Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, Hope92 είπε:

Καλησπέρα Λια 

2 προσπάθειες στο Γεννεσις και μια στο Γέννημα .. αυτή που έγινε στο Γέννημα έδωσε βλαστοκύστη .. FSH έχω 10 , ινσουλίνη 9 , ζάχαρο 79 γενικά είναι καλές ορμόνες το πρόβλημα είναι μάλλον ότι ενώ βγάζω πολλά ωάρια δεν είναι καλής ποιότητας .. κάτι σαν προφίλ πολυκυστικών .. το σπερμα είναι μετριο με κατακερματισμό 24%, δεν ξέρουμε αν οι φυσικοί κύκλοι θα βοηθήσουν τώρα …και δεν ξέρω πόσες εξωσωματικές πρέπει να κάνω για να δώσουν έστω ένα καλό έμβρυο .. μας είπαν ότι αν ήμουν μεγαλύτερη θα μας τα προτειναν τα δανεικά απλά τώρα οι γιατροί το σκέφτονται γιατί είμαι μικρή .. δεν ξέρω τι να κάνω ..

Συγγνώμη  fsh 10 είναι πολύ καλό.. μήπως είναι θέμα του σπερματος? Γτ δοτρια? 

Μανούλες Ιουλίου 2025 ❤️

Recommended Posts

πρίν από 7 λεπτά , Eustathia είπε:

Καλησπέρα ομάδα 🙏 πολύ τρέξιμο και πολύ κούραση αυτό το διάστημα τελικά. Μέχρι να αρχίσουμε να στήνουμε κ τα έπιπλα κλπ έχω αγχωθεί όσο να ναι. Έχουν έρθει όλα τα έπιπλα του δωματίου, επίσης λίκνο, φωλιά, μπανιέρα. Έχουμε μαζέψει αρκετά ρουχαλάκια κ διάφορα αξεσουάρ. Απλά είναι όλα στα κουτιά κ στις συσκευασίες. Δεν έχουμε κάνει τίποτα ακόμη απλά τα έχουμε οοοολα στο δωμάτιο 😇😇

Γιάννη καλή δύναμη στη γυναίκα σου, θα περάσουν οι μέρες γρήγορα 🙏

Κορίτσια εγώ έκανα το τριδυναμο, το Triaxis. Ο σύζυγος δεν κατάλαβε τίποτα κ στο χέρι ούτε σημαδάκι. Εγώ έχω το χέρι μου ξερό τόσες μέρες, με πονάει κ η μασχάλη (λεμφαδένες) κ μη δείτε πώς έχει γίνει το σημείο του εμβολιασμου,κόκκινο κ καρούμπαλο. Βάζω δροσερα επιθέματα. 

Οι καούρες κ οι έκτακτες κάθε μέρα, βράδυ για την ακρίβεια, με έχουν παλαβωσει. 

Εμείς αύριο έχουμε το doppler κ την Τρίτη η μαία θα μας κάνει ξενάγηση στο μαιευτήριο. Το doppler σαν εξέταση πώς είναι? Σαν την αυχενική κ τη β σε στυλ κ διάρκεια? 

Επίσης εσείς κάνατε 3D/4D?εμας η γιατρός οσες φορές προσπάθησε δεν καταφέραμε τίποτα. Κατι ρουθούνια μας άφησε το μωρό να δούμε. Μας είπε αν καταφέρει αύριο ο εμβρυομητρικός καλώς αλλιώς μετά είναι μεγάλα τα μωράκια κ τα μουτράκια καλύπτονται από την ομφαλιδα, τα τοιχώματα του σάκου κλπ κ δεν βγαίνει το 3D. 

Μην σε αγχώνουν οι ετοιμασίες θα ξεκινήσετε από κάπου και σιγά σιγά θα γίνουν όλα. Εμείς ξεκινήσαμε από τα έπιπλα αποθήκευσης (ντουλάπα συρταριέρα) για να μπορώ να ετοιμάζω ρούχα με την ησυχία μου.Μου πήρε μέρες με σιδέρωμα κτλ .Πιο μετά στήσαμε το κρεβατάκι και το λίκνο το βάλαμε αυτές τις μέρες για να μην γεμίζει σκόνες αν και τα έχω σκεπασμένα. Μια αλλαξιέρα περιμένω αλλά έχει αργήσει .Δεν πειράζει και να μην την έχω τις πρώτες μέρες σιγά. Συνεχίζουν και υπάρχουν πράγματα βέβαια στο δωμάτιο όπως το καρότσι το καρεκλάκι αυτοκινήτου και κάποια πράγματα σε κουτιά ριλαξ γυμναστήρια κτλ Το καρότσι θα μένει μετά έξω στην είσοδο αλλά κάποια αναγκαστικά θα μείνουν στο δωμάτιο δεν μπορώ να τα αποθηκεύσω κάπου αλλού. Ας είναι εκεί μέχρι να χρειαστούν.Δεν έχω κάνει καθόλου διακόσμηση δωματίου ,πραγματικά δεν μπορώ .Έχω πάρει κάτι καδράκια με ζωάκια ραφάκια για βιβλία και κουρτίνες και χαλί και άλλα διακοσμητικά αλλά δεν έχω αντοχή τώρα να ασχοληθώ.Νομίζω θέλω να γεννήσω και να τα κάνω με την ησυχία μου μόλις μπορέσω.

Εγώ doppler έκανα στο νοσοκομείο 3 φορές . Βλέπω όλες λέτε έχω τότε doppler και καταλαβαίνω οτι εσείς κάνετε ένα και δεν έχω καταλάβει γιατί μας έκαναν τόσα . Υποθέτω λόγω της κατάστασης ?  Εγώ έκανα στις 30 στις 32 και στις 35 .Σε διάρκεια σαν την αυχενική θα έλεγα.Ένα τεταρτάκι?κάπου εκεί. Πρόσωπο και εμείς δεεεν γιατί είναι ο πλακούντας μπροστά και έχει όλο σαν σύννεφα η εικόνα.  Τουλάχιστον βγήκαν πολύ καλά όλα σε μετρήσεις  οπότε δεν πειράζει θα μας κάνει έκπληξη τη φατσούλα του.

• Ευχή 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 1 λεπτό , Angel-11 είπε:

Μην σε αγχώνουν οι ετοιμασίες θα ξεκινήσετε από κάπου και σιγά σιγά θα γίνουν όλα. Εμείς ξεκινήσαμε από τα έπιπλα αποθήκευσης (ντουλάπα συρταριέρα) για να μπορώ να ετοιμάζω ρούχα με την ησυχία μου.Μου πήρε μέρες με σιδέρωμα κτλ .Πιο μετά στήσαμε το κρεβατάκι και το λίκνο το βάλαμε αυτές τις μέρες για να μην γεμίζει σκόνες αν και τα έχω σκεπασμένα. Μια αλλαξιέρα περιμένω αλλά έχει αργήσει .Δεν πειράζει και να μην την έχω τις πρώτες μέρες σιγά. Συνεχίζουν και υπάρχουν πράγματα βέβαια στο δωμάτιο όπως το καρότσι το καρεκλάκι αυτοκινήτου και κάποια πράγματα σε κουτιά ριλαξ γυμναστήρια κτλ Το καρότσι θα μένει μετά έξω στην είσοδο αλλά κάποια αναγκαστικά θα μείνουν στο δωμάτιο δεν μπορώ να τα αποθηκεύσω κάπου αλλού. Ας είναι εκεί μέχρι να χρειαστούν.Δεν έχω κάνει καθόλου διακόσμηση δωματίου ,πραγματικά δεν μπορώ .Έχω πάρει κάτι καδράκια με ζωάκια ραφάκια για βιβλία και κουρτίνες και χαλί και άλλα διακοσμητικά αλλά δεν έχω αντοχή τώρα να ασχοληθώ.Νομίζω θέλω να γεννήσω και να τα κάνω με την ησυχία μου μόλις μπορέσω.

Εγώ doppler έκανα στο νοσοκομείο 3 φορές . Βλέπω όλες λέτε έχω τότε doppler και καταλαβαίνω οτι εσείς κάνετε ένα και δεν έχω καταλάβει γιατί μας έκαναν τόσα . Υποθέτω λόγω της κατάστασης ?  Εγώ έκανα στις 30 στις 32 και στις 35 .Σε διάρκεια σαν την αυχενική θα έλεγα.Ένα τεταρτάκι?κάπου εκεί. Πρόσωπο και εμείς δεεεν γιατί είναι ο πλακούντας μπροστά και έχει όλο σαν σύννεφα η εικόνα.  Τουλάχιστον βγήκαν πολύ καλά όλα σε μετρήσεις  οπότε δεν πειράζει θα μας κάνει έκπληξη τη φατσούλα του.

Έτσι σκέφτομαι κ εγώ, να στηθεί πρώτα η ντουλάπα κ η συρταριέρα, ώστε να βάλουμε τις μπουγαδούλες και να μπαίνουν τα ρουχαλάκια κλπ. 

Μας έπιασε λύσσα να τα πάρουμε οοοοοοολα από πριν κ τώρα δεν βρήκαμε χρόνο να τα φτιάξουμε ακόμη. Σιγά σιγά ενταξει θα γίνουν. Καδράκια κ διακοσμητικά θέλω κ εγώ κάποια, όπως επίσης κ κουρτίνα. 

Στη β επιπέδου κάτσαμε εκεί πόσες ώρες κ χρειάστηκε να παω κ την επόμενη μέρα γιατί το μωρό δεν συνεργαζόταν κ υπήρξε ταλαιπωρία. Γενικά ελέγχει η γιατρός κ αγγεία κ μητριαια αρτηρία κλπ αλλά doppler σαν ολοκληρωμένη εξέταση αύριο θα κάνουμε εμείς. Δεν μου είπε κάτι για παραπάνω φορές. Αλλά ο παραπάνω έλεγχος δεν κάνει κακό, μόνο καλό οπότε μια χαρά οι επαναλήψεις που έκανες, εχεις κ το κεφαλι σου ήσυχο 🥰😇

Εγώ σήμερα μπήκα 33η εβδομάδα, δηλαδή 32+1 θα γίνει το doppler. 

• Μου αρέσει 2

πρίν από 2 λεπτά , Eustathia είπε:

Έτσι σκέφτομαι κ εγώ, να στηθεί πρώτα η ντουλάπα κ η συρταριέρα, ώστε να βάλουμε τις μπουγαδούλες και να μπαίνουν τα ρουχαλάκια κλπ. 

Μας έπιασε λύσσα να τα πάρουμε οοοοοοολα από πριν κ τώρα δεν βρήκαμε χρόνο να τα φτιάξουμε ακόμη. Σιγά σιγά ενταξει θα γίνουν. Καδράκια κ διακοσμητικά θέλω κ εγώ κάποια, όπως επίσης κ κουρτίνα. 

Στη β επιπέδου κάτσαμε εκεί πόσες ώρες κ χρειάστηκε να παω κ την επόμενη μέρα γιατί το μωρό δεν συνεργαζόταν κ υπήρξε ταλαιπωρία. Γενικά ελέγχει η γιατρός κ αγγεία κ μητριαια αρτηρία κλπ αλλά doppler σαν ολοκληρωμένη εξέταση αύριο θα κάνουμε εμείς. Δεν μου είπε κάτι για παραπάνω φορές. Αλλά ο παραπάνω έλεγχος δεν κάνει κακό, μόνο καλό οπότε μια χαρά οι επαναλήψεις που έκανες, εχεις κ το κεφαλι σου ήσυχο 🥰😇

Εγώ σήμερα μπήκα 33η εβδομάδα, δηλαδή 32+1 θα γίνει το doppler. 

Όλοι το πάθαμε αυτό νομίζω .Τα θέλαμε όοολα και τα θέλαμε τώρα χαχα . Εγώ προς το παρόν  πήρα όλα τα διακοσμητικά στο δικό μου γούστο.Έτσι σε ουδέτερα χρώματα φυσικά ,μπεζ,καφέ ,λευκό,γκρι, εικόνες με ζωάκια και φύση κτλ. Είπα να το χαρώ τώρα μέχρι να μεγαλώσει να γεμίσει το δωμάτιο με πιτζαμοήρωες και αμάξια και δεινόσαυρους και ποιος ξέρει τι άλλο 😂😂

Υποθέτω ήθελαν να είναι σίγουροι σε περίπτωση προωρότητας οτι όλα είναι φυσιολογικά. Γι αυτό μετά μου είπαν ότι είναι πλήρως καλυμμένοι και μπορώ να συνεχίσω μόνο στο δικό μου γιατρό.

• Μου αρέσει 2

Γεια κ από εμένα σε όλη την ομάδα.... Εγώ είμαι χάλια... Καούρες φουλ... Εμετούς πάλι σαν το 1ο τρίμηνο...δεν παλεύονται...ούτε νερό δεν μπορώ να πιω... Απλά θέλω να γεννήσω να ηρεμήσω,να κοιμηθώ κτλ....

Εμείς τις ενέσεις για τα πνευμόνια θα τις κάνουμε προληπτικά έτσι κ αλλιώς δεν κάνουν κακό... Γιατί στην 2η γέννα από τον διαβήτη έκανε το μωρό αναπνευστική δυσχέρεια κ αν τις είχα κάνει ίσως δεν θα γινόταν....την μικρή την γέννησα 39 ακριβώς... Οπότε τώρα δεν το ρισκάρω...

Εγώ σήμερα είμαι 32+4... Δεν περνάνε οι μέρες...😔

• Μου αρέσει 2

Έχω δύο ψυχούλες στον ουρανό 👼👼...κ δύο στην αγκαλιά μου...❤️❤️👫

7 ώρες πρίν, Αννούλαααα είπε:

Γεια κ από εμένα σε όλη την ομάδα.... Εγώ είμαι χάλια... Καούρες φουλ... Εμετούς πάλι σαν το 1ο τρίμηνο...δεν παλεύονται...ούτε νερό δεν μπορώ να πιω... Απλά θέλω να γεννήσω να ηρεμήσω,να κοιμηθώ κτλ....

Εμείς τις ενέσεις για τα πνευμόνια θα τις κάνουμε προληπτικά έτσι κ αλλιώς δεν κάνουν κακό... Γιατί στην 2η γέννα από τον διαβήτη έκανε το μωρό αναπνευστική δυσχέρεια κ αν τις είχα κάνει ίσως δεν θα γινόταν....την μικρή την γέννησα 39 ακριβώς... Οπότε τώρα δεν το ρισκάρω...

Εγώ σήμερα είμαι 32+4... Δεν περνάνε οι μέρες...😔

Καλημέρα κορίτσι μου ! Πόσο σε νιώθω! Έτσι ήμουν στις πρώτες εγκυμοσύνες  μέχρι κ την ώρα που γεννούσα. 

Εμείς είμαστε κοντά 😍 32+5 εγώ σήμερα. Ραντεβού έχουμε την άλλη εβδομάδα στις 28. 

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

1 hour ago, Elenaki2000 είπε:

Καλημέρα κορίτσι μου ! Πόσο σε νιώθω! Έτσι ήμουν στις πρώτες εγκυμοσύνες  μέχρι κ την ώρα που γεννούσα. 

Εμείς είμαστε κοντά 😍 32+5 εγώ σήμερα. Ραντεβού έχουμε την άλλη εβδομάδα στις 28. 

Στις πόσες εβδομάδες θα γεννήσεις? Εμείς είχαμε την Δευτέρα κ τώρα σε 3 βδομάδες μου είπε... Κ μετά λογικά ξεκινάμε  καρδιοτοκογραφο... Μου φαίνεται τόσο μακριά...σχεδόν τα έχω όλα έτοιμα... Μου εκκρεμεί η κουζίνα κ να βρω ένα αυγό να το πλύνω να είναι έτοιμο κ αυτό...

πρίν από 44 λεπτά , Αννούλαααα είπε:

Στις πόσες εβδομάδες θα γεννήσεις? Εμείς είχαμε την Δευτέρα κ τώρα σε 3 βδομάδες μου είπε... Κ μετά λογικά ξεκινάμε  καρδιοτοκογραφο... Μου φαίνεται τόσο μακριά...σχεδόν τα έχω όλα έτοιμα... Μου εκκρεμεί η κουζίνα κ να βρω ένα αυγό να το πλύνω να είναι έτοιμο κ αυτό...

Μου έχει πει πως πρέπει να πάρουμε έστω μια μέρα από τον 9ο μήνα.  Δλδ μέχρι τις 15 Ιουνίου! 

Εγώ όταν πάω αθηνα ατό καθιερωμένο ραντεβού θα είμαι 33+5 και μετά από μια εβδομάδα θα πάω για καρδιοτοκογραφο στο ιασω . Ελπίζω να φτάσουμε μέχρι τις 36... 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 32 λεπτά , Elenaki2000 είπε:

Μου έχει πει πως πρέπει να πάρουμε έστω μια μέρα από τον 9ο μήνα.  Δλδ μέχρι τις 15 Ιουνίου! 

Εγώ όταν πάω αθηνα ατό καθιερωμένο ραντεβού θα είμαι 33+5 και μετά από μια εβδομάδα θα πάω για καρδιοτοκογραφο στο ιασω . Ελπίζω να φτάσουμε μέχρι τις 36... 

Αχχχχ ωραία κοντεύεις... Εμείς μπαίνουμε στις 29 Ιουνίου... 38 ακριβώς...

• Μου αρέσει 2

6 ώρες πρίν, Elenaki2000 είπε:

Με το καλό εύχομαι μέσα από την καρδιά μου 🤍

Επίσης κορίτσι μου... Κ σε όλα τα κορίτσια...με το καλό να τα κρατήσουμε γερά στα χέρια μας...🙏🏻❤️ 

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

On 21/5/2025 at 11:45 ΠΜ, Rozi92 είπε:

Κορίτσια καλημέρα! Εύχομαι όλες να χαίρεστε την εγκυμοσύνη σας και να φουσκωνετε🥰

Έχει ρωτήσει κάποια τιμες στο μαιευτήριο Μητερα; 

Για 3κλινο= 2350€ φυσιολογικος / 2580€ καισαρική

Just now, pooka είπε:

Για 3κλινο= 2350€ φυσιολογικος / 2580€ καισαρική

Κάποιος μου είπε ότι μπορείς να κάνεις συμφωνία μαζί τους για τα 2000€ που παίρνεις απ' το κράτος να τα δώσεις σε δεύτερο χρόνο (όταν τα πάρεις ) αλλά δεν ξέρω κατά πόσο ισχύει αυτό

• Μου αρέσει 1

Η σύζυγος ένιωσε αρκετές συσπάσεις το τελευταίο δίωρο (πέτρωνε όλη η κοιλιά) και ήρθαμε στο Μητέρα. Της κάνουν καρδιοτοκογραφία και περιμένουμε τον γυναικολόγο της να έρθει. Ας ελπίσουμε να μην είναι κάτι.... :( ουφ..

• Καλή τύχη! 1
  • Ευχή 7

πρίν από 34 λεπτά , GiannisP. είπε:

Η σύζυγος ένιωσε αρκετές συσπάσεις το τελευταίο δίωρο (πέτρωνε όλη η κοιλιά) και ήρθαμε στο Μητέρα. Της κάνουν καρδιοτοκογραφία και περιμένουμε τον γυναικολόγο της να έρθει. Ας ελπίσουμε να μην είναι κάτι.... :( ουφ..

Όλα να πάνε καλά Γιάννη !

• Μου αρέσει 1
  • Ευχή 1

πρίν από 58 λεπτά , GiannisP. είπε:

Ολα καλα θα ειναι!!!! ΟΛΑ!!! 

• Μου αρέσει 1
  • Ευχή 1

Γυρίσαμε σπίτι μόλις... Αρκετές οι συσπάσεις,έντονη η κινητικότητα του μπέμπη...ηρέμησαν τα πράγματα αλλά της είπαν αν νιώσεις τα ίδια, έρχεσαι πάλι για έλεγχο. Ο γιατρός της είπε απλά να πάρει τηλ το πρωί να τα πουν. Ας ελπίσουμε να μη χρειαστεί να ξαναπάμε.. είναι νωρίς... Πολύ...  Τα λέω σε σας που καταλαβαίνετε... Ευχαριστώ πολύ κορίτσια 

• Μου αρέσει 4
  • Ευχή 3

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...