Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Μανούλες Ιουλίου 2025 ❤️

Recommended Posts

πρίν από 4 λεπτά , Eustathia είπε:

Καλησπέρα ομάδα 🙏❤️

Χρόνια μας πολλά 🥰🥰🥰

Για τον ύπνο εγώ χρησιμοποιώ το μαξιλάρι εγκυμοσύνης καιρό τώρα. Με βοήθησε πάρα πολύ με τους ισχιακούς πόνους. Υποφέρω όταν είναι να αλλάξω πλευρό, δυσκολεύομαι. Κ οι νυχτερινές επίσκεψεις στην τουαλέτα ωωωω θεε μου. Μέχρι να γυρίσω, να σηκωθώ, να πάω, ξημερώσαμε🤦

Σήμερα δυσφορία έχω πολύ. Δεν ξέρω τι μου φταίει... Αφήστε που ζεσταίνομαι σήμερα σαν να ειναι καύσωνας.. 

Πίεση εμένα μου μετράει η γιατρός σε κάθε επίσκεψη όπως κ ο εμβρυομητρικός. Αλλά μετράω κ εγώ πού κ πού γιατί μου πέφτει κάθε τόσο κ εξαντλουμαι. 

Άρχισαν κ κάτι καούρες κάποιες μέρες... Μου είπε η γιατρός να παίρνω ένα Ταγκαμετ επί επεισοδίου καούρας. Δεν το εχω παρει ακόμη. 

Για όνομα εγώ είχα τάξει μέσα μου από μικρή ότι αν κάνω κόρη θα την ονομάσω από τη γιαγιά μου. Υπέροχο όνομα κ υπέροχος άνθρωπος. Συμφωνεί κ ο άντρας μου γιατί την αγαπούσε πολύ. Νιώθω λες κ εκείνη μου εστειλε μπέμπα 🥹

Αυτό ας πούμε το θεωρώ πολύ γλυκό !Την σύνδεση με κάποιον που έχει φύγει και το να θεωρείς οτι με κάποιον τρόπο  είναι ακόμη στη ζωή σου και σου έστειλε ένα τέτοιο δώρο. Συγκινούμαι με κάτι τέτοια .Αυτό να το πείτε και στις φίλες μου που με θεωρούν αναίσθητη επειδή γενικά είμαι κάπως... ρεαλίστρια να το πω.😂

Για καούρες παίρνω κανένα maalox εγώ αλλά με ενοχλεί που είναι μασώμενο .Κάπως με αναγουλιάζει η υφή του μέχρι να εξαφανιστεί όλο.Έπρεπε να έχω πάρει το αντίστοιχο σιρόπι μάλλον .

Χρόνια πολλά σε όλες τις μανούλες .Σ' αυτές που είναι ήδη ,σ' αυτές που θα γίνουν σύντομα ,σ' αυτές που έγιναν έστω και για μια στιγμή ,σ' αυτές που θέλουν και παλεύουν για να γίνουν και σε όλες όσες νιώθουν μανούλες μέσα τους.🌺🌺🌺  Και να μην ξεχνάμε τις δικές μας μανούλες που η κάθε μια με τον τρόπο της μας έδωσε οτι μπορούσε για να είμαστε αυτό που είμαστε σήμερα 🥰

• Μου αρέσει 4
  • Λουλούδια 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εμένα με βοηθάει περισσότερο το μασωμενο από το πόσιμο πάντως 😁

Επίσης για ονόματα συμφωνώ,δεν μ αρέσει καθόλου αυτό το παππού γιαγιά σε ονόματα κ αν έχεις κ αδέρφια καταλήγεις να έχεις 5 Γιωργηδες πχ 🤣🤣🤣

Α ναι κ εννοείται παντα μετά τη γέννα αποφασίζουμε ονομα🥰

• Μου αρέσει 2

Ναι, ενταξει εχουμε γεμισει γιωργηδες και κωστηδες…. Αλλα απο την αλλη τα σχολεια γεμισαν με νεφελη, δαναη, μελινα, ιριδα αλλα κ με μαξιμους. 
Κ γω εχω δει απειρους τσακωμους για τα ονοματα, ακομη κ σε μια αδερφη μου ειχε γινει της τρελης. Το βασικο κομματι της ολης υποθεσης ειναι να υπαρχει συμπνοια στο ζευγαρι και ας το βγαλουν κ αφροξυλανθη που λεει ο λογος. Τα προβληματα συνηθως προκυπτουν απο τις παθολογικες σχεσεις του ανδρα με τους γονεις του (ειτε συναισθηματικες ειτε οικονομικες). 
το ονομα ειναι σαν τα κληρονομικα 😜😜

Χρονια πολλα σε ολες τις μανουλες και στις μελλουσες μανουλες! 
τα παιδια μας μας μαθαινουν να αγαπαμε με την πραγματικη εννοια της αγαπης!!!! Μας κανουν καλυτερους ανθρωπους! 🙂

• Μου αρέσει 4

7 ώρες πρίν, Foux είπε:

ΜΑΖΕΥΤΕΙΤΕΕΕ λοιπόν μπείτε στο babyspace κάντε εγγραφή κ βάλτε παραγγελία το gift box,είναι ένα δωρεάν κουτι με δείγματα!!

Ότι άλλο βρείτε πείτε κ εσείς!!

Έκανα και εγώ την παραγγελία μουυυ!! 

Γνωρίζει κάποια κοπέλα άλλο site με δωρεάν δείγματακια?

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κι από μένα!!! Χρόνια πολλά σε όλες τις μανούλες και στις μανούλες to be!!! 🌷💗🌸

Οσον αφορά τα ονόματα εμείς με τον σύζυγο έπειτα από συζητήσεις σχετικά με τα ονόματα έχουμε καταλήξει πάρα να βγάλουμε κάτι άσχετο να βγάζουμε ένα όνομα από την οικογένεια! Εγώ είμαι και μοναχοπαίδι οπότε δεν θα ακουστούν από αλλού τα ονόματα! Επίσης οι δικοί μας έτυχε να έχουν ωραία ονόματα του τύπου αυτοί που δεν μας γνωρίζουν και τους λέμε πως λένε τα παιδιά μας νομίζουν ότι τα έχουμε βγάλει έτσι επειδή απλά διαλέξαμε τα ονόματα! Αλλά ευτυχώς και οι γονείς μας αλλά και ο άντρας μου δεν έχουν τέτοια θέματα-κολλήματα δηλ ήταν καθαρά δική μας απόφαση οπότε όλα καλά! Έχουμε φίλους ωστόσο που δεν τους αρέσουν τα ονόματα των γονιών και έχουν δώσει στα παιδιά τους άλλα ονοματα! Απλά γενικά το θεωρώ πολύ βλακεία ας το πω να γίνονται μάχες με τα ονόματα! Και όπως το είπαν κι άλλες κοπέλες από πάνω ξέρω οικογένειες που θέλουν σονι ντε να βγει 100 φορές το όνομα του παππού πχ κι ας τον έχει βγάλει κι άλλο του παιδί!

• Μου αρέσει 2

2ThI.png3AXhp3.png

Εν τω μεταξύ ξεκίνησα τη συζήτηση για το όνομα, γιατί διάβασα κάποια παλιά μηνύματα σε ένα άλλο θέμα του φόρουμ που λέγανε για δικαστήρια, διαζύγια, κτλ. Μιλάμε για τραβηγμένες καταστάσεις. Για το όνομα; Τι να πω...

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 2

πρίν από 39 λεπτά , GiannisP. είπε:

Εν τω μεταξύ ξεκίνησα τη συζήτηση για το όνομα, γιατί διάβασα κάποια παλιά μηνύματα σε ένα άλλο θέμα του φόρουμ που λέγανε για δικαστήρια, διαζύγια, κτλ. Μιλάμε για τραβηγμένες καταστάσεις. Για το όνομα; Τι να πω...

Ναι δυστυχώς γίνονται διάφορα.Πριν κάποια  χρόνια έγινε γνωστή μια βάφτιση στην οποία σχεδόν πιάστηκαν στα χέρια, γιατί οι γιαγιάδες μάλωναν πριν αρχίσει το μυστήριο για το ποιο όνομα θα μπει πρώτο μιας και είχαν πει οτι θα τα πουν και τα δυο. Ο καβγάς συνεχίστηκε στη είσοδο της εκκλησίας και άρχισε και το ζευγάρι να έχουν διαφωνία μεταξύ τους. Δεν σταματούσαν στις παρατηρήσεις και όταν ήρθε η ώρα ο νονός  να πει το όνομα είπε της δικής του μαμάς .😂😂. Θεός αν με ρωτάτε! Και ξεσηκώθηκαν παππούδες γιαγιάδες να πλακώσουν τον νονό. Εντάξει τραγικά πράγματα.

Εγώ κατανοώ ειδικά από παππούδες-γιαγιάδες πιο μεγάλης ηλικίας να έχουν αυτή την επιθυμία.Και από πιο νέους βέβαια δεν λέω.Απλά δεν δέχομαι να μην σέβονται την απόφαση των παιδιών. Και εντάξει έχεις πχ 5 παιδιά ε πρέπει και οι 5 να βγάλουν παιδί με το όνομα σου? Και  αρχίζουν μετά ο πχ Βασίλης του Γιώργου,ο Βασίλης του Νίκου ,ο Βασίλης της Μαρίας κτλ ε κάπου φτάνει χαχα

• Χαχα 3

13 ώρες πρίν, Elenaki2000 είπε:

Έκανα και εγώ την παραγγελία μουυυ!! 

Γνωρίζει κάποια κοπέλα άλλο site με δωρεάν δείγματακια?

Έγραψα εχθές αυτό το μνμ αλλά επειδή είχα λινκ μάλλον δε επιτράπηκε η δημοσίευση, οπότε παραθετω το κείμενο και το λινκ χωρίς λινκ.

"Εγώ από αυτό το site mnbcenter έχω παραγγείλει και μου έχουν μείνει έρθει δειγματακια απλά πληρώνεις του τύπου 3€ μεταφορικά, είχε μέσα ένα πακέτο waterwipes, μια πιπίλα, ένα μπουκαλάκι νερό, ένα σαπούνι εκμάθησης πλυσίματος χεριών, κάτι εκπτωτικά κουπόνια και δε θυμάμαι τι άλλο.. πάντως στο ίδιο site έχει και δωρεάν μαθήματα είτε για την εγκυμοσύνη, για άντληση, για περιποίηση νεογνού, προίκα μωρού, πρώτοι μήνες, λοχεια κτλ και έχει και επί πληρωμή σεμινάριο για φυσιολογικό τοκετό κτλ που δε τα έχω ψάξει, μέχρι στιγμής έχω παρακολουθήσει 2 δωρεάν και έχω προγραμματίσει το 3ο για wellbeing.

Το baby space πάντως το 2020 που γέννησα λόγω κοβιντ μου είχε στείλει κυριολεκτικά αέρα, είχε μέσα μια μπύρα άνευ, 2 επιθέματα στήθους και εκπτωτικά κουπόνια, το πακέτο της ίδιας εταιρίας στο μαιευτήριο ήταν πολύ πιο πλούσιο είχε και δείγματα από απορρυπαντικά, κρεμες συγκαματος, σαπούνια, πάνες, πιπίλα, μπιμπερο, εκπτωτικά κουπόνια πάλι και δε θυμάμαι τι άλλο."

• Μου αρέσει 3

Διαφημίσεις

Καλημέρα! 😍 

Τι κάνετε? Σήμερα ξύπνησα και δεν νιώθω πολύ καλά η αλήθεια είναι.  Έχω ένα βάρος χαμηλά,  χωρίς πόνο βέβαια.. ελπίζω να μην είναι κάτι κ να κάνουν υπομονή οι μπόμπιρες. Έχει καμία κοπέλα αντίστοιχη εμπειρία στην 31ε 2η ??είναι φυσιολογικό λόγω του βάρους των μωρών και των έντονων κινησεων ? Τώρα θα πάρω κ τον γιατρό ένα τηλέφωνο 

2 ώρες πρίν, twinmomof3 είπε:

Έγραψα εχθές αυτό το μνμ αλλά επειδή είχα λινκ μάλλον δε επιτράπηκε η δημοσίευση, οπότε παραθετω το κείμενο και το λινκ χωρίς λινκ.

"Εγώ από αυτό το site mnbcenter έχω παραγγείλει και μου έχουν μείνει έρθει δειγματακια απλά πληρώνεις του τύπου 3€ μεταφορικά, είχε μέσα ένα πακέτο waterwipes, μια πιπίλα, ένα μπουκαλάκι νερό, ένα σαπούνι εκμάθησης πλυσίματος χεριών, κάτι εκπτωτικά κουπόνια και δε θυμάμαι τι άλλο.. πάντως στο ίδιο site έχει και δωρεάν μαθήματα είτε για την εγκυμοσύνη, για άντληση, για περιποίηση νεογνού, προίκα μωρού, πρώτοι μήνες, λοχεια κτλ και έχει και επί πληρωμή σεμινάριο για φυσιολογικό τοκετό κτλ που δε τα έχω ψάξει, μέχρι στιγμής έχω παρακολουθήσει 2 δωρεάν και έχω προγραμματίσει το 3ο για wellbeing.

Το baby space πάντως το 2020 που γέννησα λόγω κοβιντ μου είχε στείλει κυριολεκτικά αέρα, είχε μέσα μια μπύρα άνευ, 2 επιθέματα στήθους και εκπτωτικά κουπόνια, το πακέτο της ίδιας εταιρίας στο μαιευτήριο ήταν πολύ πιο πλούσιο είχε και δείγματα από απορρυπαντικά, κρεμες συγκαματος, σαπούνια, πάνες, πιπίλα, μπιμπερο, εκπτωτικά κουπόνια πάλι και δε θυμάμαι τι άλλο."

Ααα τι ωραία σε ευχαριστώ κοριτσι μ θα το κοιτάξω! 

5 ώρες πρίν, Foux είπε:

Στειλτε κ mail στην babylino,septona να σας στειλουν δειγματα με βρεφικα προιοντα.

Οι περισσότερες εταιρίες πάντως δεν στέλνουν πλέον δεν ξέρω γιατί. Στις πρώτες εγκυμοσύνες μ είχα λάβει αρκετά δείγματα και πολλά χρήσιμα πράγματα 

13 ώρες πρίν, Angel-11 είπε:

Ναι δυστυχώς γίνονται διάφορα.Πριν κάποια  χρόνια έγινε γνωστή μια βάφτιση στην οποία σχεδόν πιάστηκαν στα χέρια, γιατί οι γιαγιάδες μάλωναν πριν αρχίσει το μυστήριο για το ποιο όνομα θα μπει πρώτο μιας και είχαν πει οτι θα τα πουν και τα δυο. Ο καβγάς συνεχίστηκε στη είσοδο της εκκλησίας και άρχισε και το ζευγάρι να έχουν διαφωνία μεταξύ τους. Δεν σταματούσαν στις παρατηρήσεις και όταν ήρθε η ώρα ο νονός  να πει το όνομα είπε της δικής του μαμάς .😂😂. Θεός αν με ρωτάτε! Και ξεσηκώθηκαν παππούδες γιαγιάδες να πλακώσουν τον νονό. Εντάξει τραγικά πράγματα.

Εγώ κατανοώ ειδικά από παππούδες-γιαγιάδες πιο μεγάλης ηλικίας να έχουν αυτή την επιθυμία.Και από πιο νέους βέβαια δεν λέω.Απλά δεν δέχομαι να μην σέβονται την απόφαση των παιδιών. Και εντάξει έχεις πχ 5 παιδιά ε πρέπει και οι 5 να βγάλουν παιδί με το όνομα σου? Και  αρχίζουν μετά ο πχ Βασίλης του Γιώργου,ο Βασίλης του Νίκου ,ο Βασίλης της Μαρίας κτλ ε κάπου φτάνει χαχα

Σοκ έτσι? Εμείς πάντως  ,και οι γονείς μου και τα πεθερικά μου είναι της άποψης ότι δεν αγαπώ λιγότερο ή περισσότερο το εγγόνι μου βάση του αν έχει πάρει το όνομά μου η όχι.  Υγεία μόνο ! Και στο κάτω κάτω είναι κ το πιο νορμάλ... δεν θα ξεχάσω,  η πεθερά μου δεν ήθελε να βγάλουμε την κόρη μας με το όνομα της γιατι σαν παιδί δεν της άρεσε και αισθανόταν άσχημα στο σχολειο κλπ.. κ έκανε deal με τον κουμπάρο αλλά τελικά δεν πέρασε το δικό της 😂😂 θέλαμε και δώσαμε στα κορίτσια μας ωραιότατα ονόματα της μαμάς μ και της πεθεράς μου ! 

• Μου αρέσει 1

Καλημέρα σε όλη την ομάδα..εγώ για την ώρα ακόμα κοιμάμαι μια χαρά δεν έχω κατεβάσει το μαξιλάρι θηλασμού για βοήθεια ανάμεσα στα πόδια.Εμεις την πρώτη μας την βγάλαμε με το όνομα των μαμάδων μας έτυχε να ναι συνονόματες…τώρα στην δεύτερη θα δούμε.

Κατα τ άλλα ζεσταίνομαι πολύ κ ώρες κ φορές έχω πολύ βάρος.

• Μου αρέσει 2

@Elenaki2000 μπορείς να ζητήσεις 2 φορές το πακέτο με τα δείγματα μια απλά θα πάει αν δε κάνω λάθος στα 5€ τα μεταφορικά, δεν ξέρω αν γράψεις στις σημειώσεις ότι είναι δίδυμα αν βάλουν και κάτι ακόμα.. 

Όσον αφορά το βάρος των διδύμων είναι εντός φυσιολογικού να νιώθεις πίεση γιατί είναι πιο περιορισμένος ο χώρος σε σχέση με την μονήρη. Εγώ γέννησα τα διδυμακια μου 31+5 αλλά είχα συσπάσεις από πολύ νωρίς (απ' ότι κατάλαβα αργότερα) οπότε δε μπορώ πάντα ενιαία πίεση παντού. Εν τω μεταξύ η αγαπημένες τους θέση ήταν ο μικρός με τα πόδια κάτω να χοροπηδάει στην κύστη και την πύελο και η μικρή ξάπλωνε εγκάρσια ανάμεσα στα πλευρά μου σκέψου ο θώρακας μου είχε ανοίξει 10 πόντους μέχρι να γεννήσω. Πάντως γενικά ξεκουράσου όσο μπορείς (με απ'ότι κατάλαβα αλλά δύο παιδάκια βέβαια είναι πολύ δύσκολο), καθόλου βάρη και όλα καλά θα πάνε.  

• Μου αρέσει 1

15 ώρες πρίν, twinmomof3 είπε:

@Elenaki2000 μπορείς να ζητήσεις 2 φορές το πακέτο με τα δείγματα μια απλά θα πάει αν δε κάνω λάθος στα 5€ τα μεταφορικά, δεν ξέρω αν γράψεις στις σημειώσεις ότι είναι δίδυμα αν βάλουν και κάτι ακόμα.. 

Όσον αφορά το βάρος των διδύμων είναι εντός φυσιολογικού να νιώθεις πίεση γιατί είναι πιο περιορισμένος ο χώρος σε σχέση με την μονήρη. Εγώ γέννησα τα διδυμακια μου 31+5 αλλά είχα συσπάσεις από πολύ νωρίς (απ' ότι κατάλαβα αργότερα) οπότε δε μπορώ πάντα ενιαία πίεση παντού. Εν τω μεταξύ η αγαπημένες τους θέση ήταν ο μικρός με τα πόδια κάτω να χοροπηδάει στην κύστη και την πύελο και η μικρή ξάπλωνε εγκάρσια ανάμεσα στα πλευρά μου σκέψου ο θώρακας μου είχε ανοίξει 10 πόντους μέχρι να γεννήσω. Πάντως γενικά ξεκουράσου όσο μπορείς (με απ'ότι κατάλαβα αλλά δύο παιδάκια βέβαια είναι πολύ δύσκολο), καθόλου βάρη και όλα καλά θα πάνε.  

Ποσο βάρος είχαν τα διδυμακια σου όταν γέννησες?  

Και εμένα ο ένας μπέμπης έχει ισχυακη προβολή,  ο άλλος κεφαλικη και γίνεται χαμός.  Ο ένας μου πιέζει χαμηλά την κυστη και ορισμένες φορές πονάω πολύ,  ενώ ο άλλος όταν κλωτσαει μου κόβει την ανάσα 🙄 πολύ δυνατές κλωτσιες ψηλά στον θώρακα όπως το πες.. προσπαθώ το πρωί με το που τις ετοιμάσω για σχολειο να ξεκουράζομαι η ακόμα και να κοιμηθώ αν καταφέρω γιατί το βράδυ δεν μπορώ καθόλου. Δεν ξέρω τι πάλι λάθος 😂

• Μου αρέσει 1

1 hour ago, Elenaki2000 είπε:

Ποσο βάρος είχαν τα διδυμακια σου όταν γέννησες?  

Και εμένα ο ένας μπέμπης έχει ισχυακη προβολή,  ο άλλος κεφαλικη και γίνεται χαμός.  Ο ένας μου πιέζει χαμηλά την κυστη και ορισμένες φορές πονάω πολύ,  ενώ ο άλλος όταν κλωτσαει μου κόβει την ανάσα 🙄 πολύ δυνατές κλωτσιες ψηλά στον θώρακα όπως το πες.. προσπαθώ το πρωί με το που τις ετοιμάσω για σχολειο να ξεκουράζομαι η ακόμα και να κοιμηθώ αν καταφέρω γιατί το βράδυ δεν μπορώ καθόλου. Δεν ξέρω τι πάλι λάθος 😂

Γεννήθηκαν 31+5 2080 η μικρή και 1990 ο μικρός και τα δύο 48 πόντους, είχε μείνει ανυδραμνιος ο μικρός, γιατί έσπασε τον σάκο του, αρκετή ώρα(περίπου 7 ώρες)πριν με χειρουργήσουν γιατί περίμεναν να βγει το μοριακό τεστ(Οκτωβρη του 20) για να με βάλουν. 

Και εγώ είχα πολλές αϋπνίες με τα δίδυμα, είναι σαν να έχεις μια μικρή ταραχή μέσα σου. 

Σου αλλάζουν θέσεις ή κατά κανόνα ο ένας είναι με ισχιακη και ο άλλος με κεφαλικη προβολή? Ναι αυτό με τις κλωτσιές είτε στο θώρακα που κόβεται η ανάσα είτε στην κύστη που λες τώρα μου φύγανε δε παίζει είναι βάναυσο.  Λίγο υπομονή, βαθιές ανάσες και θα λες αχ να μένατε λίγο ακόμα μέσα😜

On 12/5/2025 at 8:40 ΠΜ, Foux είπε:

Στειλτε κ mail στην babylino,septona να σας στειλουν δειγματα με βρεφικα προιοντα.

Έστειλα στην babylino και μου απάντησαν ότι κάνουν προωθητικές σε νοσοκομεία, σουπερμάρκετ και event.. στα μεγάλα αστικά κέντρα θεωρώ γιατί εγώ που μετακινούμαι Αργολίδα, Αρκαδία, Κορινθία δεν έχω πετύχει ποτέ κάποια προωθητική τέτοια δράση..

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...