Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 15 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Σε βραχύ πρωτόκολλο 2η μέρα και τις 2 φορές. Απλά μου είπε ο γιατρός μπορεί κάποιες φορές να ξεκινήσεις και τρίτη, το βλέπουν από τις ορμονολογικές σου. 

15 ώρες πρίν, daramoo είπε:

Εγώ 2η μέρα έκανα την Elonva και μετά 9η και 10η έκανα puregon

2 ώρες πρίν, kate82 είπε:

Την 3η εγώ ,καλημερα

1 ώρα πρίν, Niki87 είπε:

Εγώ τη δεύτερη, μετα απο εξετάσεις.

Καλημέρα κορίτσια και ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας!! Πρώτη μέρα θεωρείτε εσείς μόλις δείτε αίμα ή όταν έχετε την μεγάλη ροή ;; 

βελονισμός -ομοιοπαθητική- βότανα και άλλα εναλλακτικά

Recommended Posts

πρίν από 37 λεπτά , kate82 είπε:

Ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου . Ποια ταλαιπωρία καλέ??? Όλα καλαααα ... Τώρα έχω ραντεβού,θα σας πω εντυπώσεις χαχαχα

Έτσι ανεβασμένη να είσαι και θετική αναμένουμε εντυπώσεις💕💕💕

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 83
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κορίτσια, είμαι Αθήνα και ψάχνω και εγώ να κάνω βελονισμό. Είχα κάνει στο παρελθόν αλλα μου φάνηκε λίγο τσιμπημένη η τιμή 40 € για 2 φορές την εβδομάδα που μου είπε να παω 80 € μου είναι πολλά. Δεν τα έχω αυτα τα λεφτά. Βέβαια και τα 40 τα σκεφτομαι να πω την αλήθεια.

Μήπως μπορεί κάποια να μου προτείνει που να παω και να είναι λίγο φιλικό το κόστος? 

πρίν από 37 λεπτά , a miracle please είπε:

Κορίτσια, είμαι Αθήνα και ψάχνω και εγώ να κάνω βελονισμό. Είχα κάνει στο παρελθόν αλλα μου φάνηκε λίγο τσιμπημένη η τιμή 40 € για 2 φορές την εβδομάδα που μου είπε να παω 80 € μου είναι πολλά. Δεν τα έχω αυτα τα λεφτά. Βέβαια και τα 40 τα σκεφτομαι να πω την αλήθεια.

Μήπως μπορεί κάποια να μου προτείνει που να παω και να είναι λίγο φιλικό το κόστος? 

Κορίτσι μου καλησπέρα εγώ το μόνο που θα σου πω είναι να μην τα λυπηθείς ,εγώ προσωπικά μένω επαρχία και η κοπέλα που μου τα κάνει μόλις έμαθε τον λόγο πήρε ορθοπεδικό και μου τ έγραψε και πληρώνω μόνο 15 ευρώ τη. Φορά .αλλά το ενδομήτριο πήρε τα πάνω του για τα καλά είναι τα μόνα λεφτά που δεν τα λυπήθηκα 

• Μου αρέσει 2

πρίν από 54 λεπτά , kate82 είπε:

Κορίτσι μου καλησπέρα εγώ το μόνο που θα σου πω είναι να μην τα λυπηθείς ,εγώ προσωπικά μένω επαρχία και η κοπέλα που μου τα κάνει μόλις έμαθε τον λόγο πήρε ορθοπεδικό και μου τ έγραψε και πληρώνω μόνο 15 ευρώ τη. Φορά .αλλά το ενδομήτριο πήρε τα πάνω του για τα καλά είναι τα μόνα λεφτά που δεν τα λυπήθηκα 

δεν μπορώ να ξαναδώσω τόσα. άλλο 15 που σου τα έγραψε. με 15 θα πήγαινα δυο φορές την εβδομάδα χωρίς δευτερη σκέψη. Εγω δεν έχω κάποιον να μου τα γράψει. Και δεν ξέρω και που να παω. 

πρίν από 11 λεπτά , a miracle please είπε:

δεν μπορώ να ξαναδώσω τόσα. άλλο 15 που σου τα έγραψε. με 15 θα πήγαινα δυο φορές την εβδομάδα χωρίς δευτερη σκέψη. Εγω δεν έχω κάποιον να μου τα γράψει. Και δεν ξέρω και που να παω. 

Δεν έχεις κάποιον γνωστό γιατρό για να σε κατευθύνει???

Διαφημίσεις

πρίν από 1 λεπτό , a miracle please είπε:

όχι δεν μου έρχεται κάποιος στο νου και ορθοπεδικό δικό μου δεν έχω να ρωτήσω. 

Βρε έστω και παθολόγος να σε κατευθύνει σε κάποιον... Αυτό είναι το καλό με την επαρχία ,ίσως βρεθεί και κάποια κοπέλα εδώ μέσα να σε βοηθήσει 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 28 λεπτά , kate82 είπε:

Βρε έστω και παθολόγος να σε κατευθύνει σε κάποιον... Αυτό είναι το καλό με την επαρχία ,ίσως βρεθεί και κάποια κοπέλα εδώ μέσα να σε βοηθήσει 

Γι'αυτο ρωτησα μήπως κάποια απο Αθήνα μπορεί να με βοηθήσει.

On 22/5/2025 at 3:39 ΜΜ, a miracle please είπε:

Γι'αυτο ρωτησα μήπως κάποια απο Αθήνα μπορεί να με βοηθήσει.

Γράφετε ο βελονισμός βρε κορίτσια;;; Πρώτη φορά το ακούω...

Ξερω γιατρό παθολογο που παίρνει 30€ τη φορά. Πήγαινα σε εκείνη και έμεινα έγκυος. (το εχασα στην 13η βδ)

Εχω και νευρολόγο βελονιστη που παίρνει 35€ πηγαινα για πολυ καιρο στον συγκεκριμένο και με ειχε βοηθήσει άπειρα με αϋπνίες, πονοκεφαλο και στρες αλλα ειναι γνωστής και σε οτι αφορά την επίτευξη εγκυμοσύνης. 

Τωρα βρηκα και εναν αλλο νευροχειρουργο αλλα ο συγκεκριμένος παίρνει 40€ και εχει συγκεκριμένο πρωτόκολλο συνεδρίων. Θελει δηλαδή να ξεκινησω βελονισμό 2 μηνες πριν ξεκινήσω (αν ξεκινησω) προσπάθειες για μωρο με 2 συνεδρίες τη βδομάδα και μετα 2 συνεδρίες την βδομάδα μέχρι την ωορρηξία και μια τη βδομάδα μετα;;; Καπως ετσι. Οποτε βγαινει ενα ποσο μεγάλο και δεν ξέρω αν κάνει κατι διαφορετικο και καλύτερο απο τους άλλους που σου λενε να πηγαίνεις μια φορά τη βδομάδα. Ειχα ρωτήσει και εναν αλλον που ειδικεύεται σε αυτο και ο τυπος ζητησε 80€ τη φορά και το βρήκα υπερβολικο. Επίσης ειχα ρωτήσει και εναν ακομη νευροχειρουργό (40€ κι αυτος) αλλα με ειχε αποτρέψει στο να κάνω βελονισμό οσο προσπαθώ! Μου ειχε πει συγκεκριμένα να παω σε εκεινον μονο ενα 2μηνο με 3,μηνο χωρις να προσπαθώ και μετα σταματάμε κι εγω ξεκινάω προσπάθειες. Κουλο ε;;

Οοολοι αυτοι ειναι Αθήνα. Αν θες σου λεω ονόματα!🤗❤️

Να προσθέσω πως ξερω και ρεφλεξολογους. Απο 25 ως 40€ τη συνεδρία.

• Μου αρέσει 1

yplDp3.png

πρίν από 53 λεπτά , Farmakotriftena είπε:

Γράφετε ο βελονισμός βρε κορίτσια;;; Πρώτη φορά το ακούω...

Ξερω γιατρό παθολογο που παίρνει 30€ τη φορά. Πήγαινα σε εκείνη και έμεινα έγκυος. (το εχασα στην 13η βδ)

Εχω και νευρολόγο βελονιστη που παίρνει 35€ πηγαινα για πολυ καιρο στον συγκεκριμένο και με ειχε βοηθήσει άπειρα με αϋπνίες, πονοκεφαλο και στρες αλλα ειναι γνωστής και σε οτι αφορά την επίτευξη εγκυμοσύνης. 

Τωρα βρηκα και εναν αλλο νευροχειρουργο αλλα ο συγκεκριμένος παίρνει 40€ και εχει συγκεκριμένο πρωτόκολλο συνεδρίων. Θελει δηλαδή να ξεκινησω βελονισμό 2 μηνες πριν ξεκινήσω (αν ξεκινησω) προσπάθειες για μωρο με 2 συνεδρίες τη βδομάδα και μετα 2 συνεδρίες την βδομάδα μέχρι την ωορρηξία και μια τη βδομάδα μετα;;; Καπως ετσι. Οποτε βγαινει ενα ποσο μεγάλο και δεν ξέρω αν κάνει κατι διαφορετικο και καλύτερο απο τους άλλους που σου λενε να πηγαίνεις μια φορά τη βδομάδα. Ειχα ρωτήσει και εναν αλλον που ειδικεύεται σε αυτο και ο τυπος ζητησε 80€ τη φορά και το βρήκα υπερβολικο. Επίσης ειχα ρωτήσει και εναν ακομη νευροχειρουργό (40€ κι αυτος) αλλα με ειχε αποτρέψει στο να κάνω βελονισμό οσο προσπαθώ! Μου ειχε πει συγκεκριμένα να παω σε εκεινον μονο ενα 2μηνο με 3,μηνο χωρις να προσπαθώ και μετα σταματάμε κι εγω ξεκινάω προσπάθειες. Κουλο ε;;

Οοολοι αυτοι ειναι Αθήνα. Αν θες σου λεω ονόματα!🤗❤️

Να προσθέσω πως ξερω και ρεφλεξολογους. Απο 25 ως 40€ τη συνεδρία.

Εγώ είμαι στην επαρχία και εγώ δεν το ήξερα ,και να σου πω την αλήθεια δεν Μ ενδιέφερε πως το πέρασε ο ορθοπεδικός,μόλις Μ είπε η κοπέλα θα μιλήσω με ορθοπεδικό και θα στα γράψει για να γλιτώσεις λεφτά γιατί είναι για ιερό σκοπό δεν ρώτησα κάτι παραπάνω ,ίσως το πέρασε αλλιώς όχι για εξωσωματική και εγώ πρώτη φορά τ άκουσα .αλλά επειδή με συμφέρει οικονομικά δεν μίλησα καθόλου ,την άλλη Πέμπτη έχω ετ ,έπαθε σοκ ο γυναικολόγος και Μ ενδομήτριο και γενικώς Μ τις εξετάσεις ,τώρα βοήθησε ο βελονισμός είμαι απλά σε καλό κύκλο ούτε αυτό το ξέρω 

Διαφημίσεις

2 ώρες πρίν, kate82 είπε:

Εγώ είμαι στην επαρχία και εγώ δεν το ήξερα ,και να σου πω την αλήθεια δεν Μ ενδιέφερε πως το πέρασε ο ορθοπεδικός,μόλις Μ είπε η κοπέλα θα μιλήσω με ορθοπεδικό και θα στα γράψει για να γλιτώσεις λεφτά γιατί είναι για ιερό σκοπό δεν ρώτησα κάτι παραπάνω ,ίσως το πέρασε αλλιώς όχι για εξωσωματική και εγώ πρώτη φορά τ άκουσα .αλλά επειδή με συμφέρει οικονομικά δεν μίλησα καθόλου ,την άλλη Πέμπτη έχω ετ ,έπαθε σοκ ο γυναικολόγος και Μ ενδομήτριο και γενικώς Μ τις εξετάσεις ,τώρα βοήθησε ο βελονισμός είμαι απλά σε καλό κύκλο ούτε αυτό το ξέρω 

Έπαιρνες και τα femi και την σκόνη cranberry όλο αυτό το διάστημα;

πρίν από 20 λεπτά , Sofiiii είπε:

Έπαιρνες και τα femi και την σκόνη cranberry όλο αυτό το διάστημα;

Τα έκοψα πριν δυο βδομάδες από μόνη μου ,δεν ρώτησα τον γιατρό αλλά λέω άσε μην έχουμε καμία παρενέργεια με τόσα φάρμακα .. 

πρίν από 14 λεπτά , kate82 είπε:

Τα έκοψα πριν δυο βδομάδες από μόνη μου ,δεν ρώτησα τον γιατρό αλλά λέω άσε μην έχουμε καμία παρενέργεια με τόσα φάρμακα .. 

Τι παρενέργειες από τα προβιοτικα καλέ;ίσα ισα...

πρίν από 6 λεπτά , Sofiiii είπε:

Τι παρενέργειες από τα προβιοτικα καλέ;ίσα ισα...

Τι να σε πω ,μόλις ξεκίνησα σικλακιουρ τα έκοψα για καλό και για κακό .άσε που σήμερα έχω ένα μικρό κάψιμο γαμωτο και δεν ξέρω αν είναι από το prp ή πάλι έχω κανένα μικρόβιο 

• Μπερδεμένη/-ος 1

πρίν από 6 λεπτά , kate82 είπε:

Τι να σε πω ,μόλις ξεκίνησα σικλακιουρ τα έκοψα για καλό και για κακό .άσε που σήμερα έχω ένα μικρό κάψιμο γαμωτο και δεν ξέρω αν είναι από το prp ή πάλι έχω κανένα μικρόβιο 

Άστο μην το σκέφτεσαι κορίτσι μου ,καμία φορά όταν τα σκεφτόμαστε πολύ τους δίνουμε και ένταση χωρίς να υφίσταται...κοίτα να ηρεμήσεις σκ😘

• Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...