Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , κολοκυθάκι είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ, εγώ είμαι στα 65 κιλα απλά με θυρεοειδη και αντισταση στην ινσουλινη οποτε πιο πολύ ρητορική ήταν η ερώτηση μου τώρα που το ξανά σκέφτομαι 😅. Εγώ χάνω τώρα με το άγχος, δεν τρώω. 

Και εγώ αρχομένη αντίσταση και αυξημένες τιμές στη καμπύλη σακχάρου οπότε παίρνω χάπι για να το ρυθμίσω !  Πάντως όντως το σερπαφαρ κάνει λίγο πρήξιμο (τουλάχιστον σε εμένα). 

Μανουλες 2025 💕❤️

Recommended Posts

πρίν από 5 λεπτά , Anna7190 είπε:

Κοριτσια πηρα τωρα την καλλιεργεια κολπικου υγρου,λενε ολα αρνητικα και οι γαλακτοβακιλλοι ελαττωμενος αριθμος ειναι καλη?

Αφού δεν υπάρχει μικρόβιο είναι καλη. Απλά μπορείς να τρως φυσικά προβιοτικα περισσότερο όπως πχ κεφίρ γιαούρτι κτλ για να ενισχύσεις λίγο τους γαλακτοβακυλους να μην είσαι επιρρεπης αργότερα σε ουρολοιμώξεις 

Διαφημίσεις

Just now, linaa είπε:

Αφού δεν υπάρχει μικρόβιο είναι καλη. Απλά μπορείς να τρως φυσικά προβιοτικα περισσότερο όπως πχ κεφίρ γιαούρτι κτλ για να ενισχύσεις λίγο τους γαλακτοβακυλους να μην είσαι επιρρεπης αργότερα σε ουρολοιμώξεις 

Επιρρεαζει την εγκυμοσυνη?ευχαριστω πολυ!

πρίν από 4 λεπτά , Anna7190 είπε:

Επιρρεαζει την εγκυμοσυνη?ευχαριστω πολυ!

Οι γαλακτοβακιλοι είναι η φυσική προστασία του κόλπου από μικρόβια. Αν πέσουν πολύ τότε γίνεστε επιρεπης σε μικρόβια . Κ παθαίνεις πιο συχνά ουρολομοιξη που τώρα στην εγκυμοσύνη δεν το θες. Θα πρέπει να περνεις αντιβιωσεις κτλ κτλ . Οπότε αν ενισχύσεις τον οργανισμό σου φυσικά δεν θα έχεις τέτοια θέματα . 

• Ευχαριστώ 1

19 ώρες πρίν, ελπιδακι είπε:

Χαχαχα μια απτά ίδια κι εγώ αλλά λίγο πιο λιγότερα,κι εγώ από εξωσωματική είμαι,η αλήθεια είναι ότι το σκεφτόμουν αυτό για τα συμπτώματα,πως για εμάς που παίρνουμε τόσα φάρμακα ίσως να είναι πιο ήπια τα συμπτωματα σε σχέση με τα κορίτσια που έμειναν φυσιολογικά και δεν παίρνουν τόσα φάρμακα,ίσως να είμαι και λάθος, παρόλαυτα τα συμπτώματα πάνε κι έρχονται τα σκασμενα και μας ανησυχούν,υπομονή και η Παναγία κοντά σε όλες τις μανουλες!!

Η αλήθεια είναι κορίτσια στη κόρη μου που ήταν από εξωσωματική και ήμουν φουλ φάρμακα από πριν όπου και συνεχίστηκε στην εγκυμοσύνη δεν είχα τίποτα απολύτως 

Τώρα που έμεινα φυσιολογικά και παίρνω μόνο μια ινοχεπ ένεση ,φολικό και 2 ουτρο 

Δε περναω πολύ καλά το στομάχι χάλια

• Μου αρέσει 1

2 ώρες πρίν, Ellidr είπε:

Η αλήθεια είναι κορίτσια στη κόρη μου που ήταν από εξωσωματική και ήμουν φουλ φάρμακα από πριν όπου και συνεχίστηκε στην εγκυμοσύνη δεν είχα τίποτα απολύτως 

Τώρα που έμεινα φυσιολογικά και παίρνω μόνο μια ινοχεπ ένεση ,φολικό και 2 ουτρο 

Δε περναω πολύ καλά το στομάχι χάλια

Μια παρένθεση μου έχει μυρίσει μια μακαρινοσαλατα με τόνο 

Πειράζει που θα φάω Μια φορά τόνο κονσέρβα;;; Ξέρω ότι καλό είναι να το αποφεύγουμε αλλά το λιγουρευτηκα

Διαφημίσεις

πρίν από 55 λεπτά , Ellidr είπε:

Μια παρένθεση μου έχει μυρίσει μια μακαρινοσαλατα με τόνο 

Πειράζει που θα φάω Μια φορά τόνο κονσέρβα;;; Ξέρω ότι καλό είναι να το αποφεύγουμε αλλά το λιγουρευτηκα

εννοειται δεν πειραζει μια στο τοσο. απλα τονο και σολωμο μην εχεις σε συστηματικη βαση (πχ καθε βδομαδα). εμενα θυμαμαι μου χε κατσει και το σουσι, αλλα διαβαζα οτι απαγορευεται. τελικα ρωτησα το γιατρο και μου ειπε οτι απαγορευεται το σουσι που περιεχει ωμο κομματι ψαριου. αν πχ φας σουσι με βρασμενη/τηγανισμενη γαριδα (υπαρχουν πολλες τετοιες επιλογες) η με λαχανικα, δεν υπαρχει προβλημα. 

• Μου αρέσει 1

Το σούσι με λαχανικά και σε μένα την κάνει τη δουλειά του! 😄
Εν τω μεταξύ πριν μείνω έγκυος δεν το ήθελα ιδιαίτερα το σούσι. 
Τώρα ξαφνικά έχω λιγούρες για τέτοια.

Οι εξετάσεις για σύνδρομο Down, βγήκαν αρνητικές, οπότε όλα καλά για αυτό, και τώρα περιμένουμε να βγουν και τα υπόλοιπα χρωμοσωμικά. 
Είναι φοβερό το πόσο άγχος έχεις για κάτι που πριν από μερικά χρόνια δεν είχες ιδέα.
Μέχρι να μπω στη μητρότητα, δεν μπορούσα να το κατανοήσω...

• Μου αρέσει 3
  • Λουλούδια 1

πρίν από 15 λεπτά , Fani1994 είπε:

Το σούσι με λαχανικά και σε μένα την κάνει τη δουλειά του! 😄
Εν τω μεταξύ πριν μείνω έγκυος δεν το ήθελα ιδιαίτερα το σούσι. 
Τώρα ξαφνικά έχω λιγούρες για τέτοια.

Οι εξετάσεις για σύνδρομο Down, βγήκαν αρνητικές, οπότε όλα καλά για αυτό, και τώρα περιμένουμε να βγουν και τα υπόλοιπα χρωμοσωμικά. 
Είναι φοβερό το πόσο άγχος έχεις για κάτι που πριν από μερικά χρόνια δεν είχες ιδέα.
Μέχρι να μπω στη μητρότητα, δεν μπορούσα να το κατανοήσω...

μπραβο σου! πολυ ευχαριστα νεα! δεν θα ειναι τιποτα κακο, ειμαι σιγουρη! οπως τα λες ειναι απαξ και μεινεις εγκυος, ενα μονιμο αγχος και αγωνια. πριν δεν μπορεις να το φανταστεις. εντωμεταξυ αυτο με την ανεβασμενη χοριακη δεν το ηξερα και δεν το ειχα ξανακουσει ποτε. ολα θα ειναι καλα! θα το δεις!

• Μου αρέσει 1

7 ώρες πρίν, little miracle είπε:

Καλησπέρα κορίτσια sos θέλω την βοήθεια σάς,απτό πρωί που ξύπνησα έχω έντονο πόνο στη μέση παίρνω τηλ τον γιατρό και δεν τον βρίσκω,αύριο έχω τον υπέρηχο για να ακούσουμε καρδούλα,είναι ανησυχητικός αυτός ο πόνος??να πάω λέτε σε κάποιο νοσοκομείο?έχω πανικοβληθεί 

1 hour ago, ελπιδακι είπε:

Καλησπέρα κορίτσια sos θέλω την βοήθεια σάς,απτό πρωί που ξύπνησα έχω έντονο πόνο στη μέση παίρνω τηλ τον γιατρό και δεν τον βρίσκω,αύριο έχω τον υπέρηχο για να ακούσουμε καρδούλα,είναι ανησυχητικός αυτός ο πόνος??να πάω λέτε σε κάποιο νοσοκομείο?έχω πανικοβληθεί 

Όταν λες έντονο πόνο στην μέση? Μήπως πιάστηκες? Αλλιώς ίσως θα έπρεπε να δεις για κανένα κολικό πολλές φορές με τα φάρμακα Κ με την εγκυμοσύνη παθαίνεις εύκολα κολικούς .  

Διαφημίσεις

Καλημέρα πήγαμε εχθές κ εμείς για υπέρηχο μεγάλωσε το μωρό μου ακούσαμε καρδούλα 

130 παλμούς όλα πάνε καλά 

Τώρα προγεννητικό έλεγχο 

Επίσης έχω μια μικρή αποκολησση που την είχα και την προηγούμενη φορά αλλά δε θυμόμουν ότι μου το είχε πει 

Τέλος πάντων δεν τον Ανησυχεί λέει 

• Μου αρέσει 2

15 ώρες πρίν, linaa είπε:

Όταν λες έντονο πόνο στην μέση? Μήπως πιάστηκες? Αλλιώς ίσως θα έπρεπε να δεις για κανένα κολικό πολλές φορές με τα φάρμακα Κ με την εγκυμοσύνη παθαίνεις εύκολα κολικούς .  

Δεν ξέρω παίζει και να πιαστηκα,αλλά πρώτη φορά νοιωθω αυτό τον πόνο στη μέση για αυτό και με τρόμαξε,σήμερα πονάει αλλά όχι έντονα,το απόγευμα είναι ο υπέρηχος και θα δούμε τι συμβαίνει ,μεγάλη αγωνία..6+6 σήμερα 

πρίν από 53 λεπτά , ελπιδακι είπε:

Δεν ξέρω παίζει και να πιαστηκα,αλλά πρώτη φορά νοιωθω αυτό τον πόνο στη μέση για αυτό και με τρόμαξε,σήμερα πονάει αλλά όχι έντονα,το απόγευμα είναι ο υπέρηχος και θα δούμε τι συμβαίνει ,μεγάλη αγωνία..6+6 σήμερα 

Όλα καλά θα πάνε . Πάντως πίνε πολλά νερά για καλό Κ για κακό. Γιατί αν είναι κολικός θέλει πολύ νερό.  

• Μου αρέσει 1

6 ώρες πρίν, Ellidr είπε:

Καλημέρα πήγαμε εχθές κ εμείς για υπέρηχο μεγάλωσε το μωρό μου ακούσαμε καρδούλα 

130 παλμούς όλα πάνε καλά 

Τώρα προγεννητικό έλεγχο 

Επίσης έχω μια μικρή αποκολησση που την είχα και την προηγούμενη φορά αλλά δε θυμόμουν ότι μου το είχε πει 

Τέλος πάντων δεν τον Ανησυχεί λέει 

Τι ωραία!!! Με το καλό!! 
τι εννοείς τώρα προγεννητικό έλεγχο; 
για την αποκόλληση σου είπε να προσέχεις κάτι; Εμένα γενικά μου είπε να περιορίσω τις μετακινήσεις με το αμάξι λόγω λακκουβών κλπ 

1 hour ago, ελπιδακι είπε:

Μήπως έχει αρχίσει να αλλάζει το σώμα και γιαυτο σε πονάει;; 
άντε θα ακούσετε καρδούλα μάλλον! Με το καλό!! 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 18 λεπτά , Katiamaxiking είπε:

Τι ωραία!!! Με το καλό!! 
τι εννοείς τώρα προγεννητικό έλεγχο; 
για την αποκόλληση σου είπε να προσέχεις κάτι; Εμένα γενικά μου είπε να περιορίσω τις μετακινήσεις με το αμάξι λόγω λακκουβών κλπ 

Μήπως έχει αρχίσει να αλλάζει το σώμα και γιαυτο σε πονάει;; 
άντε θα ακούσετε καρδούλα μάλλον! Με το καλό!! 

Τοξόπλασμα τα

Σίδηρος 

Θυρεοειδής 

Μεγαλοκυτταροιος

Εξέταση ούρων 

Όλα 

Γιατί εσείς δεν κάνατε;;

Αιματολογικές 

Και ούρων 

Just now, Ellidr είπε:

Τοξόπλασμα τα

Σίδηρος 

Θυρεοειδής 

Μεγαλοκυτταροιος

Εξέταση ούρων 

Όλα 

Γιατί εσείς δεν κάνατε;;

Αιματολογικές 

Και ούρων 

Όσο για την αποκολησση απλά όσο μπορώ ν ξεκουράζομαι αλλά όχι κρεβάτι απλά λίγη προσοχή 

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...