Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Μανούλες Μαΐου 2025🤍🤍

Recommended Posts

On 3/2/2025 at 12:08 ΜΜ, Alex@ είπε:

Καλημέρα και καλή εβδομάδα!

Είμαι με διδυμα οπότε δε νομίζω να πάρω λίκνο, θα πάω κατευθείαν σε 2 κούνιες. Κάθισμα για αυτοκίνητο λέμε να πάρουμε αυτά που είναι 0 -12 ώστε να μην κάνουμε νέες αγορές, βλέπεις τα χρειαζόμαστε όλα δίπλα εμείς χαχαχα

Απλά σκεφτόμουν μετά τη Β επιπέδου, αν όλα πάνε καλά να ξεκινήσω να παίρνω κάποια πραγματάκια για να μην τα αφήσω όλα μαζί που και θα έχω βαρύνει και ως σύνολο χρηματικά θα είναι πολλα

Καλά θα κάνεις γιατί είναι πολλά ούτως ή άλλως αν δεν έχεις κάποιον να σου δώσει για βοήθεια. Και εσείς που θα τα έχετε x2 το κόστος ανεβαίνει διπλά φαντάζομαι. Και είναι πανάκριβα όλα! Πέρα από τα βασικά που σου αναφέρουν τα κορίτσια, σε ρουχισμό και φορμάκια θα σου πω και εγώ να μην επενδύσεις πολλά γιατί όντως θα σου κάνουν πολλά δώρα και δεν χρησιμοποιούνται καν όλα! Εγώ έχω από συγγενείς αφορετα φορμάκια είτε επειδή δεν ταίριαζε η εποχή, είτε επειδή δεν έκαναν στα μπεμπάκια λόγω μεγέθους! Όλα καλά σου εύχομαι να πάνε! 

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

On 3/2/2025 at 12:08 ΜΜ, Alex@ είπε:

Καλημέρα και καλή εβδομάδα!

Είμαι με διδυμα οπότε δε νομίζω να πάρω λίκνο, θα πάω κατευθείαν σε 2 κούνιες. Κάθισμα για αυτοκίνητο λέμε να πάρουμε αυτά που είναι 0 -12 ώστε να μην κάνουμε νέες αγορές, βλέπεις τα χρειαζόμαστε όλα δίπλα εμείς χαχαχα

Απλά σκεφτόμουν μετά τη Β επιπέδου, αν όλα πάνε καλά να ξεκινήσω να παίρνω κάποια πραγματάκια για να μην τα αφήσω όλα μαζί που και θα έχω βαρύνει και ως σύνολο χρηματικά θα είναι πολλα

Έχεις δίκιο είναι πολλά τα έξοδα για 2, εδώ είναι πολλά για 1 μωρό.. Επένδυσε όσο μπορείς σε συμφέρουσες αγορές για κουνιες, καρότσια κλπ κ δες μήπως κάποιος δικός σου έχει κ να σου δώσει κάτι σε καλή κατάσταση πχ εμάς μας είχαν δώσει καρότσι και αβγό. Για τα ρουχαλάκια μην αγχωθείς τόσο, σίγουρα θέλεις διπλάσια ποσότητα από εμάς αλλά σίγουρα θα σου δώσουν και θα σου φέρουν.. Κάνε μία έρευνα αγοράς κ μετά τη Β επιπέδου άρχισε σιγά σιγά να ψωνίζεις..

18 ώρες πρίν, Roulagou είπε:

Καλησπέρα! Τελικά ξανά κάλεσα την ενδοκρινολόγο και συνεννοηθήκαμε. Είχα αρκετό άγχος για να περιμένω. Είπε να συνεχίσω τις μετρήσεις και να περιμένω την καμπύλη γιατί συχνά υπάρχουν αποκλίσεις σε αυτά τα μηχανάκια. Επίσης μου είπε να τρώω ένα ελαφρύ γεύμα πριν κοιμηθώ για να μην είμαι πολλές ώρες νηστική (συνήθως τρώω κάτι ελαφρύ κατά τις 20.30 τώρα πρόσθεσα 23.30 ένα ποτήρι γάλα, γιαούρτι ή μια φρυγανιά με τυρί). Δεν την ανησυχεί, καθώς είναι μόνο η πρωινή κάπως ανεβασμένη και όχι σε σταθερή βάση. Με την καμπύλη θα ξεκαθαριστεί το ζήτημα, πάντως από όταν πρόσθεσα το έξτρα γεύμα οι μετρήσεις μου είναι 90-93. Ελπίζω να πάνε όλα καλά! 

Για τα ψώνια που αναφέρετε, λόγω ιστορικού δεν έχω προχωρήσει σε καμία αγορά. Βέβαια καρότσι μόλις είχα αγοράσει για τον μπέμπη μου πριν 2 χρόνια που δυστυχώς δεν χρησιμοποιήθηκε, οπότε είναι στο κουτί του. Επιπλέον, έχω πολλά πράγματα από συγγενείς (εκτός από ρουχαλακια, έχω κούνια, λίκνο, μπανάκι κλπ) οπότε θα δω τι θα χρειαστεί τελευταία στιγμή. Εστιάζω στο να γυρίσω σπίτι με το μωρό μου αυτή τη φορά και όλα τα άλλα θα βρεθούν..

Πολύ καλά τα λες. Και εμένα μου είπε αν δείξει κάτι η καμπύλη θα πάμε με διατροφή και μετρήσεις (ίδιο πλάνο με τις δικές σου) και τελευταία λύση η ινσουλίνη. Η αδελφή μου είχε και στις 2 εγκυμοσύνες της διαβήτη κύησης, τον οποίο ρύθμισε από πολύ νωρίς με αυστηρή διατροφή για να μην πάει σε ινσουλίνη. Εκείνη βέβαια έκανε 1η καμπύλη στον 3ο μήνα, καθώς είχε ενδείξεις διαβήτη στην εξέταση γλυκοζυλιωμένης. Για αυτό το λόγο έχω θορυβηθεί. Στην πρώτη μου εγκυμοσύνη είχα κάνει 2 φορές καμπύλη, λόγω φόβου πάλι γνωρίζοντας το ιστορικό της αδερφής μου και δεν είχα αυξημένες τιμές.

Σε ευχαριστώ πολύ αλλά μένω νότια και η ενδοκρινολόγος μου είναι βόρεια, κάτι το οποίο με κουράζει αφάνταστα καθώς θέλω 2 ώρες να πάω και να επιστρέψω. Για αυτό επέλεξα να βρω κάποιον ειδικό πιο κοντά (είναι το ραντεβού τέλος Φλεβάρη). Μέχρι τότε να κάνω υπομονή με αυτή που έχω ήδη, και ελπίζω να ευδοκιμήσει το ραντεβού στην καινούρια και να μην ψάξω άλλο. 

Ελπίζω να πάνε όλα καλά, πιστεύω ότι πιθανότατα δε θα έχεις πρόβλημα στην καμπύλη, εφόσον δεν είχες κ στο πρώτο..

Εγώ έκανα καμπύλη, αυτή τη φορά ήταν μέσα στα όρια, απλά στα ανώτερα και μου είπε η γιατρός που μου έκανε την εξέταση καλύτερα να μην πάρω άλλα κιλά, άντε 1-2 μέχρι να γεννήσω(έχω πάρει ήδη 8 κιλά κ ειμαι 27 εβδομάδων σήμερα).. Πραγματικά δεν ξέρω πώς θα τα καταφέρω όμως, σε αυτή την εγκυμοσύνη παίρνω αρκετά γρήγορα, ειδικά από τον 4ο κ μετά κ δε μπορώ να πω ότι τρώω και μεγάλες ποσότητες ή πολύ ανθυγιεινά..

3 ώρες πρίν, Singer είπε:

Έχεις δίκιο είναι πολλά τα έξοδα για 2, εδώ είναι πολλά για 1 μωρό.. Επένδυσε όσο μπορείς σε συμφέρουσες αγορές για κουνιες, καρότσια κλπ κ δες μήπως κάποιος δικός σου έχει κ να σου δώσει κάτι σε καλή κατάσταση πχ εμάς μας είχαν δώσει καρότσι και αβγό. Για τα ρουχαλάκια μην αγχωθείς τόσο, σίγουρα θέλεις διπλάσια ποσότητα από εμάς αλλά σίγουρα θα σου δώσουν και θα σου φέρουν.. Κάνε μία έρευνα αγοράς κ μετά τη Β επιπέδου άρχισε σιγά σιγά να ψωνίζεις..

Ελπίζω να πάνε όλα καλά, πιστεύω ότι πιθανότατα δε θα έχεις πρόβλημα στην καμπύλη, εφόσον δεν είχες κ στο πρώτο..

Εγώ έκανα καμπύλη, αυτή τη φορά ήταν μέσα στα όρια, απλά στα ανώτερα και μου είπε η γιατρός που μου έκανε την εξέταση καλύτερα να μην πάρω άλλα κιλά, άντε 1-2 μέχρι να γεννήσω(έχω πάρει ήδη 8 κιλά κ ειμαι 27 εβδομάδων σήμερα).. Πραγματικά δεν ξέρω πώς θα τα καταφέρω όμως, σε αυτή την εγκυμοσύνη παίρνω αρκετά γρήγορα, ειδικά από τον 4ο κ μετά κ δε μπορώ να πω ότι τρώω και μεγάλες ποσότητες ή πολύ ανθυγιεινά..

Δυστυχώς δεν έχω κάποιον να μου δανείσει καροτσι ή αυγο, αλλά και να είχα θα έπρεπε να τα βρω δίπλα. Όσο για ρουχαλάκια κι όλα αυτά δεν μπορώ να περιμένω πότε θα μου στείλει κάποιος τα δικά του ή τα δώρα. Έχω στο πίσω μέρος του μυαλού μου ότι με τα διδυμα ίσως έρθουν νωρίτερα από το αναμενόμενο μας που είναι οι 36 βδομάδες, ε δε θέλω να είμαι και χωρίς τίποτα και να έρθουν τα μωρά ξαφνικά!!

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...