Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

    • Καλημέρα σε όλες! Θα χρειαστώ την βοήθεια από κοπέλες που έχουν προχωρήσει με δωρεά ωαριων στην Θεσσαλονίκη. Χρειάζομαι πληροφορίες (σε προσωπικο μήνυμα αν είναι εύκολο καθώς δεν ξέρω αν επιτρεπεται η δημόσια αναφορά)για γιατρούς και κέντρα καθώς δεν γνωρίζω καθόλου.Επίσης ο γιατρός είναι προτιμότερο να είναι του κέντρου η εξωτερικός συνεργάτης;ευχαριστώ πολύ και ευχομαι σε όλες ότι καλυτερο! 

Έχετε να μου προτεινετε ενδοκρινολογο?


Olivoli

Recommended Posts

Καλησπέρα κορίτσια. Έχουμε κάνει δύο εξωσωματικές χωρίς επιτυχία. Ο καινούριος γυναικολόγος μου έγραψε ορμονολογικες εξετάσεις και είχα κάπως υψηλή TSH (2,4) και αρκετά χαμηλή T3 και Τ4. Είδα και παλιότερες εξετάσεις περίπου ίδια αποτέλεσματα. Μου είπε να ξεκινήσω "χάπι T4 των 50 mg" αλλά εγώ νομίζω ότι πρέπει να με δει και ενδοκρινολογος. Έχετε να προτείνετε κάποιον-α καλή σε θέματα υπογονιμοτητας στην Αθήνα? 

Ευχαριστώ εκ των προτέρων 

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

Πρέπει οπωσδήποτε να σε δει ενδοκρινολόγος αναπαραγωγής και επί τούτου, αλλά και στα πλάισια της διερεύνησης. Θα διαπιστώσεις κι εσύ ότι η συγκεκριμένη ειδικότητα είναι αρκετά δύακολη. 

Εγώ έχω τον Παπαδόγια Δημήτριο, αλλά ραντεβού κλέίνει μετά από 6 μήνες...Το ίδιο έχω ακούσει και για άλλους εξειδικευμένους ενδοκρινολόγους. Ίσως το πιο εύκολο για σένα είναι, μια και είναι αρχές του μήνα είναι να κλείσεις στο ενδοκρινολογικό του Ελενα. Λογικά θα βρεις ραντεβού μέσα στο Μάρτιο. 

Link to comment
Share on other sites

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Δημιουργία νέου...