Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Μανούλες Ιουλίου 2025 ❤️

Recommended Posts

πρίν από 11 λεπτά , twinmomof3 είπε:

Εγώ έκανα 8 την ημέρα όταν ήταν τα μικρά στην μενν (με ξυπνητήρι, είχα χώσει τον άνδρα μου στις αποστειρωσεις) και όταν ήρθαν σπίτι περίπου 4(δεν προλάβαινα παραπάνω, συνήθως ανα γεύμα αφού πριν από κάθε γεύμα τα έβαζα στήθος κάνα τέταρτο και συνήθως ταυτόχρονα για να μη χάνω πολύ χρονο).Το ξέρω είναι βάναυσο ειδικά αν δεν έχεις βοήθεια αλλά ή θα πρέπει να έχεις όλη μέρα τα μωρά στο στήθος ή θα πρέπει να κάνεις όσο το δυνατόν περισσότερες αντλήσεις για να αυξηθεί η παραγωγή, εκτός αν είσαι από τις τυχερές που κάνουν υπερπαραγωγή και φτιάχνουν στοκ. Εγώ μέχρι 5 μηνών τα πήγα με το σκληροπυρηνικό μεικτό μετά δεν άντεχα κι άλλο, είχα και την μικρή με γοπ από τον 4ο(την είχα σχεδόν κόψει γιατί κόντεψε να πάθει οισοφαγίτιδα και της κράταγα στην κατάψυξη αντλήσεις για τις κρέμες αργότερα) που μου ήρθε η περίοδος οπότε μου το έκανε λίγο πιο εύκολο να το πάρω απόφαση. Πάντως ειλικρινά μη πιεστεις είτε θηλάσουν 1 μέρα είτε καμία είτε 5 χρόνια δεν αλλάζει κάτι, φίλη μου θήλαζε μέχρι τα 4(ίσα με τα δικά μου το παιδάκι της) πιο πολύ αρρώσταινε από τα δικά μου που ήταν και πρόωρα.. κάνε όσο μπορείς, όσο αντεχει ή όσο θες και μη τυραννιεσαι. 

Να σαι καλά, ευχαριστώ πολύ!! 

Το πρόβλημα μου είναι πως ενώ  θα δώσω σε ενα γεύμα από το δικό μου πχ 90 ml, δεν κοιμούνται μετά κ αν κοιμηθούν θα ξυπνήσουν στη μιάμιση ώρα κ πάει στράφι το πρόγραμμα για το επόμενο γεύμα. Αυτό συμβαίνει όταν δίνω κ συμπλήρωμα μετά, δεν κοιμάται, μετά από καποια ωρα αρχίζει η γκρίνια κ βγαίνουμε τελείως από το πρόγραμμα. Θα προσπαθήσω όσο μπορώ να τρώνε μητρικό, θα ότι ενώ κ μετά τον μήνα να δω πως υα πάνε τα πράγματα.

• Ευχή 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

14 ώρες πρίν, Foux είπε:

Να σας ζήσει!!!!το πρώτο ε???αχ αυτές οι στιγμές είναι μοναδικές κ πρωτογνωρες!!!!

Ευχαριστούμε πολύ .Το πρώτο ναι γι'αυτό ολα μας φαίνονται περίεργα. Μοναδικά όπως λες αλλά και δύσκολα .Ευτυχώς όλα πήγαν πολύ καλά .

11 ώρες πρίν, Eustathia είπε:

Συγχαρητήριαααα🙏🙏🙏 να σας ζήσει! Πόσο χαίρομαι που πήγαν όλα καλά 🥰🥰🥰🥰 κ τι ωραία γρήγορη εμπειρία τοκετού, παίρνουμε θάρρος κ εμείς οι υπόλοιπες πρωτοτόκες🙏

Να είστε όλοι καλά ❤️❤️❤️

Ευχαριστούμε πολύ.Να σου πω την αλήθεια είσαι από τις πρώτες που σκέφτηκα γιατί λέγαμε συνέχεια πόσο περίεργα και καινούρια  μας φαίνονται όλα. Δεν έχω παράπονο για πρώτος τοκετός δεν περίμενα να εξελιχθεί τόσο γρήγορα .Ευτυχώς όλα πήγαν πολύ καλά .Φυσικά έχει το ζόρι του  αλλά είναι μαγική στιγμή . Εύχομαι σε όλες να έρθουν τα πράγματα ιδανικά και να έχουν τον τοκετό που θέλουν .🥰

Σας ευχαριστώ όλους πολύ .Με το καλό να έρθουν όλα τα μωράκια .

• Μου αρέσει 2
  • Λουλούδια 1

1 hour ago, Angel-11 είπε:

Ευχαριστούμε πολύ .Το πρώτο ναι γι'αυτό ολα μας φαίνονται περίεργα. Μοναδικά όπως λες αλλά και δύσκολα .Ευτυχώς όλα πήγαν πολύ καλά .

Ευχαριστούμε πολύ.Να σου πω την αλήθεια είσαι από τις πρώτες που σκέφτηκα γιατί λέγαμε συνέχεια πόσο περίεργα και καινούρια  μας φαίνονται όλα. Δεν έχω παράπονο για πρώτος τοκετός δεν περίμενα να εξελιχθεί τόσο γρήγορα .Ευτυχώς όλα πήγαν πολύ καλά .Φυσικά έχει το ζόρι του  αλλά είναι μαγική στιγμή . Εύχομαι σε όλες να έρθουν τα πράγματα ιδανικά και να έχουν τον τοκετό που θέλουν .🥰

Σας ευχαριστώ όλους πολύ .Με το καλό να έρθουν όλα τα μωράκια .

Βαδίζουμε στο άγνωστο η αλήθεια είναι όσες περιμένουμε πρώτο παιδάκι😇 χαίρομαι πολύ για εσένα! Μπράβο 🙏🥰

Να απολαύσεις κάθε στιγμή 🙏

• Μου αρέσει 1

14 ώρες πρίν, GiannisP. είπε:

Σας ευχαριστούμε κορίτσια, έχω λίγο άγχος για το ότι είναι σε θερμοκοιτίδα αλλά ελπίζω για το καλύτερο. 

@Foux δε γνωρίζω ακριβώς, στο περίπου μου το είπαν. Θα το δούμε τις επόμενες ημέρες πως θα αντιδράσει. 

Γιάννη τι γίνεται??πως είστε??η γυναίκα το μωρο??ενημέρωνε μααας

Διαφημίσεις

Καλησπέρα σε όλη την ομάδα! Με το τρέξιμο κι εγώ κλείσιμο σχολείων και δραστηριοτήτων συν τις ετοιμασίες του μωρού δεν έχω προλάβει να μπω να σας γράψω! Να σας ζήσουν τα μπεμπακια σας @GiannisP. Και @Angel-11 γερά και καλότυχα να είναι! Καλή ανατροφή! Τι όμορφα νέα! Πότε πέρασε ο καιρός! Να μας ενημερώνετε κι εμάς εδώ στην ομάδα πως πάτε να λέμε τα νέα μας και αφού γεννήσουμε! 

• Μου αρέσει 1

2ThI.png3AXhp3.png

Καλησπέρα σε όλες. 

Βγήκε χθες η σύζυγος από το μαιευτήριο (ειμασταν μέσα 10 μέρες, διακοπές κάναμε) αλλά πηγαίνουμε 2 φορές την ημέρα να δούμε το αγόρι μας. Είναι στη ΜΕΝΝ3 του Μητέρα, όπως σας είπα οξυγόνο δε του δίνουν πλέον γιατί αναπνέει μόνος του, αντιβίωση τέλος γιατί οι αιματολογικές δεν έδειξαν κάποια ενδομήτρια λοίμωξη οπότε μένει ο ορός με το γαλατάκι που του δίνουν. Ξεκίνησαν με 5ml γάλα ανά δύωρο και πλέον του δίνουν 12ml/2hrs. Αν το χωνεύει, θα ανεβάζουν ποσότητα. Από βδομάδα θα κοιτάξουν να βάλουν μπιμπερο, γιατί πρέπει να το παιδί να μάθει τη κίνηση του θηλασμού. 

Η γυναίκα μου ξεκίνησε με το θηλαστρο του μαιευτηρίου προχθές και χθες το βράδυ έβγαλε τα πρώτα της ml. Τα πήγαμε σήμερα στον μπέμπη και θα του τα δώσουν. Το είχε άγχος αν θα βγάλει και από το βράδυ πήρε τα πάνω της. Της κάνω και γω μασάζ στο στήθος πριν την άντληση, είναι επίπονο και τη λυπάμαι αλλά εκείνη μου λέει να συνεχίζω, για το καλό του μωρού. Ηρωίδες είστε...

Θηλαστρο αγοράσαμε ένα της Philips,αν και έπρεπε να νοικιάσουμε για αρχή του μαιευτηρίου, μια και φαίνονται πιο δυνατά. Ίσως από Τρίτη που θα είναι ανοιχτά για ενοικίαση, για κάνα δυο εβδομάδες... 

Έχουμε γνωρίσει πολύ κόσμο, πολλές μαμάδες στο μαιευτήριο και στη ΜΕΝΝ... Μωράκια που γεννήθηκαν 700 και 800 γραμμάρια, πρόωρα ή τελειόμηνα που δεν είχαν αμνιακό υγρό. Τρομερές περιπτώσεις. Χαζό μπαμπάδες να μιλάμε και να γελάμε (εγώ ακόμη κλαίω). 

Δε θα ξεχάσω ποτέ τη στιγμή που γεννήθηκε και τον έβλεπα να βγαίνει... Πω πω πω..

• Μου αρέσει 6

πρίν από 55 λεπτά , GiannisP. είπε:

Καλησπέρα σε όλες. 

Βγήκε χθες η σύζυγος από το μαιευτήριο (ειμασταν μέσα 10 μέρες, διακοπές κάναμε) αλλά πηγαίνουμε 2 φορές την ημέρα να δούμε το αγόρι μας. Είναι στη ΜΕΝΝ3 του Μητέρα, όπως σας είπα οξυγόνο δε του δίνουν πλέον γιατί αναπνέει μόνος του, αντιβίωση τέλος γιατί οι αιματολογικές δεν έδειξαν κάποια ενδομήτρια λοίμωξη οπότε μένει ο ορός με το γαλατάκι που του δίνουν. Ξεκίνησαν με 5ml γάλα ανά δύωρο και πλέον του δίνουν 12ml/2hrs. Αν το χωνεύει, θα ανεβάζουν ποσότητα. Από βδομάδα θα κοιτάξουν να βάλουν μπιμπερο, γιατί πρέπει να το παιδί να μάθει τη κίνηση του θηλασμού. 

Η γυναίκα μου ξεκίνησε με το θηλαστρο του μαιευτηρίου προχθές και χθες το βράδυ έβγαλε τα πρώτα της ml. Τα πήγαμε σήμερα στον μπέμπη και θα του τα δώσουν. Το είχε άγχος αν θα βγάλει και από το βράδυ πήρε τα πάνω της. Της κάνω και γω μασάζ στο στήθος πριν την άντληση, είναι επίπονο και τη λυπάμαι αλλά εκείνη μου λέει να συνεχίζω, για το καλό του μωρού. Ηρωίδες είστε...

Θηλαστρο αγοράσαμε ένα της Philips,αν και έπρεπε να νοικιάσουμε για αρχή του μαιευτηρίου, μια και φαίνονται πιο δυνατά. Ίσως από Τρίτη που θα είναι ανοιχτά για ενοικίαση, για κάνα δυο εβδομάδες... 

Έχουμε γνωρίσει πολύ κόσμο, πολλές μαμάδες στο μαιευτήριο και στη ΜΕΝΝ... Μωράκια που γεννήθηκαν 700 και 800 γραμμάρια, πρόωρα ή τελειόμηνα που δεν είχαν αμνιακό υγρό. Τρομερές περιπτώσεις. Χαζό μπαμπάδες να μιλάμε και να γελάμε (εγώ ακόμη κλαίω). 

Δε θα ξεχάσω ποτέ τη στιγμή που γεννήθηκε και τον έβλεπα να βγαίνει... Πω πω πω..

Τέλεια σημασία έχει ότι όλα είναι καλά!!!αντε κ γρηγορα να τον πάρετε κ σπίτι!!Πωωω αντέχει το μασάζ η γυναίκα σου??θυμάμαι ποναει αρκετα τις πρώτες μερες.

Μοναδικές στιγμές της γέννας Γιάννη ε?άντεξες πάντως κ τα έζησες όλα?ε είσαι θηρίο!!

• Μου αρέσει 2

Μοναδικές στιγμές, όπως το είπες. Σαν όνειρο τις θυμάμαι, όλα. Δε νομίζω να τα ξεχάσω ποτέ. 

Η γυναίκα μου αντέχει το μασάζ, είναι βέβαια πολύ επώδυνο, εγώ δεν αντέχω ν τη βλέπω να πονάει αλλά είναι για καλό..

• 2 εβδομάδες μετά...

Κοριτσια καλησπερα!

Στελνω εκ μερους φιλης που ειναι εγκυος στον 6ο τωρα..  

Με το μωρακι ολα κυλουν φυσιολογικα, περιμενει να κανει τη β' Επιπεδου σε λιγες μερες..

Το κακο ειναι οτι απο την αρχη της εγκυμοσυνης επαθε παροδικη οστεοπόρωση..περιπου απο την 9η εβδομαδα, αν οχι νωριτερα.. αρχισε να την ποναει το ισχιο της και σιγα σιγα δυναμωνε ο πονος μεχρι που δεν μπορούσε να  περπατησει... Εχει παει σε 3 ορθοπαιδικους γιατι και ο γυναικολογος της δεν τι εχει ξανασυναντήσει τοσο νωρις.. στην ουσια της λενε οτι θα περασει αφου γεννησει και ισως μετα τον θηλασμο... 

Περπατα μονο με πατεριτσες.. ειναι τουαλετα κρεβατι και  οταν χρειαστει να βγει εξω υποφέρει.. την έχει πιασει και το αλλο ποδι της τωρα..

Εχει πεσει ψυχολογικα εφοσον καταλαβαίνει οτι δεν θα περάσει και δεν ξερει αν θα θηλασει εντελει.. αλλωστε το μωράκι θελει μια μαμα λειτουργικη, σωστα;;

Το εχει αντιμετωπισει καμια κοπελα; Και αν ναι ποτε της περασε;; 

• Ευχή 1

Διαφημίσεις

Καλημέρα,

Πρέπει να είναι πολυ δύσκολο αυτό που περνάει. Το θετικό είναι ότι όλοι της εχουν πει πως ειναι κάτι προσωρινό. Δυστυχώς δεν εχω ξανακούσει κάτι παρόμοιο για να μεταφέρω την εμπειρία μου. Αυτό που ξέρω από τη δική μου γιατρό για την οστεοπόρωση και την οστεοαρθιτιδα, και γενικά σε αυτοανοσα, δινει πολυ βάση στη διατροφή.  Οχι γλουτένη, οχι γαλακτομικα, οχι ζάχαρη. Μπορεί να δοκιμάσει για δυο τρεις βδομάδες, μήπως και τη βοηθήσει.  Αφού ρωτήσει φυσικά το γιατρό της αν συμφωνεί. Εμένα η functional γιατρός μου γενικά για τους πόνους λέει οτι σε μεγάλο βαθμό βοηθάει η διατροφή. Δεν είναι κάτι δύσκολο. Εγω το κάνω 7 μηνες τώρα για την εξωσωματική και δε μπορώ να πω οτι μου είναι δύσκολο.

Ισως θα πρέπει να βρει κάποιο γιατρό σαν το δικό μου, που να ασχολείται με πιο μοντέρνα ιατρική.

Περαστικά της εύχομαι μέσα από τη καρδιά μου και ελπίζω να αγκαλιάσει σύντομα το μωράκι της και να τα ξεχάσει όλα.

• Ευχαριστώ 1

Είχα ακούσει κάτι παρόμοιο πριν πολλά χρόνια και η κοπέλα τότε, αφού γέννησε φυσιολογικά, έκανε να επανέλθει κοντά στους 9 μήνες. Δεν της άφησε κάτι, θήλασε κιόλας, απλά ήταν με πατερίτσες σχεδόν όλη την εγκυμοσύνη. Θα πρότεινα να πάει σε κάποιον ειδικό παθολόγο ή ρευματολόγος για περισσότερα.

• Ευχαριστώ 1

1 ώρα πρίν, Niki87 είπε:

Καλημέρα,

Πρέπει να είναι πολυ δύσκολο αυτό που περνάει. Το θετικό είναι ότι όλοι της εχουν πει πως ειναι κάτι προσωρινό. Δυστυχώς δεν εχω ξανακούσει κάτι παρόμοιο για να μεταφέρω την εμπειρία μου. Αυτό που ξέρω από τη δική μου γιατρό για την οστεοπόρωση και την οστεοαρθιτιδα, και γενικά σε αυτοανοσα, δινει πολυ βάση στη διατροφή.  Οχι γλουτένη, οχι γαλακτομικα, οχι ζάχαρη. Μπορεί να δοκιμάσει για δυο τρεις βδομάδες, μήπως και τη βοηθήσει.  Αφού ρωτήσει φυσικά το γιατρό της αν συμφωνεί. Εμένα η functional γιατρός μου γενικά για τους πόνους λέει οτι σε μεγάλο βαθμό βοηθάει η διατροφή. Δεν είναι κάτι δύσκολο. Εγω το κάνω 7 μηνες τώρα για την εξωσωματική και δε μπορώ να πω οτι μου είναι δύσκολο.

Ισως θα πρέπει να βρει κάποιο γιατρό σαν το δικό μου, που να ασχολείται με πιο μοντέρνα ιατρική.

Περαστικά της εύχομαι μέσα από τη καρδιά μου και ελπίζω να αγκαλιάσει σύντομα το μωράκι της και να τα ξεχάσει όλα.

@Niki87 @GiannisP.

Καλημερα σας και σας ευχαριστω!!

Ναι ειναι πολυ ψυχοφθορο γιατι νιώθει ανήμπορη και ειναι κλεισμενη στο σπιτι απο τν αρχη της εγκυμοσυνης .. αν διαβασεις για αυτο οι περισσότερες το περνανε στο 3ο τριμηνο.. τόσο νωρίς ειναι σπανιο.. το κακο ειναι οτι μενει σε νησί και δεν υπάρχουν και γιατροι πολλοι και ενημερωμένοι και με διαθεση να ασχοληθουν! Δεν δεχτηκαν καν να την εξετασουν κατοικον και και αναγκαστηκε με μεγαλη ταλαιπωρια να παει εκεινη στο ιατρειο..

Αν χρειαστεί αλλους 9 μηνες μετα τη γεννα κλαφτα Χαράλαμπε ..

Οχι τπτ και αντε να θηλασει που πρακτικα θα ειναι και πιο ευκολο να εχει διπλα της το μωρο και να το βάζει στο στηθος απο το να αποστειρωνει και να ζεσταινει γαλα...περα απο τον άντρα της δεν εχει βοηθεια ομως.. δεν ειναι επικινδυνο ρε παιδια να ειναι μονη της ώρες,γιατί καποιος πρεπει να δουλεψει,με ενα βρεφος στο σπιτι και εκεινη να μην μπορει να κανει 5 βηματα ανετη;

Τι να πω . . Μακαρι να συνέλθει γρήγορα..  

Επισης η κατάσταση με τον εφκα απαράδεκτη ετσι; Ποσοι μηνες πρέπει να περασουν για να βαλουν τα χρηματα; Κανε παιδια σου λεει μετα το κρατος..

Πραγματικά πολύ δύσκολο και αν δεν υπάρχει και βοήθεια ειναι πραγματικό θαύμα αν μπορει να κρατήσει την ψυχική της υγεία όπως θα έπρεπε.

Για το θέμα του γιατρού ισως να το ψάξει διαδικτυακά. Η δική μου η γιατρός έχει πολλούς ασθενείς από άλλες πόλεις και από άλλες χώρες ακόμη.  Δεν ξέρω αν μπορεί να βοηθήσει στη συγκεκριμένη περίπτωση αλλα θα μπορούσε να δοκιμάσει να την καλέσει αν θέλει. 

Μήπως ο δήμος που μένει η φίλη σου έχει κάποια κοινωνική υπηρεσία που θα μπορούσε να τη βοηθήσει; Δε μας είπες που βρίσκεται μπας και υπαρχει καποιος που να γνωριζει για την περιοχη. Ίσως κατι όπως το βοήθεια στο σπίτι.  Θα μπορούσατε να κάνετε ενα τηλέφωνο στο δήμο να ρωτήσετε. Ισως μπορούν να σας βοηθήσουν και με άλλες διαδικασίες. Δεν χάνετε κατι με μια ερώτηση. Επίσης θα μπορούσατε να ψάξετε εάν υπάρχουν κάποιες ομάδες ή σύλλογοι στην περιοχή της. Πολλες φορές βοηθάει και η εκκλησία. Κάποιος να της κάνει κάποια ψώνια ή κάποιες εξωτερικές δουλειές. Καμία βοήθεια δεν ειναι μικρή.

Φυσικά το καλύτερο θα ηταν αν υπάρχει κάποιο συγγενικό ή φιλικό πρόσωπο να μετακομίσει μαζι τους μέχρι να μπορέσουν να βρουν τα πατήματα τους. Ή να συνεννοηθείτε μεταξύ σας οι γνωστοί και να μοιράσετε το χρόνο.

Η νέα πραγματικότητα με ενα μωρό στο σπίτι είναι δύσκολη για μια μαμά, πόσο μάλιστα αν υπάρχουν προβλήματα υγείας.

Μια άλλη ιδέα είναι αν το ζευγάρι δεν ειναι άνετο οικονομικά να μαζέψετε κάποια χρήματα οι φίλοι και οι συγγενείς και να τους πάρετε μια βοήθεια για έναν δυο μηνες. 

Τι να πω..δεν εχω άλλες ιδέες.

Ελπίζω να πάνε όλα καλά.

15 ώρες πρίν, Nima21 είπε:

@Niki87 @GiannisP.

Καλημερα σας και σας ευχαριστω!!

Ναι ειναι πολυ ψυχοφθορο γιατι νιώθει ανήμπορη και ειναι κλεισμενη στο σπιτι απο τν αρχη της εγκυμοσυνης .. αν διαβασεις για αυτο οι περισσότερες το περνανε στο 3ο τριμηνο.. τόσο νωρίς ειναι σπανιο.. το κακο ειναι οτι μενει σε νησί και δεν υπάρχουν και γιατροι πολλοι και ενημερωμένοι και με διαθεση να ασχοληθουν! Δεν δεχτηκαν καν να την εξετασουν κατοικον και και αναγκαστηκε με μεγαλη ταλαιπωρια να παει εκεινη στο ιατρειο..

Αν χρειαστεί αλλους 9 μηνες μετα τη γεννα κλαφτα Χαράλαμπε ..

Οχι τπτ και αντε να θηλασει που πρακτικα θα ειναι και πιο ευκολο να εχει διπλα της το μωρο και να το βάζει στο στηθος απο το να αποστειρωνει και να ζεσταινει γαλα...περα απο τον άντρα της δεν εχει βοηθεια ομως.. δεν ειναι επικινδυνο ρε παιδια να ειναι μονη της ώρες,γιατί καποιος πρεπει να δουλεψει,με ενα βρεφος στο σπιτι και εκεινη να μην μπορει να κανει 5 βηματα ανετη;

Τι να πω . . Μακαρι να συνέλθει γρήγορα..  

Επισης η κατάσταση με τον εφκα απαράδεκτη ετσι; Ποσοι μηνες πρέπει να περασουν για να βαλουν τα χρηματα; Κανε παιδια σου λεει μετα το κρατος..

Δεν εχω προσωπική εμπειρία, αλλά όταν έψαχνα αξιολογήσεις για την γιατρο  με την οποία κανω βελονισμο,  ειχα διαβάσει μια παρεμφερή ιστορία για κοπελα στον 7ο μήνα με ποονο στό ισχιο και στο ποδι η οποία  γράφει ότι  οτι ο πονος υποχωρησε μετα απο κάποιες συνεδρίες.

Αν η κοπέλα είναι Αθήνα πες μου να σου στείλω να στοιχεία  να επικοινωνησει μαζΙ της να δει αν μπορει να την βοηθησει γιατι ισως δεν είναι ίδια περίπτωση.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...