Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , Neverstop είπε:

Καλημέρα! Στην κλινική πήγαινα μέχρι και τρεις εβδομάδες μετά την θετική χοριακη (δηλαδή μέχρι 7-8 εβδομάδων), δύο υπερήχους κάναμε. Και μετά στο γυναικολόγο μου🥰

Ωραία, σε ευχαριστώ.

Βέβαια έκλεισα ραντεβού στο παπαγεωργιου (είναι πιο κοντά στο σπίτι μου κ παρέχει πιο εύκολο πάρκινγκ από το ιπποκράτειο) για να ανοίξω καρτέλα. Μήπως πήρα νωρις;; κ μετά σκέφτηκα αν πρέπει να καλέσω κ στον μαιευτήρα μου

Μανούλες Οκτωβρίου 2024

Recommended Posts

Εγώ κορίτσια θα γεννήσω Πέμπτη η Παρασκευή, δε μπορούμε να το αφήσουμε περισσότερο δυστυχως θα ειμαη 36+4 ή 36+5. Έχει μείνει στάσιμο στην ανάπτυξη το πόδι κ το αμνιακό μειώθηκε αλλά όχι πολύ είναι στα φυσιολογικά. Καρδιοτοκογραφο κάνω κάθε 2 μερες κ ευτυχως είναι μια χαρά! Αύριο θα πάω γιατρο κ αύριο θα δούμε ποτέ κ πως προχωράμε. Αν έχω έστω κάποια διαστολή κ μαλακό τράχηλο θα προσπαθήσουμε φυσιολογικά δεδομένου ότι είχα έναν τοκετό πολύ εύκολο στον γιο μου. Αν είναι κλειστά όλα εκεί θα πάμε με καισαρικη 

• Λουλούδια 2

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 186
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

1 hour ago, RouLou1 είπε:

Εγώ κορίτσια θα γεννήσω Πέμπτη η Παρασκευή, δε μπορούμε να το αφήσουμε περισσότερο δυστυχως θα ειμαη 36+4 ή 36+5. Έχει μείνει στάσιμο στην ανάπτυξη το πόδι κ το αμνιακό μειώθηκε αλλά όχι πολύ είναι στα φυσιολογικά. Καρδιοτοκογραφο κάνω κάθε 2 μερες κ ευτυχως είναι μια χαρά! Αύριο θα πάω γιατρο κ αύριο θα δούμε ποτέ κ πως προχωράμε. Αν έχω έστω κάποια διαστολή κ μαλακό τράχηλο θα προσπαθήσουμε φυσιολογικά δεδομένου ότι είχα έναν τοκετό πολύ εύκολο στον γιο μου. Αν είναι κλειστά όλα εκεί θα πάμε με καισαρικη 

@Roulou καλή επιτυχία, όλα να πάνε καλά! Με το καλό το μωράκι!!!!!

On 24/9/2024 at 10:52 ΜΜ, RouLou1 είπε:

Κορίτσι μου πώς είσαι; Όλα θα πάνε καλά μην αγχώνεσαι! Το μωράκι σου είναι έτοιμο. Θα το κρατήσεις στην αγκαλιά σου και θα ξεχάσεις κάθε άγχος. Εύχομαι τα καλύτερα από τα βαθύ της καρδιάς μου ❤️

κορίτσια μου γεια σας γεννήσαμε την Πέμπτη  ένα κοριτσάκι πανέμορφο 2200 τελικά!! Στις 16:29! Όλα πήγαν πολύ καλά!! Γέννησα φυσιολογικά σε 7 ωρες!!! Βγήκε μόνο του ούτε εσπρωξα!! Περιμέναμε την παιδίατρο αλλά τελικά το γέννησα χωρις την παιδίατρο τελικά 😂

ειμαι χαρούμενη π όλα πήγαν καλά εξελίχθηκαν όλα τέλεια οπως περιμέναμε κ οπως  θέλαμε!

Τελικά έχω ένα πολύ δυνατό μωρό!! 💕💕💕

το έβαλαν θερμοκοιτίδα για λιγες ώρες

• Λουλούδια 1

Διαφημίσεις

11 ώρες πρίν, RouLou1 είπε:

κορίτσια μου γεια σας γεννήσαμε την Πέμπτη  ένα κοριτσάκι πανέμορφο 2200 τελικά!! Στις 16:29! Όλα πήγαν πολύ καλά!! Γέννησα φυσιολογικά σε 7 ωρες!!! Βγήκε μόνο του ούτε εσπρωξα!! Περιμέναμε την παιδίατρο αλλά τελικά το γέννησα χωρις την παιδίατρο τελικά 😂

ειμαι χαρούμενη π όλα πήγαν καλά εξελίχθηκαν όλα τέλεια οπως περιμέναμε κ οπως  θέλαμε!

Τελικά έχω ένα πολύ δυνατό μωρό!! 💕💕💕

το έβαλαν θερμοκοιτίδα για λιγες ώρες

@RouLou1 Να σου ζήσει το κοριτσάκι σου, να είναι πάντα γερό και καλότυχο!!!

• Μου αρέσει 1
  • Λουλούδια 1

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...