Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

    • Καλημέρα σε όλες! Θα χρειαστώ την βοήθεια από κοπέλες που έχουν προχωρήσει με δωρεά ωαριων στην Θεσσαλονίκη. Χρειάζομαι πληροφορίες (σε προσωπικο μήνυμα αν είναι εύκολο καθώς δεν ξέρω αν επιτρεπεται η δημόσια αναφορά)για γιατρούς και κέντρα καθώς δεν γνωρίζω καθόλου.Επίσης ο γιατρός είναι προτιμότερο να είναι του κέντρου η εξωτερικός συνεργάτης;ευχαριστώ πολύ και ευχομαι σε όλες ότι καλυτερο! 

Cafe το Ιδιωτικό Μαιευτήριο: ΜΗ ιατρικές υπηρεσίες!


Recommended Posts

Ιδιωτικό μαιευτήριο & υπηρεσίες. 

 Θα θέλαμε να διαχωρίσουμε το ιατρικό τμήμα των υπηρεσιών που παρέχει ένα ιδιωτικό μαιευτήριο, που θεωρούμε ενημερωτικό και θέλουμε να συζητείται στο Parents.org.gr  από τις υπόλοιπες υπηρεσίες που παρέχονται, σε ένα ιδιωτικό μαιευτήριο που δεν θεωρούμε ότι ανήκουν στους σκοπούς του καταστατικού της ΕΕΕΓ. 

(https://parents.org.gr/2007/07/11/apospasmata-apo-to-katastatiko-tis-ellinikis-eterias-enimerosis-goneon-eeeg/)

Για αυτο το λόγο ξεκινάμε αυτό το cafe, εδώ στο Parentscafe.gr για να έχετε το χώρο να συζητήσετε όλα όσα σας απασχολούν σχετικά με την εμπειρία της γέννας ως παροχή υπηρεσίας από ιδιώτες, εστιάζοντας στα θέματα των μη ιατρικών πρακτικών όπως πχ 

Δωμάτιο, φιλικότητα προσωπικού, ποιότητα φαγητού, καθαριότητα, ομορφιά, κόστος, διακριτικότητα, επισκέπτες, προιόντα.

Σκοπός της συζήτησης είναι σαφέστατα η σύγκριση αλλά και η βελτίωση αυτών των υπηρεσιών στα πλαίσια του υγιούς ανταγωνισμού. 

  • Μου αρέσει 1

Ακολουθήστε μας και στο Instagram!

follow_cafe.jpgfollow_insta.png

 💗LIFE, needs to be full of FUN. Η ζωή πρέπει να είναι γεμάτη από χαρά.💗

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

Τι ωραίο θεμα !

Το Μητέρα στην Αθηνα τον Δεκέμβρη του 2020

Το δωμάτιο το δίκλινο ηταν πολυ άνετο και ωραίο στον τρίτο όροφο. Επισης ειχε πολυθρόνα συνόδου δίπλα με υποπόδιο γαι το βράδυ.

 Το προσωπικό ηταν τυπικά διεκπεραιωτικο. Για την ακρίβεια καλούσες να έρθουν και αργούσαν πάντα , επισης άφηναν το μπουκαλάκι με το γάλα και γίνονταν καπνός , μην τυχόν και ρωτήσεις οτιδήποτε. Το αποδίδω σε ελλειψη προσωπικού. Και δεν ηταν καν Χριστούγεννα που το ήξερα απο μαια οτι θα έχουν άδειες και θα ειναι δυσεύρετες. Για τον θηλασμό δεν είχαν καμια πρόθεση να βοηθήσουν , εκτος απο την Ελένη που περασε την δεύτερη μερα απο το δωμάτιο. Ειναι η μαια που κανει ενα σεμινάριο θηλασμού και ενα φροντίδας βρέφους στο μαιευτήριο δωρεάν χωρις να ειναι σίγουρο αν θα γεννήσεις εκεί. Επισης το ντύσιμο και το πλύσιμο του μωρού το καναμε με την μαια του γιατρου μου πριν φύγουμε. Δεν ξερω αν θα μας εδειχναν κατι οι μαίες αν δεν ειχαμε την δικη μας. Και δεν υπάρχει θάλαμος να δεις πως περιποιούνται οι ίδιες τα βρέφη.

θετικο ειναι οτι κανεις room in και αν τους καλέσεις πχ στις 4 το πρωί να πάρουν για δυο ωρες το μωρο το παιρνουν.

 Το φαγητό εξαιρετικό σαν να τρως σε εστιατοριο, επιμέλεια Πετρετζίκη.

πολυ καθαρό το μαιευτήριο.

 Απο το οικονομικό κομμάτι είμασταν πολυ ευχαριστημένοι γιατι πληρώσαμε για τρίκλινο δωμάτιο και πήραμε δίκλινο , ηταν συμφωνία του γιατρου με το μαιευτήριο εφ οσον υπήρχαν διαθεσιμα δίκλινα. Γενικως ειχε άδεια δωμάτια στον όροφο.

 Στο δωμάτιο ήρθαν απο δυο εταιρίες για ενοικίαση ή αγορά προϊόντων, βολικό ηταν.

 Λόγω αρχης του covid επιτρεπόταν μονο ο σύζυγος που μπαινόβγαινε.

 Οταν μπηκα εσπευσμένα μου κάνανε μοριακό κοβιντ χωρις να πονέσω οπως κανουν στα φαρμακεία. Οταν ξαναπηγαμε με λαρυγγιτιδα με τον μικρο μας ξεσκισε αυτη που πηρε το δείγμα το έκανε με μίσος πραγματικά . Του παιδιού του έτρεχε αιμα μετα. Και της την ειπα και μου απαντησε οτι ετσι γίνονται κανονικά τα τεστ. Σε γενικές γραμμές δεν εχω μείνει ευχαριστημένη απο το προσωπικό ενδεχομένως και το προσωπικό να μην ειναι ευχαριστημένο απο την διοίκηση.


wRSzp2.pngUIzHp2.png

Link to comment
Share on other sites

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Δημιουργία νέου...