Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , κολοκυθάκι είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ, εγώ είμαι στα 65 κιλα απλά με θυρεοειδη και αντισταση στην ινσουλινη οποτε πιο πολύ ρητορική ήταν η ερώτηση μου τώρα που το ξανά σκέφτομαι 😅. Εγώ χάνω τώρα με το άγχος, δεν τρώω. 

Και εγώ αρχομένη αντίσταση και αυξημένες τιμές στη καμπύλη σακχάρου οπότε παίρνω χάπι για να το ρυθμίσω !  Πάντως όντως το σερπαφαρ κάνει λίγο πρήξιμο (τουλάχιστον σε εμένα). 

Μανούλες Ιουλίου 2025 ❤️

Recommended Posts

Καλησπέρα σε όλους! @Eternity καλή επιτυχία για την αμνιοπαρακέντηση! Δεν έχω εμπειρία  οπότε δεν μπορώ να πω κάτι πάνω σε αυτό! Όλα καλά θα πάνε!  
Κορίτσια κάτι άσχετο! Πριν λίγο διάβασα στο ίντερνετ ότι κλείνει το Λητω! Ξαφνιάστηκα η αλήθεια είναι! Στο ραντεβού του μήνα θα το συζητήσω και με τον γιατρό μου! Σίγουρα θα είναι ενήμερος! Απλά τώρα θα πρέπει να αλλάξω μαιευτήριο και γενικά δεν είμαι άνθρωπος των αλλαγών! Είχα βολευτεί εκεί και μου άρεσε! Λογικά θα συζητήσω για Μητέρα! 

• Μου αρέσει 2
  • Ευχαριστώ 1

2ThI.png3AXhp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 39 λεπτά , Myrtoulita είπε:

Καλησπέρα σε όλους! @Eternity καλή επιτυχία για την αμνιοπαρακέντηση! Δεν έχω εμπειρία  οπότε δεν μπορώ να πω κάτι πάνω σε αυτό! Όλα καλά θα πάνε!  
Κορίτσια κάτι άσχετο! Πριν λίγο διάβασα στο ίντερνετ ότι κλείνει το Λητω! Ξαφνιάστηκα η αλήθεια είναι! Στο ραντεβού του μήνα θα το συζητήσω και με τον γιατρό μου! Σίγουρα θα είναι ενήμερος! Απλά τώρα θα πρέπει να αλλάξω μαιευτήριο και γενικά δεν είμαι άνθρωπος των αλλαγών! Είχα βολευτεί εκεί και μου άρεσε! Λογικά θα συζητήσω για Μητέρα! 

Είναι ο ίδιος όμιλος οπότε ο γιατρός σου θα συνεργάζεται πιστεύω.... Το διάβασα το πρωί αυτό...

@Eternity όλα καλά θα πάνε... Εγώ είχα κάνει στο πρώτο πρώτο μωρακι μου 👼🏻 τροφοβλαστη... Λίγο εγώ κάτι ένιωσα...δεν ξέρω όμως αν ήταν από τον φόβο μου περισσότερο... Στην τροφοβλαστη παίρνουν δείγμα από τον πλακούντα... Όμως η αλήθεια δεν είναι κάτι τραγικό...

• Ευχαριστώ 1

Έχω δύο ψυχούλες στον ουρανό 👼👼...κ δύο στην αγκαλιά μου...❤️❤️👫

3 ώρες πρίν, Sophie38 είπε:

Η αμνιο ειναι μια πολυ απλη και ανωδυνη διαδικασια. Εκανα στη δευτερη εγκυμοσυνη μου. Δεν πονας καθολου. Εχεις απειρο αγχος εκεινη τη στιγμη, αλλα δεν πονας. Βλεπεις τη βελονα που μπαινει μεσα στο μονιτορ, αν ειναι γυρισμενη η καρεκλα σου προς αυτο. Ουτε 2 λεπτα δεν θα κρατησει. Μετα, θα παρεις αντιβιωση καποιες μερες και σου συστηνουν ξεκουραση. Εγω επειδη φοβομουν ειχα καθισει 2-3 μερες τελειως ησυχη στο σπιτι. Ολα θα πανε καλα!!!!

Αγαπη δεν σχετιζεται το χαπι του θυρεοειδους με τις ενεσεις. Βασικα για το θυρεοειδη, χρειαζεσαι μιση ωρα μετα να μη φας κ να μην πιεις κατι ωστε να φτασει στη μεγιστη απορροφηση του. Ο σιδηρος ειναι καλο να ειναι με αδειο στομαχι και σιγουρα μακρια απο ασβεστιο. Μπορεις να παιρνεις το filicine μαζι με το σιδηρο, ενδεικνυται. 

Αυτό ήξερα και εγώ αλλά επιμένει η ενδοκρινολόγος οτι πρέπει να είναι μακριά από ηπαρίνη και αντιπηκτικά και 4 ώρες από το  σίδηρο οπότε δεν έχω λόγο να της πάω κόντρα και τα βόλεψα και εγώ έτσι.Όσο για το filicine μου το έκοψε και παίρνω σίδηρο μαζί με φυλλικό ώστε να γλιτώνω ένα χάπι την μέρα γιατί μαζεύτηκαν πολλά.😀Τώρα όταν θα έρθει η ώρα για το ασβέστιο κάπως πάλι θα το βολέψω και αυτό 😂

• Μου αρέσει 2

2 ώρες πρίν, Angel-11 είπε:

Αυτό ήξερα και εγώ αλλά επιμένει η ενδοκρινολόγος οτι πρέπει να είναι μακριά από ηπαρίνη και αντιπηκτικά και 4 ώρες από το  σίδηρο οπότε δεν έχω λόγο να της πάω κόντρα και τα βόλεψα και εγώ έτσι.Όσο για το filicine μου το έκοψε και παίρνω σίδηρο μαζί με φυλλικό ώστε να γλιτώνω ένα χάπι την μέρα γιατί μαζεύτηκαν πολλά.😀Τώρα όταν θα έρθει η ώρα για το ασβέστιο κάπως πάλι θα το βολέψω και αυτό 😂

Ωραια! Εγω παντως τη θυροξινη την παιρνω γυρω στις 7 το πρωι. Οταν δεν δουλευω την παιρνω οταν ξυπναω για κατουρημα γυρω στις 6 και ξανακοιμαμαι. Οποτε εχω ξεμπερδεψει παρα πολυ νωρις με αυτο. Αν μπορεις κ συ κανε το ετσι γιατι πραγματικα γλιτωνεις πολυ χρονο. Σιδηρο μαζι με φιλισιν τα παιρνω οταν σχολαω κατα τις 13.30 και την αντιπηκτικη την κανω κατα τις 16.00. Τον δευτερο σιδηρο τον παιρνω βραδυ οπως και το σαλοσπιρ. Μαγνησιο και ασβεστιο δεν παιρνω ακομη. Πηξαμε στα χαπιααααααααααααααααα χαλαλι

• Μου αρέσει 1

πρίν από 43 λεπτά , Sophie38 είπε:

Ωραια! Εγω παντως τη θυροξινη την παιρνω γυρω στις 7 το πρωι. Οταν δεν δουλευω την παιρνω οταν ξυπναω για κατουρημα γυρω στις 6 και ξανακοιμαμαι. Οποτε εχω ξεμπερδεψει παρα πολυ νωρις με αυτο. Αν μπορεις κ συ κανε το ετσι γιατι πραγματικα γλιτωνεις πολυ χρονο. Σιδηρο μαζι με φιλισιν τα παιρνω οταν σχολαω κατα τις 13.30 και την αντιπηκτικη την κανω κατα τις 16.00. Τον δευτερο σιδηρο τον παιρνω βραδυ οπως και το σαλοσπιρ. Μαγνησιο και ασβεστιο δεν παιρνω ακομη. Πηξαμε στα χαπιααααααααααααααααα χαλαλι

Εγώ δεν παίρνω θυροξίνη παίρνω το ακριβώς αντίθετο.Δεν μου έρχεται τώρα η ουσία,prothuril πάντως.Έχω υπερθυροειδισμό .Παίρνω δυο τη μέρα πλέον (στα 3 ήταν το μεγάλο πρόβλημα) οπότε κάνω αυτό που λες το πρώτο το παίρνω νωρίς το πρωί και μετά συνήθως κοιμάμαι λίγο ακόμη .4 ώρες μετά σίδηρο με φυλλικό.Και μεσημέρι την ένεση.Και προς το βραδάκι πάλι το prothuril πιο αργα το μαγνήσιο (ευτυχώς και αυτό μειώθηκε σε μια φορά τη μέρα) και μετά έχω και σε κρέμα την προγεστερόνη .Ε αν έρθει και το ασβέστιο κάπου θα βολευτεί και αυτό και ελπίζω να είναι το τελευταίο.

Καλά πήξαμε δεν το συζητώ αλλά καλά να είμαστε και ας παιδευτούμε.Από τότε που πέρασα τα μισά κάπως ένιωσα οτι περνάει γρήγορα ο καιρός .

Για πείτε μου βρε κορίτσια εσείς που ζήσατε και άλλες εγκυμοσύνες νιώθατε την κλωτσιά προς τα κάτω?Δεν είναι πολύ έντονο και πρέπει να είμαι χαλαρή και ξαπλωμένη για το νιώσω αλλά  ώρες ώρες νιώθω λες κ σκάβει τούνελ να βγει.😂 Έτσι είναι σε όλες?

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 12 λεπτά , Angel-11 είπε:

Εγώ δεν παίρνω θυροξίνη παίρνω το ακριβώς αντίθετο.Δεν μου έρχεται τώρα η ουσία,prothuril πάντως.Έχω υπερθυροειδισμό .Παίρνω δυο τη μέρα πλέον (στα 3 ήταν το μεγάλο πρόβλημα) οπότε κάνω αυτό που λες το πρώτο το παίρνω νωρίς το πρωί και μετά συνήθως κοιμάμαι λίγο ακόμη .4 ώρες μετά σίδηρο με φυλλικό.Και μεσημέρι την ένεση.Και προς το βραδάκι πάλι το prothuril πιο αργα το μαγνήσιο (ευτυχώς και αυτό μειώθηκε σε μια φορά τη μέρα) και μετά έχω και σε κρέμα την προγεστερόνη .Ε αν έρθει και το ασβέστιο κάπου θα βολευτεί και αυτό και ελπίζω να είναι το τελευταίο.

Καλά πήξαμε δεν το συζητώ αλλά καλά να είμαστε και ας παιδευτούμε.Από τότε που πέρασα τα μισά κάπως ένιωσα οτι περνάει γρήγορα ο καιρός .

Για πείτε μου βρε κορίτσια εσείς που ζήσατε και άλλες εγκυμοσύνες νιώθατε την κλωτσιά προς τα κάτω?Δεν είναι πολύ έντονο και πρέπει να είμαι χαλαρή και ξαπλωμένη για το νιώσω αλλά  ώρες ώρες νιώθω λες κ σκάβει τούνελ να βγει.😂 Έτσι είναι σε όλες?

Ω καταλαβα! Εγω εχω κανει θυρεοειδεκτομη λογω θηλωδους καρκινου σε εναν οζο που ανακαλυψα σε τυχαιο ελεγχο χωρις να εχω θεμα ορμονικο. Οποτε εσυ εισαι στην αλλη οχθη, με τα αντιθετα τελειως χαπια. 

ναι ναι η κλωτσια προς τα κατω ειναι χαρακτηριστικη!!!!! Καποιες φορες ποναει κιολας ή ειναι αποτομη σαν σφαξια! Οταν γυρισει σιγα σιγα και αρχιζει να παιρνει θεση θα παει το κεφαλι προς τα κατω. Και οι κλωτσιες θα μεταφερθουν στο διαφραγμα…….αστο…. Εκει ποναει αν τη φας! Χαχαχαχ. Ζωη να χουμε κ εμεις κ αυτα και το καλοκαιρακι θα ερθει πριν καν το καταλαβουμε!!!!🥰🥰

• Μου αρέσει 1

πρίν από 16 λεπτά , Sophie38 είπε:

Ω καταλαβα! Εγω εχω κανει θυρεοειδεκτομη λογω θηλωδους καρκινου σε εναν οζο που ανακαλυψα σε τυχαιο ελεγχο χωρις να εχω θεμα ορμονικο. Οποτε εσυ εισαι στην αλλη οχθη, με τα αντιθετα τελειως χαπια. 

ναι ναι η κλωτσια προς τα κατω ειναι χαρακτηριστικη!!!!! Καποιες φορες ποναει κιολας ή ειναι αποτομη σαν σφαξια! Οταν γυρισει σιγα σιγα και αρχιζει να παιρνει θεση θα παει το κεφαλι προς τα κατω. Και οι κλωτσιες θα μεταφερθουν στο διαφραγμα…….αστο…. Εκει ποναει αν τη φας! Χαχαχαχ. Ζωη να χουμε κ εμεις κ αυτα και το καλοκαιρακι θα ερθει πριν καν το καταλαβουμε!!!!🥰🥰

Είναι λίγο ενοχλητικό κάποιες φορές είναι η αλήθεια.Στο τελευταίο ραντεβού πριν μερικές μέρες ήταν το κεφάλι κάτω αλλά φαντάζομαι ακόμη γυρνάει .Και με προετοιμάζει για το τι με περιμένει το καλοκαίρι.😂

Κορίτσια καλησπέρα! Την Παρασκευή είχαμε ραντεβού με το γιατρό για να δούμε την ανάπτυξη του και να προγραμματίσουμε την αμνιοπαρακεντηση. Ευτυχώς όλα πολύ καλά! Είναι κατά 1 εβδομάδα μεγαλύτερο και αυτό είναι πολύ ανακουφιστικο για εγκυμοσύνες στην ηλικία μου. Η αμνιοπαρακεντηση θα γίνει σε 1 το πολύ 2 εβδομάδες, περιμένω τηλέφωνο από την εμβρυολογο. Μόλις φύγει και αυτό το άγχος θα ηρεμήσω λιγάκι. 

Βέβαια ταλαιπωρουμαι ακόμη από αναγουλες παρόλο που παίρνω το nuperal.... τις τελευταίες 2 ημέρες έχω αρκετή ανακατωσουρα... αρχίζω και σκέφτομαι ότι έτσι θα με πάει μέχρι τέλους. Από όρεξη βέβαια για φαγητό, τρελή! Όταν τρώω είμαι τέλεια, μετά αναγουλιαζω πάλι. Ευτυχώς με το nuperal δεν κάνω εμετούς όμως και αυτή η ανακατωσουρα με κουράζει, είμαι σαν άρρωστη... 

• Μου αρέσει 3
  • Ευχή 1

Καλησπέρα κ από εμένα... Γύρισα από τον γιατρό στις δέκα,έφαγα κ σας στελνω.... Όλα καλά... Είναι μεγαλύτερομ.. είμαι 17+6 κ το έβγαλε 18 με 19+5... Βασικά μου είπε επειδή κάνω μεγαλα παιδιά... Φαίνεται αναπτυγμένο... Κ ίσως γεννήσω στο Έλενας... Θα το δούμε κ αργότερα αυτό... Επόμενη εξέταση προχωράμε  για την β επιπέδου...κάπου αρχές με μέσα Μαρτίου... Από εδώ κ πέρα θα ξεκινήσω να το νιώθω περισσότερο...

• Μου αρέσει 5
  • Ευχή 1

15 ώρες πρίν, Αννούλαααα είπε:

Καλησπέρα κ από εμένα... Γύρισα από τον γιατρό στις δέκα,έφαγα κ σας στελνω.... Όλα καλά... Είναι μεγαλύτερομ.. είμαι 17+6 κ το έβγαλε 18 με 19+5... Βασικά μου είπε επειδή κάνω μεγαλα παιδιά... Φαίνεται αναπτυγμένο... Κ ίσως γεννήσω στο Έλενας... Θα το δούμε κ αργότερα αυτό... Επόμενη εξέταση προχωράμε  για την β επιπέδου...κάπου αρχές με μέσα Μαρτίου... Από εδώ κ πέρα θα ξεκινήσω να το νιώθω περισσότερο...

Μπραβο κοριτσι!!!! Τα αγορια μας θα ειναι λεβεντες 💙💙🙏🏼🙏🏼
εμενα στην αρχη ηταν 2 βδομαδες μεγαλυτερο, μου λεει ο γιατρος μηπως τρως πολλη ζαχαρη;;; Οχι του λεω τα κλασικα. Πηγα εκανα και μια τυχαια μετρηση σαχαρου (ενω ειχα φαει) και μου βγαλε 78. Ελεος του λεω με κατηγορεις αδικα. Στην τελευταια εξεταση ηταν κ μενα 1 βδομαδα μεγαλυτερο. Καλυτερα να σου πω, γιατι θα γεννησω 36 και 1 οποτε ας ειναι λιγακι πιο μεγαλος. 
εγω εχω παλι ραντεβου 17/02 και μετα τελος μηνα εχω την β επιπεδου. 

• Μου αρέσει 3
  • Ευχή 1

Διαφημίσεις

Μπράβο κορίτσια μου για τα αποτελέσματα σας και τα τροφαντά μωράκια που έρχονται 🙏🥰

Εμείς σε καμία βδομάδα περίπου θα πάρουμε να κλείσουμε για τη β επιπέδου. Υπολογίζω ότι θα την κάνουμε την 1η εβδομάδα του Μαρτίου, μέχρι το πρώτο δεκαήμερο. 

Ακόμη έχω λίγο μπούκωμα κ λίγο βήχα εν τω μεταξύ. Κ έχω να κάνω εξετάσεις αίματος αυτή την εβδομάδα. 

Κ να κλείσω κ ραντεβού με την ενδοκρινολόγο μου η οποία θα μου βάλει χέρι για τα κιλά φοβάμαι 🙊 γιατί με αυτήν έχω χάσει τα κιλά που έχασα. Τώρα που ανεβαίνει η ζυγαριά μήπως μου δώσει κ καμιά διατροφή κ σωθούμε 😇

• Μου αρέσει 2

πρίν από 25 λεπτά , Eustathia είπε:

Μπράβο κορίτσια μου για τα αποτελέσματα σας και τα τροφαντά μωράκια που έρχονται 🙏🥰

Εμείς σε καμία βδομάδα περίπου θα πάρουμε να κλείσουμε για τη β επιπέδου. Υπολογίζω ότι θα την κάνουμε την 1η εβδομάδα του Μαρτίου, μέχρι το πρώτο δεκαήμερο. 

Ακόμη έχω λίγο μπούκωμα κ λίγο βήχα εν τω μεταξύ. Κ έχω να κάνω εξετάσεις αίματος αυτή την εβδομάδα. 

Κ να κλείσω κ ραντεβού με την ενδοκρινολόγο μου η οποία θα μου βάλει χέρι για τα κιλά φοβάμαι 🙊 γιατί με αυτήν έχω χάσει τα κιλά που έχασα. Τώρα που ανεβαίνει η ζυγαριά μήπως μου δώσει κ καμιά διατροφή κ σωθούμε 😇

Αχ αυτα τα κρυωματα. Εγω προς το παρον μετα τη γριπη Α δεν εχω ξανακολλησει τιποτα, ακομα!!!

γιατι πας ενδοκρινολογο; Κανεις διατροφη λογω διαβητη; Εγω στις 2 πρωτες ειχα παρει 22 και 20 κιλα χαχαχα. Τωρα, εχω παρει μονο 5. Στις 2 πρωτες ειχα παρει ηδη 10 σε αυτες τις βδομαδες. Να σου πω την αληθεια δεν με ενοχλουν τα κιλα, παροτι παντα ημουν κανονικη προς αδυνατη. Χανονται με λιγη προσπαθεια μετα την εγκυμοσυνη

• Μου αρέσει 2

πρίν από 43 λεπτά , Sophie38 είπε:

Μπραβο κοριτσι!!!! Τα αγορια μας θα ειναι λεβεντες 💙💙🙏🏼🙏🏼
εμενα στην αρχη ηταν 2 βδομαδες μεγαλυτερο, μου λεει ο γιατρος μηπως τρως πολλη ζαχαρη;;; Οχι του λεω τα κλασικα. Πηγα εκανα και μια τυχαια μετρηση σαχαρου (ενω ειχα φαει) και μου βγαλε 78. Ελεος του λεω με κατηγορεις αδικα. Στην τελευταια εξεταση ηταν κ μενα 1 βδομαδα μεγαλυτερο. Καλυτερα να σου πω, γιατι θα γεννησω 36 και 1 οποτε ας ειναι λιγακι πιο μεγαλος. 
εγω εχω παλι ραντεβου 17/02 και μετα τελος μηνα εχω την β επιπεδου. 

Αχχχχ κοντεύεις εσύ για την β... Με το καλό κορίτσι μου... Εγώ θα κλείσω 7 Μαρτίου .... Γελάω με το "κατηγορείς άδικα"🤣🤣🤣🤣...

πρίν από 36 λεπτά , Eustathia είπε:

Που θα την κάνεις? Θα κλείσεις σε μια εβδομάδα εεεε? 🤔🤔🤔🤔 Με έβαλες σε σκέψη μήπως πάρω κ εγώ σε μια βδομάδα να βρω για 7 μαρτιου  κ έναν συγκεκριμένο γιατρό να μου την κάνει...

πρίν από 9 λεπτά , Sophie38 είπε:

Αχ αυτα τα κρυωματα. Εγω προς το παρον μετα τη γριπη Α δεν εχω ξανακολλησει τιποτα, ακομα!!!

γιατι πας ενδοκρινολογο; Κανεις διατροφη λογω διαβητη; Εγω στις 2 πρωτες ειχα παρει 22 και 20 κιλα χαχαχα. Τωρα, εχω παρει μονο 5. Στις 2 πρωτες ειχα παρει ηδη 10 σε αυτες τις βδομαδες. Να σου πω την αληθεια δεν με ενοχλουν τα κιλα, παροτι παντα ημουν κανονικη προς αδυνατη. Χανονται με λιγη προσπαθεια μετα την εγκυμοσυνη

Εγώ στο 1ο 20 κιλά στο 2ο 10... Τώρα προς το παρόν ήμουν 54... Έφτασα με τους εμετούς 49 κ τώρα είμαι 57.200... 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 5 λεπτά , Αννούλαααα είπε:

Αχχχχ κοντεύεις εσύ για την β... Με το καλό κορίτσι μου... Εγώ θα κλείσω 7 Μαρτίου .... Γελάω με το "κατηγορείς άδικα"🤣🤣🤣🤣...

Που θα την κάνεις? Θα κλείσεις σε μια εβδομάδα εεεε? 🤔🤔🤔🤔 Με έβαλες σε σκέψη μήπως πάρω κ εγώ σε μια βδομάδα να βρω για 7 μαρτιου  κ έναν συγκεκριμένο γιατρό να μου την κάνει...

Εγώ στο 1ο 20 κιλά στο 2ο 10... Τώρα προς το παρόν ήμουν 54... Έφτασα με τους εμετούς 49 κ τώρα είμαι 57.200... 

τι 57 χριστιανη μου;;;;;;;!!!!!! 57 ημουν στην εκτη δημοτικου!!!!!! Χαχαχαχαχ

εμενα τα κιλα μου ειναι 63-65. Ειμαι 1.74 σε υψος και σε λιγοτερα κιλα φαινομαι σαν αρρωστη γιατι εχω παρα πολυ λεπτο προσωπο χωρις μαγουλα και με το που χανω κιλα βαθουλωνουν και φαινομαι γρια. Και τωρα που γερναω, αχ τωρα….αρχιζει το δερμα και χαλαρωνει και φαινομαι ακομη πιο γρια. Τωρα που ειμαι παχια για τα δεδομενα μου η μουρη μου ειναι κανονικη. 

• Χαχα 5

Καλησπέρα!! Μπράβο @Αννούλαααα για τα αποτελέσματα σου!! Τα μωράκια μας όντως θα βγουν τσουπωτα!!! Εγώ θα πάρω να κλείσω ραντεβού για τον γυναικολόγο μου αυτή την εβδομάδα για την επόμενη και μετά κι εγώ με το καλό β επιπέδου τον Μάρτιο! Εγώ κορίτσια αν και γενικά δεν ζυγίζομαι συχνά στην ζωή μου λόγω του ότι είμαι αδύνατη προς κανονική! Πριν λίγες μέρες όμως ζυγίστηκα να δω κι εγώ που είμαι και είμαι πάνω κάτω τα κιλά που ήμουν και πριν την εγκυμοσύνη! Λέω λες να είναι ανησυχητικό αυτό μιας που πλέον έχουμε μπει στον 5ο μήνα; Ή είμαι χαζή; 🤷🏻‍♀️εγώ στις προηγούμενες 2 εγκυμοσύνες μου είχα πάρει 13-14 κιλά συνολικά και μετά τις γέννες με τους θηλασμούς κτλ τα έχανα αρκετά εύκολα! 

• Μου αρέσει 2

2ThI.png3AXhp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...