Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

    • Κορίτσια καλησπέρα! Έχω αγχωθεί πάλι γιατί έκανα κάτι εξετάσεις θρόμβο φιλίας και ενώ όλες είναι καλες βγήκε ένα PAI-1 4G/4G που ενώ στα αλλά λέει φυσιολογικός γονότυπος σε αυτό δεν λέει. Ξέρει κάποια κοπέλα τι είναι αυτό; Είμαι  7η βδομάδα και αντιπηκτικές δεν κάνω ούτε ασπιρίνη παίρνω.. Σήμερα το ιατρείο είναι κλειστό όποτε αύριο θα επικοινωνήσουν μαζί μου και έχω αγχωθεί.. 

Ομοιοπαθητικη


Sussenah

Recommended Posts

Γεια σας!Θα ήθελα τη γνώμη σας γύρω από την ομοιοπαθητικη.Θελω να ξεκινήσω. Βρήκα έναν ομοιοπαθητικό αλλά από όσο είδα δεν είναι γιατρός,έχει εκπαιδευτεί σε διάφορα σεμινάρια. Έχετε κάποιο  καλό να μου συστησετε;Επίσης αν δεν έχει και πτυχίο ιατρικής είναι θέμα λετε;Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

Λόγω επαγγέλματος έχω ακολουθήσει πολλά σεμινάρια γύρω από την ομοιοπαθητική. Εγώ προσωπικά δεν την ακολούθησα... Αν και κάποιες φορές έφτασα στο τσακ. Ο άντρας μου έκανε για λίγο διάστημα και είχε δει και αποτελέσματα. Έχω πελάτες που είναι χρόνια οπαδοί της. Οι περισσότεροι όμως , αν όχι όλοι, ακολουθούν και έναν παρόμοιο τρόπο ζωής. Αλλάζουν πχ τη διατροφή τους.

Στην ομοιοπαθητική μπορείς είτε να πας για να λύσεις κάποιο θέμα υγείας είτε πας χωρίς κάποιο πρόβλημα (όλο και κάτι βέβαια θα βρείτε πχ αλλεργίες) και απλά παίρνεις συντηρητικά κάποιο χάπι για κάποιο διαστημα. Τα χάπια είναι πολύ οικονομικά. Και τα παίρνεις από φαρμακεία που έχουν ομοιοπαθητικά.

Έχει τους περιορισμούς της, σταματάς πχ, τον καφέ και παίρνεις ομοιοπαθητικό καφέ, οδοντοκρεμες κτλ.

Όσο για τον ομοιοπαθητικό που θα επιλέξεις, καλύτερα να είναι γιατρός...

Ένας πολύ πολύ καλός και πασίγνωστος είναι στον Πειραιά ο Κυβ...

Έχει στην οδο Παπαδιαμαντοπουλου μετά ένα κέντρο που ξέρω ότι είναι καλό... αν είσαι από Αθήνα.

Αλλά σίγουρα θα βρεις κι άλλους.


yplDp3.png

Link to comment
Share on other sites

Μέσω Skype θα κάνω τη συνεδρία,καθως δεν ειμαι απο Αθήνα,έχω υπόψη μου αυτόν ακριβώς που αναφέρατε και έναν άλλον που όμως δεν είναι γιατρός όπως σας είπα με τον οποιο εχω κλεισει και ραντεβου.Πρεπει να αποφασισω τι να κανω τώρα.. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ! Υ.Γ. όταν λέτε άλλαξαν τρόπο ζωής και διατροφής τι εννοείται;;μπορείτε να γίνετε πιο συγκεκριμένη;

Link to comment
Share on other sites

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Δημιουργία νέου...