Quantcast
Jump to content
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, Pepi88 είπε:

Αχ δυστυχώς τα νέα μου δεν είναι καλά !Ξυπνησα με αιμορραγία πήγα στο νοσοκομείο άρχισε να αποβάλλεται…Τώρα θα κάνω χοριακες μέχρι να δούμε ότι μηδενίζει …Τι να πω όλα για κάποιο λόγο γίνονται…Όταν ηρεμήσω και βρω τα κέντρα μου θα πάμε για την επομένη εμβρυομεταφορά …Εύχομαι σε εσάς όλα να πάνε καλά !!!

Λυπάμαι πάρα πολύ για την εξελιξη.. μακαρι να ειναι το τελευταιο δυσαρεστο..

IVF με δωρεά ωαρίων. Που το κάνατε κι εντυπώσεις

Recommended Posts

3 ώρες πρίν, Malntalia είπε:

Εγώ δεν έκανα υστεροσκοπηση..αλλά 5500 με τα φάρμακα  φικα τους

Έχεις προχωρήσει σε ετ; Είσαι ευχαριστημένη από το Ιασώ; Αν κατάλαβα καλά ο γιατρός σου είναι ο ψ..θ;

tvXOp2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 37 λεπτά , Ele@n είπε:

Έχεις προχωρήσει σε ετ; Είσαι ευχαριστημένη από το Ιασώ; Αν κατάλαβα καλά ο γιατρός σου είναι ο ψ..θ;

Νσι αυτός  είναι..ευχαριστημένη είμαι με τη αντιμετώπιση τους και με τα ιατρικά.. ειδικά με το εμβρυολογικο.. ότι χρειαστείς περαιτέρω στείλε μου πμ.

• Μου αρέσει 1

• 4 months later...
  • 10 months later...

Καλησπέρα.Ειμαινεα στο φόρουμ αλλα όχι στην ηλικία. Είμαι 47 χρόνων κ έκανα την πρώτη προσπάθεια εξωσωματικής, με αποτέλεσμα 2 βαλστοκυστες που όμως δυστυχώς είχαν ανωμαλίες.Θα ήθελα να σας ρωτήσω να ξαναπροσπαθησω με δικά μου ωαρια ή να προχωρήσω με δοτρια ?Πολύτιμη η βοήθεια σας.

πρίν από 11 λεπτά , KASANDRA79 είπε:

Καλησπέρα.Ειμαινεα στο φόρουμ αλλα όχι στην ηλικία. Είμαι 47 χρόνων κ έκανα την πρώτη προσπάθεια εξωσωματικής, με αποτέλεσμα 2 βαλστοκυστες που όμως δυστυχώς είχαν ανωμαλίες.Θα ήθελα να σας ρωτήσω να ξαναπροσπαθησω με δικά μου ωαρια ή να προχωρήσω με δοτρια ?Πολύτιμη η βοήθεια σας.

Στα σαράντα εφτά ψάχνεις το λαχείο. Καλητερα να πας απευθείας με δοτρια να εξοικονομήσετε Κ χρόνο Κ χρήμα . Γιατί Κ με την δοτρια δεν είναι σίγουρο ότι θα πετύχετε Κ με την πρώτη φορά.  

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

8 ώρες πρίν, linaa είπε:

Στα σαράντα εφτά ψάχνεις το λαχείο. Καλητερα να πας απευθείας με δοτρια να εξοικονομήσετε Κ χρόνο Κ χρήμα . Γιατί Κ με την δοτρια δεν είναι σίγουρο ότι θα πετύχετε Κ με την πρώτη φορά.  

Συμφωνώ 

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...