Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , κολοκυθάκι είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ, εγώ είμαι στα 65 κιλα απλά με θυρεοειδη και αντισταση στην ινσουλινη οποτε πιο πολύ ρητορική ήταν η ερώτηση μου τώρα που το ξανά σκέφτομαι 😅. Εγώ χάνω τώρα με το άγχος, δεν τρώω. 

Και εγώ αρχομένη αντίσταση και αυξημένες τιμές στη καμπύλη σακχάρου οπότε παίρνω χάπι για να το ρυθμίσω !  Πάντως όντως το σερπαφαρ κάνει λίγο πρήξιμο (τουλάχιστον σε εμένα). 

Παθολογικό ζάχαρο νηστείας και γλουκοφαζ

Recommended Posts

Καλησπέρα !εκανα καμπύλη ζαχαρου καθώς είμαστε πάλι σε προσπάθεια για παιδί ( 5 αποβολές ) και βγήκε παθολογική τιμή νηστείας  0’ 110  στα 60 ‘ 160 και στα 120’ 109

Η αντίσταση στην ινσουλίνη βγήκε φυσιολογικη ..Η ενδοκρινολόγος εκτός από διατροφή και περπάτημα μου είπε να πάρω μαγνήσιο το βράδυ και γλουκοφαζ να ξεκινήσω με μικρή δόση και να την αυξήσουμε …Δεν το ξέρω το φαρμακο έχει παρενέργειες;θα βοηθήσει ;υπάρχει κάποια κοπέλα να το έχει χρησιμοποιήσει και να βοήθησε ;;;γιατί από την άλλη μου είπε ότι για το ζάχαρο νηστείας κυρίως ευθύνεται το κοιλιακό λίπος και δευτερευόντως το τι θα φας το βράδυ …Και λίγο μπερδεύτηκα με όλες τις πληροφορίες…

aDqFp2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 9 λεπτά , Pepi88 είπε:

Καλησπέρα !εκανα καμπύλη ζαχαρου καθώς είμαστε πάλι σε προσπάθεια για παιδί ( 5 αποβολές ) και βγήκε παθολογική τιμή νηστείας  0’ 110  στα 60 ‘ 160 και στα 120’ 109

Η αντίσταση στην ινσουλίνη βγήκε φυσιολογικη ..Η ενδοκρινολόγος εκτός από διατροφή και περπάτημα μου είπε να πάρω μαγνήσιο το βράδυ και γλουκοφαζ να ξεκινήσω με μικρή δόση και να την αυξήσουμε …Δεν το ξέρω το φαρμακο έχει παρενέργειες;θα βοηθήσει ;υπάρχει κάποια κοπέλα να το έχει χρησιμοποιήσει και να βοήθησε ;;;γιατί από την άλλη μου είπε ότι για το ζάχαρο νηστείας κυρίως ευθύνεται το κοιλιακό λίπος και δευτερευόντως το τι θα φας το βράδυ …Και λίγο μπερδεύτηκα με όλες τις πληροφορίες…

Το δίνουν ναι είναι γνωστό φάρμακο. Κυρίως έντερο στομαχικές διαταραχές έχει ως παρενέργεια αν σου δημιουργήσει κάτι θα πρέπει να το πεις Κ να το ρυθμίζετε αλλιώς . 

Δεν σου έδωσε μηχανάκι να μετριεσαι ? Κανονικά πρέπει να μετριεσε Κ να κάνεις συχνά Κ μικρά γεύματα . 

Πάντως γενικά δεν συστήνετε Κ πολύ στην εγκυμοσύνη .... Πιο πολύ μέχρι να μείνεις έγκυος το δίνουν . Δηλαδή δεν ξέρω κατά πόσο είναι οκ με τις αποβολές .... 

πρίν από 14 λεπτά , Pepi88 είπε:

Γενικά πάρε Κ μια δεύτερη γνώμη. 

πρίν από 7 λεπτά , linaa είπε:

Το δίνουν ναι είναι γνωστό φάρμακο. Κυρίως έντερο στομαχικές διαταραχές έχει ως παρενέργεια αν σου δημιουργήσει κάτι θα πρέπει να το πεις Κ να το ρυθμίζετε αλλιώς . 

Δεν σου έδωσε μηχανάκι να μετριεσαι ? Κανονικά πρέπει να μετριεσε Κ να κάνεις συχνά Κ μικρά γεύματα . 

Πάντως γενικά δεν συστήνετε Κ πολύ στην εγκυμοσύνη .... Πιο πολύ μέχρι να μείνεις έγκυος το δίνουν . Δηλαδή δεν ξέρω κατά πόσο είναι οκ με τις αποβολές .... 

Γενικά πάρε Κ μια δεύτερη γνώμη. 

Ναι μου είπε αν μείνω έγκυος θα το σταματήσω και θα μιλήσουμε με καινουρια δεδομενα…λες να πάρω και μια δεύτερη γνώμη ε…μηχανάκι έχω γιατί είχα διαβήτη κύησης στον γιο μου ..πριν την εγκυμοσύνη δεν είχα θέμα …α η γλυκοζυλιωμενη είναι 5.7 προδιαβήτικη μου είπε επίσης ..

aDqFp2.png

πρίν από 30 λεπτά , Pepi88 είπε:

Ναι είσαι σε προδιαβητικο στάδιο . Πρέπει να προσέχεις πολύ την διατροφή σου Κ να μετράς συνέχεια με το μηχανάκι. Να μην μένεις πολλές ώρες νυστικη . Ακόμα Κ πριν τον ύπνο να τρως κάτι πολύ μικρό . 

πρίν από 23 λεπτά , linaa είπε:

Ναι είσαι σε προδιαβητικο στάδιο . Πρέπει να προσέχεις πολύ την διατροφή σου Κ να μετράς συνέχεια με το μηχανάκι. Να μην μένεις πολλές ώρες νυστικη . Ακόμα Κ πριν τον ύπνο να τρως κάτι πολύ μικρό . 

Κατάλαβα …Σε ευχαριστώ!οπότε θα το ξεκινήσω το χαπάκι έχει δίκιο !

• Μου αρέσει 1

aDqFp2.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα...εγώ μετά από κακη καμπύλη ζαχαρου πήρα ένα μήνα 1000αρι γλυκοφαζ και κάτι χάπια inovo επανέλαβα την εξέταση και οι τιμές δυστυχώς δεν άλλαξαν...96 ζαχαρο, γλυκοζυλιωμενη 5,3 και ινσουλίνη 7,4. Βεβαια ολο αυτό το διάστημα δεν εχω προσέξει την διατροφή μου ...είμαι πολλή επιρρεπής στην κατανάλωση γλυκων και δυσκολεύομαι πολύ.

Συνεχιζω γλυκοφαζ κ inovo...Τον προσεχή Μάρτιο θα κάνω 2η προσπάθεια εξωσωματικης όμως με προβληματίζει ότι δεν έχω φτιάξει τις τιμές του ζαχαρου...και σκέφτομαι μήπως είναι δεδομένη η αποτυχία...έχει κάποια προσωπική εμπειρία σε αυτό το θέμα...

Να αναφέρω ότι είχα υψηλή προλακτινη την οποία έχω ρίξει στα επιθυμητά επίπεδα με τη λήψη dostinex. Έχω χαμηλή ΑΜΗ 0,5 ..ΟΛΑ ΔΥΣΚΟΛΑ...Το σπερμα είναι σχετικά καλό προς μέτριο...παίρνω βιταμίνες ovamax ....

Ευχαριστώ για το χρόνο σας 😊

πρίν από 21 λεπτά , Hopefully_soon είπε:

Καλησπέρα...εγώ μετά από κακη καμπύλη ζαχαρου πήρα ένα μήνα 1000αρι γλυκοφαζ και κάτι χάπια inovo επανέλαβα την εξέταση και οι τιμές δυστυχώς δεν άλλαξαν...96 ζαχαρο, γλυκοζυλιωμενη 5,3 και ινσουλίνη 7,4. Βεβαια ολο αυτό το διάστημα δεν εχω προσέξει την διατροφή μου ...είμαι πολλή επιρρεπής στην κατανάλωση γλυκων και δυσκολεύομαι πολύ.

Συνεχιζω γλυκοφαζ κ inovo...Τον προσεχή Μάρτιο θα κάνω 2η προσπάθεια εξωσωματικης όμως με προβληματίζει ότι δεν έχω φτιάξει τις τιμές του ζαχαρου...και σκέφτομαι μήπως είναι δεδομένη η αποτυχία...έχει κάποια προσωπική εμπειρία σε αυτό το θέμα...

Να αναφέρω ότι είχα υψηλή προλακτινη την οποία έχω ρίξει στα επιθυμητά επίπεδα με τη λήψη dostinex. Έχω χαμηλή ΑΜΗ 0,5 ..ΟΛΑ ΔΥΣΚΟΛΑ...Το σπερμα είναι σχετικά καλό προς μέτριο...παίρνω βιταμίνες ovamax ....

Ευχαριστώ για το χρόνο σας 😊

Η γυκοζυλιωμενη σου είναι πολύ καλή καταρχήν δεν είναι παθολογική από 5,6 και πάνω βαράν τα καμπανάκια …το νηστείας σαφώς θέλει καλύτερα αλλά από μόνο του το χάπι κορίτσι μου δυστυχώς θαύματα δεν κάνει και από ότι μου είπε η ενδοκρινολόγος στο νηστείας δεν βοηθάει έτσι και αλλιώς ιδιαίτερα το χάπι …εγώ ξεκίνησα κατευθείαν διατροφή και κατευθείαν είχα καλές μετρήσεις και την ρώτησα να μην πάρω χάπι και μου είπε αν μπορείς να το παλέψεις μην πάρεις και βλέπουμε …δλδ είναι πολύ σημαντική …αφού έχεις σκοπό για εξωσωματική πρέπει να κάνεις την όποια «θυσία « οπότε πάλεψε το είναι κρίμα …

• Μου αρέσει 2

aDqFp2.png

3 ώρες πρίν, Pepi88 είπε:

Η γυκοζυλιωμενη σου είναι πολύ καλή καταρχήν δεν είναι παθολογική από 5,6 και πάνω βαράν τα καμπανάκια …το νηστείας σαφώς θέλει καλύτερα αλλά από μόνο του το χάπι κορίτσι μου δυστυχώς θαύματα δεν κάνει και από ότι μου είπε η ενδοκρινολόγος στο νηστείας δεν βοηθάει έτσι και αλλιώς ιδιαίτερα το χάπι …εγώ ξεκίνησα κατευθείαν διατροφή και κατευθείαν είχα καλές μετρήσεις και την ρώτησα να μην πάρω χάπι και μου είπε αν μπορείς να το παλέψεις μην πάρεις και βλέπουμε …δλδ είναι πολύ σημαντική …αφού έχεις σκοπό για εξωσωματική πρέπει να κάνεις την όποια «θυσία « οπότε πάλεψε το είναι 

Κατ αρχήν ευχαριστώ για την απαντηση..Λυπάμαι και νιώθω τύψεις που δεν έκανα νωρίτερα τη θυσία ενώ ξέρω πόσο το θέλω και πόσο με στενοχωρεί που δεν τα έχω καταφέρει ως τώρα.. άραγε προλαβαίνω μέσα σε ένα μήνα με αυστηρή διατροφή να ρίξω την τιμη?

πρίν από 15 λεπτά , Hopefully_soon είπε:

Κατ αρχήν ευχαριστώ για την απαντηση..Λυπάμαι και νιώθω τύψεις που δεν έκανα νωρίτερα τη θυσία ενώ ξέρω πόσο το θέλω και πόσο με στενοχωρεί που δεν τα έχω καταφέρει ως τώρα.. άραγε προλαβαίνω μέσα σε ένα μήνα με αυστηρή διατροφή να ρίξω την τιμη?

Κοιτα είναι ανάλογα και τον οργανισμό εγώ όπως σου είπα είχα άμεση ανταπόκριση ..από την 4η μέρα μέτρησα νηστείας και ήταν στο 89 κλπ …Όπως και να έχει δεν είναι ποτέ αργά !η αρχή πρέπει να γίνει έτσι και αλλιώς !εγώ πιστεύω και σε ένα μήνα θα έχει γίνει μεγάλη αλλαγή προς το καλύτερο σε συνδυασμό και με το χάπι !καλή επιτυχία εύχομαι!!

• Μου αρέσει 1

aDqFp2.png

10 ώρες πρίν, Pepi88 είπε:

Κοιτα είναι ανάλογα και τον οργανισμό εγώ όπως σου είπα είχα άμεση ανταπόκριση ..από την 4η μέρα μέτρησα νηστείας και ήταν στο 89 κλπ …Όπως και να έχει δεν είναι ποτέ αργά !η αρχή πρέπει να γίνει έτσι και αλλιώς !εγώ πιστεύω και σε ένα μήνα θα έχει γίνει μεγάλη αλλαγή προς το καλύτερο σε συνδυασμό και με το χάπι !καλή επιτυχία εύχομαι!!

Σ ευχαριστώ πολύ 🙏❣️ 

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...