Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , κολοκυθάκι είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ, εγώ είμαι στα 65 κιλα απλά με θυρεοειδη και αντισταση στην ινσουλινη οποτε πιο πολύ ρητορική ήταν η ερώτηση μου τώρα που το ξανά σκέφτομαι 😅. Εγώ χάνω τώρα με το άγχος, δεν τρώω. 

Και εγώ αρχομένη αντίσταση και αυξημένες τιμές στη καμπύλη σακχάρου οπότε παίρνω χάπι για να το ρυθμίσω !  Πάντως όντως το σερπαφαρ κάνει λίγο πρήξιμο (τουλάχιστον σε εμένα). 

Μανούλες Ιουλίου 2025 ❤️

Recommended Posts

Babies are coming soon 🤰🏻🔜👣👣👣👶🏻      

@Sophie38 03/07 💙     

@Αννούλαααα 13/07 💙  

@Blue Velvet 12/07 💙  

@Eustathia 16/07 💜   

@Angel-11 16/06 💜   

@Elenaki2000 16/07  💙💙

@Kate89 11/07 💙    

@MYRTO7 26/07  💙

@Efaki 22/07 💜   

@Myrtoulita 16/07  💜

@Κonstantina 18/07 💜  

@GiannisP. 19/07 💙

@pasxalia90 12/07 💙

@ΙΟΥΛΙΑΝΗ 21/07 💙

@Alex@ 15/06 💜💜

@kerasia93 15/07 💜

@Eternity 28/07 💙 

@WomensPower 23/07 👶🏻surprise 

Έχω δύο ψυχούλες στον ουρανό 👼👼...κ δύο στην αγκαλιά μου...❤️❤️👫

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

15 ώρες πρίν, Angel-11 είπε:

Εγώ θέλω να ρωτήσω κάτι άσχετο .Μιας και μπαίνω στον 7ο σε λίγες μέρες, σκέφτηκα να πάρω μέσα στο μήνα ένα βρεφικό απορρυπαντικό να υπάρχει για όταν με το καλό αρχίσουμε να κάνουμε τις δουλειές και τις ετοιμασίες μας.Έχετε κάποιο στο μυαλό σας η κάποιο που να χρησιμοποιήσατε σε άλλο παιδάκι και να σας άρεσε?Εγώ έχω στο μυαλό μου το Proderm .Το έχει χρησιμοποιήσει καμία?Είδα κάτι σχόλια οτι δεν μυρίζει καθόλου ωραία.Είναι δυνατόν να μυρίζει τόσο χάλια?Αφήστε που λογικά δεν θέλουμε έντονο άρωμα οπότε εγώ φαντάζομαι οτι όλα τα βρεφικά θα έχουν ένα διακριτικό άρωμα μωρού η πούδρας η κάτι τέτοιο.

Γενικα η Pharmasept εχει υπεροχες μυρωδιες. Και σε baby laundry αλλα και στο σαμπουαν-αφρολουτρο που ειναι 2σε 1. Η frezyderm δεν εχει ωραιες μυρωδιες, εκτος απο την κρεμα που ειναι για συγκαματα (μια λευκο με πρασινο) που ειναι τελεια και θαυματουργη. Μια κοκκινιλα στον ποπο φευγει σε μιση ωρα!!!

οσον αφορα στις ενυδατικες και τις κρεμες και τα αντιηλιακα για μας, εγω δεν βαζω απολυτως τιποτα. Ολα παιρνουν στην κυκλοφορια του αιματος. Κυριως τα αντιηλιακα. Για προστασια απο τον ηλιο, καπελο, ρουχα καταλληλα και μακρια απο τον πολυ ηλιο. Η χρηση των αντιηλιακων δεν μειωσε τα περιστατικα καρκινου του δερματος. Ειναι πραγματικα θεμα εμποριου αυτο. 

• Μου αρέσει 2

1 ώρα πρίν, Αννούλαααα είπε:

@Sophie38 03/07 💙     

@Αννούλαααα 13/07 💙  

@Blue Velvet 12/07 💙  

@Eustathia 16/07 💜   

@Angel-11 16/06 💜   

@Elenaki2000 16/07  💙💙

@Kate89 11/07 💙    

@MYRTO7 26/07  💙

@Efaki 22/07 💜   

@Myrtoulita 16/07  💜

@Κonstantina 18/07 💜  

@GiannisP. 19/07 💙

@pasxalia90 12/07 💙

@ΙΟΥΛΙΑΝΗ 21/07 💙

@Alex@ 15/06 💜💜

@kerasia93 15/07 💜

@Eternity 28/07 💙 

Και μένα μπλε καρδουλίτσα βάλε μου.Είμαι με τους πολλούς χαχα

• Χαχα 2

6 ώρες πρίν, Angel-11 είπε:

Κοριτσάκι δεν είχες πει? Άλλαξε?  🤔🤔🤔 Δεν το θυμάμαι ...ήταν λάθος?

6 ώρες πρίν, Angel-11 είπε:

@Sophie38 03/07 💙      

@Αννούλαααα 13/07 💙   

@Blue Velvet 12/07 💙   

@Eustathia 16/07 💜    

@Angel-11 16/06 💙   

@Elenaki2000 16/07  💙💙 

@Kate89 11/07 💙     

@MYRTO7 26/07  💙 

@Efaki 22/07 💜    

@Myrtoulita 16/07  💜 

@Κonstantina 18/07 💜   

@GiannisP. 19/07 💙 

@pasxalia90 12/07 💙 

@ΙΟΥΛΙΑΝΗ 21/07 💙 

@Alex@ 15/06 💜💜 

@kerasia93 15/07 💜 

@Eternity 28/07 💙  

πρίν από 17 λεπτά , Αννούλαααα είπε:

@Sophie38 03/07 💙      

@Αννούλαααα 13/07 💙   

@Blue Velvet 12/07 💙   

@Eustathia 16/07 💜    

@Angel-11 16/06 💙   

@Elenaki2000 16/07  💙💙 

@Kate89 11/07 💙     

@MYRTO7 26/07  💙 

@Efaki 22/07 💜    

@Myrtoulita 16/07  💜 

@Κonstantina 18/07 💜   

@GiannisP. 19/07 💙 

@pasxalia90 12/07 💙 

@ΙΟΥΛΙΑΝΗ 21/07 💙 

@Alex@ 15/06 💜💜 

@kerasia93 15/07 💜 

@Eternity 28/07 💙  

Ναι αρχικά αλλά μετά την περίδεση σας είχα πει οτι τελικά είναι αγόρι .Είχαμε μιλήσει κιόλας τότε και μου το άλλαξες σε μπλε  😂 Καλά δεν πειράζει που να θυμάσαι με τόσα που λέμε καθημερινά χαχα

• Χαχα 1

Διαφημίσεις

Καλημέρα σε όλη την ομάδα! Δεν προλαβαίνω να πάρω ανάσα από το τρέξιμο, δεν έχω καθόλου χρόνο αλλά σας διαβάζω κ δεν σας ξεχνάω. 

Συγχαρητήρια για όλα τα όμορφα αποτελέσματα στις β! Τι χαρά παίρνω να βλέπω να παίρνουμε ανάσα. Για οτιδήποτε σας καθησυχάζει ο γιατρός, μην ανησυχείτε, δεν θα το έκαναν αν ήταν κάτι ανησυχητικό ή που χρήζει διερεύνησης. Καλά αποτελέσματα στις επόμενες β επιπέδου! Ποιες ακολουθούν?? 

Επικοινώνησα κ εγώ με τη γιατρό μου μετά τη β, άψογα τα βρήκε τα αποτελέσματα. Τράχηλο έχω 37,8 αν θυμάμαι καλά μιας κ το αναφέρατε (κοιλιακές μετρήσεις, στην κολπική ίσως βγαίνει λίγο λιγότερο). Τέλος του μήνα θα μου γράψει την καμπύλη σακχάρου, να την κάνω και αρχές Απριλίου το επόμενο μας ραντεβού 🙏 θα είμαστε πιο μεγάλοι τότε 🥹

Σε άλλα νέα, τελικές ετοιμασίες του γάμου, εργασίες και μαθήματα μεταπτυχιακού, στη δουλειά χαμός, έχω κ ένα συνέδριο αύριο.... 

Για την περιποίηση εγώ χρησιμοποιώ μία απλή κρεμούλα ματιών από το φαρμακείο, υαλουρονικό οξύ σε νωπό πρόσωπο και για καθαρισμό gel προσώπου με γλυκολικό οξύ (δεν υπάρχει θεμα, κάποια οξέα όμως απαγορεύονται οπότε προσοχή). Στην κοιλιά χρησιμοποιώ την κρέμα simulcium από το φαρμακείο κ στο υπόλοιπο σώμα απλές body lotions που με ευχαριστούν σε αίσθηση/άρωμα. Δεν κάνω κάτι άλλο, απλά και λίγα για να νιώθω καλά. 

Νομίζω σας τα είπα όλα 🤣🤣🤣καλή ανάγνωση στο σεντόνι που έγραψα☺️

πρίν από 4 λεπτά , Eustathia είπε:

Καλημέρα σε όλη την ομάδα! Δεν προλαβαίνω να πάρω ανάσα από το τρέξιμο, δεν έχω καθόλου χρόνο αλλά σας διαβάζω κ δεν σας ξεχνάω. 

Συγχαρητήρια για όλα τα όμορφα αποτελέσματα στις β! Τι χαρά παίρνω να βλέπω να παίρνουμε ανάσα. Για οτιδήποτε σας καθησυχάζει ο γιατρός, μην ανησυχείτε, δεν θα το έκαναν αν ήταν κάτι ανησυχητικό ή που χρήζει διερεύνησης. Καλά αποτελέσματα στις επόμενες β επιπέδου! Ποιες ακολουθούν?? 

Επικοινώνησα κ εγώ με τη γιατρό μου μετά τη β, άψογα τα βρήκε τα αποτελέσματα. Τράχηλο έχω 37,8 αν θυμάμαι καλά μιας κ το αναφέρατε (κοιλιακές μετρήσεις, στην κολπική ίσως βγαίνει λίγο λιγότερο). Τέλος του μήνα θα μου γράψει την καμπύλη σακχάρου, να την κάνω και αρχές Απριλίου το επόμενο μας ραντεβού 🙏 θα είμαστε πιο μεγάλοι τότε 🥹

Σε άλλα νέα, τελικές ετοιμασίες του γάμου, εργασίες και μαθήματα μεταπτυχιακού, στη δουλειά χαμός, έχω κ ένα συνέδριο αύριο.... 

Για την περιποίηση εγώ χρησιμοποιώ μία απλή κρεμούλα ματιών από το φαρμακείο, υαλουρονικό οξύ σε νωπό πρόσωπο και για καθαρισμό gel προσώπου με γλυκολικό οξύ (δεν υπάρχει θεμα, κάποια οξέα όμως απαγορεύονται οπότε προσοχή). Στην κοιλιά χρησιμοποιώ την κρέμα simulcium από το φαρμακείο κ στο υπόλοιπο σώμα απλές body lotions που με ευχαριστούν σε αίσθηση/άρωμα. Δεν κάνω κάτι άλλο, απλά και λίγα για να νιώθω καλά. 

Α! Και για τα ούλα μου που έχουν κάπως πρηστεί και ματώνουν, χρησιμοποιώ την οδοντόκρεμα της frezyderm τη ροζ (για εγκυμοσύνη). Αν έχετε κάτι άλλο βοηθητικό, πείτε μου🙏❤️

• Μου αρέσει 4

9 ώρες πρίν, Angel-11 είπε:

Ναι αρχικά αλλά μετά την περίδεση σας είχα πει οτι τελικά είναι αγόρι .Είχαμε μιλήσει κιόλας τότε και μου το άλλαξες σε μπλε  😂 Καλά δεν πειράζει που να θυμάσαι με τόσα που λέμε καθημερινά χαχα

Αχχχχ ναι ...νόμιζα ότι ήταν άλλη κοπέλα  κ σκέφτηκα κι άλλο λάθος φύλο?  Το είχα αλλάξει κ ξανά μπήκε ροζ? Περίεργο...

Έχετε ξεκινήσει με ρουχαλακια ρε κορίτσια?... Εγώ προσπαθώ να κάνω χώρο στην ντουλάπα κ είναι πολύ δύσκολο... Πρέπει να τελειώνω με αυτό κ σιγά σιγά λέω να πλένω...έχω μπει στον 6ο... Οπότε στον 7ο να τελειώσω κ να ξεκινήσω βαλίτσα...αρχίζει ο χρονος κ λιγοστεύει...

Μετά θα σταματήσω κ τα παιδιά από το σχολείο κ θα είναι ακόμα πιο δύσκολα...κ στο τέλος η αλήθεια είναι πέρα ότι δεν θα έχουμε αντοχές,θέλω να είμαι κ ξεκούραστη με όλα έτοιμα κ απλά να αναμένω...

Καλημέρα σε όλους....❤️

πρίν από 17 λεπτά , Eustathia είπε:

Α! Και για τα ούλα μου που έχουν κάπως πρηστεί και ματώνουν, χρησιμοποιώ την οδοντόκρεμα της frezyderm τη ροζ (για εγκυμοσύνη). Αν έχετε κάτι άλλο βοηθητικό, πείτε μου🙏❤️

Εγώ πήγα οδοντίατρο έκανα έναν καθαρισμό κ μάλλον θα πάω κ τον άλλο μήνα ώστε να πάρουν μια ανάσα τα ούλα..μετά θα ξεφουσκώνουν μαζί με εμάς...🤣🤣🤣🤣

Εγώ έκλεισα κ φωτογράφιση εγκυμοσύνης 11/5 ... Μαλλιά νύχια βάψιμο...ευτυχώς βρήκα γιατί ξεκινούν κ γάμοι βαπτίσεις...

Επόμενη εκκρεμότητα είναι να βάλουμε κάτω το θέμα νονου κ στον 7ο να κάνουμε προτάσεις...

• Μου αρέσει 1

5 ώρες πρίν, Αννούλαααα είπε:

Αχχχχ ναι ...νόμιζα ότι ήταν άλλη κοπέλα  κ σκέφτηκα κι άλλο λάθος φύλο?  Το είχα αλλάξει κ ξανά μπήκε ροζ? Περίεργο...

Έχετε ξεκινήσει με ρουχαλακια ρε κορίτσια?... Εγώ προσπαθώ να κάνω χώρο στην ντουλάπα κ είναι πολύ δύσκολο... Πρέπει να τελειώνω με αυτό κ σιγά σιγά λέω να πλένω...έχω μπει στον 6ο... Οπότε στον 7ο να τελειώσω κ να ξεκινήσω βαλίτσα...αρχίζει ο χρονος κ λιγοστεύει...

Μετά θα σταματήσω κ τα παιδιά από το σχολείο κ θα είναι ακόμα πιο δύσκολα...κ στο τέλος η αλήθεια είναι πέρα ότι δεν θα έχουμε αντοχές,θέλω να είμαι κ ξεκούραστη με όλα έτοιμα κ απλά να αναμένω...

Καλημέρα σε όλους....❤️

Εγώ πήγα οδοντίατρο έκανα έναν καθαρισμό κ μάλλον θα πάω κ τον άλλο μήνα ώστε να πάρουν μια ανάσα τα ούλα..μετά θα ξεφουσκώνουν μαζί με εμάς...🤣🤣🤣🤣

Εγώ έκλεισα κ φωτογράφιση εγκυμοσύνης 11/5 ... Μαλλιά νύχια βάψιμο...ευτυχώς βρήκα γιατί ξεκινούν κ γάμοι βαπτίσεις...

Επόμενη εκκρεμότητα είναι να βάλουμε κάτω το θέμα νονου κ στον 7ο να κάνουμε προτάσεις...

Λέω κ εγώ να πάω για καθαρισμό γιατί το έχω αφήσει λίγο αλλά πού χρόνος🤦🤦🤦

Ίσως μετά το γάμο, έχω τόσα πράγματα αυτή την περίοδο που θα ξεχάσω ότι είμαι έγκυος καμιά ώρα αχαχαχα

Κ εγώ στον 6ο,σήμερα μπήκα 23η εβδομάδα 🙏😇 πώς περνάει τόσο γρήγορα, το λέω κ δεν το πιστεύω.

Για πείτε για το θέμα του νονού πώς λειτουργεί... Δηλαδή σας προτείνουν, τους το ζητάτε εσείς? Δεν ξέρω 😇 κ πότε είναι καλά να βρούμε νονο? 

Επίσης να σας πω οτι νιώθω το μωρό συχνά πλέον την τελευταία εβδομάδα κ κάθε μέρα πιο καθαρά κ απλά ανυπομονώ πότε θα το ξανανιώσω κάθε φορά 🥹🥹🥹

Just now, Eustathia είπε:

Ίσως μετά το γάμο, έχω τόσα πράγματα αυτή την περίοδο που θα ξεχάσω ότι είμαι έγκυος καμιά ώρα αχαχαχα

Κ εγώ στον 6ο,σήμερα μπήκα 23η εβδομάδα 🙏😇 πώς περνάει τόσο γρήγορα, το λέω κ δεν το πιστεύω.

Για πείτε για το θέμα του νονού πώς λειτουργεί... Δηλαδή σας προτείνουν, τους το ζητάτε εσείς? Δεν ξέρω 😇 κ πότε είναι καλά να βρούμε νονο? 

Επίσης να σας πω οτι νιώθω το μωρό συχνά πλέον την τελευταία εβδομάδα κ κάθε μέρα πιο καθαρά κ απλά ανυπομονώ πότε θα το ξανανιώσω κάθε φορά 🥹🥹🥹

Για ρουχαλάκια, ψώνια κλπ είπαμε μετά το γάμο. 

Ένα ένα τα πράγματα γιατί θα τρελαθούμε 🤣🤣😇😇 έχουμε βρει όμως έπιπλα, λίκνο, φωλιά κλπ ήδη. Μένει να τα αγοράσουμε. Μας έχουν φέρει ρουχαλάκια κλπ κ θα τα ανοίξω όλα να τα δω πιο μετά ώστε να δω τι κραταμε, να πλύνουμε κλπ

• Μου αρέσει 1

5 ώρες πρίν, Αννούλαααα είπε:

Μετά θα σταματήσω κ τα παιδιά από το σχολείο κ  θα είναι ακόμα πιο δύσκολα...κ στο τέλος η αλήθεια είναι πέρα ότι δεν θα έχουμε αντοχές,θέλω να είμαι κ ξεκούραστη με όλα έτοιμα κ απλά να αναμένω...

Καλημέρα σε όλους....❤️

Εγώ ψώνισα ρουχαλάκια και πράγματα έτσι για την αρχή .Λίγα πράγματα μου μένουν να πάρω ακόμη.Τέλος του μήνα θα αδειάσει το δωμάτιο που θα γίνει παιδικό για να βαφτεί κιόλας οπότε τότε θα τα ετοιμάσω να τα πλύνω να μπούνε στην ντουλάπα.Από χώρο δεν γίνεται με τίποτα να βρω στην ντουλάπα που ήδη έχει το δωμάτιο(τη χρησιμοποιώ και σαν αποθηκευτικό χώρο λόγω έλλειψης αποθήκης ) οπότε έχουμε παραγγείλει μια μικρή ντουλάπα και μια συρταριέρα γιατί δεν βολεύει αλλιώς.Ευτυχώς χωράνε και αυτά.Βαλίτσα έχω κάνει τη δική μου ήδη λόγω της κατάστασης και με τον καιρό την προσαρμόζω λίγο γιατί προς το παρόν έβαλα πχ πιτζάμες που με χωράνε τώρα και για λίγο ακόμη αλλά εκεί προς το τέλος θα χρειαστώ κάτι μεγαλύτερο σίγουρα και θα προσθέσω και τα πράγματα για το μωρό τέλος του μήνα.

Νονούς ευτυχώς είχαμε από πριν κανονισμένους γιατί έπεσαν ήδη πολλές προτάσεις και δεν θα μπορούσα να διαλέξω τώρα χαχα.Αλλά στο τσακ είμαι να αρχίσω τις λίστες βάφτισης  😂 Πιστεύω μόλις ετοιμάσουμε τα υπόλοιπα θα αρχίσω εκείνα για να έχω να ασχολούμαι .Γιατί εννοείται στο μυαλό μου τα έχω αποφασίσει όλα .

πρίν από 55 λεπτά , Eustathia είπε:

Ένα ένα τα πράγματα γιατί θα τρελαθούμε 🤣🤣😇😇 έχουμε βρει όμως έπιπλα, λίκνο, φωλιά κλπ ήδη. Μένει να τα αγοράσουμε. Μας έχουν φέρει ρουχαλάκια κλπ κ θα τα ανοίξω όλα να τα δω πιο μετά ώστε να δω τι κραταμε, να πλύνουμε κλπ

Για νονούς εμείς είχαμε ήδη πει με μια φίλη μου χρόνια πριν οτι κάποια στιγμή θα γίνει νονά μας οπότε το περιμένει καιρό.Όταν της ανακοίνωσα την εγκυμοσύνη το είπε μόνη της οτι θα γίνει νονά μας οπότε το επιβεβαιώσαμε και πάλι.Πρόσφατα μας πρότειναν κάποιοι φίλοι μας από μόνοι τους και μια ξαδέρφη μου που κάνουμε παρέα επίσης από μόνη της .Αλλά τους είπα οτι το έχουμε ήδη κανονισμένο.(ευτυχώς γιατί δεν θα μπορούσα να διαλέξω ανάμεσα στους δυο).Τώρα αν δεν είχαμε προτάσεις η κάτι ήδη κανονισμένο θα το προτείναμε εμείς πιθανόν στα ίδια άτομα επειδή είμαστε πιο κοντά και ξέρουμε πόσο κοντά στο παιδί θα είναι.Τώρα για το πότε δεν ξέρω.Αν θέλετε να προτείνετε εσείς σε κάποιον όποτε νιώσετε οτι θέλετε να κάνετε τέτοια συζήτηση.Συνήθως κάποιοι περιμένουν τη γέννα για να προτείνουν από μόνοι τους να γίνουν νονοί οπότε πιθανόν να έχετε κάποιους που θα το προτείνουν μόνοι τους .Για μένα σημασία έχει να είναι άτομο που θα είναι κοντά στο παιδί και θα μπορούμε επίσης να συνεννοηθούμε μεταξύ μας .Δεν είμαι και ιδιαίτερα των εθίμων οπότε νομίζω με την νονά μας θα έχουμε τέλεια συνεννόηση.Μόλις πάρει απόφαση και αυτή βέβαια δεν μπορεί να κοιτάει πλέον τούλια και δαντέλες και πρέπει να κοιτάει κουστουμάκια 😂😂😂Αγορομάνα βλέπετε είχε βρει τη χαρά της όταν νομίζαμε οτι είναι κορίτσι χαχαχαχ

• Μου αρέσει 1

On 12/3/2025 at 1:53 ΜΜ, Eustathia είπε:

Βάση λογικής εγώ θεωρώ ότι εμείς προτείνουμε κ κάνουμε την τιμή της πρότασης να γίνει νονός του παιδιού αυτόν που έχουμε στο μυαλο μας...αν όμως έχουμε καλούς στενούς φίλους που έχουμε θάρρος μεταξύ μας,άλλοι μπορεί να το προτείνουν μόνοι τους... Όπως το είχα κάνει κ εγώ... Άλλο άγχος αυτό τωρα...πφφφ

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

Καλησπέρα σε όλη την ομάδα...πώς είστε? Εγώ σήμερα μπορώ να πω ότι έκανα αρκετή καλή δουλειά με τις ντουλάπες... Έβαλα κ ένα πλυντήριο βρεφικό κ θα δείξει πως θα μου φτάσει ο χώρος... επόμενο στάδιο είναι παπουτσοθηκη ....κουράστηκα αρκετά...

• Μου αρέσει 2

Καλησπέρα κορίτσια!! Τι ωραία που οι β μέχρι τώρα είναι άψογες!!

Εγώ σε 2 μέρες μπαίνω στο Γ τρίμηνο!!

Για να μας πει καμία εμπειροτερη τι αγορές πρέπει να γίνουν, σε ρούχα και τέτοια εννοώ, όχι τα σίγουρα καθισματακια, καρότσια. Μια λίστα!! Έχω χαθεί κάπως και δεν μπορώ να οργανωθώ για την προίκα των μωρών.

• Μου αρέσει 2

Εγώ, αν και δεν είμαι έμπειρη 🤪 έχω κάνει μια λίστα και ρωτάω τη γυναίκα μου αν συμφωνεί.

Έχουμε:

λίκνο, κούνια, καρότσι 3σε1, συρτιαριέρα, ντουλάπα.

Θα αγοράσουμε:

Στρώματα για κούνια και λίκνο, σετ προίκα μωρού, κουνουπιέρα, απορρυπαντικά Αρκάδι για πλυντήριο, φορμάκια και φανελάκια, ενδοεπικοινωνία και κάμερα ασύρματη παρακολούθησης, βρεφικές πάνες Moomin Baby (φιλανδική μάρκα, οικολογικές), καρεκλακι φαγητού για αργότερα, μπανιερό, μπιμπερο και αποστειρωτή.

Σε ένα μήνα θα βάψω το παιδικό δωμάτιο ώστε να ανεβάσω τα έπιπλα να τα ετοιμάσω. Διαβάζω καθημερινά και εδώ και πολλά sites να είμαι όσο πιο έτοιμος μπορώ και να ξεκουράσω τη γυναίκα μου. 

• Μου αρέσει 3

πρίν από 54 λεπτά , GiannisP. είπε:

Εγώ, αν και δεν είμαι έμπειρη 🤪 έχω κάνει μια λίστα και ρωτάω τη γυναίκα μου αν συμφωνεί.

Έχουμε:

λίκνο, κούνια, καρότσι 3σε1, συρτιαριέρα, ντουλάπα.

Θα αγοράσουμε:

Στρώματα για κούνια και λίκνο, σετ προίκα μωρού, κουνουπιέρα, απορρυπαντικά Αρκάδι για πλυντήριο, φορμάκια και φανελάκια, ενδοεπικοινωνία και κάμερα ασύρματη παρακολούθησης, βρεφικές πάνες Moomin Baby (φιλανδική μάρκα, οικολογικές), καρεκλακι φαγητού για αργότερα, μπανιερό, μπιμπερο και αποστειρωτή.

Σε ένα μήνα θα βάψω το παιδικό δωμάτιο ώστε να ανεβάσω τα έπιπλα να τα ετοιμάσω. Διαβάζω καθημερινά και εδώ και πολλά sites να είμαι όσο πιο έτοιμος μπορώ και να ξεκουράσω τη γυναίκα μου. 

Τέλεια τα είπες !

@Alex@ Έμπειρη δεν είμαι αλλά θα σου πω και εγώ τι έχω πάρει η τι έχω στη λίστα να πάρω.Στα πιο μεγάλα ότι έγραψε ο Γιάννης και εμείς θα πάρουμε και μια φωλίτσα που μας άρεσε .

Από ρούχα εκτός από φορμάκια ολόσωμα και φανελάκια κοντομάνικα εγώ πήρα και κάποια παντελονάκια λεπτά βαμβακερά έτσι για να συνδυαστούν με ένα φανελάκι  (πήρα και 3-4 μακρυμάνικα ) για κάποια πιο δροσερή μέρα.Πήρα και μερικά σετάκια σορτσάκια και μπλουζάκια κοντομάνικα.Δεν ξέρω αν θα με βολέψουν οπότε πήρα λίγα, απλά δεν μου αρέσουν τα ολόσωμα φορμάκια για έξω.Και εντάξει σίγουρα λόγω ζέστης πιθανό να είμαστε απλά με ένα φανελάκι ,αλλά είπα να πάρω μερικά  να υπάρχουν.Καλτσάκια,1-2 ζακετούλες ,πετσετούλες αυτές με κουκούλα για το μπάνιο,μια δυο κουβερτούλες λεπτές καλοκαιρινές ,πανάκια μικρά για τις γουλίτσες και  σαλιάρες υφασμάτινες,σελτεδάκια αδιάβροχα ,πάνες λεπτές σαν μικρά σεντονάκια(και για το λίκνο σαν σεντονάκι αλλά και στο καρότσι μου φαίνονται αρκετά δροσερά).Γενικά νομίζω πήρα κάποια βασικά για να βολευτούμε το πρώτο 2μηνο-3μηνο  τουλάχιστον και ανάλογα με την ανάπτυξη θα το δω και στην πορεία.Αυτά νομίζω,κάτι άλλο δεν μου έρχεται τώρα.

• Μου αρέσει 3

πρίν από 18 λεπτά , Angel-11 είπε:

Τέλεια τα είπες !

@Alex@ Έμπειρη δεν είμαι αλλά θα σου πω και εγώ τι έχω πάρει η τι έχω στη λίστα να πάρω.Στα πιο μεγάλα ότι έγραψε ο Γιάννης και εμείς θα πάρουμε και μια φωλίτσα που μας άρεσε .

Από ρούχα εκτός από φορμάκια ολόσωμα και φανελάκια κοντομάνικα εγώ πήρα και κάποια παντελονάκια λεπτά βαμβακερά έτσι για να συνδυαστούν με ένα φανελάκι  (πήρα και 3-4 μακρυμάνικα ) για κάποια πιο δροσερή μέρα.Πήρα και μερικά σετάκια σορτσάκια και μπλουζάκια κοντομάνικα.Δεν ξέρω αν θα με βολέψουν οπότε πήρα λίγα, απλά δεν μου αρέσουν τα ολόσωμα φορμάκια για έξω.Και εντάξει σίγουρα λόγω ζέστης πιθανό να είμαστε απλά με ένα φανελάκι ,αλλά είπα να πάρω μερικά  να υπάρχουν.Καλτσάκια,1-2 ζακετούλες ,πετσετούλες αυτές με κουκούλα για το μπάνιο,μια δυο κουβερτούλες λεπτές καλοκαιρινές ,πανάκια μικρά για τις γουλίτσες και  σαλιάρες υφασμάτινες,σελτεδάκια αδιάβροχα ,πάνες λεπτές σαν μικρά σεντονάκια(και για το λίκνο σαν σεντονάκι αλλά και στο καρότσι μου φαίνονται αρκετά δροσερά).Γενικά νομίζω πήρα κάποια βασικά για να βολευτούμε το πρώτο 2μηνο-3μηνο  τουλάχιστον και ανάλογα με την ανάπτυξη θα το δω και στην πορεία.Αυτά νομίζω,κάτι άλλο δεν μου έρχεται τώρα.

Ααα τέλεια!! Αύριο το πρωί θα πιάσω μολύβι και χαρτί να σημειώσω!! Και από Δευτέρα ξεκινάω τις αγορές!!

Αλήθεια μπάνιο πότε ξεκινάμε στο σπίτι;;;

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...