Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 26 λεπτά , Losr είπε:

Πραγματικά μακάρι να μπορούσα να σε βοηθήσω. Το μόνο που μπορώ να σκεφτώ  σαν ιδέα και σκέψου το είναι μήπως έκανες τις δύο-τρεις  επόμενες ωολληψιες με τον μαστρο ώστε να δεις τι αποτελεσμα θα έχεις. Αν πχ έχεις το ίδιο αποτέλεσμα με τον σφακ τότε μπαίνει στην συνιστώσα ότι μπορεί και να είναι πιο άσχημα τα πράγματα από τον Γενάρη. Αν δεις βλαστοκυστη από την άλλη τότε θα ξέρεις οτι κάτι γίνεται λάθος με τον σφακ. Όσο για τις δύο βλαστοκυστες που έχεις στη κατάψυξη ξέρω και σε καταλαβαίνω ότι σου δίνουν μια αβάντα. Νιώθεις ότι κάτι έχεις και σου κρατάνε την Ελπίδα ζωντανή Όμως εγώ θα τις έβαζα. Αρχικά ποτέ δεν ξέρεις μην προδικαζουμε και επιπλέον να ξέρεις ακριβώς τι γίνεται.

Θα τις βαλω αυτες τις βλαστοκυστες απλά όχι ακόμα. Θέλω να έχω 2 ακόμα να περιμένουν στη κατάψυξη αν στραβώσει η επομενη εμβρυομεταφορα κυρίως για ψυχολογικούς λόγους. Αν δω πως περνάνε 2-3 μήνες και δεν έχω αποτέλεσμα θα την κάνω την εμβρυομεταφορα πριν το τέλος του 2025.. Θα σκεφτώ τι θα κάνω μέχρι να αδιαθετήσω πάλι. Για την ώρα θα δώσω το ωάριο Β φάσης κ βλέπουμε.

Μανουλες Οκτωβρίου-Νοεμβρίου 2025

Recommended Posts

2 ώρες πρίν, Xara999 είπε:

Δεν έχω τίποτα απολύτως από συμπτώματα πέρα από συχνοουρία!! Γενικά σαν να μην είμαι έγκυος! 2 Ιουνίου απλός υπέρηχος και κατά τις 15 με είπε πάμε για β επιπέδου!!

Τωρα περιμένουμε την δίκη σου αυχενικηηη!!

Έλα μην μου λες τέτοια;;;καλά λένε ότι τα αγόρια σαν να μην είσαι έγκυος..άρα καλά λέω κόρη θα έχω…χαχαχα…έχω ακόμη εγώ μέρες μέχρι την πέμπτη…ρε κορίτσια πως περνάει ο καιρός…εγώ δεν έχω συνειδητοποιήσει ότι κάνουμε αυχενική…

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 99
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

On 8/5/2025 at 2:04 ΜΜ, Titimou είπε:

Στον μικρό η αυχενική ήταν τέλεια στο μεγάλο υπέρηχο είχαμε θέμα με το ρινικό οστό και μου πρότειναν τότε να κάνω αμνιοπαρακέντηση την οποια και δεν έκανα.Αν την έκανα δε θα φαινόταν όπως και να χει το σύνδρομο του αυτό το έμαθα αργότερα διότι είναι Πλ σπάνιο και πρόκειται για μετάλλαξη γονιδίου. Αλλά Δόξα το Θεό είναι καλά με τις δυσκολίες μας αλλά έχει υγεία ως συνέπεια του συνδρόμου είναι κωφός αλλά έχει εμφυτευτεί με κοχλιακά εμφυτεύματα  και έχουμε σταθερά βήματα εξέλιξης🙏🏽 οπότε θεωρώ ότι λόγο του ιστορικού μου θα Μ προτείνουν πάλι αμνιο την οποία αν και φοβάμαι νομίζω πως επιβάλλεται στη περίπτωση μου😏αυχενική τη Δευτέρα…και βλέπουμε 

Καλησπέρα!!! Καλώς ήρθες στην παρέα μας!!! Με το καλό το μωρακι σου κ να χαίρεσαι το ηρωακι που έχεις σπίτι σου!!! 

Εν συντομία θα σου πω ότι έχω κ εγώ έναν γιο 6 χρόνων (ο δεύτερος γιος μού,  έχω 3 στο σύνολο) ο οποίος ενώ όλα ήταν τέλεια κ γέννησα ένα γερο κ υγιής μωρό, όταν ηταν 6 μηνών νοσησε με νόσο καβασακι κ είμαστε από τις σπάνιες περιπτώσεις που αυτό μένει χρόνιο.. για να μην κουράζω, έχουμε ανευρύσματα κ στις 2 στεφανιαίες αρτηρίες της καρδούλας,  πίνουμε αντιπηκτικα, κ πάμε ωνασειο για τα τσεκ απ μας.. περάσαμε κ περνάμε κ εμείς δύσκολα κ άγχος, αλλά αυτά τα παιδιά είναι πολύ δυνατά κ τα καταφέρνουν όλα! Μην φοβάσαι τπτ, είσαι τέλεια μανούλα χωρίς να σε ξέρω!!! Σου στέλνω δύναμη κ ηρεμία!!! 

Ότι χρειαστείς είμαστε εδώ να τα λέμε!!!

5 ώρες πρίν, Xara999 είπε:

Τέλειος ο κύριος στις μετρήσεις!! Έχω μια ανησυχία γιατι καμία φορά το ζάχαρο μου ανεβαίνει αλλά το παρακολουθούμε!! 
 Βέβαια δεν τον είδαμε πολύ γιατί δεν καθόταν , μας έδειξε μια τσουτσου και μας έκανε κ*λοδαχτυλο 😂 Κρίμα που δεν μπορώ να σας βάλω φωτογραφία!! 
Εσείς όλα καλά ;;

Χαχα... μπράβο τέλεια όλα!!! 

Χαίρομαι που έχει μεγαλώσει η παρέα μας!!!!

Κορίτσια εγώ αυχενική 6/6.... εχωωω ακοοομμαααα...  είμαι τώρα στην 9η βδομάδα ... 

2 ώρες πρίν, Fofi! είπε:

Έλα μην μου λες τέτοια;;;καλά λένε ότι τα αγόρια σαν να μην είσαι έγκυος..άρα καλά λέω κόρη θα έχω…χαχαχα…έχω ακόμη εγώ μέρες μέχρι την πέμπτη…ρε κορίτσια πως περνάει ο καιρός…εγώ δεν έχω συνειδητοποιήσει ότι κάνουμε αυχενική…

Εγώ στο 3η μου ήμουν πολύ χάλια, ενώ στα 2 πρώτα τπτ από συμπτώματα, κ όμως ήταν κ αυτό αγόρι.... νομίζω δεν έχουν σημασία τόσο πολυ τα συμπτώματα....

Τώρα η αλήθεια είναι θέλω κορίτσι αλλά είμαι προετοιμασμενη για αγόρι...... γερο να ναιιιι.....

• Ευχή 1

3 ώρες πρίν, mom3boys είπε:

Καλησπέρα!!! Καλώς ήρθες στην παρέα μας!!! Με το καλό το μωρακι σου κ να χαίρεσαι το ηρωακι που έχεις σπίτι σου!!! 

Εν συντομία θα σου πω ότι έχω κ εγώ έναν γιο 6 χρόνων (ο δεύτερος γιος μού,  έχω 3 στο σύνολο) ο οποίος ενώ όλα ήταν τέλεια κ γέννησα ένα γερο κ υγιής μωρό, όταν ηταν 6 μηνών νοσησε με νόσο καβασακι κ είμαστε από τις σπάνιες περιπτώσεις που αυτό μένει χρόνιο.. για να μην κουράζω, έχουμε ανευρύσματα κ στις 2 στεφανιαίες αρτηρίες της καρδούλας,  πίνουμε αντιπηκτικα, κ πάμε ωνασειο για τα τσεκ απ μας.. περάσαμε κ περνάμε κ εμείς δύσκολα κ άγχος, αλλά αυτά τα παιδιά είναι πολύ δυνατά κ τα καταφέρνουν όλα! Μην φοβάσαι τπτ, είσαι τέλεια μανούλα χωρίς να σε ξέρω!!! Σου στέλνω δύναμη κ ηρεμία!!! 

Ότι χρειαστείς είμαστε εδώ να τα λέμε!!!

Χαχα... μπράβο τέλεια όλα!!! 

Χαίρομαι που έχει μεγαλώσει η παρέα μας!!!!

Κορίτσια εγώ αυχενική 6/6.... εχωωω ακοοομμαααα...  είμαι τώρα στην 9η βδομάδα ... 

Εγώ στο 3η μου ήμουν πολύ χάλια, ενώ στα 2 πρώτα τπτ από συμπτώματα, κ όμως ήταν κ αυτό αγόρι.... νομίζω δεν έχουν σημασία τόσο πολυ τα συμπτώματα....

Τώρα η αλήθεια είναι θέλω κορίτσι αλλά είμαι προετοιμασμενη για αγόρι...... γερο να ναιιιι.....

Εννοείται δεν το συζητώ πραγματικά ειδικά μετά από τις αποβολές μου το λέω πολύ ποιο συνειδητά το γερό να είναι και ότι να είναι..αλλά με πιάνει ρε κορίτσια μια συγκίνηση δεν ξέρω πως να το περιγράψω όταν μιλάω για αγοράκι…και το βαπτιστήρι μου όταν το αγκαλιάζω τρελαίνομαι δεν ξέρω πως γιατί…προχθές το βράδυ είδα ένα περίεργο όνειρο…πρώτη φορά με ζήτησε ένας άγιος στην εκκλησία του…και ήμουν σε μια πολύ φωτεινή κάτασπρη εκκλησία..και με έπιασε από τον ώμο..πρώτη φορά βλέπω κάτι τέτοιο..δεν ξέρω τι σημαίνει..τώρα έχω βάλει τον άντρα μου είναι κανένα τριωρακι δρόμος να πάμε…τι να πω..

• Ευχή 1

6 ώρες πρίν, Fofi! είπε:

Σαν να μην είσαι έγκυος ;;;;;

Μα τι λεεεεεςςς 

Έχω περάσει τα πάνδεινα 

Οι πρώτοι 3 μήνες τραυματικοι αηδία , αναγουλα και εμετός όλη μέρα και όλη νύχτα και έχω αγόρι ενώ στη κόρη μου τίποτα απολύτως δεν έχει σημασία αν είναι αγόρι ή κορίτσι πιστεύω είναι καθαρά θέμα εγκυμοσύνης 

Βγήκαν τα αποτελέσματα όλα τέλεια δόξα το θεό 

Προχωράμε δυναμικά 

• Μου αρέσει 3

πρίν από 42 λεπτά , Ellidr είπε:

Μα τι λεεεεεςςς 

Έχω περάσει τα πάνδεινα 

Οι πρώτοι 3 μήνες τραυματικοι αηδία , αναγουλα και εμετός όλη μέρα και όλη νύχτα και έχω αγόρι ενώ στη κόρη μου τίποτα απολύτως δεν έχει σημασία αν είναι αγόρι ή κορίτσι πιστεύω είναι καθαρά θέμα εγκυμοσύνης 

Προχωράμε δυναμικά 

Αντεεεε μπράβο κορίτσι μου!!!! Πολύ χάρηκα 🙏🙏 εγώ έχω αύριο αυχενική 

• Καλή τύχη! 3

Διαφημίσεις

3 ώρες πρίν, Ellidr είπε:

Μα τι λεεεεεςςς 

Έχω περάσει τα πάνδεινα 

Προχωράμε δυναμικά 

Αντε μπράβο να ηρεμήσεις και από εδώ και πέρα να το απολαύσεις ❤️

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

7 ώρες πρίν, Nikol85 είπε:

Αντεεεε μπράβο κορίτσι μου!!!! Πολύ χάρηκα 🙏🙏 εγώ έχω αύριο αυχενική 

Ευχαριστώ σου εύχομαι και εσένα αύριο μια μεγάλη μύτη και μια μικρή αυχενική 

Ετσι μου είχε πει ο γιατρός μου όταν ον ρωτούσα αν το παιδί είναι καλά 

Και μου είπε εξακολουθεί να έχει μεγάλη μύτη( δηλαδή ρινικό οστό ορατο,)και μικρή αυχενική διαφάνεια 

• Μου αρέσει 2
  • Χαχα 1

10 ώρες πρίν, Ellidr είπε:

Μα τι λεεεεεςςς 

Έχω περάσει τα πάνδεινα 

Προχωράμε δυναμικά 

Μπραβοοο τέλεια νέα!!!

Αντε να το περάσουμε αυτό το μαξιλαράκι όλες να ηρεμήσουμε.... 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 41 λεπτά , mom3boys είπε:

Μπραβοοο τέλεια νέα!!!

Αντε να το περάσουμε αυτό το μαξιλαράκι όλες να ηρεμήσουμε.... 

Ναι ρε κορίτσια το πιο δύσκολο κομμάτι 

Αντε να ξεμπερδευουμε

• Μου αρέσει 2

5 ώρες πρίν, Ellidr είπε:

Ευχαριστώ σου εύχομαι και εσένα αύριο μια μεγάλη μύτη και μια μικρή αυχενική 

Ετσι μου είχε πει ο γιατρός μου όταν ον ρωτούσα αν το παιδί είναι καλά 

Και μου είπε εξακολουθεί να έχει μεγάλη μύτη( δηλαδή ρινικό οστό ορατο,)και μικρή αυχενική διαφάνεια 

Γέλασα με το μεγάλη 👃 👃 👃 🤣🤣 μακάρι! Μετά θα περιμένω και τις αίματος βέβαια καμία εβδομάδα να βγουν οπότε δεν θα μου φύγει το άγχος φαντάζομαι 

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

10 ώρες πρίν, Nikol85 είπε:

Γέλασα με το μεγάλη 👃 👃 👃 🤣🤣 μακάρι! Μετά θα περιμένω και τις αίματος βέβαια καμία εβδομάδα να βγουν οπότε δεν θα μου φύγει το άγχος φαντάζομαι 

Πες μας τα νέα σου!!!! Όλα καλά????

10 ώρες πρίν, mom3boys είπε:

Πες μας τα νέα σου!!!! Όλα καλά????

Καλημέρα κορίτσι μου σε ευχαριστώ για το ενδιαφέρον. Ναι όλα καλά προς το παρόν τώρα περιμένουμε και τις αίματος για να μας βγάλουν τα ποσοστά. Με προβληματισε ο γιατρός που μου έκανε την εξέταση γιατί μου είπε ντε και καλά να κάνω νιτπ λόγω ηλικίας για να είμαστε σίγουροι παρόλο που όλα ήταν καλά. Δηλαδή και τέλεια να βγει αυχενική εμείς να κάνουμε νιπτ γιατί έχει δει πολλά μωρα με τέλειες αυχενικες να βγαίνουν με ντάουν. 

Ο δικός μου ο γυναικολόγος μου είχε πει ότι αν όλα πάνε καλά δεν κάνουμε άλλη εξέταση. 

Δεν ξέρω τι να κάνω από τη μια ναι θα ήθελα να είμαι σίγουρη ότι θα πάνε όλα καλά από την άλλη έχει και 500 ευρώ στην καλύτερη και δεν είναι και πάλι διαγνωστική,ποσοστά βγαίνουν. Επομένως αν βγει κάτι περίεργο και πάλι θα πρέπει να δώσουμε λεφτά για την αμνιοπαρακέντηση. Δεν ξέρω εγώ μπερδευτεί πολύ.

1 ώρα πρίν, Nikol85 είπε:

Καλημέρα κορίτσι μου σε ευχαριστώ για το ενδιαφέρον. Ναι όλα καλά προς το παρόν τώρα περιμένουμε και τις αίματος για να μας βγάλουν τα ποσοστά. Με προβληματισε ο γιατρός που μου έκανε την εξέταση γιατί μου είπε ντε και καλά να κάνω νιτπ λόγω ηλικίας για να είμαστε σίγουροι παρόλο που όλα ήταν καλά. Δηλαδή και τέλεια να βγει αυχενική εμείς να κάνουμε νιπτ γιατί έχει δει πολλά μωρα με τέλειες αυχενικες να βγαίνουν με ντάουν. 

Ο δικός μου ο γυναικολόγος μου είχε πει ότι αν όλα πάνε καλά δεν κάνουμε άλλη εξέταση. 

Δεν ξέρω τι να κάνω από τη μια ναι θα ήθελα να είμαι σίγουρη ότι θα πάνε όλα καλά από την άλλη έχει και 500 ευρώ στην καλύτερη και δεν είναι και πάλι διαγνωστική,ποσοστά βγαίνουν. Επομένως αν βγει κάτι περίεργο και πάλι θα πρέπει να δώσουμε λεφτά για την αμνιοπαρακέντηση. Δεν ξέρω εγώ μπερδευτεί πολύ.

Τέλεια μπράβο!!! ❤️

Οσο για την νιπτ, ρε κοριτσι μου από την στιγμή που βγήκε τέλεια η αυχενική δεν χρειάζεται να αγχώνεσαι.... περίμενε να δεις κ της εξετάσεις αίματος κ μετά θα δεις...  δες τι θα σου πει κ ο γυναικολόγος σου κ αποφασίζεις.... 

Όλα καλά τα βρήκατε άρα χαλαρωσε κ απόλαυσε το.... πάει το 1ο τρίμηνο....

• Μου αρέσει 2

6 ώρες πρίν, Nikol85 είπε:

Αυτό είναι μια αλήθεια και εμένα μου το είχε πει ο γιατρός ότι και τέλεια να βγει η αυχενική νιπτ θα κάνουμε λόγω ηλικιας

πρίν από 13 λεπτά , Ellidr είπε:

Αυτό είναι μια αλήθεια και εμένα μου το είχε πει ο γιατρός ότι και τέλεια να βγει η αυχενική νιπτ θα κάνουμε λόγω ηλικιας

Κορίτσι να σε ρωτήσω δεν θυμάμαι αν σε ξαναρωτήσα. Την λήψη που την έκανες και πόσο σου πήραν;ρωτάω γιατί σκέφτομαι να κάνω μια και καλή αν δεν βγει καλή η αυχενική λήψη και όχι νιπτ

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...