Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 12 λεπτά , Nima21 είπε:

Κ εγω αυτο κραταω, στο οτι τωρα που μας μιλας εχεις το μωρακι σου στην κοιλιτσα σου και ολα αυτα τα ασχημα ειναι παρελθόν που απλώς σου θυμιζουν τι περασες για να φτασεις εδω! Μακαρι ολο και περισσοτερες να να πετυχαινουμε και να ειμαστε εδω μονο για εμψυχωση και στηριξη!!! Επισης μακαρι καποια στιγμη να επιδοτηθεί η διαδικασια της εξωσωματικης θα πω εγω.. με τρελαινει να ζουμε σε ένα κράτος που μας κουνάει το δάχτυλο για την υπογεννητικότητα και αντ'αυτου το μονο που μας προσφέρει ειναι τα φαρμακα που κ αυτα για να τα πάρουμε καποιες, οχι ολες πρεπει να τρέχουμε σαν τις παλαβες και να προσεχουμε την καθε λεπτομερεια.. ειναι κριμα και ντροπη... 

Πόσο δίκιο έχεις και να περνάς επιτροπές και να σου ζητάνε της παναγιάς τα μάτια για τα μισά φάρμακα που πολλές φορές δεν φτάνουν κιόλας!!!! Αίσχος, ντροπή! 

• Λυπημένη/-ος 1

Ζητείται βιδρα fisher price

Recommended Posts

Καλησπέρα, 

πριν μια εβδομάδα κόψαμε το θηλασμο με τη μικρή μου (16 μηνών) η οποία είχε συνδυάσει το στήθος με τον ύπνο. Ζορίζομαι πααααρα πολύ πλέον να την κοιμισω και αναζητάω απεγνωσμένα τρόπους να την καταφέρω, για να καταλάβετε κάνουμε και στο μεσημεριανό αλλά και στο βραδινό 40 λεπτά για να την καταφέρουμε. 
ειπα λοιπόν να δοκιμάσω με τη βιδρα της Fisher price που μου προτείνανε καθώς έχει την αναπνοή κτλ. 
Οποία δεν χρειάζεται ούτε χρησιμοποιεί πλέον τη βιδρα θα το εκτιμούσα παρα πολύ να μου τη χαρίζατε ή έστω να μου την πουλήσετε σε χαμηλή τιμή. 
ευχαριστω πολύ εκ των προτέρων.

Διαφημίσεις

πρίν από 17 λεπτά , Mariia είπε:

Καλησπέρα, 

πριν μια εβδομάδα κόψαμε το θηλασμο με τη μικρή μου (16 μηνών) η οποία είχε συνδυάσει το στήθος με τον ύπνο. Ζορίζομαι πααααρα πολύ πλέον να την κοιμισω και αναζητάω απεγνωσμένα τρόπους να την καταφέρω, για να καταλάβετε κάνουμε και στο μεσημεριανό αλλά και στο βραδινό 40 λεπτά για να την καταφέρουμε. 
ειπα λοιπόν να δοκιμάσω με τη βιδρα της Fisher price που μου προτείνανε καθώς έχει την αναπνοή κτλ. 
Οποία δεν χρειάζεται ούτε χρησιμοποιεί πλέον τη βιδρα θα το εκτιμούσα παρα πολύ να μου τη χαρίζατε ή έστω να μου την πουλήσετε σε χαμηλή τιμή. 
ευχαριστω πολύ εκ των προτέρων.

Αν το χρειάζεσε απλώς για παιχνίδι καλώς κάνεις Κ το ψάχνεις . . Αν πιστεύεις ότι θα βοηθήσει στον ύπνο μάλλον χειρότερα θα γίνει γιατί είναι ένα παιχνίδι Κ το παιδί αποσπατε Κ παίζει Κ δεν κοιματε . 

Απλώς το παιδί θέλει λίγο υπομονή Κ θα βρει τον Ρυθμό του. Μια εβδομάδα κόψατε το θηλασμό μόλις αν δεν κάνεις υπομονή μαγικά κόλπα δεν υπάρχουν.

Επίσης όσο μεγαλώνει κανένα παιδί δεν κοιματε στο 5λεπτο επειδή το έβαλες για ύπνο . 

Καλησπέρα.

Τη βίδρα που αναφέρεις την είχα παρει στη μικρή μου και την χάρισα πριν από λίγο καιρό.

Το παιδί μου δεν γύρισε καν να την κοιτάξει. Θα έλεγα μαλιστα ότι η αναπνευστική κίνηση αυτού του παιχνιδιού ήταν και λίγο creepy!

Εάν ψάχνεις παιχνίδι για ύπνο θα πρότεινα τον αγκαλίτσα ιππόκαμπο της Fisher Price. Όμως δεν ξέρω εάν μπορεί να βοηθήσει στο να αποκοιμιεται πιο εύκολα ένα παιδί που μόλις αποθηλασε.

Όπως ειπώθηκε και παραπάνω, αυτό θέλει απλά λίγη περισσότερη υπομονή.

Η μικρή μου αποθηλασε 2,5 χρόνων, αρκετά δύσκολα. Εμάς μας βοήθησε να πίνει γάλα στο κρεβάτι με μπιμπερο. Πήγα και σε σύμβουλο ύπνου αλλά δεν θα έλεγα ότι βοήθησε. Νομίζω ότι ο χρόνος είναι ο καλύτερος σύμβουλος.

Να χαίρεσαι το παιδάκι σου!

3 ώρες πρίν, linaa είπε:

Αν το χρειάζεσε απλώς για παιχνίδι καλώς κάνεις Κ το ψάχνεις . . Αν πιστεύεις ότι θα βοηθήσει στον ύπνο μάλλον χειρότερα θα γίνει γιατί είναι ένα παιχνίδι Κ το παιδί αποσπατε Κ παίζει Κ δεν κοιματε . 

Απλώς το παιδί θέλει λίγο υπομονή Κ θα βρει τον Ρυθμό του. Μια εβδομάδα κόψατε το θηλασμό μόλις αν δεν κάνεις υπομονή μαγικά κόλπα δεν υπάρχουν.

Επίσης όσο μεγαλώνει κανένα παιδί δεν κοιματε στο 5λεπτο επειδή το έβαλες για ύπνο . 

Δεν ξέρω κατά ποσο θα της αποσπάσει την προσοχή καθώς γενικά είναι παιδί που της αρέσει να κρατάει κάτι όταν είναι να κοιμηθεί και να απασχολεί τα χέρια της για να χαλαρώσει (προχθές κοιμήθηκε αγκαλιά με μια χτενα, χθες με μια κρεμουλα της και άλλη φορά με το παγουρι της). Σκέφτηκα λοιπόν ότι ίσως να της εισάγω κάτι τέτοιο σιγά σιγά ως «νάνι» και να βρίσκει αυτό πλέον παρηγοριά αντί για το στήθος που έβρισκε τόσο καιρό. 
Γνωρίζω οτι χρειάζεται υπομονή και δεν ψάχνω για «μαγικά κόλπα» παρα μόνο για λύσεις και ιδέες. 

Είπα, λοιπόν, μηηηηπως και τη βοηθήσει κάποιο τέτοιο παιχνίδι-βοήθημα υπνου για να δω φως στο τούνελ 😂

3 ώρες πρίν, Rita1982 είπε:

Καλησπέρα.

Τη βίδρα που αναφέρεις την είχα παρει στη μικρή μου και την χάρισα πριν από λίγο καιρό.

Το παιδί μου δεν γύρισε καν να την κοιτάξει. Θα έλεγα μαλιστα ότι η αναπνευστική κίνηση αυτού του παιχνιδιού ήταν και λίγο creepy!

Εάν ψάχνεις παιχνίδι για ύπνο θα πρότεινα τον αγκαλίτσα ιππόκαμπο της Fisher Price. Όμως δεν ξέρω εάν μπορεί να βοηθήσει στο να αποκοιμιεται πιο εύκολα ένα παιδί που μόλις αποθηλασε.

Όπως ειπώθηκε και παραπάνω, αυτό θέλει απλά λίγη περισσότερη υπομονή.

Η μικρή μου αποθηλασε 2,5 χρόνων, αρκετά δύσκολα. Εμάς μας βοήθησε να πίνει γάλα στο κρεβάτι με μπιμπερο. Πήγα και σε σύμβουλο ύπνου αλλά δεν θα έλεγα ότι βοήθησε. Νομίζω ότι ο χρόνος είναι ο καλύτερος σύμβουλος.

Να χαίρεσαι το παιδάκι σου!

Καλησπέρα, 

αααα δεν μοιάζει δηλαδή με τη δίκη μας αναπνευστική κίνηση και αντίστοιχα ο ήχος; Για τον ιππόκαμπο διάβασα σε μια συζήτηση εδώ στο φόρουμ είναι η αλήθεια αλλά καθώς δεν το βρήκα στο Σκρουτζ το παράτησα και συνέχισα να ψάχνω τη βιδρα. Αφού όμως το προτείνετε θα το ψάξω περισσότερο! 
Ναι ναι ξέρω ότι θέλει υπομονή δεν περιμένω από τη μια μέρα στην άλλη να φτιάξει απλά ψάχνω τρόπους να διευκολύνω την κατάσταση.

Ουαου μπράβο σας που θηλάσατε τόσο καιρό! Δυστυχώς εμάς η μικρή δεν θέλει με τίποτα να πιει γάλα-ούτε φόρμουλα αλλά ούτε φρέσκο (ούτε και πριν αποθηλάσουμε έπινε). Το προσπαθήσαμε να της το δίνουμε έτσι όπως λέτε στο κρεβάτι της ώστε να χαλαρώσει όπως όταν έπινε υο δικό μου γάλα αλλά ΜΕ ΤΙΠΟΤΑΑΑ😩

Και εσείς να χαίρεστε το μικρακι σας!

Καλησπέρα.

Το έχει στα μεταχειρισμένα του Σκρουτζ, στο scoop.

Έχει ένα γαλαζιο με 8 ευρώ συν 3,5 μεταφορικά.

Γράφεις αλογάκι στο scoop/μεταχειρισμένα.

Από κει και πέρα,επειδή η μεγάλη μου κόρη (πλέον 11 ετών) ήταν μωρο που ήθελε να έχει πάντα κάτι στη χουφτιτσα της, μας είχαν βολεψει πολύ τα little people της Fisher price.

Είμαι ότι πρέπει για μικρά χεράκια.

Διαφημίσεις

5 ώρες πρίν, Rita1982 είπε:

Καλησπέρα.

Το έχει στα μεταχειρισμένα του Σκρουτζ, στο scoop.

Έχει ένα γαλαζιο με 8 ευρώ συν 3,5 μεταφορικά.

Γράφεις αλογάκι στο scoop/μεταχειρισμένα.

Από κει και πέρα,επειδή η μεγάλη μου κόρη (πλέον 11 ετών) ήταν μωρο που ήθελε να έχει πάντα κάτι στη χουφτιτσα της, μας είχαν βολεψει πολύ τα little people της Fisher price.

Είμαι ότι πρέπει για μικρά χεράκια.

Σας ευχαριστώ πολύ θα πάω να το δω! 
Πολύ καλή ιδέα! Τα είχα και εγώ σαν παιδί και τα λάτρευα. Θα ξεκινήσω από εκεί λοιπόν και βλέπουμε. 
Σας ευχαριστώ παρα πολύ για την βοήθεια.

On 1/12/2024 at 9:58 ΜΜ, Rita1982 είπε:

Δεν έκανα τίποτα.

Να χαίρεστε το παιδάκι σας!

ΚΙ ΟΜΩΣ! 
πήγα πήρα ένα ανθρωπάκι little people και δεν το έχει αφήσει από το χέρι της και κοιμήθηκε μαζί του ΣΕ 5 ΛΕΠΤΑ 🥹 ελπίζω να μην ήταν τυχαίο και να μας βοηθήσει όντως αυτό! (Δεν ευελπιστώ να συνεχίσουν τα 5 λεπτά αλλά τουλαχιστον να μην είναι 40). 
Οποτε θα ξαναπώ ευχαριστώ πολύ πολύ! 
και εσυ να χαίρεσαι την κορούλα σου 💛

• Ευχαριστώ 1

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...