Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

    • 2 ώρες πρίν, kate82 είπε:

      Κοριτσιαααα καμία δεν γνωρίζει για τον βελονισμό?

      Αν έχεις βρει κέντρο για να κάνεις βελονισμό ίσως να σε βοηθούσε λίγο με την αιμάτωση και άρα και την ανάπτυξη του ενδομητρίου, αλλά θα πρέπει να κάνεις συγκεκριμένες ημέρες και συνεδρίες πριν την ετ. Πόσες και ποιες δεν ξέρω ακόμα γιατί δεν έφτασα εκεί αλλά που το συζήτησα με την γιατρό που θα κάνω εγώ βελονισμό τώρα στην διέγερση, μου είπε πως ιδανικά θα ήταν να κάνεις από τον προηγούμενο κύκλο της ετ και σίγουρα με το που καθαρίσεις από περίοδο ξεκινάς. Επίσης μου είπε πως επειδή σε κάποιες έχει αποτέλεσμα δεν σημαίνει πως θα έχει και σε εμένα (δεν σου φουσκώνει τα μυαλά η συγκεκριμένη κ αυτό μου άρεσε μαζί της). Γενικά είναι λίγο 50-50 αν θα σε βοηθήσει ή όχι. Εγώ αν δω πως με βοηθάει στην διέγερση θα κάνω και στην ετ. Άλλωστε θα φανεί η ανάπτυξη του ενδομητρίου μου γιατί μου το μετράει και στην διέγερση πάντα. 

Προεμφυτευτικος ελεγχος


Recommended Posts

Καλησπέρα σε όλους στην ομάδα. Έχει κάποια κοπέλα εμπειρία από εμβρυομεταφορα μετα απο προεμφυτευτικο έλεγχο; Έκανα πρόσφατα 2 εμβρυομεταφορες με εμβρυαελεγμενα έπειτα από προεμφυτευτικο έλεγχο αλλά δυστυχώς η χοριακη ήταν 0. Ωστόσο σε προηγούμενες προσπάθειες χωρίς προεμφυτευτικο έλεγχο, είχα πάντα θετική χοριακη χωρίς όμως να προχωράει η εγκυμοσύνη (βιοχημικες).

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

3 ώρες πρίν, sunshne είπε:

Καλησπέρα σε όλους στην ομάδα. Έχει κάποια κοπέλα εμπειρία από εμβρυομεταφορα μετα απο προεμφυτευτικο έλεγχο; Έκανα πρόσφατα 2 εμβρυομεταφορες με εμβρυαελεγμενα έπειτα από προεμφυτευτικο έλεγχο αλλά δυστυχώς η χοριακη ήταν 0. Ωστόσο σε προηγούμενες προσπάθειες χωρίς προεμφυτευτικο έλεγχο, είχα πάντα θετική χοριακη χωρίς όμως να προχωράει η εγκυμοσύνη (βιοχημικες).

Ωω κρίμα, αφού τα εμβρυα ήταν ελεγμένα θα πρέπει να το ψάξεις παραπάνω το τι έφταιξε. Έκανες πριν την ετ υστεροσκοπηση, αιματολογικο τσεκ απ για θυροειδη κλπ και κολπική καλλιέργεια? Η μεταφορά έγινε σε φυσικό ή τεχνητό κύκλο?

Εγώ ειχα μείνει έγκυος που κατέληξε σε παλινδρονη λόγω χρωμοσωμικης ανωμαλίας και οδηγηθηκα σε προεμφυτυτευτικο λόγω ηλικίας (42περυσι) οπότε και έμεινα πάλι έγκυος με μεταφορά ενός μόνο εμβρυου και τώρα έχω το μωράκι μου.

Έχεις αλλά υγιη εμβρυα? Αν ναι μην προχωρήσεις σε άλλη ετ αν δεν ξεψαχνισεις όλους τους άλλους παράγοντες.

Link to comment
Share on other sites

Α σου ζησει το παιδακι σου !!!

Έχω κάνει υστεροσκοπηση 2 φορές. Η 2η φορά μετά την 1η ανεπιτυχή εμβρυομεταφορα! Εννοείται και καλλιέργεια κολπικου υγρου,  έχω πάει σε αιματολο και ανοσολογο και έχω ψάξει τα πάντα. Δεν μπορούν να καταλάβουν τι έφτιαξε. Έχω 1 ακόμη υγιές στην κατάψυξη. Ο λόγος του προεμφυτευτικου ήταν αφενός η ηλικία και αφετέρου επειδή ως τώρα είχα βιοχημικες. Αυτό έδειχνε ότι λειτουργεί η μήτρα αλλά φταίει το εμβρυο και δεν εξελίσσεται. Πραγματικά ελπίζαμε ότι θα ήμασταν οκ με τον προεμφυτευτικο. 

Link to comment
Share on other sites

  • 8 months later...

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Δημιουργία νέου...