Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, kate82 είπε:

Κοριτσιαααα καμία δεν γνωρίζει για τον βελονισμό?

Αν έχεις βρει κέντρο για να κάνεις βελονισμό ίσως να σε βοηθούσε λίγο με την αιμάτωση και άρα και την ανάπτυξη του ενδομητρίου, αλλά θα πρέπει να κάνεις συγκεκριμένες ημέρες και συνεδρίες πριν την ετ. Πόσες και ποιες δεν ξέρω ακόμα γιατί δεν έφτασα εκεί αλλά που το συζήτησα με την γιατρό που θα κάνω εγώ βελονισμό τώρα στην διέγερση, μου είπε πως ιδανικά θα ήταν να κάνεις από τον προηγούμενο κύκλο της ετ και σίγουρα με το που καθαρίσεις από περίοδο ξεκινάς. Επίσης μου είπε πως επειδή σε κάποιες έχει αποτέλεσμα δεν σημαίνει πως θα έχει και σε εμένα (δεν σου φουσκώνει τα μυαλά η συγκεκριμένη κ αυτό μου άρεσε μαζί της). Γενικά είναι λίγο 50-50 αν θα σε βοηθήσει ή όχι. Εγώ αν δω πως με βοηθάει στην διέγερση θα κάνω και στην ετ. Άλλωστε θα φανεί η ανάπτυξη του ενδομητρίου μου γιατί μου το μετράει και στην διέγερση πάντα. 

Μανούλες IVF 2023

Recommended Posts

On 4/24/2023 at 11:55 AM, Xristina96 said:

Εμένα μου έδειξε μια με δαντέλα και είχε περίεργη υφή. Καθόλου μαλακό και ώρες ώρες οι θηλές καίνε. 

Προχθές ειδα στο λευκό μου σουτιέν μια κηλίδα, μπεζ κίτρινο. Μετά δεν κάνα είδα. Ο γιατρός μου μου έχει πει ότι μπορεί να βγάζουμε υγρό. Πρωτογαλα; Κάτι τέτοιο. Οπότε όσο πιο άνετα γίνεται Μ εσύ πως είσαι; Πονάς καθόλου στο στήθος; 

Γεια σου κορίτσι μου! Δεν είχα μπει 2 μέρες καθόλου στο φόρουμ. Το στήθος μου πονάει πολύ λιγότερο από τις αρχές αλλά είναι σχετικά ευαίσθητο. Και πολύ πιο μεγάλο δεν το λες, είναι σαν να έχει γεμίσει απλώς. 

On 4/24/2023 at 1:26 PM, Ria_ said:

Κορίτσια γυρίσαμε από γιατρό όλα καλά ,είναι όλα όπως θα έπρεπε να είναι. Είδαμε σάκο και μέσα ένα κυκλάκι ,σε 10 μέρες θα πάμε για να ακούσουμε καρδούλα ❤️

Μπράβο ρε κορίτσι μου! Είδες; όλα καλά πάνε 😊

Κορίτσια έκανα κι εγώ την αυχενική επιτέλους. Πήγαν όλα καλά και με τις μετρήσεις και με τα ποσοστά και λογικά έχουμε δυο κοριτσάκια και έχω καταχαρεί 💖💜

• Μου αρέσει 8
  • Λουλούδια 3

eardp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 32 λεπτά , kateriiina25 είπε:

Γεια σου κορίτσι μου! Δεν είχα μπει 2 μέρες καθόλου στο φόρουμ. Το στήθος μου πονάει πολύ λιγότερο από τις αρχές αλλά είναι σχετικά ευαίσθητο. Και πολύ πιο μεγάλο δεν το λες, είναι σαν να έχει γεμίσει απλώς. 

Κορίτσια έκανα κι εγώ την αυχενική επιτέλους. Πήγαν όλα καλά και με τις μετρήσεις και με τα ποσοστά και λογικά έχουμε δυο κοριτσάκια και έχω καταχαρεί 💖💜

Οοο Κατερίνα μου!! 

Τι ωραία νέα είναι αυτά! Κοριτσομανες!! 

Πάει το πρώτο άγχος!! Φουσκωσες καθόλου;; 

Το στήθος όσο περνάει ο καιρός θα βαραίνει και άλλο και θα σκουραίνει.

• Μου αρέσει 1

7 minutes ago, Xristina96 said:

Οοο Κατερίνα μου!! 

Τι ωραία νέα είναι αυτά! Κοριτσομανες!! 

Πάει το πρώτο άγχος!! Φουσκωσες καθόλου;; 

Το στήθος όσο περνάει ο καιρός θα βαραίνει και άλλο και θα σκουραίνει.

Πολλές κοριτσομάνες έχουμε μαζευτεί. Ευτυχώς έχουμε και την @silvy22 να σπάει την μονοτονία 💙

Ναι φουσκώνω φουσκώνω, έχει αρχίσει να φαίνεται και με κάποια ρούχα λίγο. Κάποιες μέρες ανάλογα και με το φαγητό, τουαλέτα, νερά κτλ φαίνεται πιο έντονα από άλλες. Μου ήρθαν και τα ρουχαλάκια που σας έλεγα από το shein και είναι τέλεια! Όλη την εγκυμοσύνη με shein θα την βγάλω 😁 

• Μου αρέσει 2

eardp2.png

πρίν από 48 λεπτά , kateriiina25 είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ !!! Ναι ευτυχώς όλα καλά και ελπίζω έτσι να συνεχίσουν 😀😀😀

Συγχαρητήρια και για την αυχενική σου και με το καλό τα κοριτσάκια σας ❤️❤️❤️

• Μου αρέσει 1

πρίν από 2 λεπτά , kateriiina25 είπε:

Πολλές κοριτσομάνες έχουμε μαζευτεί. Ευτυχώς έχουμε και την @silvy22 να σπάει την μονοτονία 💙

Ναι φουσκώνω φουσκώνω, έχει αρχίσει να φαίνεται και με κάποια ρούχα λίγο. Κάποιες μέρες ανάλογα και με το φαγητό, τουαλέτα, νερά κτλ φαίνεται πιο έντονα από άλλες. Μου ήρθαν και τα ρουχαλάκια που σας έλεγα από το shein και είναι τέλεια! Όλη την εγκυμοσύνη με shein θα την βγάλω 😁 

Ο υποψήφιος γαμπρός!! Ποια θα τον πρώτο πάρει !

Αχ τι ωραία! Από ποιότητα τι λέει; Το σκέφτομαι να πάρω και εγώ. Πόσο καιρό έκαναν να έρθουν; 

• Χαχα 1

Διαφημίσεις

2 minutes ago, Xristina96 said:

Αχ τι ωραία! Από ποιότητα τι λέει; Το σκέφτομαι να πάρω και εγώ. Πόσο καιρό έκαναν να έρθουν; 

Ποιότητα περίμενα πολύ χειρότερη αλλά τελικά είναι σαν να ψωνίζω από καταστήματα αλυσίδες, καμία διαφορά. Έκαναν σύνολο 12 μέρες, μπαμ μπαμ. Και νούμερο παίρνεις το κανονικό σου, είναι υπολογισμένα άνετα και για προχωρημένη εγκυμοσύνη (εκτός και αν πάρεις πολλά παραπάνω κιλά που φαντάζομαι δεν θα κάνουν από ένα σημείο και μετά)

eardp2.png

πρίν από 13 λεπτά , Xristina96 είπε:

Εδωωω ο καλός γαμπρός !!!  💙💙💙🍼🍼🍼

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 4

8 ώρες πρίν, silvy22 είπε:

Εδωωω ο καλός γαμπρός !!!  💙💙💙🍼🍼🍼

Κορίτσια με το μαλακό, μην τσακώνεστε ποια θα πρωτοπρολαβει, έχουμε και 2ο υποψήφιο γαμπρό στην παρέα! 💙

Πολύ χαίρομαι με τα όμορφα νέα σας εγγυουλες μου, με το καλό σε λίγους μήνες να γεμίσουμε με γερά μπεμπακια!

• Δύναμη! 1
  • Λουλούδια 3

10 ώρες πρίν, kateriiina25 είπε:

Τι όμορφα νέα!!! Πάει και αυτό, επόμενο βήμα να χαρείς όσο μπορείς την εγκυμοσύνη σου!! Όλες κοριτσάκια έχουμε ;

10 ώρες πρίν, kateriiina25 είπε:

Εγώ τα περιμένω την άλλη εβδομάδα και ανυπομονώ το δω πως θα είναι στην πραγματικότητα :)

• Μου αρέσει 2

11 ώρες πρίν, kateriiina25 είπε:

Ποιότητα περίμενα πολύ χειρότερη αλλά τελικά είναι σαν να ψωνίζω από καταστήματα αλυσίδες, καμία διαφορά. Έκαναν σύνολο 12 μέρες, μπαμ μπαμ. Και νούμερο παίρνεις το κανονικό σου, είναι υπολογισμένα άνετα και για προχωρημένη εγκυμοσύνη (εκτός και αν πάρεις πολλά παραπάνω κιλά που φαντάζομαι δεν θα κάνουν από ένα σημείο και μετά)

Για το ύψος το σκέφτομαι. Καλά είναι 12 μέρες.  Θα μπω και εγώ τώρα το τριήμερο να μαζέψω. Νομίζω πως είμαι έτοιμη να κάνω και λίστα για ψώνια για το παιδικό δωμάτιο κ.

3 ώρες πρίν, Nels είπε:

Κορίτσια με το μαλακό, μην τσακώνεστε ποια θα πρωτοπρολαβει, έχουμε και 2ο υποψήφιο γαμπρό στην παρέα! 💙

Πολύ χαίρομαι με τα όμορφα νέα σας εγγυουλες μου, με το καλό σε λίγους μήνες να γεμίσουμε με γερά μπεμπακια!

Για να μπουν στην σειρά οι αγορομανες χαχχαχα ❤️❤️

1 ώρα πρίν, EvgeniaCher είπε:

Τι όμορφα νέα!!! Πάει και αυτό, επόμενο βήμα να χαρείς όσο μπορείς την εγκυμοσύνη σου!! Όλες κοριτσάκια έχουμε ;

Εγώ τα περιμένω την άλλη εβδομάδα και ανυπομονώ το δω πως θα είναι στην πραγματικότητα :)

Πω πω συγκινήθηκα!!!! Με το καλό κορίτσι μου, με έναν πόνο!! 

Λίγο έμεινε!! Όλα θα πάνε καλά! ❤️❤️❤️

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Κορίτσια καλημέρα θα τρελαθώ σήμερα πήγαμε για υπερηχοοοοο είδαμε δύο σάκους ...... 5+6 κ 6+1 έχω τρελαθεί από χαρααα την πέμπτη θα πάμε ξανά για καρδούλα

Είναι δίδυμα ♥️♥️♥️♥️♥️

• Μου αρέσει 4
  • Λουλούδια 6

1 ώρα πρίν, Xristina96 είπε:

Για το ύψος το σκέφτομαι. Καλά είναι 12 μέρες.  Θα μπω και εγώ τώρα το τριήμερο να μαζέψω. Νομίζω πως είμαι έτοιμη να κάνω και λίστα για ψώνια για το παιδικό δωμάτιο κ.

Για να μπουν στην σειρά οι αγορομανες χαχχαχα ❤️❤️

Πω πω συγκινήθηκα!!!! Με το καλό κορίτσι μου, με έναν πόνο!! 

Λίγο έμεινε!! Όλα θα πάνε καλά! ❤️❤️❤️

Βρε τα ρούχα περιμένω την άλλη εβδομάδα....αργώ ακόμα...ούτε β επιπέδου δεν έχω κάνει...εάν δεν κάνω λάθος εσύ θα γεννήσεις πρώτη απ' όλους....εγώ είμαι μέσα Οκτωβρίου 😅😁😂

• Χαχα 3

πρίν από 7 λεπτά , EvgeniaCher είπε:

Βρε τα ρούχα περιμένω την άλλη εβδομάδα....αργώ ακόμα...ούτε β επιπέδου δεν έχω κάνει...εάν δεν κάνω λάθος εσύ θα γεννήσεις πρώτη απ' όλους....εγώ είμαι μέσα Οκτωβρίου 😅😁😂

Με εκαψες χαχαχαχα 😂😂😂😂 

Όντως εγώ είμαι η μεγαλύτερη;; 

Χαχαχαχα με επνιξες μάνα μου, το καρπούζι μου βγήκε από την μύτη 😂

• Χαχα 1

πρίν από 9 λεπτά , Xristina96 είπε:

Με εκαψες χαχαχαχα 😂😂😂😂 

Όντως εγώ είμαι η μεγαλύτερη;; 

Χαχαχαχα με επνιξες μάνα μου, το καρπούζι μου βγήκε από την μύτη 😂

😂😂😂

Τι ωραίο που είναι το καρπούζι, τι ποικιλία είναι;

Εάν δεν κάνω λάθος στην συγκεκριμένη ομάδα εσύ είσαι που θα φέρεις πρώτη τα χαρμόσυνα νέα 😉 Σε αυτό μπορούν να βοηθήσουν και οι υπόλοιπες κοπέλες. 

πρίν από 6 λεπτά , EvgeniaCher είπε:

😂😂😂

Τι ωραίο που είναι το καρπούζι, τι ποικιλία είναι;

Εάν δεν κάνω λάθος στην συγκεκριμένη ομάδα εσύ είσαι που θα φέρεις πρώτη τα χαρμόσυνα νέα 😉 Σε αυτό μπορούν να βοηθήσουν και οι υπόλοιπες κοπέλες. 

Η ποικιλία είναι θερμοκηπίου Κρήτης με μια εσάνς καρπουζιού χαχαχαχχα

Α ναι; Αχ μακάρι να πάνε όλα καλά!!! Σε όλες μας!! Άρα μάλλον εγώ θα μπω να σας γράψω μέσα στο κατακαλοκαιρο! 

Θα σας μιλάω και για την εμπειρία του να είσαι τούρλα με καύσωνες στην πρωτεύουσα.

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...