηση ήρθαν σε σχετικά σύντομο διάστημα ισως δεν έχει καταλάβει ακομα τις ευθύνες που εχει. Είμαστε 1 χρόνο μαζι και συγκατοικούμε 6 μηνες. Με αγαπάει το ξερω και θέλει το καλύτερο για μενα αλλα αυτού του τύπου η συμπεριφορά δεν μου αρέσει. 

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Διαφημίσεις

Αρχικά θα μπορούσες να του κάνεις μια κουβέντα ρωτώντας τον αν αυτά που συζητάτε μεταξύ σας τα μεταφέρει στην μητέρα του, (μην ξεχνάς πως η σχέση γιου και μητέρας είναι λίγο τζιζ..) και δες τι θα σου πει... αν θα είναι ειλικρινής.. εξήγησε του τι πιστεύεις, τι σ΄ενοχλεί και προσπάθησε να είσαι ξεκάθαρη... Θεωρώ πως οι γονείς δεν πρέπει ν' ανακατεύονται στη ζωή του ζευγαριού και πρέπει τα ίδια τα παιδιά να τους βάλουν κάποια όρια, από τη στιγμή όμως που η μητέρα σου απλώς σας βοηθάει και δεν παρεμβαίνει σε αποφάσεις σας ή οτιδήποτε άλλο που έχει να κάνει με εσάς, πού είναι το κακό; Μήπως η πεθερά σου ζηλεύει; Υπάρχει κι αυτό το ενδεχόμενο και στο λέω από προσωπική εμπειρία και συγκεκριμένα, από τη μητέρα μου... ναι, έχω το αντίθετο εγώ... ζηλεύει η μητέρα μου τη σχέση μου με την πεθερά μου. Όσο για τον σύζυγό σου, καλύτερα δώσε του λίγο χρόνο να προσαρμοστεί με τις νέες συνθήκες κι όσο μπορείς συζήτα του πως πλέον είστε δύο ενήλικες, ξεκινάτε μια οικογένεια και δεν μπορεί να τα επωμίζεται όλα μόνο ο ένας... δώσε του παραδείγματα από την οικογένειά σου ή τη δική του αν έχεις... ή ακόμα και φίλων... 6 μήνες πάντως είναι πολύ λίγο, θα δεις πως θα στρώσει η κατάσταση... νομίζω! 

Link to comment
Share on other sites

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Δημιουργία νέου...