Quantcast
Jump to content
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 49 λεπτά , Pepi88 είπε:

Ωχ τι συνέβη ;Σε εμάς ας πούμε το πρόβλημα είναι ότι μετά τον γιο μου έχω μόνο αποβολές έχω φτάσει τις 7 και ο γιατρός ας πούμε σοκαρίστηκε …κοντεύουμε τέσσερα χρόνια έτσι και κακώς δεν πήγα πιο νωρίς για εξωσωματική γιατί τώρα έφτασα και τα 38 και όλα είναι πιο δύσκολα …Νομίζω μου έγραψαν πολλά φάρμακα έτσι που τα είδα έψαξα λιγο μέχρι και ενέσιμη αντιβίωση είδα και δεν καταλαβαίνω γιατί ..Επίσης επειδή για πρώτη φορά θα τα αγοράσουμε ιδιωτικά τα Γκοναλ πόσο κοστίζουν ;;των 900 και των 300 

Kαλημερα @Pepi88 γιατί βρε να τα πληρώσεις δεν πέρασες επιτροπή??? Είναι ακριβές αυτές οι ενέσεις ,τώρα μήπως έχει κάποια κοπέλα καμία περίσσια 

Καφέ Εξωσωματικής 2024 !

Recommended Posts

On 20/3/2026 at 7:14 ΜΜ, jo91 είπε:

Σας ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις. Μας ξένισε ότι δεν μας έστειλε για υστεροσκόπηση πριν την εμβρυομεταφορά με αποτέλεσμα να είμαστε - 1 βλαστοκύστη -1500€ και με κακή ψυχολογία καθώς μας είχε δημιουργήσει πολλές προσδοκίες λόγω του νεαρού της ηλικίας μας. Ευτυχώς εμείς επιλέξαμε να μπει 1 έμβρυο ενώ ο γιατρός επέμενε να ρισκάρουμε 2.

Εκανα υστεροσκοπηση πριν 1 εβδομάδα, βρήκε πολύποδα και συμφύσεις, τώρα αναμένουμε την περίοδο του Μαΐου να ξεκινήσουμε ξανά την προετοιμασία εμβρυομεταφορας…

Καλησπέρα, την υστεροσκοπηση την έκανες με τον ίδιο ιατρό και σε ποιο νοσοκομείο; 

Στους υπερηχους δεν είχε φανεί τίποτα; και πως αντιμετωπίζονται οι συμφυσεις, εκείνη τη στιγμή ή πρέπει να ξανα κάνεις; 

Εγω μπαίνω αύριο για υστεροσκοπηση οποτε οτι πληροφορία μου πεις καλοδεχουμενη!

Διαφημίσεις

1 ώρα πρίν, Nagia2026 είπε:

Καλησπέρα καλή μας επιτυχία!Κ μένα στις 30 μου πε με βλαστοκύστες.Με Τριών ημερών κάνουν στις 11 ημέρες απλά στο πε για να μην κάνεις συνέχεια χοριακες.

Χμμμ οπότε θεωρητικά θα μπορούσα να κάνω τεστ μετά τις 27 Μαρτίου δηλαδή 😮 Καλή μας επιτυχία να έχουμε ευχάριστα νέα !

2 ώρες πρίν, ek3001 είπε:

Κορίτσια ευχαριστώ!! Κι εγώ δεν είχα πρόσβαση 

μετά την εξετάςη προγεστερόνη άρχισα  να έχω και λίγα καφέ 

του το είπα μου λέει είναι φυσιολογικά και ότι δεν παίζει ρόλο η προγεστερόνη και μετά του είπα για να μην αγχώνομαι μπορούμε να την αυξήσουμε; Και μου είπε οκ και να ειμαι κρεββάτι μέχρι να με ξαναδεί….

Η χωριακη την Παρακευή ήταν κοντά 2500 και σήμερα 10000 οπότε κάπως έχω ηρεμήσει ….

τωρα παίρνω ουτροχ3 Vasclor πρωί βράδυ και prolutex 

ευχαεισρω πολύ για τις απαντήσεις σας 

Να ρωτήσω που μπορεί να βρει κανείς το cyclogest που μου πρότεινε ο γιατρός αλλά δεν το έχω βρει ως τώρα…

Συγχαρητήρια! Είναι εξαιρετικές οι τιμές της χωριακης! Εύχομαι να συνεχίσεις να είσαι ήρεμη από εδώ και πέρα ! 💌

Για το cyclogest δεν γνωρίζω που μπορεί και αν μπορεί να βρεθει!

• Μου αρέσει 1

πρίν από 3 λεπτά , aria88 είπε:

Χμμμ οπότε θεωρητικά θα μπορούσα να κάνω τεστ μετά τις 27 Μαρτίου δηλαδή 😮 Καλή μας επιτυχία να έχουμε ευχάριστα νέα !

Ναι αν πάρεις πρώιμης ανίχνευσης όπως το predictor early θεωρώ θα δείξει

• Ευχαριστώ 1

3 ώρες πρίν, ek3001 είπε:

Κορίτσια ευχαριστώ!! Κι εγώ δεν είχα πρόσβαση 

μετά την εξετάςη προγεστερόνη άρχισα  να έχω και λίγα καφέ 

του το είπα μου λέει είναι φυσιολογικά και ότι δεν παίζει ρόλο η προγεστερόνη και μετά του είπα για να μην αγχώνομαι μπορούμε να την αυξήσουμε; Και μου είπε οκ και να ειμαι κρεββάτι μέχρι να με ξαναδεί….

Η χωριακη την Παρακευή ήταν κοντά 2500 και σήμερα 10000 οπότε κάπως έχω ηρεμήσει ….

τωρα παίρνω ουτροχ3 Vasclor πρωί βράδυ και prolutex 

ευχαεισρω πολύ για τις απαντήσεις σας 

Να ρωτήσω που μπορεί να βρει κανείς το cyclogest που μου πρότεινε ο γιατρός αλλά δεν το έχω βρει ως τώρα…

πωπω πολυ υψηλη χοριακη! λογικα εχουν πιασει και τα δυο 🤗🤗

• Μου αρέσει 1

1 hour ago, aria88 said:

Συγχαρητήρια! Είναι εξαιρετικές οι τιμές της χωριακης! Εύχομαι να συνεχίσεις να είσαι ήρεμη από εδώ και πέρα ! 💌

Για το cyclogest δεν γνωρίζω που μπορεί και αν μπορεί να βρεθει!

Σε ευχαριστώ!! Σίγουρα θα βγάλει το clearblue να πάρεις αυτό που ανειψνευει 6 μέρες νωρίτερα.

ηταν το μόνο που δε με είχε απογοητεύσει ποτέ ;)

1 hour ago, little miracle said:

πωπω πολυ υψηλη χοριακη! λογικα εχουν πιασει και τα δυο 🤗🤗

Χαχχαα ένα βάλαμε! 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

2 ώρες πρίν, ek3001 είπε:

Σε ευχαριστώ!! Σίγουρα θα βγάλει το clearblue να πάρεις αυτό που ανειψνευει 6 μέρες νωρίτερα.

ηταν το μόνο που δε με είχε απογοητεύσει ποτέ ;)

Χαχχαα ένα βάλαμε! 

Αααααα ντουρασελ μιλαμε το μικρο !!!!!!

Κορίτσια μπορείτε σας παρακαλώ να μου πείτε πόσες είχαν καφέ εκκρίσεις ή ροζ 16-19 μέρες μετα την μεταφορά;

ενω η χωριακη ανεβαίνει η προγεστερόνη ήταν σήμερα 44 που επανέλαβα 

παίρνω prolutex vasclorx2 utrogestan x3

Δεν τα έχω μέσα στη μέρα γενικά είμαι καναπέ έρχονται και φεύγουν είχα πχ χτες γύρω στην ίδια ώρα και σήμερα πάλι…

είχατε κι εσείς; Τι σας είχε πει ο γιατρός σας;

Μου λέει δεν είναι ανησυχητικό αλλά εμένα με αγχώνει…

πρίν από 7 λεπτά , ek3001 είπε:

Κορίτσια μπορείτε σας παρακαλώ να μου πείτε πόσες είχαν καφέ εκκρίσεις ή ροζ 16-19 μέρες μετα την μεταφορά;

ενω η χωριακη ανεβαίνει η προγεστερόνη ήταν σήμερα 44 που επανέλαβα 

παίρνω prolutex vasclorx2 utrogestan x3

Δεν τα έχω μέσα στη μέρα γενικά είμαι καναπέ έρχονται και φεύγουν είχα πχ χτες γύρω στην ίδια ώρα και σήμερα πάλι…

είχατε κι εσείς; Τι σας είχε πει ο γιατρός σας;

Μου λέει δεν είναι ανησυχητικό αλλά εμένα με αγχώνει…

Εγώ κορίτσι μου εκείνη την μέρα είχα κατακόκκινο αίμα το καφέ μην αγχώνει είναι παλιό αίμα και μέχρι να φύγει θα βγάζεις !! Υπομονή !! Όσο για τα cyclogest σταμάτησαν να βγαίνουν και οι γιατροί πλέον δίνουν άλλα σκευάσματα έχω πάντως ένα κουτί εγώ που δεν το χρειάζομαι αν θέλεις με χαρά να στο στείλω!!!

Κορίτσια μου έχω χαθεί αλλά μπήκα σε ρυθμούς δουλειάς και τρέχω και δεν φτάνω ! Συγχαρητήρια στα κορίτσια που είχαν την πολυπόθητη θετική χωριακη ,ζήστε το όσο μπορείτε χωρίς άγχος και εμπιστευτείτε τους γιατρούς σας !!! Σ' όσα κορίτσια είναι σ' αναμονή εύχομαι μια τεράστια χωριακη !!!! Μια κοπέλα είδα ότι έψαχνε cyclogest  αν θέλει έχω δύο κουτιά βέβαια λήγουν σε δύο βδομάδες αν τα θέλει ας με στείλει να τα στείλω άμεσα !!! Φιλιά σ όλες σας !!!

14 minutes ago, Blu24 said:

Εγώ κορίτσι μου εκείνη την μέρα είχα κατακόκκινο αίμα το καφέ μην αγχώνει είναι παλιό αίμα και μέχρι να φύγει θα βγάζεις !! Υπομονή !! Όσο για τα cyclogest σταμάτησαν να βγαίνουν και οι γιατροί πλέον δίνουν άλλα σκευάσματα έχω πάντως ένα κουτί εγώ που δεν το χρειάζομαι αν θέλεις με χαρά να στο στείλω!!!

Πόσο σε ευχαριστώ για την απάντηση δε φαντάζεσαι που έδωσες λίγο κουράγιο ως αυριο

θα μπορούσες κάπως να μου στείλεις προσωπικό για το cyclogest πως να στείλω τον άντρα μου να το πάρει;;

3 minutes ago, kate82 said:

Κορίτσια μου έχω χαθεί αλλά μπήκα σε ρυθμούς δουλειάς και τρέχω και δεν φτάνω ! Συγχαρητήρια στα κορίτσια που είχαν την πολυπόθητη θετική χωριακη ,ζήστε το όσο μπορείτε χωρίς άγχος και εμπιστευτείτε τους γιατρούς σας !!! Σ' όσα κορίτσια είναι σ' αναμονή εύχομαι μια τεράστια χωριακη !!!! Μια κοπέλα είδα ότι έψαχνε cyclogest  αν θέλει έχω δύο κουτιά βέβαια λήγουν σε δύο βδομάδες αν τα θέλει ας με στείλει να τα στείλω άμεσα !!! Φιλιά σ όλες σας !!!

Σε ευχαριστώ πάρα πολύ! Θέλεις να μου στείλεις προσωπικό μήπως μπορέσει ο άντρας μου να τα πάρει; 
και ανάλογα τι θα πει ο γιατρός αύριο να του πω ότι βρήκα κάποια και πότε λήγουν…

πήρα ένα φαρμακείο και μου είπαν τα έχουν σταματήσει ελεος

Κορίτσια σας ευχαριστώ που μπαίνετε στον κόπο να απαντήσετε αλήθεια 

δίνει πολύ κουράγιο αυτό και χαίρομαι που για σας συνεχίζουν όλα καλά!

Διαφημίσεις

πρίν από 5 λεπτά , ek3001 είπε:

Πόσο σε ευχαριστώ για την απάντηση δε φαντάζεσαι που έδωσες λίγο κουράγιο ως αυριο

θα μπορούσες κάπως να μου στείλεις προσωπικό για το cyclogest πως να στείλω τον άντρα μου να το πάρει;;

Σε ευχαριστώ πάρα πολύ! Θέλεις να μου στείλεις προσωπικό μήπως μπορέσει ο άντρας μου να τα πάρει; 
και ανάλογα τι θα πει ο γιατρός αύριο να του πω ότι βρήκα κάποια και πότε λήγουν…

πήρα ένα φαρμακείο και μου είπαν τα έχουν σταματήσει ελεος

Κορίτσια σας ευχαριστώ που μπαίνετε στον κόπο να απαντήσετε αλήθεια 

δίνει πολύ κουράγιο αυτό και χαίρομαι που για σας συνεχίζουν όλα καλά!

Ναι έχουμε σταματήσει εδώ και μήνες πλέον δίνουν τα ουυροτζεσταν,μόλις πάω σπίτι εννοείτε γλυκιά μου θα σε στείλω προσωπικό μύνημα και αν είναι αύριο στα στέλνω  

1 minute ago, kate82 said:

Ναι έχουμε σταματήσει εδώ και μήνες πλέον δίνουν τα ουυροτζεσταν,μόλις πάω σπίτι εννοείτε γλυκιά μου θα σε στείλω προσωπικό μύνημα και αν είναι αύριο στα στέλνω  

Σε ευχαριστώ πάρα πάρα πολυ

πρίν από 9 λεπτά , ek3001 είπε:

Σε ευχαριστώ πάρα πάρα πολυ

Έβαλα τον άντρα μου να τα δει τελικά λήγουν το 2028 άρα μην αγχώνεσαι μιλά με τον γιατρό σου και πες μου σε προσωπικό μήνυμα είναι ένα μισή κουτί όχι δύο 

2 minutes ago, kate82 said:

Έβαλα τον άντρα μου να τα δει τελικά λήγουν το 2028 άρα μην αγχώνεσαι μιλά με τον γιατρό σου και πες μου σε προσωπικό μήνυμα είναι ένα μισή κουτί όχι δύο 

Σε ευχαριστώ πάρα πάρα πολύ θα σου πω αύριο αφού δω τον γιατρό κι αν όλα είναι καλά! 

Μετά από 1078 σελίδες, και 16,1k δημοσιεύσεις σε ένα thread, ήρθε η ώρα να ανοίξουμε ένα καινούριο! 

Έτοιμες; 

• Μου αρέσει 2

Ακολουθήστε μας και στο Instagram!

follow_cafe.jpgfollow_insta.png

💗LIFE, needs to be full of FUN. Η ζωή πρέπει να είναι γεμάτη από χαρά.💗

Διαφημίσεις

• CoffeeMaker locked and unpinned this topic
Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...