Quantcast
Jump to content
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, Pepi88 είπε:

Αχ δυστυχώς τα νέα μου δεν είναι καλά !Ξυπνησα με αιμορραγία πήγα στο νοσοκομείο άρχισε να αποβάλλεται…Τώρα θα κάνω χοριακες μέχρι να δούμε ότι μηδενίζει …Τι να πω όλα για κάποιο λόγο γίνονται…Όταν ηρεμήσω και βρω τα κέντρα μου θα πάμε για την επομένη εμβρυομεταφορά …Εύχομαι σε εσάς όλα να πάνε καλά !!!

Λυπάμαι πάρα πολύ για την εξελιξη.. μακαρι να ειναι το τελευταιο δυσαρεστο..

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΓΙΑΤΡΟΥ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΟ ΜΑΙΕΥΤΗΡΙΟ - ΑΘΗΝΑ

Εύη - Εύη

Recommended Posts

3 ώρες πρίν, Αποστολία Κα είπε:

Καλησπέρα κορίτσιααα 

Χρειάζομαι για βοήθεια οποία μπορεί, είμαι 35 εβδομάδων κ έμεινα χωρίς γιατρό τώρα, μήπως ξέρει καμία κανέναν γιατρό υπέρ του φυσιολογικού τοκετού (να μην παίρνει πολλά) να με αναλάβει;; 

@Αποστολία Κα καλησπέρα! Πριν 3 χρόνια μια γνωστή μου στις 37 εβδομάδες έμεινε χωρίς γιατρό (επειδή την πίεζε να πάνε με καισαρική-τουλάχιστον αυτό καταλάβαινε εκείνη) και της σύστησα τότε τον γυναικολόγο μου και εν τέλει γέννησε μαζί του φυσιολογικά και έκτοτε είναι και ο δικός της γιατρός. Ωστόσο είναι σε ιδιωτικό μαιευτήριο. Οι τιμές του είναι πολύ οικονομικές ,σε σχέση τουλάχιστον με τα νούμερα που ακούω γύρω γύρω!Εμένα μου έπαιρνε σε κάθε υπέρηχο του μήνα 30 ευρώ (έκανα και τους μεγάλους υπερήχους στο ιατρείο του και η τιμή ήταν ίδια) και αν χρειαζόταν να πάω ανά 2 εβδομάδες (είχα κάνει περίδεση στην 3η εγκυμοσύνη) με χρεωνε μόνο τα 30 ευρώ του μήνα.Και για τον τοκετο πήρε 1100.Ειναι υπέρμαχος του φυσιολογικού τοκετού (έχω γεννήσει και τα 3 μου παιδάκια μαζί του ) και είμαι πραγματικά απόλυτα ευχαριστημένη γιατί είναι πρώτα άνθρωπος και μετά επιστήμονας και δε σε κοιτάει ως κινούμενο ευρώ!Το ιατρείο του είναι στην Αργυρούπολη και τον λένε Χρήστο Καρκάνη !Αλλά είναι στο Ιασώ (νομίζω και στο Μητέρα 🤔🤔) ,αλλά εγώ γέννησα τον Οκτώβριο μαζί του το τρίτο μου παιδάκι στο Ιασώ τουλάχιστον. Τα άλλα 2 τα είχα γεννήσει στο Ρέα που συνεργαζόταν παλαιότερα!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...