Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, amelena είπε:

Εύχομαι να είστε όλες καλά !! Εγώ σημερα έκανα έμβρυο μεταφορά !🤞 Είμαι στην Τετάρτη προσπάθεια. Οι τρεις προηγούμενες ήταν αποτυχία. Δεν υπήρξε καν εμφύτευση. Μεταφέραμε άριστη ελεγμένη  βλαστοκύστη (τα προηγούμενα έμβρυα δεν ήταν ελεγμένα) Θέλω να είμαι αισιόδοξη την ίδια ώρα όμως φοβάμαι. Δεν αντέχω αυτή την αγωνία κάθε φορά. Υπάρχει κάποιος τρόπος για να μην σκέφτομαι αυτές τις μέρες το αποτέλεσμα ; Πως περνάτε εσείς τις μέρες της αναμονής ;

Εύχομαι να πάνε όλα καλά! Είναι λογικό να σκεφτείς και το αρνητικό σενάριο αλλά προσπάθησε να μην κρίνεις τον εαυτό σου/ θυμώνεις γιατί είναι προγραμματισμένος ο εγκέφαλος να πηγαίνει προς τα εκεί δυστυχώς για να μας προστατεύσει.. Για να ξεχαστείς αν επιτρέπεται περπάτημα ίσως βοηθάει να μην σκέφτεσαι τόσο, αλλιώς σειρές, καθάρισμα σε παλιές φωτογραφίες, ζωγραφική, επιτραπέζια, παζλ, χαρτιά ή ο,τι άλλο χρειάζεται να είσαι focus εκεί (δεν ξέρω αν πας δουλειά ή έχεις πάρει κάποια άδεια). Μπορείς να δεις και στα αγγλικά πράγματα να κανεις στο 2WW (2 weeks wait, things to do). Όσο μπορείς να εστιάζεις σε μια θετική σκέψη συγκεκριμένη που έχεις ή να προσπαθείς να πηγαίνεις σε καλές αναμνήσεις πχ από ένα ταξίδι ή κάτι άλλο για να απασχολείς το μυαλό. 

Εγώ σήμερα έκανα επεμβατική υστεροσκόπηση, μου τοποθέτησαν και σπιράλ (για να μην γίνουν νέες συμφύσεις), έγινε απόξεση ενδομητρίου και βιοψία. Τώρα ξεκίνησα αντιβίωση, cyclacur για 21 μέρες και προβιοτικά και φυσικά αναρωτιέμαι αν καλώς έγιναν όλα αυτά ή φορτώνουμε τον οργανισμό με περιττά πράγματα αντί να αφήσουμε το σώμα και τις ορμόνες στην ησυχία τους.. Ελπίζω με το νέο έτος να ξεκινήσω επιτέλους μετά από 9 μήνες που πέρασαν με εξετάσεις κλπ. Όχι τίποτα άλλο αλλά θα λήξει και η απόφαση της Επιτροπής μέχρι να το πάρουμε απόφαση 🥲

Μανούλες Ιουνίου 2025

Recommended Posts

21 ώρες πρίν, Alex@ είπε:

Τώρα όσο περνανε οι εβδομαδες θα μειώνονται τα συμπτώματα! Εγώ πλέον 11εβδ κ 3 ημ κ δεν έχω τίποτα ενοχλητικό όπως ναυτιες, αναγουλες ή ζαλάδες.

Τυχερή !!! Εμένα με πιάνει πλέον το απόγευμα μονο ναυτία... το πρωί τίποτα αλλά ζαλάδες έχω συνέχεια.

Πάντως κάθε εγκυμοσύνη διαφορετική τελικά.Οταν συγκρίνω κ τις πέντε σε μένα βλέπω κάποια κοινά με την τελευταία μου εγκυμοσύνη μόνο.Με τις άλλες καμιά σχέση ☺️

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 35
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

7 ώρες πρίν, Melody90 είπε:

Τυχερή !!! Εμένα με πιάνει πλέον το απόγευμα μονο ναυτία... το πρωί τίποτα αλλά ζαλάδες έχω συνέχεια.

Πάντως κάθε εγκυμοσύνη διαφορετική τελικά.Οταν συγκρίνω κ τις πέντε σε μένα βλέπω κάποια κοινά με την τελευταία μου εγκυμοσύνη μόνο.Με τις άλλες καμιά σχέση ☺️

Δηλαδή; Πως ήσουν στις αλλες;

yplDp3.png

13 ώρες πρίν, Farmakotriftena είπε:

Δηλαδή; Πως ήσουν στις αλλες;

Τι κάνεις κοπέλα μου?Πως είσαι?Πηγές στον γιατρό?

Στα αγόρια δεν είχα τέτοια ναυτία ούτε συνέχεια ζαλάδες κ ήμουν κ πιο ζωηρή πιο fit .....

2 ώρες πρίν, Melody90 είπε:

Τι κάνεις κοπέλα μου?Πως είσαι?Πηγές στον γιατρό?

Στα αγόρια δεν είχα τέτοια ναυτία ούτε συνέχεια ζαλάδες κ ήμουν κ πιο ζωηρή πιο fit .....

Ενω στο κοριτσι ειχες τις ναυτίες; Λες να είναι κορίτσι;; Σε λιγες μερες θα μαθεις❤️

Εγω στον γιατρό θα παω την Τετάρτη ππυ μας έρχεται...

yplDp3.png

4 ώρες πρίν, Farmakotriftena είπε:

Ενω στο κοριτσι ειχες τις ναυτίες; Λες να είναι κορίτσι;; Σε λιγες μερες θα μαθεις❤️

Εγω στον γιατρό θα παω την Τετάρτη ππυ μας έρχεται...

Ναι στην μικρή ήμουν έτσι....Λες?μακαρι😀 γιατί ειμαστε μειονότητα με την μικρή εδώ μέσα 😜 

Ναι την Τετάρτη έχω αυχενική....Α ωραία θα έχεις κ εσύ νέα με το καλό κοπέλα μου όλα θα πάνε καλά.

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Κορίτσια τι κάνετε?Εγώ νιώθω κάτι τσιμπήματα χαμηλά από μέσα από τον κόλπο κ είδα σήμερα καφετί...Πήρα τον γιατρό κ μου είπε ουτροτζεσταν κ όσο είναι καφέ ανοιχτό να μην ανησυχω αρκεί να μην γίνει κόκκινο.

Το παθαίνει καμιά σας?

7 ώρες πρίν, Melody90 είπε:

Κορίτσια τι κάνετε?Εγώ νιώθω κάτι τσιμπήματα χαμηλά από μέσα από τον κόλπο κ είδα σήμερα καφετί...Πήρα τον γιατρό κ μου είπε ουτροτζεσταν κ όσο είναι καφέ ανοιχτό να μην ανησυχω αρκεί να μην γίνει κόκκινο.

Το παθαίνει καμιά σας?

Ποσο σου είπε να παίρνεις; Ξάπλωσε οσο πιο πολυ μπορεις...

yplDp3.png

4 ώρες πρίν, Farmakotriftena είπε:

Ποσο σου είπε να παίρνεις; Ξάπλωσε οσο πιο πολυ μπορεις...

Τον 200 μου είπε 1 την ημέρα.Προσπαθω για ξάπλα αλήθεια αλλά δεν μπορώ συνέχεια γιατί έχω κ τα μικρά.

πρίν από 3 λεπτά , Farmakotriftena είπε:

Πως είσαι σήμερα;;

Από το πρωί όπως σηκώθηκα δεν είδα τίποτα ακόμα.Ευχομαι να μείνει έτσι.Την Τετάρτη έχω αυχενική οπότε θα δούμε κ λίγο τι γίνεται.Αλλα ποιος περιμένει μέχρι τότε είναι το θέμα.

Διαφημίσεις

1 ώρα πρίν, Farmakotriftena είπε:

Ειναι πολλα; Εγω στην κορη μου στην 9η  ειχα δει κοκκινο αιμα. Και ολα καλα. Δεν ηταν τπτ.

Ρε συ είχα κ αποκόλληση σε εγκυμοσύνες κ δόξα τον Θεό πήγαν όλα καλά όπως λες κ εσύ.Απλα ήταν σε πιο μικρή εβδομάδα μέχρι 9 μάξιμουμ εγώ Την Τετάρτη θα είμαι 12 και 2 δλδ πλέον 13 εβδομάδες κοντεύω κ μου φαίνεται κάπως,πριν μια εβδομάδα στον γιατρό δεν φάνηκε κάτι ούτε κ στον τράχηλο απ' ότι είπε ο γυναικολόγος.

3 ώρες πρίν, Melody90 είπε:

Ρε συ είχα κ αποκόλληση σε εγκυμοσύνες κ δόξα τον Θεό πήγαν όλα καλά όπως λες κ εσύ.Απλα ήταν σε πιο μικρή εβδομάδα μέχρι 9 μάξιμουμ εγώ Την Τετάρτη θα είμαι 12 και 2 δλδ πλέον 13 εβδομάδες κοντεύω κ μου φαίνεται κάπως,πριν μια εβδομάδα στον γιατρό δεν φάνηκε κάτι ούτε κ στον τράχηλο απ' ότι είπε ο γυναικολόγος.

Μπορεί να μην ειναι τίποτα. Έχεις ακόμα;

yplDp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...