Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Αποτυχία πρόκλησης ωορρηξίας με κλομιφαίνη και λετροζόλη

Recommended Posts

On 22/5/2025 at 7:35 ΜΜ, Sunshine. είπε:

Με το καλό κορίτσι μου! Μας δίνεις ελπίδες. Βρίσκομαι κ εγώ σε διαδικασία πρόκλησης ωορρηξίας με meriofert 150 μέρα παρά μέρα. Εχουμε δει 4 ωοθηλακια 6η μέρα. Πάμε με προγραμματισμένες επαφές γιατί 5 εμβρυομεταφορες που έχω κάνει είχαν 0 χοριακη. 

Σ Ευχαριστώ πάρα πολύ!! Εύχομαι κι σε σένα τα καλύτερα!! Μ ένα θετικό αποτέλεσμα την επόμενη φορά!! Μην το βάζεις κάτω σίγουρα θα έρθει αργά η γρήγορα 🤞🙏🤰

• 2 εβδομάδες μετά...

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια! Όσες τελικά τα καταφέρατε με πρόκληση ωορρηξίας, πότε κάνατε χοριακη; Γιατί παίρνω και utrogestan. Να ξέρω να τα κόψω για να ερθει περίοδος αν δεν… Έκανα χοριακη 10η μέρα από την ovitrelle και ήταν αρνητική. 

1 hour ago, Sunshine. είπε:

Καλημέρα κορίτσια! Όσες τελικά τα καταφέρατε με πρόκληση ωορρηξίας, πότε κάνατε χοριακη; Γιατί παίρνω και utrogestan. Να ξέρω να τα κόψω για να ερθει περίοδος αν δεν… Έκανα χοριακη 10η μέρα από την ovitrelle και ήταν αρνητική. 

Χοριακη θα κάνεις 15 μέρες μετά οπότε δηλαδή περιμένεις Κ περίοδο. 10 μέρες μετά είναι πάρα πολύ νωρίς . Χοριακη με την πρώτη μέρα καθυστέρησης κανονικά όπως Κ αν δεν είχες κανεί πρόκληση . 

πρίν από 37 λεπτά , linaa είπε:

Χοριακη θα κάνεις 15 μέρες μετά οπότε δηλαδή περιμένεις Κ περίοδο. 10 μέρες μετά είναι πάρα πολύ νωρίς . Χοριακη με την πρώτη μέρα καθυστέρησης κανονικά όπως Κ αν δεν είχες κανεί πρόκληση . 

Ευχαριστώ κορίτσι μου! Περίοδος δεν θα έρθει γιατί παίρνω utrogestan. Αρα 15 μέρες μετά την ovitrelle. Μακάρι τότε γιατί απογοητεύτηκα πάλι και πάω Σπετσες τώρα να ξεχαστώ. Εσύ τα κατάφερες; Κ αν ναι, Με ποια μέθοδο; 

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...