Quantcast
Jump to content
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, Pepi88 είπε:

Αχ δυστυχώς τα νέα μου δεν είναι καλά !Ξυπνησα με αιμορραγία πήγα στο νοσοκομείο άρχισε να αποβάλλεται…Τώρα θα κάνω χοριακες μέχρι να δούμε ότι μηδενίζει …Τι να πω όλα για κάποιο λόγο γίνονται…Όταν ηρεμήσω και βρω τα κέντρα μου θα πάμε για την επομένη εμβρυομεταφορά …Εύχομαι σε εσάς όλα να πάνε καλά !!!

Λυπάμαι πάρα πολύ για την εξελιξη.. μακαρι να ειναι το τελευταιο δυσαρεστο..

Μανούλες Ιουλίου 2025 ❤️

Recommended Posts

10 ώρες πρίν, GiannisP. είπε:

Καλημέρα σε όλες. Ένα μικρό tip για μπιμπερό. Είχε πάρει η σύζυγος τα Nuk, τα Tommee Tippee και τα Philips Avent. Από αυτά κρατήσαμε μόνο τα Tommee Tippee και γω αγόρασα τα Dr. Brown's anti-colic, τα οποία είναι τα καλύτερα. Δοκιμάστε τα Dr. Brown's, εγγύηση. 

Ευχαριστούμε Γιάννη….Πες μας πως είναι ο μικρούλης..Γυρίσατε σπίτι ;

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γυρίσαμε τη Δευτέρα, έκατσε συνολικά στη ΜΕΝΝ 12 μέρες. Χθες ήρθε ο παιδίατρος σπίτι, είδε τι εξετάσεις έχουν γίνει στο μαιευτήριο, τον εξέτασε εξονυχιστικά (ματάκια, στόμα, κεφάλι, πόδια, πέλματα, όρχεις, πεος, κοιλίτσα). Είναι πλέον 48 εκατοστά (45 γεννήθηκε) και 2300gr (2060 βγήκε από τη μονάδα, είχε γεννηθεί 1990 και είχε φτάσει 1800 τη πέμπτη μέρα). Όταν πήραμε εξιτήριο μας είπε η παιδίατρος - νεογνολόγος να τον ταΐζουμε ανά 3 ώρες 45ml και όχι ανά 2 ώρες 30ml που έδιναν στο μαιευτήριο. Πλέον ο μικρός πίνει από το μπιμπερό από 40 έως 60ml, ενώ πάντα πρώτα τον θηλάζει (δεν βγάζει πολύ γάλα, αλλά όσο βγάζει του δίνει). Αν συνεχίσει τα 60αρια και αύριο, θα του βάζουμε 90ml και όσο πιεί. 

Δε ξέρω πως θα αισθανθούν οι άντρες σας, εγώ πάντως παρόλη τη κούραση και τη νυστα, είμαι πολύ ευτυχισμένος όταν τον κρατάω αγκαλιά ή όταν τον ταΐζω. 

• Μου αρέσει 2
  • Λουλούδια 3

On 19/6/2025 at 10:28 ΠΜ, Niki87 είπε:

Πραγματικά πολύ δύσκολο και αν δεν υπάρχει και βοήθεια ειναι πραγματικό θαύμα αν μπορει να κρατήσει την ψυχική της υγεία όπως θα έπρεπε.

Για το θέμα του γιατρού ισως να το ψάξει διαδικτυακά. Η δική μου η γιατρός έχει πολλούς ασθενείς από άλλες πόλεις και από άλλες χώρες ακόμη.  Δεν ξέρω αν μπορεί να βοηθήσει στη συγκεκριμένη περίπτωση αλλα θα μπορούσε να δοκιμάσει να την καλέσει αν θέλει. 

Μήπως ο δήμος που μένει η φίλη σου έχει κάποια κοινωνική υπηρεσία που θα μπορούσε να τη βοηθήσει; Δε μας είπες που βρίσκεται μπας και υπαρχει καποιος που να γνωριζει για την περιοχη. Ίσως κατι όπως το βοήθεια στο σπίτι.  Θα μπορούσατε να κάνετε ενα τηλέφωνο στο δήμο να ρωτήσετε. Ισως μπορούν να σας βοηθήσουν και με άλλες διαδικασίες. Δεν χάνετε κατι με μια ερώτηση. Επίσης θα μπορούσατε να ψάξετε εάν υπάρχουν κάποιες ομάδες ή σύλλογοι στην περιοχή της. Πολλες φορές βοηθάει και η εκκλησία. Κάποιος να της κάνει κάποια ψώνια ή κάποιες εξωτερικές δουλειές. Καμία βοήθεια δεν ειναι μικρή.

Φυσικά το καλύτερο θα ηταν αν υπάρχει κάποιο συγγενικό ή φιλικό πρόσωπο να μετακομίσει μαζι τους μέχρι να μπορέσουν να βρουν τα πατήματα τους. Ή να συνεννοηθείτε μεταξύ σας οι γνωστοί και να μοιράσετε το χρόνο.

Η νέα πραγματικότητα με ενα μωρό στο σπίτι είναι δύσκολη για μια μαμά, πόσο μάλιστα αν υπάρχουν προβλήματα υγείας.

Μια άλλη ιδέα είναι αν το ζευγάρι δεν ειναι άνετο οικονομικά να μαζέψετε κάποια χρήματα οι φίλοι και οι συγγενείς και να τους πάρετε μια βοήθεια για έναν δυο μηνες. 

Τι να πω..δεν εχω άλλες ιδέες.

Ελπίζω να πάνε όλα καλά.

Δεν ειναι τοσο απελπιστική η κατασταση για το ζευγάρι... Ευτυχως .. για να χρειαστεί η βοήθεια του δημου ή της εκκλησιας.. χωρίς παρεξηγηση κιολας.. εδώ απορος εισαι και δεν υπάρχει κρατικη βοηθεια, οχι να βοηθήσουν σε αυτην την περιπτωση.. σας Ευχαριστώ παντως παρα πολυ για τις συμβουλες σας και τις ιδεες σας! Πηρα πιο πολυ την πρωτοβουλια να στειλω σε περίπτωση που καποια κυρια το ειχε περασει και ειχε προσωπικη εμπειρια να μας πει ποτε θεραπευτηκε εντελως! 

On 20/6/2025 at 1:45 ΠΜ, gabari είπε:

Δεν εχω προσωπική εμπειρία, αλλά όταν έψαχνα αξιολογήσεις για την γιατρο  με την οποία κανω βελονισμο,  ειχα διαβάσει μια παρεμφερή ιστορία για κοπελα στον 7ο μήνα με ποονο στό ισχιο και στο ποδι η οποία  γράφει ότι  οτι ο πονος υποχωρησε μετα απο κάποιες συνεδρίες.

Αν η κοπέλα είναι Αθήνα πες μου να σου στείλω να στοιχεία  να επικοινωνησει μαζΙ της να δει αν μπορει να την βοηθησει γιατι ισως δεν είναι ίδια περίπτωση.

Σας Ευχαριστω πολύ αλλά δεν ειναι Αθηνα! Παρολ'αυτα θα την ενημερωσω μηπως θελησει να επικοινωνήσει και θα σας ενημερώσω σχετικα! Να είστε καλα!!!

Καλησπέρα κορίτσια και αγόρι! Εγώ γέννησα την Παρασκευή το κοριτσάκι μου! Δεύτερος τοκετός,φυσιολογικός κι αυτός, απλά η μικρή ήταν βιαστική και γέννησα 36 & 1. Η δεύτερη πριγκίπισσά μου βγήκε 2780 και 49 εκατοστά! Γυρίσαμε σπίτι χθες στα 2500. Αν και δεν έχει περάσει πολύς καιρός που κρατούσα έτσι την πρώτη μου πριγκίπισσα ,το αίσθημα είναι υπέροχο! Με το καλό σε όλες σας κορίτσια!! 💜

• Μου αρέσει 3
  • Λουλούδια 5

On 24/6/2025 at 6:20 ΜΜ, Κonstantina είπε:

Καλησπέρα κορίτσια και αγόρι! Εγώ γέννησα την Παρασκευή το κοριτσάκι μου! Δεύτερος τοκετός,φυσιολογικός κι αυτός, απλά η μικρή ήταν βιαστική και γέννησα 36 & 1. Η δεύτερη πριγκίπισσά μου βγήκε 2780 και 49 εκατοστά! Γυρίσαμε σπίτι χθες στα 2500. Αν και δεν έχει περάσει πολύς καιρός που κρατούσα έτσι την πρώτη μου πριγκίπισσα ,το αίσθημα είναι υπέροχο! Με το καλό σε όλες σας κορίτσια!! 💜

Τι ωραία!! 
Να σας ζήσει η πριγκίπισσα σας 😍

πώς είναι οι μέρες σας;;σου  έσπασαν τα νερά; 

vEsSp3.png 

Διαφημίσεις

4 ώρες πρίν, kerasia93 είπε:

Τι ωραία!! 
Να σας ζήσει η πριγκίπισσα σας 😍

πώς είναι οι μέρες σας;;σου  έσπασαν τα νερά; 

Πήγα στο μαιευτήριο με πόνους και συσπάσεις. Τις τελευταίες εβδομάδες ήμουν συνέχεια ξαπλωμένη γιατί στην 31η εβδομάδα είχα ήδη αρκετές συσπάσεις,οπότε με ξεκούραση και φαρμακευτική αγωγή κατάφερα να φτάσω στην 36η. Τα νερά τα έσπασε η μαία και αυτή τη φορά όλα έγιναν πολύ γρήγορα! Μπήκα 1η ώρα στο ΙΑΣΩ και 6:10 γέννησα. 

• Μου αρέσει 2

On 24/6/2025 at 6:20 ΜΜ, Κonstantina είπε:

Να σας ζήσει κορίτσι μου να είναι γερή και τυχερή 😍

Λογικά έχουμε ήδη  και άλλα γεννητούρια.Πως είστε κορίτσια και αγόρια τι κάνετε ? Έχει χαθεί εδώ η ομάδα απ' οτι βλέπω .Δεν έχω καταφέρει ακόμη να μπω στην ομάδα του viber που φαντάζομαι εκεί υπάρχει κίνηση. Στέλνω τώρα στην @MYRTO7 ναι με βάλει και μένα και ελπίζω να προλαβαίνω να συμμετέχω.

• Μου αρέσει 2

Καλησπέρα και με εναν πονο σε οσες ετοιμαζονται να γεννησουν τα θαυματακια τους!!! 

Δεν ξερω αν ειμαι στο σωστο θεμα.. αλλα οσες εχετε εμπειρια ηδη, θελω να παρω μαρσιπο στην κολλητη μου που γενναει αρχες Οκτωβρη!

Έχω λιγο μπερδευτει! Αν εχει καμια να προτείνει καποιο που τη βολεψε θα με βοηθουσε πολύ! Επισης κανει για νεογεννητα ή προτεινεται απο τον 2ο μηνα πχ και μετα;;

πρίν από 36 λεπτά , Nima21 είπε:

Καλησπέρα και με εναν πονο σε οσες ετοιμαζονται να γεννησουν τα θαυματακια τους!!! 

Δεν ξερω αν ειμαι στο σωστο θεμα.. αλλα οσες εχετε εμπειρια ηδη, θελω να παρω μαρσιπο στην κολλητη μου που γενναει αρχες Οκτωβρη!

Έχω λιγο μπερδευτει! Αν εχει καμια να προτείνει καποιο που τη βολεψε θα με βοηθουσε πολύ! Επισης κανει για νεογεννητα ή προτεινεται απο τον 2ο μηνα πχ και μετα;;

Βασικά υπαρχουν δύο τύποι μαρσιπου . Αυτοί που είναι με κλιψακια Σαν ζώνη ασφαλείας Κ αυτοί που είναι σαν μαντίλια. Πρεπει να ρωτήσεις την φίλη σου αν το έχει με τα δεσίματα αν γενικα πιανει το χέρι της θα την βολεψει αυτό που είναι με μαντίλια . Αν όχι να πάρεις αυτά με τα κλιψακια . 

Γενικα για να βαλεις μαρσιπο σε νεογέννητο πρεπει να έχεις μεγαλη εμπειρία Κ με μωρά Κ με μάρσιπους .... Αν είναι αρχάρια τότε εκεί στον τρίτο θα τον χρησιμοποιήσει  

• Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

Καλημέρα,

Εγώ σε πολλές γνωστές και φίλες ειχα παρει το baba sling. Έχει τη λογική του πανιού αλλά χωρις να πρεπει να δέσεις και να στερέωσεις κατι. Το είχαν βολευτεί όλες στο θηλασμό απο οσο θυμάμαι και το χρησιμοποιουσαν μέσα στο σπίτι για να κάνουν δουλειές κλπ. Εγώ τότε το αγόραζα απο Αγγλία,  δε ξέρω αν υπάρχει στην Ελλάδα. Έχει περίπου 5 με 10 χρόνια. Τότε μετα τα 25 έκαναν όλες τα παιδακια τους και ηταν το κλασσικό δώρο που έπαιρνα.  Σίγουρα θα υπάρχουν αντίστοιχα μοντέλα και απο άλλες εταιρείες.

• Ευχαριστώ 1

8 ώρες πρίν, Niki87 είπε:

Καλημέρα,

Εγώ σε πολλές γνωστές και φίλες ειχα παρει το baba sling. Έχει τη λογική του πανιού αλλά χωρις να πρεπει να δέσεις και να στερέωσεις κατι. Το είχαν βολευτεί όλες στο θηλασμό απο οσο θυμάμαι και το χρησιμοποιουσαν μέσα στο σπίτι για να κάνουν δουλειές κλπ. Εγώ τότε το αγόραζα απο Αγγλία,  δε ξέρω αν υπάρχει στην Ελλάδα. Έχει περίπου 5 με 10 χρόνια. Τότε μετα τα 25 έκαναν όλες τα παιδακια τους και ηταν το κλασσικό δώρο που έπαιρνα.  Σίγουρα θα υπάρχουν αντίστοιχα μοντέλα και απο άλλες εταιρείες.

Ευχαριστώ παρα πολυ!!! @Niki87 @linaa Θα τα ψαξω!!! Η αληθεια ειναι οτι το τυπου πανι ή μαντηλι μου φαινεται πιο βολικο και  για το μωρακι και οτι στα αλλα τα μεγαλα θα χανεται ή θα σκαει! Θα τα ψάξω και μακαρι να το βολευτει!!!

Γεια σας ! Είχα γράψει το Γενάρη ! Γεννάω το ερχόμενο Σάββατο ! Με καισαρική τομή ! Βλέπω γεννήσατε όσες είχαμε μπει στο νήμα αυτό !! Θυμάμαι τον Γιάννη που έγραφε! Γιάννη χαίρομαι που όλα πήγαν καλά και είστε σπίτι . Επειδή δεν έχω διαβάσει όλα αυτά που γράψατε να ρωτήσω το κόστος της γέννας ;; Επίσης είχατε προσωπική μαία ; 

• Λουλούδια 1

• 1 month later...
  • 5 months later...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...