Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 12 λεπτά , Nima21 είπε:

Κ εγω αυτο κραταω, στο οτι τωρα που μας μιλας εχεις το μωρακι σου στην κοιλιτσα σου και ολα αυτα τα ασχημα ειναι παρελθόν που απλώς σου θυμιζουν τι περασες για να φτασεις εδω! Μακαρι ολο και περισσοτερες να να πετυχαινουμε και να ειμαστε εδω μονο για εμψυχωση και στηριξη!!! Επισης μακαρι καποια στιγμη να επιδοτηθεί η διαδικασια της εξωσωματικης θα πω εγω.. με τρελαινει να ζουμε σε ένα κράτος που μας κουνάει το δάχτυλο για την υπογεννητικότητα και αντ'αυτου το μονο που μας προσφέρει ειναι τα φαρμακα που κ αυτα για να τα πάρουμε καποιες, οχι ολες πρεπει να τρέχουμε σαν τις παλαβες και να προσεχουμε την καθε λεπτομερεια.. ειναι κριμα και ντροπη... 

Πόσο δίκιο έχεις και να περνάς επιτροπές και να σου ζητάνε της παναγιάς τα μάτια για τα μισά φάρμακα που πολλές φορές δεν φτάνουν κιόλας!!!! Αίσχος, ντροπή! 

• Λυπημένη/-ος 1

Μανούλες Ιουλίου 2025 ❤️

Recommended Posts

2 ώρες πρίν, Myrtoulita είπε:

Καλησπέρα σε όλες και όλους!!! Καλώς ήρθαν τα καινούργια μέλη στην ομάδα μας!!! Χάθηκα λίγο αυτές τις μέρες γιατί είχα πολλές υποχρεώσεις και τρέξιμο!!! Προσπάθησα να διαβάσω λίγο τα νέα σας!!! Συγχαρητήρια @Eustathia για την αυχενική σου!!! Με το καλό οι αυχενικές και στις υπόλοιπες κοπέλες!!! Τα νέα τα δικά μου έκανα και το εμβόλιο της γρίπης και τώρα πρέπει να κανονίσω να το κάνουν και τα παιδιά μέσα στις επόμενες μέρες και έκανα και αυχενική η οποία Δόξα Τω Θεω πήγε κι αυτή πολύ καλά!!! Σήμερα πήρα και τα αποτελέσματα από την Papp-a και από εβδομάδα θα συναντηθώ και με τον γιατρό μου να τα δει κι εκείνος και να με δει γιατί έχω να πάω κι εγώ ένα μήνα!!! 

Συγχαρητήρια για την αυχενική!!Φύλο είδατε?

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

20 ώρες πρίν, Eustathia είπε:

Καλησπέρα ομάδα 🥹🙏

Είμαστε πολύ πολύ χαρούμενοι! Πήγανε όλα καλά στην αυχενική κ σε όλες τις μετρήσεις! Μου πήραν κ αίμα για PAPP-A κ χοριακή. Από βδομάδα θα τα έχουμε όλα μαζί τα αποτελέσματα αλλά ο γιατρός μου λέει πως θα είναι τα καλύτερα δυνατά γιατί βγήκαν όλα πολύ καλά! Μας πέδεψε το μπεμπάκι, κουνιόταν συνέχεια κ έκανε τσουλήθρα 🥹🥰 διακόψαμε να μου πάρουν πιέσεις, αίμα, ιστορικό κλπ κ μετά συνεχίσαμε πάλι. 

Επίσης μας είπε ότι είναι μπέμπα🥹🙏 λιώσαμε! Αυτά σε γενικές γραμμές 🥰 πήγαμε βολτίτσα κ για φαγητό μετά, να χαλαρώσω γιατί είχα πεθάνει από το άγχος μου 😇

Συγχαρητήρια Ευσταθία μου ...με το καλό να πάρετε αγκαλίτσα την μπέμπα σας ετοιμάσου για γοργόνες πριγκίπισσες Έλσα .....και minnie ....επίσης πολλές πολλες κορδέλες στα μαλλιά και φιόγκους :-)

• Μου αρέσει 2

πρίν από 9 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Συγχαρητήρια για την αυχενική!!Φύλο είδατε?

Ευχαριστω πολύ! Γενικά ο εμβρυολόγος που πάω δεν θέλει να λέει φύλο γιατί δεν είναι σίγουρο από την αυχενική αλλά μου είπε πιο πολύ προς κορίτσι πιστεύει! Τώρα θα δούμε! Θα ρωτήσω και τον γιατρό μου όταν πάω για τον επόμενο υπέρηχο μήπως δει κάτι κι αυτός 😜

• Μου αρέσει 1
  • Λουλούδια 1

2ThI.png3AXhp3.png

πρίν από 4 λεπτά , Melodia είπε:

Συγχαρητήρια Ευσταθία μου ...με το καλό να πάρετε αγκαλίτσα την μπέμπα σας ετοιμάσου για γοργόνες πριγκίπισσες Έλσα .....και minnie ....επίσης πολλές πολλες κορδέλες στα μαλλιά και φιόγκους :-)

Ευχαριστούμε πολύ κορίτσι μου🥹❤️ αχχχ τι ωραία 🥰🥰🥰 μου λέτε τέτοια κ ανυπομονώ! 

Έχουν αυτή τη χάρη τα κοριτσάκια με τα ντυσίματα και τα αξεσουάρ, πόσο χαριτωμένα 🥰🥰🥰

• Μου αρέσει 3

πρίν από 6 λεπτά , Myrtoulita είπε:

Ευχαριστω πολύ! Γενικά ο εμβρυολόγος που πάω δεν θέλει να λέει φύλο γιατί δεν είναι σίγουρο από την αυχενική αλλά μου είπε πιο πολύ προς κορίτσι πιστεύει! Τώρα θα δούμε! Θα ρωτήσω και τον γιατρό μου όταν πάω για τον επόμενο υπέρηχο μήπως δει κάτι κι αυτός 😜

Συγχαρητήρια......με το καλό ....ποπό πολλές πριγκίπισσες θα μαζευτούν ....

• Μου αρέσει 3

Διαφημίσεις

πρίν από 4 λεπτά , Myrtoulita είπε:

Αααα κ άλλη μπεμπούλα θα έχουμε στην παρέα???? Θα τρελαθώ 😇🥰

Εμένα τα στέλνει ο εμβρυομητρικός στην γυναικολόγο τα αποτελέσματα όλα, οπότε λογικά σε περίπου 3 εβδομάδες θα χρειαστεί πλέον να πάω ξανά να με δει. Φαντάζομαι αν το είδε το φύλο εχθές ο εμβρυομητρικός, σε 3 εβδομάδες θα το επιβεβαιώσει κ η γυναικολόγος😇 για να δούμε γιατί τα κορίτσια εδώ λένε κ για εκπλήξεις, ότι τους τα άλλαξαν μετά 🙊

3 ώρες πρίν, Farmakotriftena είπε:

@Eternity βρε κορίτσι μου, ακόμα χαλια είσαι;; Κοντεύεις να κλείσεις την 12η αν θυμάμαι και ακόμα χάλια;; Πω πω λυπάμαι πολυ για την ταλαιπωρία σου. Σε μενα η 10η ηταν καλα και οι αρχες της 11ης χαλια αλλα απ'τις 11+4 ξεκίνησα να είμαι πλέον πολυ καλα. Σήμερα ημουν απο τις 12 εως τις 5 στους δρόμους. Αυτο πριν μια βδομάδα για εμένα φάνταζε απίθανο. 

@Angel-11 αν παρατηρήσεις, απ'ολο το 2025 μονο του Ιουλίου είμαστε ενεργή ομάδα. Πολλοί μηνες δε σχηματιστηκαν καν. Πράγμα περιεργο για το φόρουμ. Ειμαι εδω απ'το 2018 και καθε χρόνο ολοι οι μήνες ειχαν ομάδες με φουλ κίνηση.

@Eustathia χοριακή γιατι σου κάνουν μαζιε.την papp-a; Δεν εχω ξανακουσει χοριακή σε τέτοιες εβδομάδες.

Ναι το πρόσεξα και είναι κρίμα .Νομίζω τέτοιες ομάδες βοηθάνε πολύ.Τόσα πράγματα μοιραζόμαστε !

3 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Σήμερα είμαι 11 και 4 σύμφωνα με την εμβρυομεταφορα ή 11 και 2 σύμφωνα με την τελευταία περίοδο. Χτες ήταν μαρτύριο η μέρα. Ένιωθα ότι θα χάσω τις αισθήσεις μου. Εφαγα μόνο φρυγανιές και λίγο φιδέ. Σήμερα είμαι καλύτερα. Μετά την αυχενική μου είπε ο γιατρός ότι θα δω διαφορά. Το περιμένω πως και πως γιατί τόσο καιρό είμαι σα ζόμπι. Ο γιος μου με το που γυρίζει από το σπίτι ή πρώτη του έννοια αν έχει κάνει η μαμά εμετό! Στεναχωριέται πολύ που με βλέπει έτσι. 

Γλυκούλης μωρέ! Το λέγαμε κ χθες είναι αγαπούληδες τα αγοράκια την προσέχουν πολύ την μαμα !

• Μου αρέσει 1

Κορίτσια... Βρήκα πριν λίγο στο χαρτί της τουαλέτας (2 φορες) ελάχιστη ποσοτητα απο μπεζ/καφε. Σαν βλέννα οχι σταγονες απο καφε αίμα. Βλέννη μπεζ/ καφέ.

Αγχώθηκα... Κουραστηκα πολυ σήμερα δεν ξερω αν παίζει ρόλο. Δε θυμάμαι αν ειχα κάτι παρόμοιο σε προηγούμενες εγκυμοσύνες μου. 

yplDp3.png

πρίν από 30 λεπτά , Angel-11 είπε:

Ναι το πρόσεξα και είναι κρίμα .Νομίζω τέτοιες ομάδες βοηθάνε πολύ.Τόσα πράγματα μοιραζόμαστε !

Γλυκούλης μωρέ! Το λέγαμε κ χθες είναι αγαπούληδες τα αγοράκια την προσέχουν πολύ την μαμα !

Δεν είναι ότι μου αρέσει να διαχωρίζω τα φύλα και εννοείται σημασία είναι να έχουμε γερά παιδιά. Ήθελα πολύ αγόρι ακριβώς γιατί είναι τόσο αθώα! Είναι σχέση λατρείας ειλικρινά! Λιώνω από τον τρόπο που εκφράζει την αγάπη του, το πώς θέλει να με προσέχει, να με προστατεύει! Έχω αδερφό και τα περισσότερα ξαδέρφια μου είναι αγόρια. Εκτός αυτού πάντα είχα φίλους αγόρια και τα πήγαινα καλύτερα από τα κορίτσια που πολλές φιλίες μου χάλασαν. Ένα αγόρι βέβαια σου ρουφάει απίστευτη ενέργεια, δε σταματάς ποτέ! Είναι πολύ ωραίο όσο είσαι νέα, τώρα ίσως μου έρθει κοριτσακι για να είμαι λίγο πιο ξεκούραστη. 😊

πρίν από 13 λεπτά , Farmakotriftena είπε:

Κορίτσια... Βρήκα πριν λίγο στο χαρτί της τουαλέτας (2 φορες) ελάχιστη ποσοτητα απο μπεζ/καφε. Σαν βλέννα οχι σταγονες απο καφε αίμα. Βλέννα μπεζ/ καφέ.

Αγχώθηκα... Κουραστηκα πολυ σήμερα δεν ξερω αν παίζει ρόλο. Δε θυμάμαι αν ειχα κάτι παρόμοιο σε προηγούμενες εγκυμοσύνες μου. 

Και καφέ να είναι κορίτσι μου είναι αυτό που λένε παλιό αίμα .Εμένα μου έλεγε πάντως οτι το καφέ δεν τον ανησυχούσε .Είχα πολλές φορές  μέχρι τη 12η. Ξεκουράσου λίγο .Μου φαίνεται νιώθεις καλύτερα και πήρες φόρα και κάνεις δουλειές .

πρίν από 4 λεπτά , Eternity είπε:

Δεν είναι ότι μου αρέσει να διαχωρίζω τα φύλα και εννοείται σημασία είναι να έχουμε γερά παιδιά. Ήθελα πολύ αγόρι ακριβώς γιατί είναι τόσο αθώα! Είναι σχέση λατρείας ειλικρινά! Λιώνω από τον τρόπο που εκφράζει την αγάπη του, το πώς θέλει να με προσέχει, να με προστατεύει! Έχω αδερφό και τα περισσότερα ξαδέρφια μου είναι αγόρια. Εκτός αυτού πάντα είχα φίλους αγόρια και τα πήγαινα καλύτερα από τα κορίτσια που πολλές φιλίες μου χάλασαν. Ένα αγόρι βέβαια σου ρουφάει απίστευτη ενέργεια, δε σταματάς ποτέ! Είναι πολύ ωραίο όσο είσαι νέα, τώρα ίσως μου έρθει κοριτσακι για να είμαι λίγο πιο ξεκούραστη. 😊

Αν κρίνω από τα ανίψια μου είναι όλα πάρα πολύ ζωηρά αγόρια και κορίτσια.Πιστεύω είναι στο παιδί βέβαια.Και μην ξεχνάς οτι θα υπάρχει πλέον δάσκαλος στο σπίτι σας! Και τα μικρά είναι σφουγγαράκια ,θα μιμείται κάθε σκανδαλιά .Αλλά σίγουρα αν είναι κοριτσάκι θα έχει προστάτη .Δεν θα της χαλάει χατίρι απ οτι φαίνεται !

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

πρίν από 30 λεπτά , Farmakotriftena είπε:

Κορίτσια... Βρήκα πριν λίγο στο χαρτί της τουαλέτας (2 φορες) ελάχιστη ποσοτητα απο μπεζ/καφε. Σαν βλέννα οχι σταγονες απο καφε αίμα. Βλέννη μπεζ/ καφέ.

Εντάξει ταυτιστήκαμε κ σε αυτό??? Δεν το πιστεύω! 

Αν δεν έχεις πόνο κ κόκκινο ζωντανό αίμα, μην ανησυχείς απλά ξεκουράσου. Κ εγώ χθες βράδυ είχα πάλι. Εν τω μεταξύ εγώ όντως το εντοπίζω όταν κουράζομαι κ στις αλλαγές εβδομάδας. Όμως τώρα προς τον 4ο λόγω αύξησης μεγέθους προκαλούνται μικροαιμορραγίες κάποιες φορές ως φυσιολογικό σύμπτωμα. 

Αν κάτι σε ανησυχεί, επικοινώνησε με το γιατρό σου. Εγώ ξέρεις οτι αυτό έκανα κ πήγα κ εκτάκτως να με δει να αποκλείσουμε κάποια αποκόλληση κλπ. Μόνο έτσι ηρεμείς. 

17 ώρες πρίν, Farmakotriftena είπε:

Καλημέρα κορίτσια!!

@Eustathiaμπράβο βρε κορίτσι! Ήμουν σίγουρη!!! Συγχαρητήρια!! Οπως λες τωρα πήρες επιτέλους αυτην την μεγάλη ανάσα και νιώθεις ανάλαφρη!

@WomensPower τελευταίος υπέρηχος ηταν τελος της 7ης βδομάδας σημερα ειμαι 12+1. Μακαρι να ελεγα να πηγαινα και γι'αλλον εναν. Αλλα μου ειχε πει πως ο επόμενος θα ειναι η αυχενική. Εκεινη τη στιγμή μου είχε φανει οκ. Όμως μόνο άγχος και στεναχώρια εχω ολο αυτο το διάστημα γιατι δεν ξέρω τι γίνεται. Θα χτυπαει η καρδιά του; Πάντως 2 φτου φτου μακριά. Δεν θα μπορούσα να συνεχίσω εγκυμοσύνη με δίδυμα. Θα ηταν εξαιρετικά επικίνδυνο στην περίπτωση μου. Οσο για τις καισαρικές, η Ελλάδα ειναι πισω και σε αυτο. Κι εγω έχω 2 γνωστε με 6 και η μια μαλιστα ζει σε νησί και η αλλη Πάτρα. Και σε ολες τις γεννες μου στο Ρεα, συνάντησα μαμα με 5κτ. Παρ'ολα αυτα, μας τρομοκρατούν.

Ειμαι σε μια ξενη ομάδα που ειναι για τις πολλές καισαρικές. Εκει η πλειοψηφία ειναι με 6,7,8 και λιγες με 9 καισαρικές . Οι 4, 5 θεωρείται παιχνιδάκι. Αλλα οι περισσότερες ειναι Αμερικανίδες και κάποιες Αυστραλέζες και Νοτιοαφρικανές. Φοβάμαι και ο εμβρυολογος μην αρχίσει να μου λέει διάφορα κ με φοβίσει. Δεν το αντέχω. Ο γυναικολόγος που βρήκα σε αυτήν την εγκυμοσύνη, με υποστηρίζει πλήρως πάντως και αυτο που δίνει δύναμη. Έχει ξεγεννησει γυναικες με 5κ.τ.

Εσύ να κρατάς όλα αυτά τα περιστατικά με τις πολλές καισαρικές του εξωτερικού κ να παίρνεις αισιοδοξία..άλλωστε εγώ δεν έχω ακούσει ποτέ καμία να έπαθε κάτι από πολλές καισαρικές..κ πίστεψε με έχω ακούσει πολλά δυσάρεστα περιστατικά από φίλους φίλων συγγενών κλπ σε εγκυμοσύνες.. 

Εδώ στην Ελλάδα γενικώς είμαστε πίσω από τον ήλιο σε ένα σωρό πράγματα 🤣

Σημαντικό που ο γιατρός είναι αισιόδοξος...κ μου αρέσει που είναι κουλ κ δεν σε αγχωνει..για να σου είπε ξανά να δεις το μωρό στην αυχενική αυτός ξέρει...όλα θα πάνε τέλεια! 

Τώρα τρωω φλασια ότι είχα διαβάσει για μια αναίτια καισαρική σου στον 8ο? Είδες μια λάθος επιλογή γιατρού μπορεί να σου στοιχίσει πολλά.. κ δεν θέλω να ακούω από τους γύρω ότι το μωρό σου είναι γερό..μπλα μπλα..σώθηκε..γιατί η ψυχολογία της μάνας με θερμοκοιτίδα κ να γυρνάει σπίτι με άδεια χέρια στοιχίζει πολύ.. 

Πως κ μετά την πρώτη καισαρική δεν σκέφτηκες vbac? Εγώ το σκέφτομαι τώρα.. η γιατρός που έχω τώρα λέει ότι αναλαμβάνει υπό όρους... πρέπει να έρθουν πόνοι μόνοι τους..δεν κάνει να σου βάλουν τεχνητούς επδ η μήτρα έχει τομή..

Εγώ μπήκα με πρόκληση 38+2 λόγω γερασμένου πλακούντα..πάλεψα 12 ώρες για φυσιολογικό αλλά συμφωνα με τη γιατρό δεν είχε εξέλιξη ο τοκετός κ όσο και να περίμενε δήθεν δεν θα άλλαζε κάτι..Ε βέβαια άρχισε να βραδιάζει...ώρα να γυρίσουν σπίτια τους... Μετανιώνω που δεν πήρα γνώμες από αλλούς γιατρούς για το πόσο γερασμένο πλακούντα είχα..ίσως να είχα γλιτώσει την πρόκληση..κ αυτή την τραγική εμπειρία του χειρουργείου που πήγα σαν αρνί στη σφαγή χωρίς να με πιάσει η επισκληριδιος.. 

Βέβαια όλοι λέγανε ξέχασε το τώρα.. προχωρά μπροστά..έχεις γερο μωρο.. 

16 ώρες πρίν, Blue Velvet είπε:

Καλημέρα! Της λέω ότι η μαμά έχει μπεμπακι/μπέμπη/νινι στην κοιλίτσα,οπότε δεν πιστεύω πως ξεχωρίζει το φύλο.Εχει πλάκα πάντως γιατί παίρνει το πλαστικο στηθοσκοπιο που της πήραμε,το βάζει στην κοιλιά και κάνει πως τον ακούει🤣Της λέω " έλα έλα να ακούσεις το μπέμπη" και τρέχει❤️

Αχ αυτές οι παιδικές ψυχουλες πόσο αθωες είναι.. χαίρονται τώρα..αλλά όταν με το καλό εισβάλλουν τα νέα μέλη στην καθημερινότητα...εκεί να μας δω 😂😂😂

Βέβαια έχουμε καιρό να προετοιμάσουμε το έδαφος 🤪

11 ώρες πρίν, Angel-11 είπε:

Ναι ναι είμαι του Ιουνίου εγώ(17+5) απλά μου άρεσε η παρέα εδώ και έμεινα .Aς είναι καλά η @Farmakotriftena που με είδε σε άλλη ομάδα και μου πρότεινε να έρθω.Δεν σας αλλάζω σαν παρέα τώρα!

Ναι κάνω αντιπηκτικές και αγωγή με προγεστερόνη για τον τράχηλο για παν ενδεχόμενο αν και προς το παρόν είμαστε μια χαρά στις μετρήσεις.

Δεν έχω δει καθόλου τις ομάδες του 25... Όταν είχα μείνει έγκυος απρογραμμάτιστα..θα γεννούσα Οκτωβρη 24 κ είχε τότε πλ μικρή συμμετοχή κάνα δυο φορές που είχα Μπει.. 

Καλά έκανες κ ήρθες στην παρέα μας 🥰 

Εμείς τότε στου Μαρτίου 23 ήμασταν σούπερ ομάδα..έτσι ενεργές όπως εδώ..κάναμε κ ομαδική βαιμπερ...κ ακόμα μιλάμε ...βασικά είμαστε σαν οικογένεια..με πολλές βρεθήκαμε κιολας..μοιραζομαστε φωτό από τ μωρά μας...καλά το πιο συναρπαστικό ήταν οι τοκετοί μια μια που γεννούσε κ μας έστελνε φωτό κ ηχητικά.. 

Όσο για την αγωγή που ακολουθείς καλά κάνεις να είσαι καλυμμένη από παντού.. μπράβο στο γιατρό σου που είναι προληπτικός.. 

17+5?? Πωωω εσύ έχεις ξεφύγει 🤣 εντάξει τα δύσκολα πέρασαν..τώρα το νιώθεις κιόλας.. 6 εβδομάδες διάφορα έχουμε.  

12 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Και οι εμετοι είναι δύσκολοι ειδικά όταν έχεις μόνο υγρά να βγάλεις αλλά και αυτή η μόνιμη αναγούλα δεν αντέχεται. Ελπίζω τουλάχιστον μετά την αυχενική να δω διαφορά, να πάρω λίγο τα πάνω μου γιατί έχω και εγώ το rainbow αγοράκι μου 7,5 ετών πια που στεναχωριεται να με βλέπει έτσι. 

Δοκίμασα διάφορα, μαστιχονερο, σουρωτή, τσίχλες αλλά είναι μέρες που δε με πιάνει τίποτα. Πολλές φορές νιώθω μήπως και γίνομαι χειρότερα από το ανθρακικό. Ελπίζω τη μέρα που έχω την αυχενική να αντέξω γιατί θα είμαι ώρες έξω, 3 ώρες το ελάχιστο πήγαινε έλα και πόση ώρα θα είμαι στο γιατρό και αίμα που θα μου πάρουν. Εγώ ώρες ώρες δε μπορώ να πάω από τον καναπέ στο κρεβάτι. 

Υπομονή κάνουμε όλες μας για να κρατήσουμε τα μωράκια μας αγκαλιά! 

Αχ εύχομαι να ηρεμήσεις γρήγορα... δύσκολο και το αγοράκι σου αντιλαμβάνεται τα πάντα κ λογικο να στεναχωριεται.. λογικά μετα τις 12 εβδομάδες στρώνεις λένε..εγώ σήμερα ήταν η πρώτη που είχα ελάχιστα αναγουλα... 11+3 βάση ΤΕΠ.. βέβαια σκέφτομαι μήπως σταμάτησε η καρδιά του κ έστρωσα.. κ λέω μήπως καλύτερα οι αναγουλες γιατί αυξάνονται οι πιθανότητες να πηγαίνουν όλα καλά...γενικώς δεν μας πιάνεις από που πουθενά σε αυτή τη φάση της ζωής μας..μόνο μεταξύ μας καταλαβαινομαστε..

Έτσι ήσουν κ στην πρώτη εγκυμοσύνη? Μια φίλη μου που ειναι λίγο παραπάνω από μας έγκυος πήγε κ νοσοκομείο από εμετούς..κ πλέον κάνει ενέσεις για να μην κάνει εμετούς..οπότε μηπως κάνα δυο μέρες πριν την αυχενική ζητήσεις καμία αγωγή δυνατή από το γιατρό? Είναι πολλές οι ώρες...συν το άγχος της όλης διαδικασίας.. 

6 ώρες πρίν, Eustathia είπε:

Ναι μειωμένη PAPP-A και αυξημένη β χοριακή συνδέονται με σύνδρομο down, για αυτό την εξετάζουν. Κ εμένα στον εμβρυολόγο μου πήραν το αίμα κ το στέλνουν εκείνοι στο εργαστήριο, αλλά μου το γράφουν, δηλαδή μου ήρθε το παραπεμπτικό (έχω άυλη). Όπως όταν ο γυναικολόγος στέλνει το δείγμα του τεστ παπ στο κυτταρολογικό, πάλι μου έρχεται το παραπεμπτικό κλπ. 

Ξεκουράσου 🙏 το χρειάζεσαι. Εγώ λόγω προγράμματος δεν κοιμάμαι ποτέ μες στη μέρα κ τώρα με την εγκυμοσύνη χρειάζεται. Κ σήμερα κοιμήθηκα 2 ώρες, πράγμα τελείως ασυνήθιστο για μενα 😇 κοιμήθηκα βαθιά, σαν μωρό ένιωσα πραγματικά. Δεν ξέρω αν φταίει κ που χαλάρωσα λίγο αλλά επιτέλους ένιωσα να κοιμάμαι. 

Σου στέλνω θετικές σκέψεις, προσπάθησε να μη βασανίζεσαι από το άγχος. Να θυμάσαι ότι σε καταλαβαίνω! Θα πάνε όλα καλά 🙏❤️

Και πάντα αναρωτιομουν η χοριακη τι ρόλο βαράει με την αυχενική..αλλά δεν το έδωσα κ βάση..και να που μας τα μαθαίνεις εσύ ! Απίστευτο..άρα να παρακαλαμε για μικρή χοριακη  σε αυτή τη φάση 🤣 

Καλά εμένα δεν πιστεύω να είναι κ ψηλά..γιατί έκανα τη βλακεία κ έκανα χοριακη ενώ ήδη παρακολουθούσαμε υπερηχογραφικά..κ από 45.000 ανέβηκε σε 4 μέρες στο 56.000... δλδ ακόμα και για 48 ώρες αυτό δεν είναι επιθυμητή αύξηση..μου ήρθε ένας ντουβουρτζας..γιατί 2 μέρες είχαν κοπεί κ οι αναγουλες...την επόμενη πήγα γιατρό κ χτυπούσε η καρδούλα του..τι ανακούφιση..

Btw να σαι καλά για τις γνώσεις σου σ αυτά τα θέματα...είδα που εξηγούσες κ για την εξέταση με τα 2000€ τι προσφέρει περί αυτισμού..

• Μου αρέσει 3

3 ώρες πρίν, Farmakotriftena είπε:

Κ εγώ ακριβώς έτσι το βράδυ των Χριστουγέννων..κουράστηκα ανέβα κατέβα τις σκάλες πόσες φορές..μετά το βράδυ βγήκαμε βόλτα κ το μωρό δεν ήθελε καρότσι αλλά την αγκαλιά μου..κ είχα δύο καφέ κηλίδες μικρές στο εσώρουχο...έτυχε κ φορούσα μπεζ κιόλας..κ μετά κάνα δυο φορές στο σκούπισμα πολύ ήπια μπεζ καφέ....αλλά τελικά μάλλον ήταν από την κούραση ..δε ξανά είδα τίποτα..

Μάλλον ένιωσες καλύτερα με αναγουλες κλπ..ξεθαρεψες..κ κουράστηκες παραπάνω απ' αυτό που που έπρεπε...αν πάντως σε ρίχνει τόσο ψυχολογικά κάνε ένα ραντεβού με το γιατρό σου πριν την αυχενική να πάρεις τα πάνω σου.. 

• Μου αρέσει 1

8 ώρες πρίν, Eustathia είπε:

Εντάξει ταυτιστήκαμε κ σε αυτό??? Δεν το πιστεύω! 

Αν δεν έχεις πόνο κ κόκκινο ζωντανό αίμα, μην ανησυχείς απλά ξεκουράσου. Κ εγώ χθες βράδυ είχα πάλι. Εν τω μεταξύ εγώ όντως το εντοπίζω όταν κουράζομαι κ στις αλλαγές εβδομάδας. Όμως τώρα προς τον 4ο λόγω αύξησης μεγέθους προκαλούνται μικροαιμορραγίες κάποιες φορές ως φυσιολογικό σύμπτωμα. 

Αν κάτι σε ανησυχεί, επικοινώνησε με το γιατρό σου. Εγώ ξέρεις οτι αυτό έκανα κ πήγα κ εκτάκτως να με δει να αποκλείσουμε κάποια αποκόλληση κλπ. Μόνο έτσι ηρεμείς. 

Ειδες και σε αυτο αχαχα

Να σε ρωτήσω εσυ βλέπεις βλέννα ή σταγόνες; Εμενα ήταν βλέννα σαν ασπράδι αυγού δλδ πολύ μικρή  ποσότητα μπεζ/καφε.

Θελω να πιστεύω οτι ειναι απ'την πολύ κούραση. Να δω και σήμερα πως θα πάει..

@WomensPower Ναι ναι εγω ημουν με την αναίτια πρόωρη γέννα! Και να ήταν μόνο αυτο απ'τον συγκεκριμένο γιατρό καλα θα ήταν. Οταν με είχε ξεγεννησει τότε, μου ειχε πει καθως με έραβε, οτι η μήτρα μου ειναι σε άψογη κατάσταση και πως μου κανει ειδικη ραφή ετσι ωστε , αν θελω 5ο σε 2 χρόνια θα μπορώ. Όταν πήγα στα σχεδον 3 χρονια(το καλοκαίρι δλδ στην παλινδρομη) μου ειπε πως αποκλείεται να ειπε τέτοιο πράγμα και γενικά με τρομοκρατούσε σε μεγάλο  βαθμό κάθε φορά. Ισως γι'αυτο έχω τέτοιες φοβίες απ'την αρχή σε αυτήν.

Να ρωτήσω κι εσένα, είχες δει βλέννα ή σταγόνες; Δεν ξέρω αν παίζει ρόλο η βλέννα βέβαια. Αλλά εμένα δεν ήταν σταγόνα..

Αυχενική εχω σε 5 ημέρες. Θα τον πάρω ενα τηλ. Αν κρίνει πως πρέπει να με δει θα πάω. Πάντως στο τελευταίο ραντεβού με ειχε ρωτήσει αν εχω δει καφε, ροζ η κόκκινα. Του ειχα πει οχι και μου ειχε πει τα ξέρεις βέβαια, αν δεις ειναι φυσιολογικό. Βέβαια ήμουν 7+ εβδ. τότε. Τωρα ειμαι 12+.

yplDp3.png

Καλημέρα σε όλες και στο αγόρι της παρέας!!

@Eustathiaσυγχαρητηρια για τα υπέροχα νέα κορίτσι μ δεν θυμάμαι αν σου έγραψα έχασα λίγο τη ροή με τόσα που γράφτηκαν.

@Farmakotriftenaκουραστηκες απότι φαίνεται κορίτσι μ πήρες θάρρος που ένιωσες καλα ξεκουράσου σήμερα μην κάνεις βαριά πράγματα.Αντε ν περάσουν οι μέρες ν πάμε για την αυχενική κ εγώ αναρωτιέμαι τι γίνεται μετά από τόσο καιρό π έχω να με δει γιατρός πφφφ.

@WomensPowerέτσι κ εμείς στην ομάδα Φεβρουαρίου 23 με κάποιες κοπέλες κάναμε ομάδα βιμπερ κ ακόμα μιλάμε…αρα τα πρώτα μας μωράκια είναι κοντά σε ηλικία🙂

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...