Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, amelena είπε:

Εύχομαι να είστε όλες καλά !! Εγώ σημερα έκανα έμβρυο μεταφορά !🤞 Είμαι στην Τετάρτη προσπάθεια. Οι τρεις προηγούμενες ήταν αποτυχία. Δεν υπήρξε καν εμφύτευση. Μεταφέραμε άριστη ελεγμένη  βλαστοκύστη (τα προηγούμενα έμβρυα δεν ήταν ελεγμένα) Θέλω να είμαι αισιόδοξη την ίδια ώρα όμως φοβάμαι. Δεν αντέχω αυτή την αγωνία κάθε φορά. Υπάρχει κάποιος τρόπος για να μην σκέφτομαι αυτές τις μέρες το αποτέλεσμα ; Πως περνάτε εσείς τις μέρες της αναμονής ;

Εύχομαι να πάνε όλα καλά! Είναι λογικό να σκεφτείς και το αρνητικό σενάριο αλλά προσπάθησε να μην κρίνεις τον εαυτό σου/ θυμώνεις γιατί είναι προγραμματισμένος ο εγκέφαλος να πηγαίνει προς τα εκεί δυστυχώς για να μας προστατεύσει.. Για να ξεχαστείς αν επιτρέπεται περπάτημα ίσως βοηθάει να μην σκέφτεσαι τόσο, αλλιώς σειρές, καθάρισμα σε παλιές φωτογραφίες, ζωγραφική, επιτραπέζια, παζλ, χαρτιά ή ο,τι άλλο χρειάζεται να είσαι focus εκεί (δεν ξέρω αν πας δουλειά ή έχεις πάρει κάποια άδεια). Μπορείς να δεις και στα αγγλικά πράγματα να κανεις στο 2WW (2 weeks wait, things to do). Όσο μπορείς να εστιάζεις σε μια θετική σκέψη συγκεκριμένη που έχεις ή να προσπαθείς να πηγαίνεις σε καλές αναμνήσεις πχ από ένα ταξίδι ή κάτι άλλο για να απασχολείς το μυαλό. 

Εγώ σήμερα έκανα επεμβατική υστεροσκόπηση, μου τοποθέτησαν και σπιράλ (για να μην γίνουν νέες συμφύσεις), έγινε απόξεση ενδομητρίου και βιοψία. Τώρα ξεκίνησα αντιβίωση, cyclacur για 21 μέρες και προβιοτικά και φυσικά αναρωτιέμαι αν καλώς έγιναν όλα αυτά ή φορτώνουμε τον οργανισμό με περιττά πράγματα αντί να αφήσουμε το σώμα και τις ορμόνες στην ησυχία τους.. Ελπίζω με το νέο έτος να ξεκινήσω επιτέλους μετά από 9 μήνες που πέρασαν με εξετάσεις κλπ. Όχι τίποτα άλλο αλλά θα λήξει και η απόφαση της Επιτροπής μέχρι να το πάρουμε απόφαση 🥲

Μανούλες Ιουλίου 2025 ❤️

Recommended Posts

πρίν από 6 λεπτά , Farmakotriftena είπε:

Ε οχι ενταξει. Δεν θέλουμε και εμετούς. Απαπα καλα ειναι λιγη ανακατωσουρα μονο. Στις αλλες ειχα και εμετούς βεβαια αλλα εδω ας εχω μονο ανακατωσουρες...

Εντωμεταξυ το πρωί που έκανα εμετό, δεν είχα τάση για εμετο. Ενιωσα καπως στον λαιμο μου και εβηξα και ο βήχας μετά μου προκάλεσε τον εμετό.

Δεν έλεγα τίποτα άλλο και εγώ;;

Έκανα πριν λίγο εμετό.. μου φαίνεται ότι με ακούει το σπορακι 🤣🤣

• Χαχα 2

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 116
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

13 ώρες πρίν, Kate89 είπε:

Δεν έλεγα τίποτα άλλο και εγώ;;

Έκανα πριν λίγο εμετό.. μου φαίνεται ότι με ακούει το σπορακι 🤣🤣

Ωχ... Χαχααχ

Καλημέρα κορίτσια!

Πως ειστε σήμερα;

Εγω παλι είμαι καλύτερα. Γαμωτο δηλαδή. Χθες ειχα αναγουλες πολλες και με αηδιαζαν τα πάντα. Σήμερα πολυ καλύτερα. Μονο με το νερο έχω θέμα και μου μυρίζουν τα πάντα. Στα αλλα παιδια, με το που ξεκινούσαν οι αναγουλες δε σταματούσαν. Ισα ισα μερα με την μερα γινομουν χειρότερα. Βέβαια οχι οτι θελω να ειμαι έτσι. Αλίμονο. Νομίζω την Τετάρτη , αν ακούσω καρδούλα, θα ηρεμήσω...

• Μου αρέσει 2

yplDp3.png

καλημέρα κορίτσια!!

και εγώ καλύτερα σήμερα..  αλλά δεν πήγα γραφείο γιατί νομίζω όταν κουράζομαι γίνομαι χειρότερα..  για να δούμε πως θα βγει η μέρα!! εμάς ο γιατρός μας έχει πει να ξαναπάμε σε 3 βδομάδες και μου φαίνεται αιώνας...

• Μου αρέσει 1

Καλημέρα κορίτσια!!! Εγώ έκλεισα ραντεβού την άλλη παρασκευη με γιατρό. Και τώρα κοιτάω να δω για αναρρωτική. Δουλεύω σε νοσοκομείο. Και δεν γίνετε να κάτσω εκεί μέσα. Εκτός από μικρόβια έχουμε κ τα φάρμακα που τα εισπνέουμε όταν τα ετοιμάζουμε. Ψάχνω να βρω γιατρό σε δημόσιο φορέα μη μου κόψουν ένα επίδομα που μου δίνουν από τη δουλειά μου. Και δεν ξέρω τι να κάνω. Λέτε αν πάω στο νοσοκομείο θα μου τη γράψουν; 

1 hour ago, Rina_87 είπε:

Καλημέρα κορίτσια!!! Εγώ έκλεισα ραντεβού την άλλη παρασκευη με γιατρό. Και τώρα κοιτάω να δω για αναρρωτική. Δουλεύω σε νοσοκομείο. Και δεν γίνετε να κάτσω εκεί μέσα. Εκτός από μικρόβια έχουμε κ τα φάρμακα που τα εισπνέουμε όταν τα ετοιμάζουμε. Ψάχνω να βρω γιατρό σε δημόσιο φορέα μη μου κόψουν ένα επίδομα που μου δίνουν από τη δουλειά μου. Και δεν ξέρω τι να κάνω. Λέτε αν πάω στο νοσοκομείο θα μου τη γράψουν; 

Σε καταλαβαίνω. Και η δικη μου δουλειά ετσι. Σε επαφή με αρρώστους έρχομαι και φοβάμαι... Τωρα γι αυτό που ρωτάς, δεν εχω ιδεα.. πόσο εισαι;

1 ώρα πρίν, pasxalia90 είπε:

καλημέρα κορίτσια!!

και εγώ καλύτερα σήμερα..  αλλά δεν πήγα γραφείο γιατί νομίζω όταν κουράζομαι γίνομαι χειρότερα..  για να δούμε πως θα βγει η μέρα!! εμάς ο γιατρός μας έχει πει να ξαναπάμε σε 3 βδομάδες και μου φαίνεται αιώνας...

Εισαι στην 9η αν θυμάμαι καλα ε; Λογικά η επομενη θα ειναι η αυχενική!!! Τυχερή... Ειμαι μολις στην 6η και ειναι τόσο μακρινό. Μακαρι να φτάσω εκεί. Μακαρι να ακούσω καρδούλα την Τετάρτη.

• Μου αρέσει 1

yplDp3.png

Διαφημίσεις

Θελει υπομονη ναι. Μετα την αυχενική, νομίζω ηρεμούμε όλες πάνω κάτω... Εμενα τωρα με επιασε πάλι έντονη αναγουλα αλλα νιωθω πως θα κάνω και εμετό. Είχα βάψει (ημιμόνιμο) τα νύχια μου, 2 ημέρες πριν μάθω για την εγκυμοσύνη και στις 5 θα πεταχτω να μου το αφαιρέσει και αχ πως θα πάω ετσι οπως νιωθω. Ελπίζω να καλμάρει.

• Μου αρέσει 2

yplDp3.png

πρίν από 49 λεπτά , Farmakotriftena είπε:

Θελει υπομονη ναι. Μετα την αυχενική, νομίζω ηρεμούμε όλες πάνω κάτω... Εμενα τωρα με επιασε πάλι έντονη αναγουλα αλλα νιωθω πως θα κάνω και εμετό. Είχα βάψει (ημιμόνιμο) τα νύχια μου, 2 ημέρες πριν μάθω για την εγκυμοσύνη και στις 5 θα πεταχτω να μου το αφαιρέσει και αχ πως θα πάω ετσι οπως νιωθω. Ελπίζω να καλμάρει.

Ξεκινάνε απότομα οι ανακατοσουρες.. και εγώ εκεί που δεν νιώθω τίποτα με πιάνει.. εγώ παίρνω τα nuperal και βοηθάνε κάπως 

πρίν από 57 λεπτά , Kate89 είπε:

Ξεκινάνε απότομα οι ανακατοσουρες.. και εγώ εκεί που δεν νιώθω τίποτα με πιάνει.. εγώ παίρνω τα nuperal και βοηθάνε κάπως 

Εισαι όλη μέρα έτσι; Πότε λιγότερο πότε πιο έντονα; Ευτυχως καπως ηρεμησα. Το πρωί γκρινιαζα που δεν ενιωθα τιποτα. Τωρα λεω ωχ τι το ηθελα. Δεν με αντέχω κι εγω ρε γμτ!!! 

yplDp3.png

πρίν από 12 λεπτά , Farmakotriftena είπε:

Εισαι όλη μέρα έτσι; Πότε λιγότερο πότε πιο έντονα; Ευτυχως καπως ηρεμησα. Το πρωί γκρινιαζα που δεν ενιωθα τιποτα. Τωρα λεω ωχ τι το ηθελα. Δεν με αντέχω κι εγω ρε γμτ!!! 

Χαίρομαι που νιώθεις καλύτερα, θα πας και στο ραντεβού για τα νύχια 😁

Όχι δεν είμαι όλη την ημέρα έτσι, με πιάνουν που και που κυρίως μετά το μεσημέρι 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

2 ώρες πρίν, Kate89 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια!

Εσείς με το φαγητό πως τα πάτε; Κρέας δεν θέλω να βλέπω ούτε ζωγραφιστο και έχω λιγούρες για πατατακιααα 😁😁

εγώ δεν έχω όρεξη για τίποτα... αλλά προσπαθώ τις ώρες που δεν ζαλίζομαι πολύ να τρώω έστω ένα καλό γεύμα τη μέρα..  επίσης είμαι οκ με κουλούρια Θεσσαλονίκης,  τοστακια με τυρί κ τέτοια...δεν αντέχω καθόλου το ψάρι (που κάνει κ καλο) ..μόλις το μυρισω εμετός 😝

• Μου αρέσει 1

13 ώρες πρίν, Farmakotriftena είπε:

Σε καταλαβαίνω. Και η δικη μου δουλειά ετσι. Σε επαφή με αρρώστους έρχομαι και φοβάμαι... Τωρα γι αυτό που ρωτάς, δεν εχω ιδεα.. πόσο εισαι;

Εισαι στην 9η αν θυμάμαι καλα ε; Λογικά η επομενη θα ειναι η αυχενική!!! Τυχερή... Ειμαι μολις στην 6η και ειναι τόσο μακρινό. Μακαρι να φτάσω εκεί. Μακαρι να ακούσω καρδούλα την Τετάρτη.

5 βδομαδων είμαι. Ακριβώς δεν ξέρω. Τη Παρασκευη που θα πάω θα μ πει λογικα

Καλημέρα κορίτσια!

Πως είστε; Ξεκινησαν οι φουρτούνες σε μενα απο χθες το βραδυ. Τρομερό ανακάτεμα. Και σήμερα υποφέρω. Δεν μπορω να φαω τπτ. Δεν μπορω να σταθω όρθια. Ολα με αηδιάζουν. Θελω να κανω εμετό . Χθες εφαγα με τα 1000 ζορια 3 πιρουνιες μπιφτέκι. Το θεμα ειναι πως το νερο με αηδιαζει εδω και μέρες και πλεον είμαι αφυδατωμένη. Και εχω και στομαχόπονο.

Εχει καμια άλλη στομαχόπονο; Στις αλλες εγκυμοσύνες μου, δεν θυμάμαι να ειχα .

8 ώρες πρίν, Rina_87 είπε:

5 βδομαδων είμαι. Ακριβώς δεν ξέρω. Τη Παρασκευη που θα πάω θα μ πει λογικα

Α ωραία εχεις κι εσυ γιατρός την αλλη βδομάδα. Κι εγω !

• Μου αρέσει 1

yplDp3.png

4 ώρες πρίν, Farmakotriftena είπε:

Καλημέρα κορίτσια!

Πως είστε; Ξεκινησαν οι φουρτούνες σε μενα απο χθες το βραδυ. Τρομερό ανακάτεμα. Και σήμερα υποφέρω. Δεν μπορω να φαω τπτ. Δεν μπορω να σταθω όρθια. Ολα με αηδιάζουν. Θελω να κανω εμετό . Χθες εφαγα με τα 1000 ζορια 3 πιρουνιες μπιφτέκι. Το θεμα ειναι πως το νερο με αηδιαζει εδω και μέρες και πλεον είμαι αφυδατωμένη. Και εχω και στομαχόπονο.

Εχει καμια άλλη στομαχόπονο; Στις αλλες εγκυμοσύνες μου, δεν θυμάμαι να ειχα .

Α ωραία εχεις κι εσυ γιατρός την αλλη βδομάδα. Κι εγω !

Καλημέρα κορίτσι μου!!

Και εγώ είχα για κάποιες μέρες στομαχόπονο! Εμένα σήμερα με πιάνει ένα πονακι κάτω στην μήτρα και έχω αγχωθει!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...