Quantcast
Jump to content
➔ Parents.org.gr

Μανουλες Οκτωβρίου-Νοεμβρίου 2025

Recommended Posts

1 hour ago, Lila88 είπε:

Καλημέρα σε όλες! Ρε κορίτσι τι ακριβώς είναι το ντόπλερ? Μοιάζει με το ντόπλερ που κάνει ο γυναικολόγος στη μηνιαία επίσκεψη, που βλέπει τη ροή αίματος στο μωρό? ή είναι κάτι πιο εξειδικευμένο?

Επίσης, ρε κορίτσια εμένα με παρέπεμψαν και σε καρδιολόγο για υπέρηχο καρδιάς εμβρύου, καθαρά προληπτικά, γιατί μου είπε ο γιατρός που μου έκανε τη β' επιπέδου ότι σε περίπτωση που υπάρχει κάτι, εκείνος δεν είναι η ειδικότητά του να το δει, και ότι πλέον το κάνουν οι περισσότερες έγκυες να σιγουρευτούν ότι όλα είναι καλά. Σας έχουν πει κάτι ανάλογο?

Καλησπερα!! Πλεον τον υπερηχο καρδιας εμβρυου, τον βαζουν οι γιατροι στον προγεννητικο ελεγχο, για να εντοπιστουν τυχον συγγενεις καρδιοπαθειες η ανατομικες ανωμαλιες εγκαιρως και να προγραμματιστουν τα απαραιτητα βηματα. Δεν ειναι κατι σαν εξεταση. Με υπερηχο γινεται απλα επικεντρωνονται μονο στην καρδια και διενεργειται απο εμβρυομητρικους που κατεχουν και την συγκεκριμενη πιστοποιηση η εμβρυοκαρδιολογους. Γενικα γινεται μετα την β επιπεδου. Καλη επιτυχια!

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 307
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 14 λεπτά , little miracle είπε:

Καλησπερα!! Πλεον τον υπερηχο καρδιας εμβρυου, τον βαζουν οι γιατροι στον προγεννητικο ελεγχο, για να εντοπιστουν τυχον συγγενεις καρδιοπαθειες η ανατομικες ανωμαλιες εγκαιρως και να προγραμματιστουν τα απαραιτητα βηματα. Δεν ειναι κατι σαν εξεταση. Με υπερηχο γινεται απλα επικεντρωνονται μονο στην καρδια και διενεργειται απο εμβρυομητρικους που κατεχουν και την συγκεκριμενη πιστοποιηση η εμβρυοκαρδιολογους. Γενικα γινεται μετα την β επιπεδου. Καλη επιτυχια!

Να σαι καλά κορίτσι μου, σ ευχαριστώ πολύ κ εσένα!

• Μου αρέσει 1

On 9/5/2025 at 12:07 ΜΜ, Xara999 είπε:

Τέλειος ο κύριος στις μετρήσεις!! Έχω μια ανησυχία γιατι καμία φορά το ζάχαρο μου ανεβαίνει αλλά το παρακολουθούμε!! 
 Βέβαια δεν τον είδαμε πολύ γιατί δεν καθόταν , μας έδειξε μια τσουτσου και μας έκανε κ*λοδαχτυλο 😂 Κρίμα που δεν μπορώ να σας βάλω φωτογραφία!! 
Εσείς όλα καλά ;;

Καλησπέρα κορίτσι μου και με το καλό το μωράκι σου!θα μπορούσα να σε ρωτήσω κάτι?Είσαι Θεσσαλονίκη?Σε ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων!

On 14/8/2025 at 6:50 ΜΜ, Βασω Διαμαντιδου είπε:

Καλησπέρα κορίτσι μου και με το καλό το μωράκι σου!θα μπορούσα να σε ρωτήσω κάτι?Είσαι Θεσσαλονίκη?Σε ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων!

Καλησπέρα ναι Θεσσαλονίκη είμαι !

6 ώρες πρίν, Fofi! είπε:

Κορίτσια καλημέρα…χρόνια πολλά υγεία σε εμάς και στις οικογένειες μας..όλες με έναν πόνο….τι κάνετε;;;πως τα πάτε;

Καλησπέρα χρόνια πολλά !! Εμείς όλα καλά, πρηξίματα έχουμε και μας είπε ο γιατρός να κόψω το αλάτι λίγο ! Κατά τα αλλά πάμε για 32 εβδομάδα και όλα υπέροχα !! Εσυ;

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

10 ώρες πρίν, Xara999 είπε:

Καλησπέρα ναι Θεσσαλονίκη είμαι !

Καλησπέρα χρόνια πολλά !! Εμείς όλα καλά, πρηξίματα έχουμε και μας είπε ο γιατρός να κόψω το αλάτι λίγο ! Κατά τα αλλά πάμε για 32 εβδομάδα και όλα υπέροχα !! Εσυ;

Εγώ 26 εβδομάδα είμαι…στις 25 του μήνα έχω καμπύλη σακχάρου…με το θέμα τις τουαλέτας ακόμη δυσκολεύομαι και έχω αρχίσει και φουσκώνω έντονα τώρα με μεγαλύτερη δυσκολία…

Καλησπέρα σας!!! Να σας ρωτήσω βρε κορίτσια βγαίνει σε καμία σας το μωράκι μεγαλύτερο στις μετρήσεις; Εμένα μου βγαίνει μια βδομάδα πιο μεγάλο. Ο Γιατρός μου βέβαια μου λεει να μην ανυσυχω.!!! Βέβαια περιμένω να κάνω και καμπύλη σακχάρου αλλά μέχρι στιγμής δεν φενεται να έχω πρόβλημα με το σαγχαρο. 

• 3 εβδομάδες μετά...
On 22/8/2025 at 1:34 ΜΜ, Anna G είπε:

Καλησπέρα σας!!! Να σας ρωτήσω βρε κορίτσια βγαίνει σε καμία σας το μωράκι μεγαλύτερο στις μετρήσεις; Εμένα μου βγαίνει μια βδομάδα πιο μεγάλο. Ο Γιατρός μου βέβαια μου λεει να μην ανυσυχω.!!! Βέβαια περιμένω να κάνω και καμπύλη σακχάρου αλλά μέχρι στιγμής δεν φενεται να έχω πρόβλημα με το σαγχαρο. 

Καλημέρα σε όλες! κορίτσι μου εγώ είχα το μηνιαίο ραντεβού με το γιατρό την Πέμπτη που μας πέρασε (30η εβδομάδα) και μου είπε ότι η μικρή είναι 1700 γραμμάρια!!! Δέκα μέρες μπροστά απ΄την ηλικία της. Διαβήτη κύησης δεν έχω τελικά, βγήκε λίγο στα πάνω όρια η καμπύλη αλλά το σώσαμε με διατροφή. Ίσως είναι στο μωράκι, μπορεί να είναι και κληρονομικό (ο άντρας μου πχ γεννήθηκε 4700) τι να σου πω! Επίσης εγώ δεν έχω πάρει ιδιαίτερα κιλά απ την αρχή της κύησης. Είμαι +5 και σύμφωνα με το γιατρό μου είμαι πολύ καλά. Πάντως δε νομίζω ότι είναι κάτι που θα πρέπει να μας αγχώνει. 

• Μου αρέσει 1

11 ώρες πρίν, Lila88 είπε:

Καλημέρα σε όλες! κορίτσι μου εγώ είχα το μηνιαίο ραντεβού με το γιατρό την Πέμπτη που μας πέρασε (30η εβδομάδα) και μου είπε ότι η μικρή είναι 1700 γραμμάρια!!! Δέκα μέρες μπροστά απ΄την ηλικία της. Διαβήτη κύησης δεν έχω τελικά, βγήκε λίγο στα πάνω όρια η καμπύλη αλλά το σώσαμε με διατροφή. Ίσως είναι στο μωράκι, μπορεί να είναι και κληρονομικό (ο άντρας μου πχ γεννήθηκε 4700) τι να σου πω! Επίσης εγώ δεν έχω πάρει ιδιαίτερα κιλά απ την αρχή της κύησης. Είμαι +5 και σύμφωνα με το γιατρό μου είμαι πολύ καλά. Πάντως δε νομίζω ότι είναι κάτι που θα πρέπει να μας αγχώνει. 

Εγώ είμαι 29η εβδομάδα και όταν είχα πάει στον γιατρό στις 28 Αυγούστου ήταν ο μικρός 1260 γραμμάρια μεγαλύτερος κατά 250 γραμμάρια περίπου μου είπε με συν μια μέρα διαφορά…η καμπύλη σακχάρου μου βγήκε πολύ καλή…και είμαι συν 4,5 κιλά…γενικά μεγαλόσωμο το μωρό και ότι θα το παρακολουθούμε γιατί θέλουμε πάλι φυσιολογικό τοκετό…

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

On 8/9/2025 at 10:01 ΠΜ, Lila88 είπε:

Τελικά εγώ εκανα διαβήτη κύησης 😔!!! Όλα καλά όμως πήγα σε διαβητολόγο μου έδωσε διατροφή… οι μετρήσεις μου είναι μια χαρά μέχρι στιγμής. Είμαι αισιόδοξη ότι θα τα καταφέρω μόνο με την διατροφή(χωρίς ινσουλίνες) και όλα θα πάνε τέλεια!!!! 

• Μου αρέσει 2

On 17/9/2025 at 3:33 ΜΜ, Xara999 είπε:

Τι κάνετε κοριτσια ;; 
Έρχεται  σιγά σιγά η ώρα!!

Πως είστε ψυχολογικα και σωματικά ;

Εγώ έτσι και έτσι έχω θεματάκια με ρινοραγγιες,καυτηριασμους και λιποθυμίες…μου φαίνεται αιώνας το δίμηνο που μας έρχεται….

Καλημέρα σε όλες κορίτσια! Εγώ έχω αρχίσει να ζορίζομαι πολύ και μέσα στη μέρα αλλά και το βράδυ στον ύπνο. Ευτυχώς πήρα αυτό το μαξιλάρι το τεράστιο που είναι σαν Π και πλέον κοιμάμαι σχεδόν κανονικά, γιατί είχα να κοιμηθώ καμιά δεκαρια μέρες 😅. Ζόρικα γενικά αλλά εντάξει, θα το παλέψουμε!! 

• Μου αρέσει 1
  • Δύναμη! 1

3 ώρες πρίν, Lila88 είπε:

Καλημέρα σε όλες κορίτσια! Εγώ έχω αρχίσει να ζορίζομαι πολύ και μέσα στη μέρα αλλά και το βράδυ στον ύπνο. Ευτυχώς πήρα αυτό το μαξιλάρι το τεράστιο που είναι σαν Π και πλέον κοιμάμαι σχεδόν κανονικά, γιατί είχα να κοιμηθώ καμιά δεκαρια μέρες 😅. Ζόρικα γενικά αλλά εντάξει, θα το παλέψουμε!! 

Είναι εφιάλτης να αλλάξω πλευρό η να σηκωθώ για κατούρημα το βραδυ😅

• Μου αρέσει 2
  • Δύναμη! 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...