Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , Losr είπε:

Ευχαριστώ πολύ. Εμάς το θέμα είναι ότι δεν ζητάμε. Δεν είναι στην πολιτική της εταιρείας. Είναι στην αξιολόγηση της διοίκησης. Για αυτό και γίνεται πάντα αρχές κάθε έτους. Οπότε για αυτό κιόλας δεν ήθελα να πω κάτι για εξωσωματικές, να λείπω, να αργω συνέχεια.  Για αυτό μου βγήκε η ψυχή σε αυτήν την εξωσωματική να προσπαθώ να τα βγάλω όλα με τα ωράρια και τον τρόπο του γιατρού. 

Οχι κ εμείς έχουμε στάνταρ review ετησίως αλλά θα ήταν κ στα αιτήματα μου στο review μου αλλά τώρα δε θα αναφέρω κάτι αν και θα έπρεπε γιατί κλείνω 2 χρόνια εκει.

Μανουλες 2025 💕❤️

Recommended Posts

Διαφημίσεις

On 18/4/2025 at 8:40 ΠΜ, Fofi! είπε:

Κορίτσια καλημέρα…υπάρχει κάποια μανούλα με πητ Νοεμβρίου;;;

Καλησπέρα Fofi! !!! Έλα στο "όνομα εταιρείας τεστ εγκυμοσύνης " εκεί είμαστε! 😊

Κορίτσια καλησπέρα, 

Μπήκα στην 25η βδομάδα κ έκανα την καμπύλη ζαχάρου, οι τιμές ήταν ζάχαρο νηστείας 85 μετά από 60' στο 71 και στα 120' στο 77. Περιμένω να τις δει ο γιατρός μου, αλλά με προβληματίζει που αντί να αυξηθεί το ζάχαρο μετά τη λήψη της γλυκόζης μειώθηκε... Έχει τύχει σε καμία κοπέλα, είναι φισιολογικο? 

Διαφημίσεις

• 2 εβδομάδες μετά...

Κορίτσια πως τα πάτε; Εγώ είμαι 16+3 και από την παρασκευή είμαι εισαγωγή για ενδοφλέβια αντιβίωση. Ο γιατρός είδε στον υπέρηχο (μόνο στον κολπικό φανεται) ότι έχω την λεγόμενη λάσπη στον αμνιακό σάκο (φλεγμονώδη κύτταρα) που ενοχοποιούνται για πρόωρο τοκετό στο 2ο τρίμηνο. Έχει καμία ανάλογη εμπειρία;; 

• 2 months later...

Καλησπέρα σε όλες !

Αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα .Προσπαθούμε να κάνουμε μωρό  και την βοήθεια της εξωσωματικής .Έχω αφαιρέσει τον θυρεοειδή  μου πριν ένα χρόνο .Γενικά δεν θα και εύκολο να βρω καλό ενδοκρινολόγο και έχω γυρίσει αρκετούς .Έχω αυξημένα τα anti tpo πολυ  και την προλακτίνη .επειδή είχα graves μου λένε ότι είναι φυσιολογικό(ενδοκρινολόγοι) .Οι γιατροί της εξωσωματικής μου λένε ότι οτιδήποτε ξένο για τον οργανισμό ,επειδή είναι αυξημένα το αντιμετωπίζει σαν απειλή και τα καταστρέφει (έμβρυο).έχει κάποια άλλη παρόμοια εμπειρία ; Συγνώμη για το σεντόνι .ευχαριστώ για το χρόνο σας 

πρίν από 15 λεπτά , Γλυκερία_83 είπε:

Καλησπέρα σε όλες !

Αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα .Προσπαθούμε να κάνουμε μωρό  και την βοήθεια της εξωσωματικής .Έχω αφαιρέσει τον θυρεοειδή  μου πριν ένα χρόνο .Γενικά δεν θα και εύκολο να βρω καλό ενδοκρινολόγο και έχω γυρίσει αρκετούς .Έχω αυξημένα τα anti tpo πολυ  και την προλακτίνη .επειδή είχα graves μου λένε ότι είναι φυσιολογικό(ενδοκρινολόγοι) .Οι γιατροί της εξωσωματικής μου λένε ότι οτιδήποτε ξένο για τον οργανισμό ,επειδή είναι αυξημένα το αντιμετωπίζει σαν απειλή και τα καταστρέφει (έμβρυο).έχει κάποια άλλη παρόμοια εμπειρία ; Συγνώμη για το σεντόνι .ευχαριστώ για το χρόνο σας 

Έχεις κάνει εμβρυομεταφορα ? Γενικα ναι ο οργανισμός όταν υπαρχουν αυτοάνοσα δυσκολεύετε να συλλάβει Κ να κρατήσει μια εγκυμοσύνη. Γι'αυτό δίνετε παντα κορτιζόνη ώστε το ανοσοποιητικό να είναι σε ύφεση 

• 3 εβδομάδες μετά...

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...