Quantcast
Jump to content
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, Pepi88 είπε:

Αχ δυστυχώς τα νέα μου δεν είναι καλά !Ξυπνησα με αιμορραγία πήγα στο νοσοκομείο άρχισε να αποβάλλεται…Τώρα θα κάνω χοριακες μέχρι να δούμε ότι μηδενίζει …Τι να πω όλα για κάποιο λόγο γίνονται…Όταν ηρεμήσω και βρω τα κέντρα μου θα πάμε για την επομένη εμβρυομεταφορά …Εύχομαι σε εσάς όλα να πάνε καλά !!!

Λυπάμαι πάρα πολύ για την εξελιξη.. μακαρι να ειναι το τελευταιο δυσαρεστο..

Τεστ ωορρηξίας! Χρειάζομαι τις εμπειρίες σας

Raf92

Recommended Posts

Καλησπέρα σας.

θα ήθελα να ρωτήσω το εξής. Κάνω τα τεστ ωορρηξίας και μέχρι κ σήμερα είναι αρνητικά. Σύμφωνα με το ημερολόγιο περιόδου από τις 13/2 είμαι σε γόνιμες με την ωορρηξία να είναι στις 18/2. Εγώ βέβαια κοιτάω το τεστ ωορρηξίας που θα μου δείξει τις 2 πιο γόνιμες μέρες του κύκλου μου φυσικά. Είναι φυσιολογικό όμως το τεστ να βγει θετικό την ημέρα της ωορρηξίας βάσει ημερολογίου περιόδου; Λογικά το ημερολόγιο θα πέσει μέσα γιατί αύριο θα είναι η 16η μέρα του κύκλου μ. Απλά πίστευα θα μου έβγαινε θετικό 1 2 μέρες πριν την ημέρα της ωορρηξίας που λέει το ημερολόγιο.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Το τεστ από την στιγμή που θα βγει θετικό, υποτίθεται ότι μέσα σε 12 με 24 ώρες θα γίνει η ωορρηξία. Θα δεις ότι τα τεστ έχουν μια άχνη γραμμή και την γραμμή αναφοράς, κάθε μέρα η αχνή γραμμή γίνεται πιο έντονη μέχρι που φτάνει να είναι το ίδιο ή σχεδόν το ίδιο έντονη με την γραμμή αναφοράς, οπότε εκεί συμβαίνει η ωορρηξία. (έχει και τα τεστ με το χαμόγελο τα οποία είναι ακριβά σε σχέση με τα απλά) Δεν είναι απαραίτητο να είναι η γόνιμη πάντα η μέρα που σου λέει η εφαρμογή σου ή στη μέση του κύκλου, μπορεί να είναι λίγο πιο νωρίς ή και λίγο πιο μετά, μιας και η ωορρηξία μπορεί να αλλάξει λίγο από αρκετούς παράγοντες. 

* ακόμη και το τεστ με το χαμόγελο να έχεις θα δεις ότι θα υπάρχει μια αχνή γραμμή που θα γίνεται πιο έντονη όσο περνούν οι μέρες. Έτσι θα ξέρεις ότι όντως πλησιάζει η μέρα. Η πιο καλή ώρα για να κάνεις τα τεστ είναι μετά την πρώτη πρωινή ούρηση. Και φυσικά καλό είναι να τα κάνεις πάντα ίδια ώρα. Από την στιγμή που θα βγει θετικό, δεν έχει νόημα να ξανά κάνεις τεστ, απλά προσπαθείς. 

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...