Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 26 λεπτά , Losr είπε:

Πραγματικά μακάρι να μπορούσα να σε βοηθήσω. Το μόνο που μπορώ να σκεφτώ  σαν ιδέα και σκέψου το είναι μήπως έκανες τις δύο-τρεις  επόμενες ωολληψιες με τον μαστρο ώστε να δεις τι αποτελεσμα θα έχεις. Αν πχ έχεις το ίδιο αποτέλεσμα με τον σφακ τότε μπαίνει στην συνιστώσα ότι μπορεί και να είναι πιο άσχημα τα πράγματα από τον Γενάρη. Αν δεις βλαστοκυστη από την άλλη τότε θα ξέρεις οτι κάτι γίνεται λάθος με τον σφακ. Όσο για τις δύο βλαστοκυστες που έχεις στη κατάψυξη ξέρω και σε καταλαβαίνω ότι σου δίνουν μια αβάντα. Νιώθεις ότι κάτι έχεις και σου κρατάνε την Ελπίδα ζωντανή Όμως εγώ θα τις έβαζα. Αρχικά ποτέ δεν ξέρεις μην προδικαζουμε και επιπλέον να ξέρεις ακριβώς τι γίνεται.

Θα τις βαλω αυτες τις βλαστοκυστες απλά όχι ακόμα. Θέλω να έχω 2 ακόμα να περιμένουν στη κατάψυξη αν στραβώσει η επομενη εμβρυομεταφορα κυρίως για ψυχολογικούς λόγους. Αν δω πως περνάνε 2-3 μήνες και δεν έχω αποτέλεσμα θα την κάνω την εμβρυομεταφορα πριν το τέλος του 2025.. Θα σκεφτώ τι θα κάνω μέχρι να αδιαθετήσω πάλι. Για την ώρα θα δώσω το ωάριο Β φάσης κ βλέπουμε.

Μανουλες Οκτωβρίου-Νοεμβρίου 2025

Recommended Posts

7 ώρες πρίν, Nikol85 είπε:

Καλά αποτελέσματα ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ 

Αααα κατάλαβα... Και βγαίνουν γρήγορα;;

Μια βδομάδα μου είχαν πει, το έκανα Τρίτη  και επειδή βγήκε Σάββατο με πήραν μου το είπαν για να μη περιμένω μέχρι Δευτέρα !

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 99
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπέρα κορίτσια! Με το καλό τα μωράκια σας. Εγώ είμαι η Κατερίνα και είμαι στην προσπάθεια για εγκυμοσύνη. Σε πόσο διάστημα πετύχατε σύλληψη; Θα μου άρεσε να ακούσω την εμπειρία σας 

• Μου αρέσει 1

1 ώρα πρίν, katekatekate είπε:

Καλησπέρα κορίτσια! Με το καλό τα μωράκια σας. Εγώ είμαι η Κατερίνα και είμαι στην προσπάθεια για εγκυμοσύνη. Σε πόσο διάστημα πετύχατε σύλληψη; Θα μου άρεσε να ακούσω την εμπειρία σας 

Κατερίνα καλησπέρα και καλώς ήρθες στην ομάδα μας…εύχομαι να σου έρθει γρήγορα ένα σποράκι…στην πρώτη μου εγκυμοσύνη μου ήρθαν όλα πολύ γρήγορα χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια από τον δεύτερο μήνα…μετά από τρία χρόνια ξεκίνησα προσπάθειες για το δεύτερο παιδί..έχοντας μέσα μου δυστυχώς σιγουριά ότι οκ έρχεται εύκολα..όμως είχε άλλα σχέδια ο θεός…μέσα σε έναν χρόνο δύο αποβολές και δύο χρόνια προσπάθειας για δεύτερο..τώρα πιάσαμε και είμαι ήδη δύο μίση μηνών…και ξέρεις γιατί ε;;;γιατί ξεκόλλησε το μυαλό μου επειδή είπαμε ότι οκ πάμε για εξετάσεις έχουμε θέμα..και όταν περίμενα περίοδο τότε απλά δεν μου ήρθε..οπότε δυστυχώς το άγχος είναι ο κυριότερος παράγοντας…

• Μου αρέσει 1

πρίν από 29 λεπτά , Fofi! είπε:

Κατερίνα καλησπέρα και καλώς ήρθες στην ομάδα μας…εύχομαι να σου έρθει γρήγορα ένα σποράκι…στην πρώτη μου εγκυμοσύνη μου ήρθαν όλα πολύ γρήγορα χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια από τον δεύτερο μήνα…μετά από τρία χρόνια ξεκίνησα προσπάθειες για το δεύτερο παιδί..έχοντας μέσα μου δυστυχώς σιγουριά ότι οκ έρχεται εύκολα..όμως είχε άλλα σχέδια ο θεός…μέσα σε έναν χρόνο δύο αποβολές και δύο χρόνια προσπάθειας για δεύτερο..τώρα πιάσαμε και είμαι ήδη δύο μίση μηνών…και ξέρεις γιατί ε;;;γιατί ξεκόλλησε το μυαλό μου επειδή είπαμε ότι οκ πάμε για εξετάσεις έχουμε θέμα..και όταν περίμενα περίοδο τότε απλά δεν μου ήρθε..οπότε δυστυχώς το άγχος είναι ο κυριότερος παράγοντας…

Συγχαρητήρια κορίτσι μου! Πολύ χαίρομαι για εσένα! 🩷

Η αλήθεια είναι πως αυτό με το άγχος το ακούω συχνά.. οι περισσότερες εμπειρίες λένε πως μόλις έρχεται η χαλάρωση και φεύγει το στρες έρχεται και το μωράκι! Προσπαθώ να το δω χαλαρά και θα δούμε.. η αλήθεια είναι πως όταν προσπαθείς για αυτό και δεν έρχεται τυχαία είναι μονόδρομος να σε αγχώνει και να το σκέφτεσαι έστω και λίγο.. Κάνουμε την προσπάθεια μας και θα δούμε.. είμαστε μόλις στους3 μήνες προσπάθειας

• Καλή τύχη! 2
  • Ευχή 1

9 ώρες πρίν, katekatekate είπε:

Συγχαρητήρια κορίτσι μου! Πολύ χαίρομαι για εσένα! 🩷

Η αλήθεια είναι πως αυτό με το άγχος το ακούω συχνά.. οι περισσότερες εμπειρίες λένε πως μόλις έρχεται η χαλάρωση και φεύγει το στρες έρχεται και το μωράκι! Προσπαθώ να το δω χαλαρά και θα δούμε.. η αλήθεια είναι πως όταν προσπαθείς για αυτό και δεν έρχεται τυχαία είναι μονόδρομος να σε αγχώνει και να το σκέφτεσαι έστω και λίγο.. Κάνουμε την προσπάθεια μας και θα δούμε.. είμαστε μόλις στους3 μήνες προσπάθειας

Καλημέρα..ναι δεν το συζητώ μετά από λίγο καιρό αρχίζει το άγχος και η απογοήτευση..εγώ που το είχα και καλά σίγουρο κιόλας…να σου πω την αλήθεια μετά την δεύτερη αποβολή με πήρε η κατρακύλα ψυχολογικά..και όλο αυτό κράτησε πάνω από έναν χρόνο μέχρι τώρα…

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

17 ώρες πρίν, katekatekate είπε:

Καλησπέρα και καλή επιτυχία!!!! 

Εγώ τα πρώτα δύο στο εξάμηνο προσπαθειών έμενα. Το τρίτο και τώρα το τέταρτο δεν ήταν καν προγραμματισμένα με επαφές αραιά και που και χωρίς εκσπερμάτιση μέσα..... Είναι τι θα τύχει και πότε 🤣🤣🤣

Μην αγχώνεσαι 3 μήνες είναι λίγο και μην ακούς γύρω τι λένε γιατί θα σε τρελάνουν. Κι εμένα τότε θυμάμαι που προσπαθούσα για τα πρώτα δύο όλες λέγανε ότι μένανε με τον αέρα και είχα φρικαρει ότι έχω πρόβλημα. Να ξέρεις παίζει πολύ ψέμα γενικά σε αυτό το θέμα δεν ξέρω γιατί....

• Μου αρέσει 2

1 hour ago, Nikol85 είπε:

Καλησπέρα και καλή επιτυχία!!!! 

Εγώ τα πρώτα δύο στο εξάμηνο προσπαθειών έμενα. Το τρίτο και τώρα το τέταρτο δεν ήταν καν προγραμματισμένα με επαφές αραιά και που και χωρίς εκσπερμάτιση μέσα..... Είναι τι θα τύχει και πότε 🤣🤣🤣

Μην αγχώνεσαι 3 μήνες είναι λίγο και μην ακούς γύρω τι λένε γιατί θα σε τρελάνουν. Κι εμένα τότε θυμάμαι που προσπαθούσα για τα πρώτα δύο όλες λέγανε ότι μένανε με τον αέρα και είχα φρικαρει ότι έχω πρόβλημα. Να ξέρεις παίζει πολύ ψέμα γενικά σε αυτό το θέμα δεν ξέρω γιατί....

Να χαίρεσαι τα παιδάκια σου κορίτσι μου!Ευχαριστώ που μοιράστηκες μαζί μου την εμπειρία σου! Ναι η αλήθεια είναι ακούω συχνά το " με την μια επαφή στο πρώτο μήνα" και με αγχώνε που εγώ χρειάζομαι περισσότερο χρόνο. Μακάρι να πάνε όλα καλά και για εμάς! Το θέλουμε πολυ 🌸❤️

• Ευχή 1

2 ώρες πρίν, katekatekate είπε:

Να χαίρεσαι τα παιδάκια σου κορίτσι μου!Ευχαριστώ που μοιράστηκες μαζί μου την εμπειρία σου! Ναι η αλήθεια είναι ακούω συχνά το " με την μια επαφή στο πρώτο μήνα" και με αγχώνε που εγώ χρειάζομαι περισσότερο χρόνο. Μακάρι να πάνε όλα καλά και για εμάς! Το θέλουμε πολυ 🌸❤️

Θα πάνε θα το δεις, αν θες τον άλλο μήνα πάρε τεστ ωορρηξίας αυτά με το χαμόγελο είναι λίγο ακριβά αλλά αν έχεις σταθερό κύκλο πες μου να σου πω πως να τα χρησιμοποιήσεις για να σου κρατήσουν 3 μήνες το ένα πακετο. Εγώ με αυτά έμεινα τις δύο πρώτες φορές εντέλει. Επαφές την ημέρα που είχα το χαμογελακι και το επόμενο μεσημέρι και τσουυυπ. Εμείς δεν είχαμε και πολύ χρόνο να έχουμε επαφές όλο το μήνα. 

Εύχομαι τον άλλο μήνα να μας γράψεις ότι πήρες θετικό τεστακι❤️

πρίν από 41 λεπτά , Nikol85 είπε:

Θα πάνε θα το δεις, αν θες τον άλλο μήνα πάρε τεστ ωορρηξίας αυτά με το χαμόγελο είναι λίγο ακριβά αλλά αν έχεις σταθερό κύκλο πες μου να σου πω πως να τα χρησιμοποιήσεις για να σου κρατήσουν 3 μήνες το ένα πακετο. Εγώ με αυτά έμεινα τις δύο πρώτες φορές εντέλει. Επαφές την ημέρα που είχα το χαμογελακι και το επόμενο μεσημέρι και τσουυυπ. Εμείς δεν είχαμε και πολύ χρόνο να έχουμε επαφές όλο το μήνα. 

Εύχομαι τον άλλο μήνα να μας γράψεις ότι πήρες θετικό τεστακι❤️

Χρησιμοποίησα αυτόν τον μήνα τεστακια της home rest. Αλλά θα ψάξω και για αυτό που μου είπες. Ευχαριστώ πολύ 💗

• Μου αρέσει 1

Κορίτσια καλησπέρα…να σας ρωτήσω εσάς σας έχουν δώσει βιταμίνες οι γιατροί σας;;;εμένα ναι εδώ και τρεις βδομαδες και αυτό το ασβέστιο δεν το μπορώ καθόλου να το πάρω…μια φορά να το έχω πάρει και με το ζόρι…

Διαφημίσεις

πρίν από 47 λεπτά , Fofi! είπε:

Κορίτσια καλησπέρα…να σας ρωτήσω εσάς σας έχουν δώσει βιταμίνες οι γιατροί σας;;;εμένα ναι εδώ και τρεις βδομαδες και αυτό το ασβέστιο δεν το μπορώ καθόλου να το πάρω…μια φορά να το έχω πάρει και με το ζόρι…

Εμένα μου έχει δώσει φυλλικό, σίδηρο και μαγνήσιο. Το σιδηρο ήταν απαίσιο για μένα και τον είπα μου το άλλαξε . Πες τον γιατρό σου μήπως σου δώσει άλλο!

Καλησπέρα κορίτσια σας παρακολουθώ καιρό. Εχω ένα παιδάκι ήδη 6 ετών με ένα σπάνιο σύνδρομο, έκτοτε προσπάθειες για δεύτερο το 2024 με 2 αποβολές. Τώρα ξανά πρώτα ο θεός αλλά με πολυ άγχος που δε περιγράφεται😒Την Δευτέρα η αυχενική…

• Ευχή 4

6 ώρες πρίν, Fofi! είπε:

Καλημέρα! Εμένα μόνο φυλλικό μου έχει δώσει προς το παρόν λόγω ναυτίας και εμετών μου είπε δεν χρειάζεται κάτι άλλο από τον άλλο μήνα που θα ηρεμήσει το στομάχι μου. Οπότε μην ανησυχείς είναι λογικό βρε κορίτσι μου, εντωμεταξυ το σίδηρο υπάρχει και σε χάπι αλλά νομίζω δεν γράφεται πια και είναι ακριβό και υπάρχει μόνο αυτή η αηδία που γράφεται με το μπουκαλάκι. Εσύ ποιο παίρνεις;

3 ώρες πρίν, Titimou είπε:

Καλησπέρα κορίτσια σας παρακολουθώ καιρό. Εχω ένα παιδάκι ήδη 6 ετών με ένα σπάνιο σύνδρομο, έκτοτε προσπάθειες για δεύτερο το 2024 με 2 αποβολές. Τώρα ξανά πρώτα ο θεός αλλά με πολυ άγχος που δε περιγράφεται😒Την Δευτέρα η αυχενική…

Καλημέρα και καλώς ήρθες στην παρέα μας. Να σου ζήσει και το κοριτσάκι σου ❤️ 

Τη Δευτέρα να μας γράψεις τα νέα σου, κι εγώ έχω το Σάββατο την αυχενική... Εύχομαι να πάνε όλα καλά για όλες μας.

• Καλή τύχη! 1
  • Ευχή 1

Καλημέρα και από μένα εγώ φολικό ουτρο λόγω και της εξέτασης και αντιπηκτικες προληπτικά επειδή έκανα και στη κόρη μου λόγω εξωσωματικής

Αν όλα πάνε καλά την άλλη βδομάδα 16 θα ξεκινήσω ασβέστιο .

Σήμερα περιμένω τα αποτελέσματα το άγχος μου έχει φτάσει ταβάνι μακάρι να είναι καλά το αγοράκι μου και να ηρεμήσω λίγο.

Κάντε μια προσευχή για μένα 

• Ευχή 5

πρίν από 28 λεπτά , Ellidr είπε:

Καλημέρα και από μένα εγώ φολικό ουτρο λόγω και της εξέτασης και αντιπηκτικες προληπτικά επειδή έκανα και στη κόρη μου λόγω εξωσωματικής

Αν όλα πάνε καλά την άλλη βδομάδα 16 θα ξεκινήσω ασβέστιο .

Σήμερα περιμένω τα αποτελέσματα το άγχος μου έχει φτάσει ταβάνι μακάρι να είναι καλά το αγοράκι μου και να ηρεμήσω λίγο.

Κάντε μια προσευχή για μένα 

Καλημέρα! 

Η Παναγία μαζί σας κορίτσι μου όλα να πάνε καλά🙏🙏 Προσπάθησε να κάνεις κάτι άλλο να ξεχάστεις μέχρι να τα πάρεις για να μειώσεις το άγχος.(Ξέρω δύσκολο....)

• Ευχή 2

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...