Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

    • 8 hours ago, MK2012 said:

      Κοιτα εγώ είμαι σε φάση που δεν εμπιστεύομαι άνθρωπο τώρα. Δλδ αν μου έλεγες πως τη μέρα νύχτα, θα τσέκαρα έξω να σιγουρευτώ. 
      Το πρωί είχα πάει για υπέρηχο Β φάσης στον Σφακ όπου είδαμε 2 ωοθηλακια. Ενα 18 και ένα 10. Προφανώς το 10 δε προλαβαίνει οπότε θα παίρναμε το 18 αύριο, Τέταρτη.
      Πάμε στον Μαστρ μετά τη δουλειά χθες το απόγευμα και μας είπε πως 3 γονιμοποιήσεις και 0 βλαστοκυστες στα 8-9 ωαρια είναι λίγα συγκριτικά με τα στατιστικά μας πριν και δε μπορεί να εξηγήσει γιατί. Με ρώτησε ποια η γνώμη του Σφακ για τα νούμερα. Του είπα πως θεωρεί πώς είναι τυχαιος παράγοντας και κάποια στιγμή θα βρεθεί το καλό. Αυτο που μου έχει πει δλδ.
      Μετα ο Μαστρ είπε πως διαφωνεί με το prp διότι δε το πιστεύει. Αυτο το ήξερα. Ε και μετά μου είπε για τη Β φάση πως μπορούμε να παίρνουμε ωάρια αν θέλω αλλά δε θα το πήγαινε χωρίς καθόλου φάρμακα όπως κάνω τώρα. Θα έδινε μικρή δόση από ενέσιμα στη Β φάση για 2-3 μέρες (dual stim δλδ) γιατί δε πιστεύει πως υπάρχει νόημα αν δε προλάβουν να ωριμάσουν. Ε και γενικά μου εξήγησε πως πρέπει να κάνω orgalutran όπως έκανα πριν στους κύκλους. Συζητήσαμε για femara, serpafar κλπ..
      Συζητήσαμε και για τα χάπια που παίρνω για το σάκχαρο και γενικά όσα έγιναν όλο αυτό το διάστημα. Έδωσε μεγάλη σημασία στην οικονομική και ψυχολογική επιβάρυνση όλο αυτό τον καιρό. Το τόνισε πολλες φορες. Εκτιμώ που δε μίλησε με άσχημο τρόπο για τον συνάδελφο γιατί δε μου αρέσει όταν το κάνουν αυτό οι γιατροί. Μου είπε να κάνω διάλειμμα 2-3 μήνες και να πάω να κάνω εμβρυομεταφορά αυτά που έχω και του είπα πως δε θέλω, θέλω να μαζέψω κάνα 2 βλαστοκύστες ακόμα.. Τέλος μου είπε πως το ωάριο Β φάσης αν θέλω να το κάνω ωοληψια προτείνει να το αφήσω κανα 2 μέρες ακόμα αντί να το πάρω αύριο λόγω μεγέθους.

      Γενικά ένιωσα πιο οικείο το περιβάλλον και πιο φιλόξενο αλλά οκ ήξερα πως στο άλλο κέντρο είναι πιο ανοργάνωτα κλπ από την αρχή. Εγώ για το γιατρό πήγα και όλα θα μπορούσα να τα παραβλέψω αρκεί να είχα αποτέλεσμα.

      Εγώ πιστεύω σου ταιριάζει ο Μάστρομήνας. Δική μου άποψη γιατί νιώθω ότι σε ηρεμεί. Βέβαια εσύ θα τα βάλεις κάτω και θα αποφασίσεις. Θα μπορούσες ας πούμε να κάνεις αυτή την ωολληψια μαζί του. 

      Πάντως για το prp το έχω ακούσει και από άλλους γιατρούς ότι δεν το πιστεύουν. 

" KP Events " & "Σκέτη Γλύκα" διαγωνισμός: τραπέζι ευχών, για βάφτιση !


Recommended Posts

Η KP EVENTS και η ΣΚΕΤΗ ΓΛΥΚΑ διοργανώνουν για τους αναγνώστες του parents.gr & parentscafe.gr ένα διαγωνισμό με δώρο ένα τραπέζι ευχών βάπτισης!

Ο διαγωνισμός θα περιλαμβάνει

  • διακόσμηση τραπεζιού ευχών βάπτισης (με διακοσμητικά ανάλογα με το θέμα της βάπτισης του νικητή)

  • γυάλες με ζαχαρωτά,

  • βιβλίο ευχών (με το όνομα του παιδιού)

  • 25 μπισκότα ξυλάκι "Σκέτη γλύκα" με σχέδιο ανάλογα με το θέμα της βάπτισης

Ο διαγωνισμός ισχύει μόνο για το νομό Αττικής και οι συμμετέχοντες μπορούν αν δηλώσουν συμμετοχή μέχρι 20 Μάιου στο forum ή στο facebookpage του ParentsCafe.gr.

Για να δηλώσετε συμμετοχή πατήστε εδώ: (προσοχή η κληρωση είναι μόνο για κάτοικους του Νομού Αττικής!) http://www.parentscafe.gr/showthread.php?t=2562

Η αξία του δώρου είναι 200 Ε

Ενδεικτικές φωτογραφίες του δώρου:

  • Τραπέζι ευχών βάπτισης KP EVENTS με γλειφιτζούρια και βιβλίο ευχών

fdiakosm.jpg

  • Ξυλάκι μπισκότο σκέτη γλύκα

ksilaki.jpg

  • Τραπέζι με ζαχαρωτά και γλυκά "Σκέτη γλύκα" για παιδικά παρτι

fdiakosmisi.JPG

Η Εταιρεία KP EVENTS αναλαμβάνει να διοργανώσει για εσάς την εκδήλωση που επιθυμείτε (Γάμος, Βάπτιση, Εταιρικές εκδηλώσεις, Πάρτι), στο κόστος που εσείς θα επιλέξετε.

Σας προτείνουμε πακέτα γα χώρους που μπορείτε να κάνετε την εκδήλωση σας, Διακόσμηση, catering, Μπομπονιέρες, προσκλήσεις, επιχειρηματικά δώρα, δωράκια και ιδέες για παιδικά παρτι και αναλαμβάνει για εσας οτιδήποτε είναι απαραίτητο για να κάνει ένα όμορφο γεγονός της ζωης σας, ακριβώς όπως το έχετε φανταστεί.

Παράδειγμα διακόσμησης: Διακόσμηση βάπτισης KP EVENTS με θέμα αυτοκινητάκια

diakosmisi.jpg

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

2108983447, 6942441152

www.kpevents.gr

kpevents(at)windowslive.com

info(at)kpevents.gr

keywords kpevents vaftisi vivlio eyxon biblio efchon eychon σκέτη γλύκα σκέτηγλύκα sketiglyka βιβλίω ευχών zaxarota ζαχαρωτά πειρατης νεραιδούλα aytokinitakia αυτοκινητάκια

Επεξεργάστηκαν by Συντονιστής Org
Link to comment
Share on other sites

  • 1 χρόνο μετά...

Διαφημίσεις

Γειά σας

τοποθετούμε εδώ τις φωτογραφίες του νικητή του διαγωνισμού -

το θέμα της Βάφτισης, η οποία πραγματοποιήθηκε τις προηγούμενες ημέρες με θέμα "Τα ζώα του δάσους"

κ νικητής το μέλος manolo7

kpeventswiner1copy.jpg

kpeventswinner2copy.jpg

kpeventswinner3copy.jpg

kpeventswinner4copy.jpg

Επεξεργάστηκαν by Συντονιστής Org
Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Δημιουργία νέου...