Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Μανουλες Οκτωβρίου-Νοεμβρίου 2025

Recommended Posts

πρίν από 20 λεπτά , Anast20 είπε:

Μπράβο! Υπέροχα νέα! Ειναι το πρωτο σου παιδακι? Εκανα την nipt την Παρασκευή που περασε, 09/05 και μου ειπαν οτι θελουν 7 με 70 εργάσιμες..ευχομαι να βγουν πιο συντομα!

Είναι το πρώτο μου ναι και με είχε φάει το άγχος γιαυτο σε καταλαβαίνω. 70 εργασιμες;; Ελπίζω να έγραψες λάθος 😅 ΠΗΤ έχω 13/10

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 193
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Είναι απόλυτα λογικό να έχουμε άνχος..ειδικά στο πρώτο παιδάκι..Η μικρή μου τώρα είναι 4ων και όταν την γέννησα ήμουν 33. Βέβαια και τότε μου είχε πει ο γιατρός μου να κάνω Nipt. Μετά τα 35 νομίζω το θεωρούν απαραίτητο..Ναι!! Λάθος έγραψα!😅 Αν ήταν 70 οι ημέρες..αστο!! Στη μικρή μου γέννησα στις 38 εβδομάδες, μου έσπασαν τα νερά αλλά τελικά γέννησα με καισαρική..κάτι το οποίο βέβαια δεν μετάνιωσα ούτε λεπτό! Είναι πρωτόγνωρη εμπειρία στο πρώτο παιδάκι..αξέχαστες στιγμές! Θα το δεις..

• Μου αρέσει 1

Κορίτσια καλησπέρα..τώρα επέστρεψα από τον γιατρό…πολύ πίεση στην μήτρα μου αύξησε την δόση..πολύ χαμηλός πλακούντας..η αυχενική ήταν πολύ καλή..και τώρα περιμένουμε την αίματος…δυσκολεύτηκε πολύ να δει φύλο γιατί έχει τυλιχτεί με τον λωρο στα πόδια και δεν μας άφησε..βέβαια του είπα για να μην βλέπεις μάλλον πάμε πάλι για κόρη…τώρα αναμένουμε την εξέταση..

• Μου αρέσει 2

Καλησπέρα κορίτσια αν είναι καλός ι υπέρηχος της αυχενικής μην αγχώνεστε για τίποτα 

Παράδειγμα εγώ η αίματος μου έβγαλε 1/3 για σύνδρομο ντάουν και 1 / 118 γιατί. Τρίσωμια 18 

Και τελικά είναι υγιέστατος ο γιος μου 

Μόλις βγήκαν και τα σπάνια σύνδρομα όλα μια χαρά 

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

11 ώρες πρίν, Anast20 είπε:

Καλησπέρα και απο εμένα! Εύχομαι σε όλες με το καλό! Εγώ έχω ΠΗΤ 19/11, είναι το 2ο μωράκι μας. Βγήκαν τα αποτελέσματα της αυχενικής με την τριχρωμία 21 να έχει ποσοστό 1/175 και τροποποιημένη πιθανότητα 1/824. Έκανα nipt 09/05 και περιμένω με αγωνία τα αποτελέσματα, η αλήθεια είναι πως έχω ανησυχήσει αρκετά

Καλώς ήρθες στην παρέα μας!!! Με το καλό να έρθει το μωράκι σας!!  Συμφωνώ κ εγώ με τα κορίτσια πως από την στιγμή που η αυχενική ειναι καλή δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας!!!!  Όλα καλά θα είναι...!!!

2 ώρες πρίν, Fofi! είπε:

Κορίτσια καλησπέρα..τώρα επέστρεψα από τον γιατρό…πολύ πίεση στην μήτρα μου αύξησε την δόση..πολύ χαμηλός πλακούντας..η αυχενική ήταν πολύ καλή..και τώρα περιμένουμε την αίματος…δυσκολεύτηκε πολύ να δει φύλο γιατί έχει τυλιχτεί με τον λωρο στα πόδια και δεν μας άφησε..βέβαια του είπα για να μην βλέπεις μάλλον πάμε πάλι για κόρη…τώρα αναμένουμε την εξέταση..

Πολύ καλά νέα!! Μπράβο... ο πλακουντας θα ανέβει σιγά σιγά... μην σε αγχώνει... κ στον επόμενο υπέρηχο ελπίζω να σας αφήσει το νινί να δείτε φύλο.... γερό να ναιι...

• Μου αρέσει 1

On 13/5/2025 at 10:31 ΜΜ, Fofi! είπε:

Εγώ να σου πω την αλήθεια είμαι ήδη αποφασισμένη για νιπτ..όπως έχω ξανά πει ότι μπορώ κάτι να δω να αποφύγω θέλω να το κάνω..μου το συστήνει ο γιατρός χωρίς να είναι υποχρεωτικό..την πέμπτη θα κάνω αυχενική και θα δώσω και αίμα..ασχέτως αποτελέσματος αυχενικής..και γενικότερα επειδή φοβάμαι αμνιοπαρακέντηση λέω ας κάνω τώρα αυτή..

Καλά κάνεις κορίτσι μου μια και καλή όλα μαζί να ξεμπερδευεις. Όλα καλά θα βγούνε είσαι και μικρή εσύ❤️

21 ώρες πρίν, Fofi! είπε:

Καλησπέρα κορίτσι μου χαίρομαι που πήγαν όλα καλά στην αυχενική σου!!! Σου πήραν αίμα και για νιπτ;;;

Τι εννοείς πίεση στη μήτρα;;ποια δόση σου αύξησε;πως το είδε αυτό με τον υπέρηχο;;

Καλέ είναι πολύ νωρίς για φύλο ακόμα ο,τι και να σου έλεγε μπορεί να αλλάξει αυτό. Άλλωστε δεν έχουν ακόμα γεννητικά όργανα! 

Στον γιο μου δεν έβλεπε τίποτα ο γυναικολόγος μου μέχρι τις είκοσι εβδομάδες μάλιστα μου τον έλεγε ότι θα είναι κορίτσι 🤣🤣 αλλά κάναμε την β επιπέδου και νααααα μια τσουτσου ξεπρόβαλε.

Καλή επιτυχία ❤️

2 ώρες πρίν, Nikol85 είπε:

Καλά κάνεις κορίτσι μου μια και καλή όλα μαζί να ξεμπερδευεις. Όλα καλά θα βγούνε είσαι και μικρή εσύ❤️

Καλησπέρα κορίτσι μου χαίρομαι που πήγαν όλα καλά στην αυχενική σου!!! Σου πήραν αίμα και για νιπτ;;;

Τι εννοείς πίεση στη μήτρα;;ποια δόση σου αύξησε;πως το είδε αυτό με τον υπέρηχο;;

Καλέ είναι πολύ νωρίς για φύλο ακόμα ο,τι και να σου έλεγε μπορεί να αλλάξει αυτό. Άλλωστε δεν έχουν ακόμα γεννητικά όργανα! 

Στον γιο μου δεν έβλεπε τίποτα ο γυναικολόγος μου μέχρι τις είκοσι εβδομάδες μάλιστα μου τον έλεγε ότι θα είναι κορίτσι 🤣🤣 αλλά κάναμε την β επιπέδου και νααααα μια τσουτσου ξεπρόβαλε.

Καλή επιτυχία ❤️

Ναι πήραν αίμα και για νιπτ και μου είπαν ότι κάποιες φορές μπορεί να μην βγει αποτέλεσμα και να ξανά χρειαστεί να πάρουν δείγμα να μην αγχωθώ..κοίταξε με υπέρηχο την μήτρα και έβαλε κιόλας και ήχο και είδε ότι στην αριστερή πλευρά ζορίζεται η μήτρα μου..παίρνω Σαλοσπίρ από την αρχή της εγκυμοσύνης..το είχα πάρει και στην κόρη μου αλλά μια μικρή δόση..τώρα δεν μας καλύπτει αυτή η δόση..βέβαια να πω την αλήθεια έψαξα λίγο ίντερνετ αλλά δεν έπρεπε γιατί μου ξεσήκωσε το μυαλό..στην κόρη μου μου είχε πει στην αυχενική..μακάρι να έχεις δίκιο και να δω και εγώ έναν γιο..αν και σε δεκαπέντε μέρες θα ξέρω γιατί η Νιπτ σου δείχνει και φύλο..

• Μου αρέσει 1

12 ώρες πρίν, Fofi! είπε:

Ναι πήραν αίμα και για νιπτ και μου είπαν ότι κάποιες φορές μπορεί να μην βγει αποτέλεσμα και να ξανά χρειαστεί να πάρουν δείγμα να μην αγχωθώ..κοίταξε με υπέρηχο την μήτρα και έβαλε κιόλας και ήχο και είδε ότι στην αριστερή πλευρά ζορίζεται η μήτρα μου..παίρνω Σαλοσπίρ από την αρχή της εγκυμοσύνης..το είχα πάρει και στην κόρη μου αλλά μια μικρή δόση..τώρα δεν μας καλύπτει αυτή η δόση..βέβαια να πω την αλήθεια έψαξα λίγο ίντερνετ αλλά δεν έπρεπε γιατί μου ξεσήκωσε το μυαλό..στην κόρη μου μου είχε πει στην αυχενική..μακάρι να έχεις δίκιο και να δω και εγώ έναν γιο..αν και σε δεκαπέντε μέρες θα ξέρω γιατί η Νιπτ σου δείχνει και φύλο..

Καλημέρα κορίτσι!!! Αααα κατάλαβα κι εγώ το είχα αυτό και μάλιστα τώρα μου έβγαλε και 1/280 ποσοστό να πάθω προεκλαμψία. Αλλά παίρνω το σαλοσπιρ κι εγώ σε κάθε εγκυμοσύνη και όλα πάνε καλά. Μέχρι στιγμής τουλάχιστον. Τώρα σου αύξησε τη δόση;τι δόση παίρνεις;;

Τα δύο πρώτα μου είναι κορίτσια και ο τρίτος αγόρι. Είναι πολύ όμορφο δύο κοριτσάκια είναι πολύ φίλες μεταξύ τους, αλλά σε καταλαβαίνω κι εγώ στο τρίτο μου παιδακι ήθελα ένα αγοράκι για να έχω από όλα 🤣🤣

Θα δεις στη νιπτ με σιγουριά, γερά να είναι πάνω από όλα και μακάρι να είναι και αγοράκι στο εύχομαι 

Διαφημίσεις

15 ώρες πρίν, Fofi! είπε:

Εγώ στο 1ο μου παιδί έπαθα προεκλαμψια.. στα επόμενα 2 μετά όπως κ τώρα πίνω σαλοσπιρ από την αρχη κ όλα πάνε καλά... αν χρειαστεί θα σου πει να μετράς κ πιέσεις... αλλά όχι από τώρα, νομίζω είναι νωρίς.... όλα καλά θα πανε μην σε αγχώνει...

• Μου αρέσει 1

6 ώρες πρίν, Nikol85 είπε:

Καλημέρα κορίτσι!!! Αααα κατάλαβα κι εγώ το είχα αυτό και μάλιστα τώρα μου έβγαλε και 1/280 ποσοστό να πάθω προεκλαμψία. Αλλά παίρνω το σαλοσπιρ κι εγώ σε κάθε εγκυμοσύνη και όλα πάνε καλά. Μέχρι στιγμής τουλάχιστον. Τώρα σου αύξησε τη δόση;τι δόση παίρνεις;;

Τα δύο πρώτα μου είναι κορίτσια και ο τρίτος αγόρι. Είναι πολύ όμορφο δύο κοριτσάκια είναι πολύ φίλες μεταξύ τους, αλλά σε καταλαβαίνω κι εγώ στο τρίτο μου παιδακι ήθελα ένα αγοράκι για να έχω από όλα 🤣🤣

Θα δεις στη νιπτ με σιγουριά, γερά να είναι πάνω από όλα και μακάρι να είναι και αγοράκι στο εύχομαι 

Έπαιρνα 80 και τώρα παίρνω 160…μου φαίνεται θα πάω για τρίτο…χαχαχα

• Μου αρέσει 1

2 ώρες πρίν, mom3boys είπε:

Κορίτσια τι κάνετε??? Πως είστε????

Κ εγώ σαλοσπιρ το 160 παίρνω...

Γεια σου κορίτσι μου εγώ μόλις γύρισα από τα επείγοντα είχα πάει λόγω ταχυκαρδίας και δύσπνοιας αλλά δεν μου βρήκαν κάτι... Θα με πεθάνει αυτή β εγκυμοσύνη το έχω πάρει απόφαση....

Εσύ πως είσαι;

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...