Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 15 ώρες πρίν, Hope92 είπε:

Καλημέρα, 

το σπερμα έχει καλή κινητική και όγκο αλλά κατακερματισμό dna 24% είναι δηλαδή ένα σπερμα μέτριας δυναμικής για σύλληψη παρόλα αυτά ο εξωσωματικός θεωρεί πως με την τεχνική μικρογονιμοποίησης που χρησιμοποεί ότι το σπερμα δεν επηρεάζει … τι να πω δεν ξέρω πια . Εσείς πια κέντρα γνωρίζετε για δανεικά που είναι καλά και αξιόπιστα ; Πρέπει να το  έχω σαν επιλογή μου είπαν και οι γιατροί

Ιασω φοβερό εμβρυολογικο

Εξωσωματική στο νοσοκομείο Ιωαννίνων

Faith13

Recommended Posts

Καλημέρα κορίτσια...Έχω κλείσει να κάνω λαπαροσκόπηση στο Χατζηκώστα για αφαίρεση υδροσαλπιγγας και σε 2 μήνες περνάω επιτροπή πρώτα ο Θεός...Τον Ζηκοπουλο δεν τον έχω ενοχλήσει ιδιαίτερα..Θα το κάνω όταν πάρω τα φάρμακα..

Θέλω να σας ρωτήσω κάτι σχετικά με τους υπερήχους  μέχρι την ωοληψια, καθώς δεν είμαι από τα Γιάννενα..Πως γινόνταν;;Πηγαίνατε στον Ζηκοπουλο βκαυε ποτέ;;Θα μπορώ να πηγαίνω σε γυναικολόγο της περιοχής μου και να συνενολνοουντε;;;Επίσης ένας εξωσωματιατγς με αγχωσε λέγοντας μου ότι στο δημόσιο δεν το έκανε και πολύ κ ότι ωοληψια γίνεται μέχρι Παρασκευή...Οπότε αν δεν είμαι τυχερή με τις μέρες δεν θα αφήσουν ποτέ να γίνει βλαστοκυστες το έμβρυο...Ισχύει κάτι τέτοιο;;;

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 595
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπερα @Anastasia2005,εγω που εκανα με τον κ.Ζηκοπουλο ωοληψια κ ε.τ τους υπερηχους καθε φορα τους εκανα στην περιοχη μου στον δικο μου γυναικολογο κ πηγαινα σαυτον μονο για την ωοληψια κ μετα για την ε.τ.

@vany πως πας με την εγκυμοσυνη δεν ξαναμιλησαμε..ελπιζω να ειναι ολα καλα..εγω εκανα την ε.τ την Δευτερα και περμενω τωρα..

πρίν από 16 λεπτά , Giota86x είπε:

Καλησπερα @Anastasia2005,εγω που εκανα με τον κ.Ζηκοπουλο ωοληψια κ ε.τ τους υπερηχους καθε φορα τους εκανα στην περιοχη μου στον δικο μου γυναικολογο κ πηγαινα σαυτον μονο για την ωοληψια κ μετα για την ε.τ.

Σε ευχαριστώ για την απάντηση...Πολύ βολικό εν μέρη ,Το θέμα μου είναι ότι δεν έχω γυναικολόγο στη περιοχή μου όλη την εβδομάδα και αγχώνομαι πως θα τα καταφέρω...Γενικά η εμπειρία σου με τον κ.Ζηκοπουλο ήταν εντάξει;;

πρίν από 16 λεπτά , Giota86x είπε:

@vany πως πας με την εγκυμοσυνη δεν ξαναμιλησαμε..ελπιζω να ειναι ολα καλα..εγω εκανα την ε.τ την Δευτερα και περμενω τωρα..

@Anastasia2005Ναι πολυ καλος..ειναι σοβαρος κ απομακρος σαν πρωτη επαφη αλλα ειναι πολυ καλος κ σαν ανθρωπος κ σαν γιατρος..θα σε βοηθεισει κ αυτος μην αγχωνεσαι.απο ποια περιοχη εισαι?

@Giota86x σου εύχομαι μέσα απ' την καρδιά μου καλή επιτυχία!!! Να σου πάνε όλα τέλεια!!!Είμαι καλά, 15ή εβδομάδα, η αυχενική βγήκε καλή και ελπίζω να συνεχίσουν τα πράγματα να πηγαίνουν καλά.

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσια..αχ επειδη αγχωθηκα ηθελα να ρωτησω μηπως ειχει καμια παρομοια συμπτωματα..

Εκανα την προηγουμενη Δευτερα ε.τ ολα καλα αλλα σημερα το πρωι ειχα καφε κομματακια κ ποναω σαν να μου ερθει περιοδος..

Εχει καμια τυχει σε καμια??αν κ καθε περιπτωση ειναι διαφορετικη..απλα αγχωθηκα..

Την Παρασκευη θα παω για χοριακη.

2 ώρες πρίν, Giota86x είπε:

Καλημερα κοριτσια..αχ επειδη αγχωθηκα ηθελα να ρωτησω μηπως ειχει καμια παρομοια συμπτωματα..

Εκανα την προηγουμενη Δευτερα ε.τ ολα καλα αλλα σημερα το πρωι ειχα καφε κομματακια κ ποναω σαν να μου ερθει περιοδος..

Εχει καμια τυχει σε καμια??αν κ καθε περιπτωση ειναι διαφορετικη..απλα αγχωθηκα..

Την Παρασκευη θα παω για χοριακη.

Καλό σημάδι ακούγετε μιλά με το γιατρό μήπως χρειάζεστε περισσότερη προγεστερόνη ή Κ να κάνεις χοριακη αύριο για να ξέρεις Κ πιο γρήγορα . Πάντως γενικά είναι σημάδι εγκυμοσύνης 

Μιλησα με τον γιατρο μου ειπε να περιμενουμε..απο προγεστρερονη βαζω vasclor πρωι βραδυ κ μεσημερι κανω prolutex ενεση..να χρειαζομαι κ αλλη??ξαναειχα κ δευτερη φορα καφε κομματακια απο το πρωι..

• 9 months later...

Γεια σας κορίτσια!!! Ήθελα να ρωτήσω και εγώ για τον ζηκόπουλο, πώς ήταν η εμπειρία της εξωσωματικής μαζί του. Εμένα μου φάνηκε πολύ ψυχρός και απόμακρος και αποθαρρυνθηκα. 

Διαφημίσεις

On 30/11/2025 at 7:49 ΜΜ, drosoula_ είπε:

Γεια σας κορίτσια!!! Ήθελα να ρωτήσω και εγώ για τον ζηκόπουλο, πώς ήταν η εμπειρία της εξωσωματικής μαζί του. Εμένα μου φάνηκε πολύ ψυχρός και απόμακρος και αποθαρρυνθηκα. 

Καλημέρα κορίτσι, δεν έχω προσωπική εμπειρία μαζί του γιατί ουσιαστικά όσες ρώτησα με αποτρέψανε να κάνω καν το ραντεβού. Πολύ ψυχρός, ψάχνεις να τον βρεις, μεγάλες καθυστερήσεις και γενικά δεν έχω ακούσει καλά λόγια. Ωστόσο εφόσον έκανες ραντεβού μαζί του η συμβουλή μου είναι πως αν δεν νιώθεις άνετα με τον γιατρό μην τον επιλέξεις. Το ταξίδι της εξωσωματικής είναι μακρύ και θέλει να κάνεις γύρω σου μια καλή ομάδα που πάνω απ όλα να εμπιστεύεσαι και να νιώθεις άνετα. Φιλικά στο λέω ❤️

• Μου αρέσει 1

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...