Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

    • πρίν από 8 λεπτά , linaa είπε:

      Νομίζω ο προεμφυτικος θα σου δώσει αρκετές απαντήσεις. Κρυφή ενδομητριωση Κ να μένεις έγκυος εύκολα δεν έχω ακούσει να σου πω την αλήθεια . Ίσως εάν επαναλαβεις τις εξετάσεις για καθεξιν αποβολές υπάρχει τμήμα στο Έλενας μπορείς να κάνεις δωρεαν. Εγώ ανεξήγητες καθεξιν αποβολές Κ υπογονιμότητα έχω ακούσει για κρυφό διαβήτη . Δηλαδή το ζάχαρο φαινόταν φυσιολογικό ή ότι ρυθμίζετε φυσιολογικα Κ τελικά δεν ήταν χρειάστηκαν κορυφαίοι ενδοκρινολόγοι για να το λύσουν . 

      @Melusa54 συμφωνώ με την Λινά στο Ελενας να πας! 

Έχει δοκιμάσει κάποιο ζευγάρι το profertil η το spermatrrnd για ενίσχυση σπέρματος?


Recommended Posts

Καλησπέρα, σήμερα που σας γράφω είμαι σε φάση αποβολής για 4η φορά.. Δεν έχουμε βρει κανένα πρόβλημα σε εμένα, το μόνο που βρήκαμε είναι 98%ανωμαλες μορφές στο σπερμοδιαγραμμα του συζύγου και λίγο χαμηλή κινητικότητα. Παρολαυτα μένω έγκυος αμέσως. Όμως δεν προχωράει η εγκυμοσύνη και ο γιατρός κατέληξε ότι μάλλον φτιάχνουμε ελαττωματικά έμβρυα και γιαυτό ίσως οφείλεται η μεγάλη συγκέντρωση ανωμαλιών μορφών στο σπέρμα του συζύγου. Μας συνέστησε το profertil και διακοπή καπνίσματος και σε 3 μήνες να ξαναπροσπαθησουμε αφού πρώτα κάνουμε νέο σπερμοδιαγραμμα να δούμε αν έφτιαξε το σπέρμα. Σας έχει τύχει κάτι αντίστοιχο? Έχει βελτιωθεί το σπέρμα του συζύγου σας με αυτές τις βιταμίνες και με διακοπή καπνίσματος? Να σημειώσω πως ο σύζυγος έχει πάει σε ουρολόγο και δεν έχει κιρσοκυλη.. 

  • Λυπημένη/-ος 1
Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

Καλησπέρα αν και και το είδα λίγο αργά.... profertil πείρε ο σύζυγος για 3 μήνες, του το έδωσε ο ουρολόγος που πάει, αλλά για να είμαι ειλικρινής δεν είδαμε και τρελή διαφορά στο σπερμοδιαγραμμα που έκανε μετά την αγωγή. Υπήρξε μεν μια καλυτέρευση αλλά όχι τρελά πράγματα δεδομένης δλδ και της τιμής του ή οποια είναι τσιμπιμενη. Έχοντας μιλήσει όμως και με άλλες κοπέλες κάποιοι έχουν δει πολύ καλά αποτελέσματα. 

Link to comment
Share on other sites

Καλησπέρα,

Επαναλαμβάνω κάτι που έχω ξαναγράψει εδώ: Για το συγκεκριμένο θέμα χρειάζεται ουρολόγος ειδικός σε ανδρολογικά θέματα. Δυστυχώς δεν έχουν όλοι οι γιατροί την ανάλογη εμπειρία και δεν θα σας παραπέμψουν αλλού. Τα profertil είναι πολύ διαδεδομένα. Τα συστήνουν με την πρώτη γιατροί διαφόρων ειδικοτήτων (ουρολόγοι-γυναικολόγοι). Όμως δεν πιστεύω ότι είναι η πιο ενδεδειγμένη λύση.

Από μακρά προσωπική εμπειρία (παραπέμπω όποιον θέλει να μου στείλει προσωπικό μήνυμα για λεπτομέρειες) η οδός που πρέπει να ακολουθήσει κανείς είναι να επισκεφθεί ουρολόγο ειδικό σε θέματα ανδρολογικά. Κι εκείνος στη συνέχεια θα τους παραπέμψει στις κατάλληλες εξετάσεις και θεραπευτικά πρωτόκολλα. Για να μην θεωρηθεί ότι κάνω διαφήμιση υπέρ συγκεκριμένου γιατρού, σας παραπέμπω σε παλαιότερο post μου όπου είχα αναφέρει κάποιο όνομα.

Οι επισκέψεις σε γιατρούς μη ειδικούς, δυστυχώς, έχουν κοστίσει σε όλους χρόνο, χρήμα και ψυχική φθορά. Από την άλλη, θέλει τύχη για να βρεις κάθε φορά τον κατάλληλο γιατρό.

@Myrainbow Νομίζω το έχω ξαναγράψει. Επιβάλλεται, κατά τη γνώμη μου, να επισκεφθείτε το τμήμα καθ' έξιν αποβολών του Έλενα. Ό,τι και να γράφουμε εμείς εδώ, δυστυχώς, υπολείπεται. Επειδή τα ραντεβού είναι αρκετά μακρινά (γύρω στους 3 μήνες μετά), αν θέλετε στο μεταξύ να διερευνήσετε περισσότερο τον ανδρικό παράγοντα, επιλέξτε εξειδικευμένο ουρολόγο. Το θέμα των αποβολών είναι πολύ σοβαρό και πρέπει να αντιμετωπιστεί πολύ μεθοδικά.

 

 

Link to comment
Share on other sites

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Δημιουργία νέου...