Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 26 λεπτά , Losr είπε:

Πραγματικά μακάρι να μπορούσα να σε βοηθήσω. Το μόνο που μπορώ να σκεφτώ  σαν ιδέα και σκέψου το είναι μήπως έκανες τις δύο-τρεις  επόμενες ωολληψιες με τον μαστρο ώστε να δεις τι αποτελεσμα θα έχεις. Αν πχ έχεις το ίδιο αποτέλεσμα με τον σφακ τότε μπαίνει στην συνιστώσα ότι μπορεί και να είναι πιο άσχημα τα πράγματα από τον Γενάρη. Αν δεις βλαστοκυστη από την άλλη τότε θα ξέρεις οτι κάτι γίνεται λάθος με τον σφακ. Όσο για τις δύο βλαστοκυστες που έχεις στη κατάψυξη ξέρω και σε καταλαβαίνω ότι σου δίνουν μια αβάντα. Νιώθεις ότι κάτι έχεις και σου κρατάνε την Ελπίδα ζωντανή Όμως εγώ θα τις έβαζα. Αρχικά ποτέ δεν ξέρεις μην προδικαζουμε και επιπλέον να ξέρεις ακριβώς τι γίνεται.

Θα τις βαλω αυτες τις βλαστοκυστες απλά όχι ακόμα. Θέλω να έχω 2 ακόμα να περιμένουν στη κατάψυξη αν στραβώσει η επομενη εμβρυομεταφορα κυρίως για ψυχολογικούς λόγους. Αν δω πως περνάνε 2-3 μήνες και δεν έχω αποτέλεσμα θα την κάνω την εμβρυομεταφορα πριν το τέλος του 2025.. Θα σκεφτώ τι θα κάνω μέχρι να αδιαθετήσω πάλι. Για την ώρα θα δώσω το ωάριο Β φάσης κ βλέπουμε.

Μανούλες Ιουλίου 2025 ❤️

Recommended Posts

18 ώρες πρίν, Angel-11 είπε:

Άντε ωραία  νέα Γιάννη ! Ίσως είναι η κίνηση του μωρού που πετρώνει σε ορισμένα σημεία.Σε μένα αριστερά από τον ομφαλό συνέχεια σφίγγει και πετρώνει και μου είπε είναι η πλάτη και ο πωπός του μωρού.Αλλά εννοείται καλά κάνατε και πήγατε να είστε σίγουροι και να μην αγχώνεται και η κοπέλα. Η ξεκούραση είναι δεδομένη πλέον ,στέλνουμε αγωνιστικούς χαιρετισμούς!

Και δεν είναι μόνο το τι άλλο θα μας βρει .Έχουμε μπει στο τρυπάκι να φοβόμαστε τα πάντα .Κάποια χρόνια πριν γεννούσε μια κοπέλα και την επισκεπτόταν στο μαιευτήριο μέχρι και ο τριτοξάδερφος του κουμπάρου του μπατζανάκη ξέρω εγώ .Που εντάξει εγώ προσωπικά ποτέ δεν συμφωνούσα με τις πολλές επισκέψεις αλλά θέλω να πω οτι δεν υπήρχε  φόβος.Τώρα φοβόμαστε να έρθει η μαμά μας . Ευτυχώς είναι καλοκαίρι θα πω οπότε κάπως θα καταπιέσω την υπερβολή μου ! Από χειμώνα βλέπουμε 😂

Συμφωνώ μαζί σου για το επισκεπτηριο αλλά στο ιπποκρατειο που θα γεννήσω δεν επιτρέπουν ούτε τον πατέρα να μπαίνει για μια ώρα, αυτό μου φαίνεται υπερβολικό και ξενέρωσα κάπως. Επίσης στις καισαρικες δεν αφήνουν σύνοδο, ελπίζω να βοηθάνε οι μαιες για να θηλάζω 2 μωρά, έστω να προσπαθησω και όχι την εύκολη λύση του μπουκαλιού.

• Λυπημένη/-ος 2

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

1 hour ago, Eustathia είπε:

@GiannisP. Πολύ ανακουφιστικά και ωραία τα νέα σας🙏 πάμε δυναμικά για τη συνέχεια, προχωράμε όλοι παρέα😇

Κορίτσια μου @Αννούλαααα @twinmomof3 μην πανικοβάλεστε και πάρτε μια μεγάλη ανάσα κ συνεχίζουμε. Δουλειά των γιατρών είναι να μας ρυθμίζουν και να προσαρμόζουν την αγωγή ανάλογα τα αποτελέσματα. Όχι να μας κρίνουν. Θα ρυθμιστείτε κ θα πάνε όλα κατ ευχήν🥰❤️

@twinmomof3 συγχύστηκα με το γιατρό σου! Δεν είναι δυνατόν να μας συμπεριφέρονται έτσι στην κατάστασή μας. Απαράδεκτη συμπεριφορά. Άκου το γυναικολόγο σου, κάνε την προσπάθεια σου για το καλό του μωρού και όλα θα πάνε καλά 🙏❤️ εδώ μέσα έχουμε για συμπαράσταση η μία την άλλη. Κ εφόσον ο γυναικολόγος βρίσκει το μωράκι μια χαρά, ο ενδοκρινολόγος να σωπάσει για το μωρό. Δουλειά του είναι άλλη. Σου ειπε τουλάχιστον για επανέλεγχο?? 

Τα πα κ ξεθύμανα 🙏 

Μην στενοχωριεστε κορίτσια μου όμορφα 🙏

Να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου🙏 ο εμετός να ξέρεις μπορεί να είναι κ από το άγχος. Αν θυμάμαι καλά 91 μου είχε πει κ εμένα η γιατρός μου οτι ειναι το όριο στην εγκυμοσύνη. Το οποίο είναι κ χαμηλό πολύ, δηλαδή συχνά δεν πιάνεται ούτε πριν την εγκυμοσύνη πόσο μάλλον στην εγκυμοσύνη. 

Πόσο μα πόσο συμφωνώ!

@twinmomof3Παιδιά έκαστος στο είδος του .Δεν είναι τυχαία η φράση.Αρχικά δεν είναι δουλειά του ενδοκρινολόγου να ασχοληθεί με το μωρό.Με το μωρό και την ανάπτυξη ασχολείται ο γυναικολόγος . Όπως και ο γυναικολόγος θα σε στείλει σε ενδοκρινολόγο και δεν θα ρυθμίσει αυτός το ζάχαρο έτσι και ο ενδοκρινολόγος δεν θα σου πει για το μωρό. Έχουν μπλέξει τις ειδικότητες μερικοί γιατροί. Ας πούμε θυμάμαι χαρακτηριστικά στην κουμπάρα μου να δίνει οδηγίες για το τι θα τρώει και κάθε πότε θα θηλάζει το μωρό ο γυναικολόγος της .Όχι δεν είναι δουλειά του .

Και όχι δεν είναι οκ να μας κρίνει κανένας γιατρός.Τι είμαστε?Μωρά και θα μας μαλώσει? Αν είναι δυνατόν! Δηλ πήγες για να σε τρομάξει στην κατάστασή σου?Ναι φυσικά να σε ενημερώσει για τον κίνδυνο και να σου εξηγήσει πως θα το ρυθμίσετε αλλά μέχρι εκεί. Απαράδεκτος! Έξαλλη με έκανε 😂😂😂

Για τη διατροφή που λες είναι απαγορευτικό να χάνεις κιλά στην εγκυμοσύνη οπότε μια υπερβολικά αυστηρή διατροφή δεν είναι ιδανική. Θα το δεις και μόνη σου πως θα πάει αλλά δεν θέλουμε ούτε να λιμοκτονείς ούτε να χάσεις κιλά.

πρίν από 16 λεπτά , Alex@ είπε:

Συμφωνώ μαζί σου για το επισκεπτηριο αλλά στο ιπποκρατειο που θα γεννήσω δεν επιτρέπουν ούτε τον πατέρα να μπαίνει για μια ώρα, αυτό μου φαίνεται υπερβολικό και ξενέρωσα κάπως. Επίσης στις καισαρικες δεν αφήνουν σύνοδο, ελπίζω να βοηθάνε οι μαιες για να θηλάζω 2 μωρά, έστω να προσπαθησω και όχι την εύκολη λύση του μπουκαλιού.

Ναι αυτό μου φάνηκε και μένα πολύ περίεργο και ξενέρωσα επίσης  .Τουλάχιστον ο μπαμπάς θα έπρεπε να μπορεί να είναι μέσα. Για μένα θα έπρεπε να επιτρέπουν συνοδό είτε είναι καισαρική είτε όχι. Σίγουρα εφόσον δεν θα έχεις συνοδό θα σε βοηθάνε πολύ αλλά λογικό είναι να ήθελες κάποιον δικό σου μαζί.

• Μου αρέσει 3

πρίν από 56 λεπτά , twinmomof3 είπε:

Πόσο ήταν η καμπύλη σου? Συνεχίζουν ψηλά οι μετρήσεις με διατροφή? Εγώ δύο μέρες έχω ελαττώσει την ζάχαρη (πχ εχθές έφαγα πχ μακαρόνια πέστο και μετά μια φέτα ψωμί με Μερέντα και το ζάχαρο μου ήταν 85 και στην ώρα 100). Σήμερα που δεν έχω φάει καθόλου ζάχαρη μόνο μήλο από γλυκό είμαι 86-92 και μεσημέρι 88-87 νομίζω μου κάνει υπογλυκαιμία αν δε φάω καθόλου ζάχαρη..😔

@Eustathia σε ευχαριστώ για την υποστήριξη νόμιζα ότι υπερέβαλα. Εν τω μεταξύ της εξήγησα ότι στο σόι βγάζουμε μεγάλα μωρά χωρί ζάχαρο, ο αδελφός μου είναι 198 , εγώ οκ είμαι 170 αλλά γεννήθηκα μεγάλο μωρό(37βδομαδα 3550 και 53 πόντους) τα δίδυμα αν και γεννήθηκαν 31βδομαδα γεννήθηκαν από 2 κιλα και 48 πόντους το καθένα οπότε έχω μια γονιδιακή προδιάθεση για μεγάλα μωρά άσχετα από το αν η μία από τις 3 μετρήσεις βγαίνει πιο ψηλά, οκ δεν είπα εννοείται να προσέξω αλλά μου φάνηκε τρομερα φοβικό όλο αυτό ότι θα γεννήσω πάλι πρόωρα και αν δε πέσει θα γίνει παχύσαρκο κτλ κτλ

Μου χάλασε πάντως απίστευτα την ψυχολογία όλο αυτό.  Μου έλεγε εν τω μεταξύ να τρώω μεσημεριανό στις 2 και της λέω ναι αλλά εγώ ανεβαίνω σπίτι με τα παιδιά στις 2:30 τρώμε κάτι πρόχειρο φεύγουμε για δραστηριότητες και τρώμε μαζί κατά τις 6.. οκ ναι το ξέρω ότι το ιδανικό είναι να τρώμε 3 γεύματα και 3 σνακ αλλά όταν το οικογενειακό προγραμματισμό δε μας βγαίνει ούτε μπορώ να είμαι με το ρολόι.. μπορεί να είναι παράλογη δε ξέρω.. 

Τ τα στην τελευταία καμπύλη γιατί εγώ είχα κάνει κ στην αρχή... Είχα νηστείας 85... 60' 122...120' 164...

Τι γλυκό? Με την μυρωδιά μου ανεβαίνει εμένα...😔 Πεινάω ρε κορίτσια πεινάω... Συγνώμη που έχω γίνει κουραστική...έχετε δίκιο ότι κ να σκεφτείτε....😔😔😔😔

Ο γυναικολόγος μου είπε θα σου δώσει παραπάνω ινσουλίνη κ όλα θα πάνε καλά... Ακόμα την περιμένω... Λογικά θα πάρει μετά τις 9 που κλείνει αφού τελειώσει τον τελευταίο...

• Μου αρέσει 1
  • Καλή τύχη! 1

Έχω δύο ψυχούλες στον ουρανό 👼👼...κ δύο στην αγκαλιά μου...❤️❤️👫

πρίν από 2 λεπτά , Αννούλαααα είπε:

Τ τα στην τελευταία καμπύλη γιατί εγώ είχα κάνει κ στην αρχή... Είχα νηστείας 85... 60' 122...120' 164...

Τι γλυκό? Με την μυρωδιά μου ανεβαίνει εμένα...😔 Πεινάω ρε κορίτσια πεινάω... Συγνώμη που έχω γίνει κουραστική...έχετε δίκιο ότι κ να σκεφτείτε....😔😔😔😔

Ο γυναικολόγος μου είπε θα σου δώσει παραπάνω ινσουλίνη κ όλα θα πάνε καλά... Ακόμα την περιμένω... Λογικά θα πάρει μετά τις 9 που κλείνει αφού τελειώσει τον τελευταίο...

Καλέ μην απολογείσαι που πεινάς 😂😂 Καθόλου κουραστική δεν έγινες .Αλίμονο ,όλες μαζί τα  περνάμε . Άμα πεινάς τι να κάνεις να το καταπιέσεις?Ίσως αν μπορεί να σου συστήσει κάποιο συνδυασμό στα τρόφιμα που θα προκαλούν περισσότερο κορεσμό για να νιώθεις οτι χόρτασες.

• Μου αρέσει 2

πρίν από 19 λεπτά , Αννούλαααα είπε:

Έλα ρε ψυχούλα🥹 μην απολογείσαι σε εμάς για την πείνα. Εδώ όλες κοιλιές με πείνα είμαστε 🫠🫠🫠

Προσπάθησε να αυξήσεις αρκετά την πρωτεΐνη σου ώστε να χορταίνεις περισσότερο, μήπως βοηθήσει 🙏

• Μου αρέσει 3
  • Χαχα 2

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια!

Έχω καιρό να σας γράψω.Ευχομαι να είστε όλες καλά! Έχω μπει στην 32η εβδομάδα και από μέρα σε μέρα περιμένουμε τον μπεμπουλη λόγω του επιπωματικου πλακούντα μου! Στόχος μας είναι να φτάσω στις 37 εβδομάδες αλλιώς μόλις δω αίμα πάμε για τοκετό.

@Αννούλαααα και @twinmomof3 μην αγχώνεστε για το ζάχαρο.Εγω είχα πολύ χάλια καμπύλη (νηστείας 110, μετά από μια ώρα 190 και μετά από 2 ώρες 200).Κάνω 50 μονάδες ινσουλίνη και τώρα θέλει ρύθμιση πάλι.Το θέμα με το ζάχαρο είναι να μην κάνει μεγάλη κοιλιά το μωρό και να μην πάρει παραπάνω βάρος από το επιτρεπτό.Αφου κάνετε ινσουλίνη θα το βοηθήσει σε αυτό! Και μην τρελενεστε με το φαγητό! Θα τρώτε από όλα!!

Φιλάκια πολλά!!

• Μου αρέσει 5

πρίν από 1 λεπτό , Kate89 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια!

Έχω καιρό να σας γράψω.Ευχομαι να είστε όλες καλά! Έχω μπει στην 32η εβδομάδα και από μέρα σε μέρα περιμένουμε τον μπεμπουλη λόγω του επιπωματικου πλακούντα μου! Στόχος μας είναι να φτάσω στις 37 εβδομάδες αλλιώς μόλις δω αίμα πάμε για τοκετό.

@Αννούλαααα και @twinmomof3 μην αγχώνεστε για το ζάχαρο.Εγω είχα πολύ χάλια καμπύλη (νηστείας 110, μετά από μια ώρα 190 και μετά από 2 ώρες 200).Κάνω 50 μονάδες ινσουλίνη και τώρα θέλει ρύθμιση πάλι.Το θέμα με το ζάχαρο είναι να μην κάνει μεγάλη κοιλιά το μωρό και να μην πάρει παραπάνω βάρος από το επιτρεπτό.Αφου κάνετε ινσουλίνη θα το βοηθήσει σε αυτό! Και μην τρελενεστε με το φαγητό! Θα τρώτε από όλα!!

Φιλάκια πολλά!!

Με το καλό κορίτσι μου να φτάσεις όσο πιο μακριά γίνεται ! 🥰

• Μου αρέσει 4

Καλα νταξει τωρα! Παλι νευριασα με τους γιατρους! Πρωτον πες του του ενδοκρινολογου, οτι μονο ενα πολυ μικρο ποσοστο νεογνων θα εμφανισει δυσχερεια αναπνευστικη και μονο οταν το σακχαρο ειναι αφημενο στην τυχη του. Επισης, μια χαρα δυσχερεια μπορουν να εμφανισουν ΟΛΑ τα παιδια ειτε ειναι προωρα, ειτε τελειομηνα! Ειτε καισαρικη, ειτε φυσιολογικα! Απλως μερικοι παραγοντες αυξανουν ή μειωνουν τις πιθανοτητες! Οι αριθμοι που διαβαζω σε σακχαρο παντως κοριτσια μου δεν ειναι για να τρελαινομαστε ετσι!!!!!!μην αγχωνεστε!!!! Νταξει ο καθε γιατρος θελει να πει τα δικα του, αλλα εγω θα ντρεπομουν να ελεγα σε εγκυο γυναικα τετοιες βλακειες μονο κ μονο για να εχω τον ποπο μου καλυμμενο οτι και καλα εγω τα ειπα! 
Εμπιστευτειτε τους γυναικολογους σας, αυτοι βλεπουν τα μωρα σας καθε λιγο κ λιγακι!!!! Το πολυαμνιο θα φαινοταν ηδη αν υπηρχε. Και να εμφανιστει για 1-2 βδομαδες πριν γεννησετε ουδεν προβλημα. 
τα μαξιλαρακια της εγκυμοσυνης ειναι τα εξης : 28βδ, 32βδ και 36 βδομαδες.

στοχος βασικος ειναι οι 36 βδομαδες! Το 99.9%των νεογνων δεν εχουν κανενα προβλημα! 

μην μετρατε μεχρι 37-38 κλπ κλπ. 
αν πιασετε το βασικο στοχο που ειναι οι 36 μπορειτε να ηρεμησετε, κ μετα θα ερθουν ολα μονα τους!!!

• Μου αρέσει 5

Καλημέρα στην ομάδα! Έχω καιρό να σας γράψω τα νέα μου όμως σας διαβάζω και τώρα που τίθεται το θέμα του σακχάρου, έχω να σας πω ότι εμφανισα και εγώ οριακά προβληματική καμπύλη. Νηστείας 83, μετά από 1 ώρα 182 και 2 ώρες μετά 121. Μου είπε ότι είναι οριακή η τιμή στη 1 ώρα. Μετρήσεις πρωί, μεσημέρι, βράδυ 1 ώρα μετά το φαγητό και βλέπουμε τιμές σε 2 εβδομάδες και αναλόγως πράττουμε. Να πω βέβαια ότι η διατροφή μου ήταν άθλια όλο αυτό τον καιρό ειδικά στο θέμα των γλυκών. Δεν ξέρω αν απλά πεινούσα τρελα στην εγκυμοσύνη αυτή ή μου αυξανόταν η όρεξη και με τα χάπια τα αντί εμετικά. Έτρωγα γλυκά, πατατάκια, ο, τι βλακεια υπήρχε και εμενα ήρεμη επειδή το πρωινό σακχάρο ήταν κάτω από 93. 

Στην 1η εγκυμοσύνη ενώ έκανα μετρήσεις από την αρχή της εγκυμοσύνης λόγω αντίστασης στην ινσουλίνη και δεν έτρωγα γλυκά, δεν είχα όρεξη πολύ, είχα προβληματικο και το σάκχαρο νηστείας και της 1ης ώρας. Ο ενδοκρινολογος ήθελε να μου δώσει ινσουλίνη όμως σε συνεννόηση με το γυναικολόγο μου πήγαμε συντηρητικά με σωστή διατροφή. Μου είχαν δώσει και κάτι ταινίες για τα ούρα για να βλέπω αν έχω κετονες... κάτι τέτοιο. Γέννησα 40η εβδομάδα το γιο μου στα 4 κιλά και εγώ είχα πάρει συνολικά 14 κιλά σε όλη την εγκυμοσύνη. Τον κράτησαν την 1η ημέρα για έλεγχο μήπως κανει κάποια υπογλυκαιμία. Όλα μια χαρά και πλέον που είναι 8 χρόνων είναι ένα παιδί με ύψος στο ανώτατο όριο και πιο πάνω και βάρος στο μέσο όρο. 

Σε αυτή την εγκυμοσύνη ενώ διανύω την 29η εβδομάδα έχω πάρει όλα σχεδόν τα κιλά της πρώτης εγκυμοσύνης όμως οι μετρήσεις μου είναι καλύτερες δεδομένου ότι έτρωγα σαν τρελη! Εγώ το αποδίδω στο ότι 1 χρόνο πριν μείνω έγκυος γυμναζομουν τακτικά. Εδώ και 2 μέρες ξεκίνησα διατροφή γιατί φοβάμαι μη βγει μεγάλο το παιδί και πάω για καισαρική αντί για φυσιολογικα. Στις 28+2 το μέτρησε 1,5 κιλό... Μεγάλος ήταν και ο 1ος γιος μου πάντα στις μετρήσεις όμως τώρα βλέπω ότι ξεφεύγω κι εγώ σε κιλά. 

Εν τω μεταξύ το μηχάνημα που μέτριομαστε δείχνει πιο πάνω από την πραγματική μέτρηση... Σήμερα 1 ώρα μετά είχα 146....Αντε τώρα από εκεί που έτρωγα τα πάντα χωρίς όριο, να πάω στη στέρηση.... 

• Μου αρέσει 3

Διαφημίσεις

Καλημέρα σε όλους... Λοιπόν μου πήγε τις μονάδες από 4 σε 6... Σήμερα προς το παρόν έχω καλές μετρησεις ...δεν θέλω όμως να παίρνω αέρα θα δω κ τις επόμενες μέρες κ βλέπουμε...

• Μου αρέσει 5

Έχω δύο ψυχούλες στον ουρανό 👼👼...κ δύο στην αγκαλιά μου...❤️❤️👫

Καλησπέρα! Καλό Σαββατοκύριακο να έχουμε! Εύχομαι να είστε καλά όλες... 

Διαβάζω τα μηνύματα σας και εύχομαι να πάνε όλα καλά. Εγώ εχθές έκανα το εμβόλιο του κοκκυτη κ το μόνο που νιώθω διαφορετικό είναι το χέρι μου που πονάει λίγο 

Επίσης ήθελα να σας ρωτήσω... πως τα πάτε με τον ύπνο? Εγώ υποφέρω δεν κοιμάμαι όλη νύχτα από τις συχνοουριες και από  τους πόνους στην μεση και στα πλευρά. 

Έχω αυξήσει το σίδηρο και υποφέρω από δυσκοιλιοτητα... ανυπομονώ να περάσουν οι μέρες 😏

• Μου αρέσει 2

πρίν από 54 λεπτά , Elenaki2000 είπε:

Καλησπέρα! Καλό Σαββατοκύριακο να έχουμε! Εύχομαι να είστε καλά όλες... 

Διαβάζω τα μηνύματα σας και εύχομαι να πάνε όλα καλά. Εγώ εχθές έκανα το εμβόλιο του κοκκυτη κ το μόνο που νιώθω διαφορετικό είναι το χέρι μου που πονάει λίγο 

Επίσης ήθελα να σας ρωτήσω... πως τα πάτε με τον ύπνο? Εγώ υποφέρω δεν κοιμάμαι όλη νύχτα από τις συχνοουριες και από  τους πόνους στην μεση και στα πλευρά. 

Έχω αυξήσει το σίδηρο και υποφέρω από δυσκοιλιοτητα... ανυπομονώ να περάσουν οι μέρες 😏

Δυστυχώς από την αρχή είχα θέμα με τον ύπνο και συνεχίζω και τώρα.Στο να μην πιάνομαι βοηθάει πολύ το μαξιλάρι εγκυμοσύνης αλλά έχω και τρομερή αϋπνία .Καλά συχνοουρία εννοείται.

Το χέρι και μένα με ενοχλούσε για 2-3 μέρες μετά το εμβόλιο έτσι λίγο σαν μούδιασμα στο σημείο.

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...