Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 16 λεπτά , Neverstop είπε:

Η αλήθεια είναι πως κι εγώ δεν βγήκα επαπειλούμενη ενώ ήμουν 40, από εξωσωματική, και αυτό βόλευε τα αφεντικά. Ήθελα να παίρνω ολόκληρο τον μισθό μου! Οπότε δούλεψα σε όλη την εγκυμοσύνη και πραγματικά δεν με ένοιαξε στιγμή που το ήξεραν όλοι!!!! Μόνο λίγες μέρες με τα καφέ έλειψα και τις χρέωσα κανονική άδεια ούτε καν αναρρωτική. Δεν ήθελα να τους χαρίσω ευρώ!

Έχω αρκετά έντονες κράμπες κ δε θέλω να κουραστώ κ να το ρισκάρω αλλιώς δε θα είχα θέμα να πηγαίνω. Για την ώρα το παίζω άρρωστη, μάλλον θα το καταλάβουν αλλά τι να κάνουμε. Σπίτι είναι άλλη άνεση κακά τα ψέματα, μπορώ να τρώω όποτε θέλω, είμαι πιο άνετη από άποψη πόνων στη μέση κλπ κλπ και αναλόγως κρίνω. Πιο πολύ φοβάμαι να τους το πω από τώρα μη συμβεί κάτι κακό γιατί είναι πολύ νωρίς ακόμα. Αλλά ίσως καλύτερα η ειλικρίνεια παρά να προφασίζομαι συνεχώς κάτι.

βελονισμός -ομοιοπαθητική- βότανα και άλλα εναλλακτικά

Recommended Posts

On 22/5/2025 at 2:50 ΜΜ, a miracle please είπε:

δεν μπορώ να ξαναδώσω τόσα. άλλο 15 που σου τα έγραψε. με 15 θα πήγαινα δυο φορές την εβδομάδα χωρίς δευτερη σκέψη. Εγω δεν έχω κάποιον να μου τα γράψει. Και δεν ξέρω και που να παω. 

Είμαι Θεσσαλονίκη οποτε δε μπορώ να σε βοηθήσω, αλλά από την εμπειρία μου ξέρω ότι έχει σημασία το ποίος σου κάνει βελονισμό.  Έιχα πάει σε δύο διαφορετικούς παλαιά που ηταν πιο οικονομικοί αλλά δεν ήταν γιατροί. Από όσο ξέρω για να κάνεις βελονισμό πρέπει να είσαι γιατρός θα φυσιοθεραπευτης. Οι υπόλοιποι είναι σε λίγο θολό καθεστώς ως προς τη νομιμότητα.

Αν τώρα βρεις κάποιον φυσιοθεραπευτη να σου κάνει ίσως  μπορεί και να σου δικαιολογησει τις συνεδρίες ως φυσικοθεραπεια και μειώσει το κόστος. Κατι τέτοιο φυσικά προϋποθέτει ότι πρέπει να σου βρει αυτός ή να βρεις εσύ κάποιον ορθοπεδικά ή φυσιατρο που θα σου γράψει φυσικοθεραπεια με κάποια ψεύτικη αιτιολογία. Πολλές προϋποθέσεις ψέματος και δε μου φαίνεται να μπορείς να βρεις κατι τέτοιο εύκολα.

Επίσης νομίζω ότι οι σωστοί και διαβασμένοι ακολουθούν συγκεκριμένο πρωτόκολλο.

Αυτά από τη δική μου εμπειρία. Ελπίζω να βρεις αυτό που ψάχνεις και να έχει σύντομα μια καλή εγκυμοσυνη.

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 83
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

11 ώρες πρίν, Niki87 είπε:

Είμαι Θεσσαλονίκη οποτε δε μπορώ να σε βοηθήσω, αλλά από την εμπειρία μου ξέρω ότι έχει σημασία το ποίος σου κάνει βελονισμό.  Έιχα πάει σε δύο διαφορετικούς παλαιά που ηταν πιο οικονομικοί αλλά δεν ήταν γιατροί. Από όσο ξέρω για να κάνεις βελονισμό πρέπει να είσαι γιατρός θα φυσιοθεραπευτης. Οι υπόλοιποι είναι σε λίγο θολό καθεστώς ως προς τη νομιμότητα.

Αν τώρα βρεις κάποιον φυσιοθεραπευτη να σου κάνει ίσως  μπορεί και να σου δικαιολογησει τις συνεδρίες ως φυσικοθεραπεια και μειώσει το κόστος. Κατι τέτοιο φυσικά προϋποθέτει ότι πρέπει να σου βρει αυτός ή να βρεις εσύ κάποιον ορθοπεδικά ή φυσιατρο που θα σου γράψει φυσικοθεραπεια με κάποια ψεύτικη αιτιολογία. Πολλές προϋποθέσεις ψέματος και δε μου φαίνεται να μπορείς να βρεις κατι τέτοιο εύκολα.

Επίσης νομίζω ότι οι σωστοί και διαβασμένοι ακολουθούν συγκεκριμένο πρωτόκολλο.

Αυτά από τη δική μου εμπειρία. Ελπίζω να βρεις αυτό που ψάχνεις και να έχει σύντομα μια καλή εγκυμοσυνη.

Εγώ αυτό ακριβώς έκανα ,φυσιοθεραπευτής μίλησε Μ ορθοπεδικό και μου τ έγραψε 

On 23/5/2025 at 5:50 ΜΜ, Farmakotriftena είπε:

Γράφετε ο βελονισμός βρε κορίτσια;;; Πρώτη φορά το ακούω...

Ξερω γιατρό παθολογο που παίρνει 30€ τη φορά. Πήγαινα σε εκείνη και έμεινα έγκυος. (το εχασα στην 13η βδ)

Εχω και νευρολόγο βελονιστη που παίρνει 35€ πηγαινα για πολυ καιρο στον συγκεκριμένο και με ειχε βοηθήσει άπειρα με αϋπνίες, πονοκεφαλο και στρες αλλα ειναι γνωστής και σε οτι αφορά την επίτευξη εγκυμοσύνης. 

Τωρα βρηκα και εναν αλλο νευροχειρουργο αλλα ο συγκεκριμένος παίρνει 40€ και εχει συγκεκριμένο πρωτόκολλο συνεδρίων. Θελει δηλαδή να ξεκινησω βελονισμό 2 μηνες πριν ξεκινήσω (αν ξεκινησω) προσπάθειες για μωρο με 2 συνεδρίες τη βδομάδα και μετα 2 συνεδρίες την βδομάδα μέχρι την ωορρηξία και μια τη βδομάδα μετα;;; Καπως ετσι. Οποτε βγαινει ενα ποσο μεγάλο και δεν ξέρω αν κάνει κατι διαφορετικο και καλύτερο απο τους άλλους που σου λενε να πηγαίνεις μια φορά τη βδομάδα. Ειχα ρωτήσει και εναν αλλον που ειδικεύεται σε αυτο και ο τυπος ζητησε 80€ τη φορά και το βρήκα υπερβολικο. Επίσης ειχα ρωτήσει και εναν ακομη νευροχειρουργό (40€ κι αυτος) αλλα με ειχε αποτρέψει στο να κάνω βελονισμό οσο προσπαθώ! Μου ειχε πει συγκεκριμένα να παω σε εκεινον μονο ενα 2μηνο με 3,μηνο χωρις να προσπαθώ και μετα σταματάμε κι εγω ξεκινάω προσπάθειες. Κουλο ε;;

Οοολοι αυτοι ειναι Αθήνα. Αν θες σου λεω ονόματα!🤗❤️

Να προσθέσω πως ξερω και ρεφλεξολογους. Απο 25 ως 40€ τη συνεδρία.

χαχαχαχα μιλάμε για διαφορες τιμές... 

πάντως εκεί που πήγαινα ήταν και τέλειος ο χώρος και χαλαρη μουσική και ειδική η γυναικα σε πολλά. Απλά 2 φορές 40 δεν μπορώ. Εμένα με ηρεμούσε κιόλας. Έφευγα χαλαρή. Ίσως το κάνω ξανα για μια φορά την εβδομάδα.

Όσον αφορά την αποβολή δεν μπορώ να πω τίποτα παραπάνω από, κουράγιο. Και για το αν ξεκινησεις προσπάθειες ξανα ή όχι αυτό θα το δεις. Εδώ είναι άλλη κουβέντα, pροσπάθειες φυσιολογικές ή ivf. Αλλά θα το δεις....

Οι ρεφλεξολόγοι τι κάνουν? Ασχολούνται και εκείνοι με θέματα εγκυμοσύνης?

πρίν από 36 λεπτά , a miracle please είπε:

πάντως εκεί που πήγαινα ήταν και τέλειος ο χώρος και χαλαρη μουσική και ειδική η γυναικα σε πολλά. Απλά 2 φορές 40 δεν μπορώ. Εμένα με ηρεμούσε κιόλας. Έφευγα χαλαρή. Ίσως το κάνω ξανα για μια φορά την εβδομάδα.

Όσον αφορά την αποβολή δεν μπορώ να πω τίποτα παραπάνω από, κουράγιο. Και για το αν ξεκινησεις προσπάθειες ξανα ή όχι αυτό θα το δεις. Εδώ είναι άλλη κουβέντα, pροσπάθειες φυσιολογικές ή ivf. Αλλά θα το δεις....

Καλημέρα κορίτσι μου εγώ κάνω βελονισμό για θέματα γονιμοτητας και στην ίδια συνεδρια μου κάνει και ρεφλεξολογία είναι ένα ειδικό πες το μασάζ στις πατούσες των ποδιών που ενεργοποιεί όργανα και νεύρα σε συγκεκριμένα σημεία του σώματος πηγαίνω μια φορά κάθε βδομάδα δίνω 40€ και είμαι πολύ ευχαριστημένη γιατί όπως λες χαλαρώνω παρά πολύ και παίρνω ενέργεια στην ουσία και η ίδια η γιατρός σε κάνει να σκέφτεσαι μόνο θετικά και το μυαλό φεύγει από τις εμμονές,αν με καταλαβαίνεις ....έστω και μια φορά αν μπορείς οικονομικά βδομάδα παρά βδομάδα αξίζει κανένας δεν μπορεί να σου πει με το ζόρι αν δεν μπορείς να το υποστηρίξεις έλα δύο φορές την βδομάδα...

• Μου αρέσει 1

On 23/5/2025 at 6:47 ΜΜ, kate82 είπε:

Εγώ είμαι στην επαρχία και εγώ δεν το ήξερα ,και να σου πω την αλήθεια δεν Μ ενδιέφερε πως το πέρασε ο ορθοπεδικός,μόλις Μ είπε η κοπέλα θα μιλήσω με ορθοπεδικό και θα στα γράψει για να γλιτώσεις λεφτά γιατί είναι για ιερό σκοπό δεν ρώτησα κάτι παραπάνω ,ίσως το πέρασε αλλιώς όχι για εξωσωματική και εγώ πρώτη φορά τ άκουσα .αλλά επειδή με συμφέρει οικονομικά δεν μίλησα καθόλου ,την άλλη Πέμπτη έχω ετ ,έπαθε σοκ ο γυναικολόγος και Μ ενδομήτριο και γενικώς Μ τις εξετάσεις ,τώρα βοήθησε ο βελονισμός είμαι απλά σε καλό κύκλο ούτε αυτό το ξέρω 

Συγγνώμη δεν παρακολουθώ απλα είδα που ρωτουσατε και έγραψα!

Αν καταλαβαίνω καλά, έχεις κάνει συνεδρίες βελονισμού και είχες αλλαγή (προς το καλύτερο) στην εικόνα της μήτρας σου; Αν ναι, τότε αυτο είναι υπέροχο!

Ο βελονισμός βοηθάει πραγματικά πολυ, σε διάφορα. Η πρώτη επαφή που ειχα με τον βελονισμό ηταν επειδή ειχα τρομερά άστατο ύπνο (ξυπνούσα 10+ φορες μεσα στη νύχτα και δεν μπορούσα να κοιμηθώ στο τέλος, κατάλοιπο απο τις αϋπνίες με τα παιδια), απο την πρώτη συνεδρία ξεκίνησα να κοιμάμαι καλα, απο τη 2η συνέδρια πλέον κοιμόμουν σερί.

Εύχομαι καλα επιτυχία στην προσπάθειά σου και με θετικά αποτελέσματα!

On 26/5/2025 at 9:35 ΠΜ, a miracle please είπε:

Ειναι Αθήνα η δικη σου; Ο τελευταίος που μίλησα, ηταν απόλυτος ως προς τις 2 συνεδρίες ως την ωορρηξία. Απλα δεν κατάλαβα αν μετα συνεχίζω να κάνω ή σταματάω μέχρι να δω περίοδο ή θετικό τέστ.

Και η ρεφλεξολογια μπορει να βοηθήσει στην επιτυχία σύλληψης!

yplDp3.png

Διαφημίσεις

18 ώρες πρίν, Farmakotriftena είπε:

Συγγνώμη δεν παρακολουθώ απλα είδα που ρωτουσατε και έγραψα!

Αν καταλαβαίνω καλά, έχεις κάνει συνεδρίες βελονισμού και είχες αλλαγή (προς το καλύτερο) στην εικόνα της μήτρας σου; Αν ναι, τότε αυτο είναι υπέροχο!

Ο βελονισμός βοηθάει πραγματικά πολυ, σε διάφορα. Η πρώτη επαφή που ειχα με τον βελονισμό ηταν επειδή ειχα τρομερά άστατο ύπνο (ξυπνούσα 10+ φορες μεσα στη νύχτα και δεν μπορούσα να κοιμηθώ στο τέλος, κατάλοιπο απο τις αϋπνίες με τα παιδια), απο την πρώτη συνεδρία ξεκίνησα να κοιμάμαι καλα, απο τη 2η συνέδρια πλέον κοιμόμουν σερί.

Εύχομαι καλα επιτυχία στην προσπάθειά σου και με θετικά αποτελέσματα!

Ειναι Αθήνα η δικη σου; Ο τελευταίος που μίλησα, ηταν απόλυτος ως προς τις 2 συνεδρίες ως την ωορρηξία. Απλα δεν κατάλαβα αν μετα συνεχίζω να κάνω ή σταματάω μέχρι να δω περίοδο ή θετικό τέστ.

Και η ρεφλεξολογια μπορει να βοηθήσει στην επιτυχία σύλληψης!

@Farmakotriftena καλημέρα κορίτσι μου ,ναι σωστά κατάλαβες ,το ενδομήτριο στην προηγούμενη προσπάθεια μας είχε τρελάνει δεν φουσκώνε με τίποτα ,τώρα που ξεκίνησα αλλη προσπάθεια γιατί δεν πήγε καλά η πρώτη ,έπαθαν σοκ με την εικόνα του ενδομητρίου,είχε φτάσει στα επιθυμητά αποτελέσματα χωρίς πολλά φάρμακα . Χθες έκανα ετ ,μικρό καλάθι φυσικά κρατάω γιατί έχουμε και μια ηλικία,πάντως αν σκέφτεσαι να κάνεις ΝΑΙ το συστήνω χωρίς κανένα ενδοιασμό 

10 ώρες πρίν, kate82 είπε:

@Farmakotriftena καλημέρα κορίτσι μου ,ναι σωστά κατάλαβες ,το ενδομήτριο στην προηγούμενη προσπάθεια μας είχε τρελάνει δεν φουσκώνε με τίποτα ,τώρα που ξεκίνησα αλλη προσπάθεια γιατί δεν πήγε καλά η πρώτη ,έπαθαν σοκ με την εικόνα του ενδομητρίου,είχε φτάσει στα επιθυμητά αποτελέσματα χωρίς πολλά φάρμακα . Χθες έκανα ετ ,μικρό καλάθι φυσικά κρατάω γιατί έχουμε και μια ηλικία,πάντως αν σκέφτεσαι να κάνεις ΝΑΙ το συστήνω χωρίς κανένα ενδοιασμό 

Αν εισαι Αθήνα, θα ηθελα να μάθω το όνομα.

Καλη επιτυχία σου εύχομαι!!

yplDp3.png

Καλημέρα κορίτσια. 

Εμένα η δική μου βελονιστρια όπως έχω ξαναπεί μου έχει πει ότι το επίσημο πρωτόκολλο για την εξωσωματική είναι ένα και ξεκινάει ακριβώς πριν εμβρυομεταφορα. Τωρα για φυσικό σύλληψη δεν εχω ρωτήσει. 

Εγω που κάνω καιρό εχω δει διαφορά σίγουρα στη διάθεσή μου και στις ορμόνες μου. Αλλα εγω κάνω τη διατροφή που μου έχει δώσει και έχω και τις βιταμίνες που συνοδεύουν τη διατροφή. Οτι και να κάνουμε αν δεν αλλάξει η διατροφή δεν θα έχει αποτέλεσμα. 

Εγω κάνω τη διατροφή mito που ειναι για την σύλληψη. Είναι αναγνωρισμενη και αυτή που δίνει η παγκόσμια ένωση functional medicine.

Όλα τα άλλα δρουν υποστηρικτικα μου έχει πει η γιατρός μου.

Οπότε κορίτσια αν δεν σας περισσεύουν τα χρήματα μη το σκέφτεστε για βελονισμό και απλά διορθώστε τη διατροφή σας.

Ολες ψάχνουμε να βρούμε μια λύση επιτυχίας αλλα δυστυχως ή ευτυχώς θέλει απλα προσωπική προσπάθεια και συνέπεια και όχι επιπλέον έξοδα. 

Ο βελονισμός ειναι καταπληκτικός για πολλά πράγματα αλλά δεν θα κάνει θαύματα.

Αν δεν σας περισσεύουν τα χρήματα μη το κάνετε.

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...