Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, amelena είπε:

Εύχομαι να είστε όλες καλά !! Εγώ σημερα έκανα έμβρυο μεταφορά !🤞 Είμαι στην Τετάρτη προσπάθεια. Οι τρεις προηγούμενες ήταν αποτυχία. Δεν υπήρξε καν εμφύτευση. Μεταφέραμε άριστη ελεγμένη  βλαστοκύστη (τα προηγούμενα έμβρυα δεν ήταν ελεγμένα) Θέλω να είμαι αισιόδοξη την ίδια ώρα όμως φοβάμαι. Δεν αντέχω αυτή την αγωνία κάθε φορά. Υπάρχει κάποιος τρόπος για να μην σκέφτομαι αυτές τις μέρες το αποτέλεσμα ; Πως περνάτε εσείς τις μέρες της αναμονής ;

Εύχομαι να πάνε όλα καλά! Είναι λογικό να σκεφτείς και το αρνητικό σενάριο αλλά προσπάθησε να μην κρίνεις τον εαυτό σου/ θυμώνεις γιατί είναι προγραμματισμένος ο εγκέφαλος να πηγαίνει προς τα εκεί δυστυχώς για να μας προστατεύσει.. Για να ξεχαστείς αν επιτρέπεται περπάτημα ίσως βοηθάει να μην σκέφτεσαι τόσο, αλλιώς σειρές, καθάρισμα σε παλιές φωτογραφίες, ζωγραφική, επιτραπέζια, παζλ, χαρτιά ή ο,τι άλλο χρειάζεται να είσαι focus εκεί (δεν ξέρω αν πας δουλειά ή έχεις πάρει κάποια άδεια). Μπορείς να δεις και στα αγγλικά πράγματα να κανεις στο 2WW (2 weeks wait, things to do). Όσο μπορείς να εστιάζεις σε μια θετική σκέψη συγκεκριμένη που έχεις ή να προσπαθείς να πηγαίνεις σε καλές αναμνήσεις πχ από ένα ταξίδι ή κάτι άλλο για να απασχολείς το μυαλό. 

Εγώ σήμερα έκανα επεμβατική υστεροσκόπηση, μου τοποθέτησαν και σπιράλ (για να μην γίνουν νέες συμφύσεις), έγινε απόξεση ενδομητρίου και βιοψία. Τώρα ξεκίνησα αντιβίωση, cyclacur για 21 μέρες και προβιοτικά και φυσικά αναρωτιέμαι αν καλώς έγιναν όλα αυτά ή φορτώνουμε τον οργανισμό με περιττά πράγματα αντί να αφήσουμε το σώμα και τις ορμόνες στην ησυχία τους.. Ελπίζω με το νέο έτος να ξεκινήσω επιτέλους μετά από 9 μήνες που πέρασαν με εξετάσεις κλπ. Όχι τίποτα άλλο αλλά θα λήξει και η απόφαση της Επιτροπής μέχρι να το πάρουμε απόφαση 🥲

Μανούλες Ιουλίου 2025 ❤️

Recommended Posts

Γεια σας κορίτσια! 

Είμαι η Ειρήνη και σας γράφω από Λιβαδειά. Εγώ είμαι 4 + 4...Την Παρασκευή θα κάνω τη δεύτερη χοριακη μου. Σήμερα δε νιώθω τπτ κ ανησυχώ.... Εσείς πώς είστε;

On 15/11/2024 at 11:07 ΠΜ, Myrtoulita είπε:

Καλημερα κοριτσια! Με το καλό σε όλες μας! Εμένα θα ειναι το τρίτο μου! 😆 Κι εμένα μου είπε ο γιατρός μου να κλείσω την έπομενη εβδομάδα ραντεβού να με δει για πρώτη φορά!

Το τρίτο;; Χαρά στο κουράγιο σου! Πόσο χρονών είναι τα παιδάκια σου; Εσύ;

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 116
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 57 λεπτά , Irene14 είπε:

Γεια σας κορίτσια! 

Είμαι η Ειρήνη και σας γράφω από Λιβαδειά. Εγώ είμαι 4 + 4...Την Παρασκευή θα κάνω τη δεύτερη χοριακη μου. Σήμερα δε νιώθω τπτ κ ανησυχώ.... Εσείς πώς είστε;

Καλα αποτελέσματα! Μαζι είμαστε. 4+6 εγώ σήμερα. Αυριο κλεινω την 5η. Τι συμπτώματα ειχες; Ειναι νωρις θεωρω για συμπτώματα. Εγω μονο κατι πονακια που και που χαμηλα και σήμερα, ελαχιστα καπως το στομάχι. Αλλα οχι τιποτα το σπουδαιο δηλ. αναγουλες, ζαλαδες και τετοια. Θεωρω πως τα συμπτώματα έρχονται μετα την 6η βδομάδα.

Στειλε μας πως πηγε η χοριακή ❤️🤗❤️

yplDp3.png

Καλησπέρα κοριτσια! Κι εγω είμαι 5 εβδομάδων! Έκανα τον πρώτο υπέρηχο! Σε 3 εβδομάδες περίπου πάλι μου είπε! Από συμπτώματα στήθος πρησμένο,λίγη υπνηλία μέσα στην μέρα και πονάκια που και που χαμηλά! 

1 hour ago, Irene14 είπε:

Γεια σας κορίτσια! 

Τα παιδάκια μου είναι 7 και 5! Για το τρίτο το είχαμε παρει χαλαρά αλλά ήρθε! 😆 Εγω είμαι 34 από Αθήνα!

@kerasia93 πηγές σήμερα στον γιατρό; @Farmakotriftena εσένα από το logo σου να φανταστώ είναι το 5ο;;; Νομίζω κάπου πρέπει να έχουμε ξανασυναντηθεί στο φόρουμ σε προηγούμενη εγκυμοσύνη!

2ThI.png3AXhp3.png

πρίν από 33 λεπτά , Farmakotriftena είπε:

Καλα αποτελέσματα! Μαζι είμαστε. 4+6 εγώ σήμερα. Αυριο κλεινω την 5η. Τι συμπτώματα ειχες; Ειναι νωρις θεωρω για συμπτώματα. Εγω μονο κατι πονακια που και που χαμηλα και σήμερα, ελαχιστα καπως το στομάχι. Αλλα οχι τιποτα το σπουδαιο δηλ. αναγουλες, ζαλαδες και τετοια. Θεωρω πως τα συμπτώματα έρχονται μετα την 6η βδομάδα.

Στειλε μας πως πηγε η χοριακή ❤️🤗❤️

Εγώ μέχρι χτες είχα το στήθος μου, ελάχιστα πονακια και υγρά! Και εννοείται υπνηλία... Σήμερα τπτ... σήμερα έχω τόση ενέργεια, σιδέρωσα, περπάτησα...τι να πω...θα περιμένω υπομονετικά μέχρι την Παρασκευή. Έχεις αλλά παιδάκια;

On 15/11/2024 at 8:19 ΠΜ, Kate89 είπε:

Καλημέρα κορίτσια!!

Και εγώ μετά από εξωσωματική είμαι έγκυος 5+6! Με το καλό να υποδεχτούμε τα μωράκια μας!!♥️♥️

Κορίτσι μου εγώ έκανα το πρώτο μου παιδάκι με εξωσωματική! Εύχομαι όλα να πάνε καλά! Είναι μεγάλο λούκι η εξωσωματική...μόνο αν κάποιος το έχει περάσει καταλαβαίνει ❤️❤️❤️

• Μου αρέσει 1

@Myrtoulita ειμαι παλια στο φορουμ.

Το 3ο ειναι 5 ετων. Μηπως τότε να ειχαμε συναντηθεί; Ημουν στις μαμαδες Οκτωβρίου του 2019.

Κοντά κοντά ειμαστε ολες σε βδομάδες. Μακαρι να πανε ολα καλα.

@kerasia93φαντάζομαι το άγχος σου γιατι ναι... Η εξωσωματική ειναι και λούκι και πολύ αγχωτική περιοδος και πριν και μετα...

Εγω ειχα μια παλινδρομη τον Ιούλιο και γι αυτο αγχώνομαι πολυ. Ειμαι και 38 χρονων και με αγχωνει και αυτο. 

yplDp3.png

Διαφημίσεις

πρίν από 17 λεπτά , Farmakotriftena είπε:

@Myrtoulita ειμαι παλια στο φορουμ.

Το 3ο ειναι 5 ετων. Μηπως τότε να ειχαμε συναντηθεί; Ημουν στις μαμαδες Οκτωβρίου του 2019.

Κοντά κοντά ειμαστε ολες σε βδομάδες. Μακαρι να πανε ολα καλα.

@kerasia93φαντάζομαι το άγχος σου γιατι ναι... Η εξωσωματική ειναι και λούκι και πολύ αγχωτική περιοδος και πριν και μετα...

Εγω ειχα μια παλινδρομη τον Ιούλιο και γι αυτο αγχώνομαι πολυ. Ειμαι και 38 χρονων και με αγχωνει και αυτο. 

Όποτε τώρα περιμένεις το 5ο; Μπράβο σου! Με το καλό σε όλες μας! @Irene14 εσένα είναι το 2ο παιδάκι; Πόσο χρόνων είσαι εσυ;

Κι εγω είμαι στο φόρουμ από το 2016!

2ThI.png3AXhp3.png

πρίν από 46 λεπτά , Myrtoulita είπε:

Όποτε τώρα περιμένεις το 5ο; Μπράβο σου! Με το καλό σε όλες μας! @Irene14 εσένα είναι το 2ο παιδάκι; Πόσο χρόνων είσαι εσυ;

Κι εγω είμαι στο φόρουμ από το 2016!

Έχω ένα κοριτσάκι 6 ετών και είμαι 40. Την κόρη μου την έκανα με εξωσωματική και τώρα αυτό ήρθε μετά από υστεροσκοπηση που έκανα. Εύχομαι σε όλες να πάνε καλά τα πράγματα ❤️

• Μου αρέσει 1

@kerasia93 καταλάθος έβαλα εσένα. Για την @Irene14 πήγαινε.

@Irene14 τι ωραίο αυτο που ήρθε απο μονο του❤️❤️

@Myrtoulitaναι το 5ο!

Πως ειστε σημερα κορίτσια; Σημερα κλεινω την 5η. Στον γιατρό θα παω περίπου την 7η. Εχω καιρό μπροστά μου.

yplDp3.png

On 15/11/2024 at 7:56 ΠΜ, kerasia93 είπε:

Καλημέρα!!Μα τι ωραία νέα είναι αυτα!!

Εγώ την Πέμπτη έχω το πρώτο μου ραντεβού με την γιατρό και εύχομαι να είναι όλα καλά αυτή τη φορά γιατί τον Μάιο είχα μία παλίνδρομη.

Έχω και ένα κοριτσάκι τεσσάρων χρονών!

Να μας γράψεις τα νέα σου !!!

πρίν από 8 λεπτά , Farmakotriftena είπε:

@kerasia93 καταλάθος έβαλα εσένα. Για την @Irene14 πήγαινε.

@Irene14 τι ωραίο αυτο που ήρθε απο μονο του❤️❤️

@Myrtoulitaναι το 5ο!

Πως ειστε σημερα κορίτσια; Σημερα κλεινω την 5η. Στον γιατρό θα παω περίπου την 7η. Εχω καιρό μπροστά μου.

Με αγχωνει λίγο το ότι ήρθε τώρα που είμαι 40... σκέφτομαι διάφορα! Τέλος πάντων... σήμερα έχω ενόχληση στο στήθος και όλο ξυπναγα το βράδυ...

Εσύ πως είσαι; Τι ηλικίες είναι τα παιδάκια σου; Πώς τα καταφέρνεις;;; 🙄🙄

2 ώρες πρίν, Irene14 είπε:

Να μας γράψεις τα νέα σου !!!

Με αγχωνει λίγο το ότι ήρθε τώρα που είμαι 40... σκέφτομαι διάφορα! Τέλος πάντων... σήμερα έχω ενόχληση στο στήθος και όλο ξυπναγα το βράδυ...

Εσύ πως είσαι; Τι ηλικίες είναι τα παιδάκια σου; Πώς τα καταφέρνεις;;; 🙄🙄

Κι εγω ξυπναω συνέχεια τα βραδια. Εχω και λιγη συχνοουρια ισως. Κι εγώ αγχώνομαι για την ηλικία μου. Καλη μου φιλη ομως ετσι σαν εσενα της έτυχε εγκυμοσύνη στα 40 και πηγαν ολα καλα. Και φυσικα υπάρχουν απειρα παραδείγματα. Όποτε πρέπει να σκεφτομαστε θετικά.

Τα παιδια μου ειναι 9,6,5 και 3. 

• Καλή τύχη! 1

yplDp3.png

Διαφημίσεις

17 ώρες πρίν, Irene14 είπε:

Εγώ μέχρι χτες είχα το στήθος μου, ελάχιστα πονακια και υγρά! Και εννοείται υπνηλία... Σήμερα τπτ... σήμερα έχω τόση ενέργεια, σιδέρωσα, περπάτησα...τι να πω...θα περιμένω υπομονετικά μέχρι την Παρασκευή. Έχεις αλλά παιδάκια;

Κορίτσι μου εγώ έκανα το πρώτο μου παιδάκι με εξωσωματική! Εύχομαι όλα να πάνε καλά! Είναι μεγάλο λούκι η εξωσωματική...μόνο αν κάποιος το έχει περάσει καταλαβαίνει ❤️❤️❤️

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!! Να πάνε σε όλες μας καλά τα πράγματα!! Είναι δύσκολος δρόμος η εξωσωματική ναι, αλλά αξίζει τον κόπο ♥️

πρίν από 18 λεπτά , Irene14 είπε:

Κορίτσια μου καλησπέρα! 

Πώς είστε σήμερα; Πήγε καμία στον γιατρό;

Καλησπέρα κορίτσια!

Εγώ πήγα σήμερα! Είμαι 6+6 και ακούσαμε καρδούλα!!♥️♥️♥️Τι ωραίος ήχος!

• Μου αρέσει 1
  • Ευχή 1

Εγω αργω αρκετά.. ειμαι 5+1 σημερα καθ θα παω γύρω στην 7η.

@Irene14 εκανες χοριακή σήμερα;

@Kate89συγχαρητήρια!! Αντε και στα δικά μας!

@kerasia93πηγές γιατρό;

Κορίτσια απο συμπτώματα έχετε κάτι;

Εγω μονο πονακια που και που τίποτε αλλο και αγχώνομαι.

Επίσης, ενω δεν ειχα ποτε προβλήματα με τον θυρεοειδή, στην 1η χοριακή μου εκανα και μια tsh και βγήκε οριακή. Ξεκινησα χάπι θυροξίνης και σήμερα ειναι φορές που νιωθω την καρδια μου να χτυπάει δυνατά. Βεβαια σε ολες τις εγκυμοσύνες μου το είχα αυτό αλλά φοβάμαι μηπως μου το προκαλεί και η θυροξίνη. Μηπως την εριξε πολυ την tsh μου. Θα παω Δευτέρα να την ξαναελεγξω αλλα δεν ξερω αν θα φανει κατι μεσα σε τόσες λίγες ημέρες. (7 ημέρες).

yplDp3.png

πρίν από 51 λεπτά , Farmakotriftena είπε:

Εγω αργω αρκετά.. ειμαι 5+1 σημερα καθ θα παω γύρω στην 7η.

@Irene14 εκανες χοριακή σήμερα;

@Kate89συγχαρητήρια!! Αντε και στα δικά μας!

@kerasia93πηγές γιατρό;

Κορίτσια απο συμπτώματα έχετε κάτι;

Εγω μονο πονακια που και που τίποτε αλλο και αγχώνομαι.

Επίσης, ενω δεν ειχα ποτε προβλήματα με τον θυρεοειδή, στην 1η χοριακή μου εκανα και μια tsh και βγήκε οριακή. Ξεκινησα χάπι θυροξίνης και σήμερα ειναι φορές που νιωθω την καρδια μου να χτυπάει δυνατά. Βεβαια σε ολες τις εγκυμοσύνες μου το είχα αυτό αλλά φοβάμαι μηπως μου το προκαλεί και η θυροξίνη. Μηπως την εριξε πολυ την tsh μου. Θα παω Δευτέρα να την ξαναελεγξω αλλα δεν ξερω αν θα φανει κατι μεσα σε τόσες λίγες ημέρες. (7 ημέρες).

Έκανα χοριακή και βγήκε 1850 😀 Μου είπε Πέμπτη ραντεβού.

@Kate89 συγχαρητήρια κορίτσι μου

@Farmakotriftena κοίτα, έχω λίγα πονακια σχεδόν αμελητέα και ευαισθησία στο στήθος, όχι όλες τις ώρες... Δεν μπορώ να σε βοηθήσω με την TSH. Στις παρενέργειες λέει τίποτα για ταχυπαλμιες; Ρώτα τον γιατρό...μην αγχώνεσαι ❤️

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...