Νικος85

Ψυχολογικός Πόλεμος

Recommended Posts

@Νικος85 νομίζω ότι το πρόβλημα είναι ότι ψάχνετε να αποδώσετε ευθύνες μεταξύ σας για το ποιος έχει το πρόβλημα ... δεν είναι έτσι τα πράγματα , προσπάθειστε να συζητήσετε μεταξύ σας πως νιώθετε και πως σας κάνει να είστε αυτή η κατάσταση που βιώνετε . Ομως η υπογονιμότητα θέλει μια κοινή αντιμετώπιση και μια συμμαχία μέσα στο ζευγάρι  είναι ένας κοινό εμπόδιο  για εσάς . Σε όλη το μήνυμα σου γράφεις ποιος πραγματικά φταίει γι αυτό . 

Ως προς τα υπόλοιπα το ότι ρώτησες μια φίλη σου βιολόγο δεν σημαίνει τίποτα απολύτως γιατί πολύ απλά δεν είναι γιατρός ...γενικά μιλώντας οι πολικυστικες δεν είναι δα και το πρόβλημα του αιώνα σίγουρα αν επηρεαζει την ωορρηξία μπορεί μια γυναίκα να χρειαστεί φαρμακευτική βοήθεια  και ισωσ Να χρειαστεί παραπάνω χρόνο να συλλάβει αλλά όχι και πάντα . Το πρόβλημα συνήθως εντοπίζεται από τον γυναικολόγο που κρίνει αν θα δωθεί κάποιο σκεύασμα ανάμεσα σε αυτά δίνουν και αυτό που σας έδωσε το οποίο μάλιστα κάνει και καλή δουλειά αλλά αυτά τα ξέρουν καλύτερα οι γιατροί . Αν χρειαστεί μπορεί να παραπέμψει σε ενδοκρινολόγο αλλά όχι ότι είναι πάντα απαραίτητο  φαντάζομαι εξαρτάται από διάφορους παράγοντες .. αν ξέρουν καλύτερα άλλες κοπέλες ας γράψουν . 

Επιπλεον ποιος είπε ότι ο κύκλος που παράγει ωάρια είναι μόνο ο κύκλος 28 συν πλην μια μέρα ;;; Αυτό είναι ας πούμε ένα ιδανικό σενάριο ωστόσο και μεγαλύτεροι καθώς και μικρότεροι κύκλοι παράγουν ωάρια . Πιθανά θα μπορούσε κανείς να το δει αυτό με υπέρηχο γραφική παρακολούθηση του κύκλου ώστε να εντοπιστεί η ωορρηξία . Ειδικά φυσικ και δεν ξέρω αν συμβαίνει αυτό σε εσάς αλλά μου είπε μια βιολόγος αυτό και αυτό είναι ο κανόνας σίγουρα δεν ευσταθεί . 

Καλα έκανες και πηγές και ουρολόγο δικό σου αλλα Για να ήμουν σίγουρη θα πήγαινα και σε δεύτερο . Φιλικά στο λέω ...

τέλος επειδή το αναφέρεις ιδιαιτέρως μπορεί να ένιωθες κάπως άβολα όλη τη διαδικασία της ληψησ Του σπέρματος αλλά μια εξέταση είναι και μάλιστα απαραίτητη όπως και η γυναίκα σου κάνει τα αντίστοιχα και φυσικά κάπως πιο επώδυνα πχ σαλπιγγογραφια έτσι συνεισφέρεις και εσυ . 

Συζητγστε πως νιώθετε με όλο αυτό και πως είστε που σας συμβαίνει ... νομίζω αυτό είναι το πιο βοηθητικό . 


NTTHp2.png

Share this post


Link to post
Share on other sites

Διαφημίσεις


Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα