Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 52 λεπτά , ek3001 είπε:

είχε πάρει και ο συζηγος από ότι θυμάμαι εμπειρικά προσ αποφυγη επαναμόλυνσης..πήγα σε μικροβιολογο και έκανε καλλιέργιεα αλλά πήρε πολλά διαφορετικά swabs ( δείγματων

) από κόλπο και τράχηλο. Δεν ήταν δηλ σα μια απλή καλλέιργια που παίρνει ενα swab (δείγματος) μόνο. επίσης τον επανέλεγχο τον έκανα μετά από αρκετές μέρες που είχα τελειώσει την αγωγή. 

Ναι αυτό με είπε και μένα στον άλλον κύκλο να πάω ,εγώ θα ξεκινήσω τώρα μετά την περίοδο να περιμένω πάλι περίοδο κ μετά ,στο σύζυγο έδωσαν την cioroxin ,aντιβιωση 

Μανούλες Ιουλίου 2025 ❤️

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

13 ώρες πρίν, Farmakotriftena είπε:

Γιάννη καλημέρα!!

Τι κανει το μωράκι σας;;

Καλησπέρα κορίτσι, καλά είναι ο προωρούλης μου, 71-72 πόντους, σχεδόν 9 κιλά (την επόμενη εβδομάδα πάμε παιδίατρο και στο Μητέρα για οφθαλμολογικές και αιματολογικές εξετάσεις (απλό έλεγχο). Είναι ήσυχο μωράκι, από τις 5:30 το πρωί που ξυπνάει, μιλάει (κραυγουλες), γελάει και έτσι ξεκινάει η μέρα μας. Θηλάζει ακόμη, πίνει και ξένο γάλα -ετσι ξεκίνησε και πλέον τρώει σε κρέμα τα λαχανικά του με κρεατάκι, τα φρούτα του και τα δημητριακά του. Η γυναίκα μου τα πρωινά που λείπω στη δουλειά, ασχολείται αποκλειστικά με τον μπέμπη (παίζουν, τον βάζει ανάσκελα, μπρούμυτα, πλάγια, καθιστό), του δίνει πραγματακια, κτλ. Τα απογεύματα και τα Σαββατοκύριακα τον κρατάω και γω, τον ταιζω με μπιμπερο και του δίνω κρεμουλες, αλλά η καλύτερη μου όταν του αλλάζω πάνες. Του μιλάω και με κοιτάζει στα μάτια, του γελάω και γελάει κι αυτός.. έχουμε πολλή πλάκα. 

Για μένα, μια και είναι το πρώτο -δικο μου- παιδί, είναι το κάτι άλλο αυτό που ζω. Εσύ πως είσαι κορίτσι;

• Μου αρέσει 2

On 16/1/2026 at 9:55 ΜΜ, GiannisP. είπε:

Καλησπέρα κορίτσι, καλά είναι ο προωρούλης μου, 71-72 πόντους, σχεδόν 9 κιλά (την επόμενη εβδομάδα πάμε παιδίατρο και στο Μητέρα για οφθαλμολογικές και αιματολογικές εξετάσεις (απλό έλεγχο). Είναι ήσυχο μωράκι, από τις 5:30 το πρωί που ξυπνάει, μιλάει (κραυγουλες), γελάει και έτσι ξεκινάει η μέρα μας. Θηλάζει ακόμη, πίνει και ξένο γάλα -ετσι ξεκίνησε και πλέον τρώει σε κρέμα τα λαχανικά του με κρεατάκι, τα φρούτα του και τα δημητριακά του. Η γυναίκα μου τα πρωινά που λείπω στη δουλειά, ασχολείται αποκλειστικά με τον μπέμπη (παίζουν, τον βάζει ανάσκελα, μπρούμυτα, πλάγια, καθιστό), του δίνει πραγματακια, κτλ. Τα απογεύματα και τα Σαββατοκύριακα τον κρατάω και γω, τον ταιζω με μπιμπερο και του δίνω κρεμουλες, αλλά η καλύτερη μου όταν του αλλάζω πάνες. Του μιλάω και με κοιτάζει στα μάτια, του γελάω και γελάει κι αυτός.. έχουμε πολλή πλάκα. 

Για μένα, μια και είναι το πρώτο -δικο μου- παιδί, είναι το κάτι άλλο αυτό που ζω. Εσύ πως είσαι κορίτσι;

Μπράβο γλυκε μπαμπα που ασχολεισαι τόσο!

Να τον χαίρεστε!!

Καλα είμαι! Σαν χθες ηταν που εκανα την απόξεση. Πφφφ δεν θελω να θυμάμαι. Με πηρε πολυ από κάτω για παρα πολύ καιρό. Αυτη τη στιγμη είμαι στην 19η βδ αλλα ειμαι πολύ φοβισμένη. Καθε μέρα... 

• Καλή τύχη! 1
  • Ευχή 2

yplDp3.png

Διαφημίσεις

5 ώρες πρίν, Farmakotriftena είπε:

Να τον χαίρεστε!!

Καλα είμαι! Σαν χθες ηταν που εκανα την απόξεση. Πφφφ δεν θελω να θυμάμαι. Με πηρε πολυ από κάτω για παρα πολύ καιρό. Αυτη τη στιγμη είμαι στην 19η βδ αλλα ειμαι πολύ φοβισμένη. Καθε μέρα... 

Με το καλοοο!!!να μπαίνεις να μας λες τα νέα σου..όλες στεναχωρηθηκαμε πολυ μα τωρα κοιταμε μπροστά αισιόδοξα!!!19 εβδομάδες έφυγε ο μεγαλύτερος κίνδυνος κορίτσι μου!!

• Μου αρέσει 1

6 ώρες πρίν, Farmakotriftena είπε:

Να τον χαίρεστε!!

Συγχαρητήρια 🙏🫂όλα να πάνε κατ ευχήν!!! Πόσο χάρηκα🤗

@Foux@Eustathia @GiannisP.Ευχαριστώ πολύ ❤️❤️

@Fouxθα μπαίνω ναι❣️❣️ Ελπίζω να ηρεμήσω σε λίγο καιρό. Σε δύο βδομάδες εχω την β επιπέδου. Ελπίζω να πάνε ολα καλα και να ηρεμήσω επιτέλους γιατί δεν εχω απολαύσει ούτε μια ημέρα απο την εγκυμοσύνη μου. Δεν μπορώ να το ελέγξω ακόμα...

• Ευχή 1

yplDp3.png

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...