Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

    • πρίν από 21 λεπτά , Angot είπε:

      με 2,4 να σπάσουν τα νερά; και γω 2,4 εχω αλλά δεν μπυ τα είπε τόσο τραβηγμένα!   α και συ δηλαδή το χειροκρότημα , κατάλαβα! 

      Είναι δύο τα μωρά καλέ ! Το λέω για να μην ανχωθουν Κ άλλες κοπέλες . Στα δίδυμα σχεδόν καμία δεν μπαίνει στο μήνα της .

Ελλιπης ομιλια αγοριου 22 μηνων


nikosp

Recommended Posts

καλησπερα και παλι ο γιος μου 22 μηνων σημερα δε λεει λεξεις σχεδον καθολου εκτος απο μαμα πουει; ναι οταν χαιδευει την αδερφη του λεει παπα και οταν μας  φιλαει μα και καποιες λεξεις που λεει μετα απο λιγο καιρο κοβει να τις λεει.. πχ ελεγε παππου παππουκια εννοωντας παππουτσια μπαμπα που το λεει σπανια πιπιλα. οσο πηγαινε σταθμο ειχε μαθει πως κανει η αγελαδα το σκυλακι η γατουλα ενω τωρα δε λεει τπτ. δεν εμπλουτιζει δηλαδη. κυριως προσπαθει να στα δειχνει παρα να στα πει. ειναι παρα πολυ υπερκινητικος δεν καθεται σε μια μερια πανω απο 10 δευτερολεπτα. εκτος αν του βαλω κανα παιδικο στην τηλεοραση οπου αφοσιωνεται κι αμα του την κλεισω γκρινιαζεικ η αληθεια ειναι. πως δε θελω να βλεπει πολυ τηλεοραση. με παιχνιδια παιζει πολυ λιγο δεν ασχολειται ιδιαιτερα πολυ. εχει μια μανια με τις ετικετες σε κουβερτες πανια. αφου για να αποκοιμηθει χαιδευει την ετικετα. βλεμματικη επαφη εχει καλη και γελαει και αντιδραει σε αυτα που του λεμε. δηλ αν του πουμε μαζεψε τα αυτοκινητακια σου το κανει σαν εντολη αν και θα αφησει καποια αλλα οκ. εχει τυχει σε καποιον πρεπει να απευθυνθω καπου; η συζυγος λεει πψς υπερβαλλω

Επεξεργάστηκαν by nikosp
Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

Καλησπέρα Νίκο ,με όλο το θάρρος θα σου πω κ εγώ πως υπερβάλλεις !! 

Κ γενικώς έχω δει κ από κάποιο άλλο θέμα που είχες ανοίξει για τη κορούλα σου πως είσαι αρκετά αγχωδης πράγμα το οποίο σε κάνει να σκέφτεσαι υπερβολικά κάποια πράγματα!

Καταρχάς θα σε ρωτήσω γτ δε το συζητάς με τον παιδίατρο σας εφόσον σε απασχολεί τόσο που είναι ειδικός κ παρακολουθεί κ το παιδί??

Έπειτα θα σου πω χωρίς να είμαι ειδικός αλλά από όσα έχω βιώσει κ διαβάσει , όλα τα παιδάκια έχουν διαφορετικό Ρυθμό ανάπτυξης κ 22 μηνών δλδ ούτε 2 ετών είναι αρκετά μικρό για να πει πολλά παραπάνω! Από προσωπική μου εμπειρία έχω τον αδερφό μου ο οποίος μίλησε καλά κ όχι με πεταχτες λέξεις 4ων ετών(τώρα 16 αριστούχος..) την ανήψια μου που μίλησε κ εκείνη μετά τα 3 και τον γιο της κουμπαράς μου γύρω στα 4 κ εκείνος! Οπότε 22 μηνών δε θα μου δημιουργούσε καμία ανησυχία εφόσον όπως λες καταλαβαίνει όταν του μιλάτε κτλ κτλ..

Να είστε όλοι υγιής κ ευτυχισμένοι κ μην αφήνεις το άγχος κ τις αρνητικές σκέψεις να σου τρώνε φαιά ουσία που χρειάζεσαι για χαρές μόνο με τα παιδάκια σου,ότι καλύτερο εύχομαι.

ΥΓ: φαντάζομαι πως του μιλάτε εσείς έτσι? Εννοώ ότι γενικά καλό είναι να μιλάμε πολύ στα παιδιά χωρίς να χρησιμοποιούμε μωρουδιακες λέξεις (μαμ/πιπι/στα κτλ) αλλά μιλωντας κανονικά! Επίσης να έχετε μουσική κ όσο μπορείτε μετά τον εγκλεισμό βέβαια να έχει επαφή με άλλα παιδάκια..όλα αυτά βοηθούν στην ομιλία κ τη κοινωνικοποίηση του!

 

 

  • Μου αρέσει 3
Link to comment
Share on other sites

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Δημιουργία νέου...