Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 17 λεπτά , Blu24 είπε:

Καλημέρα κορίτσια και ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας!! Πρώτη μέρα θεωρείτε εσείς μόλις δείτε αίμα ή όταν έχετε την μεγάλη ροή ;; 

Την μεγάλη ροή όπως μου είπε ο γιατρός. Εγώ πάντα πίστευα πως πρώτη ημέρα ήταν όταν έβλεπα αίμα αλλά ο γιατρός μου διαφωνεί και μου μετράει πρώτη μέρα την επόμενη που έχω πάντα μεγάλη ροή. Ωστόσο αν σε μπερδεύει απλά ενημερώνεις και θα σου πει ο γιατρός ή η μαία πότε να κάνεις εξετάσεις. 

Μανουλες Οκτωβρίου-Νοεμβρίου 2025

Recommended Posts

πρίν από 9 λεπτά , Nikol85 είπε:

Γεια σου κορίτσι μου εγώ μόλις γύρισα από τα επείγοντα είχα πάει λόγω ταχυκαρδίας και δύσπνοιας αλλά δεν μου βρήκαν κάτι... Θα με πεθάνει αυτή β εγκυμοσύνη το έχω πάρει απόφαση....

Εσύ πως είσαι;

Ωωωχχχ τι έπαθες?? Ξαφνικά σε έπιασε??? 

Όλη μέρα ήμουν μια χαρά... τώρα ξεκίνησα κ ανακατεύομαι κ δεν νιώθω πολύ καλά.... 😔

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 193
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα!! Ξύπνησα καλά σήμερα εγώ...  εσύ @Nikol85 πως είσαι σήμερα?? 

8 ώρες πρίν, Fofi! είπε:

Τι πάθατε απόψε κορίτσια;;;;

Δεν ξέρω τι με έπιασε?? Κουράσει μάλλον..  σαν εξάντληση κ στομαχοπονος με ανακατωσουρα.... ξάπλωσα κοιμήθηκα κ ξύπνησα καλύτερα..  θα δείξει πως θα πάει η μέρα.... Δεν προλαβαίνω να ξεκουραστώ όπως πρέπει με τα παιδιά στο σπίτι κ τη δουλειά...

εσείς δουλεύεται κορίτσια??

2 ώρες πρίν, mom3boys είπε:

Καλημέρα!! Ξύπνησα καλά σήμερα εγώ...  εσύ @Nikol85 πως είσαι σήμερα?? 

Δεν ξέρω τι με έπιασε?? Κουράσει μάλλον..  σαν εξάντληση κ στομαχοπονος με ανακατωσουρα.... ξάπλωσα κοιμήθηκα κ ξύπνησα καλύτερα..  θα δείξει πως θα πάει η μέρα.... Δεν προλαβαίνω να ξεκουραστώ όπως πρέπει με τα παιδιά στο σπίτι κ τη δουλειά...

εσείς δουλεύεται κορίτσια??

Καλημέρα κορίτσια..καλή εβδομάδα..ναι δουλειά κανονικά…

• Μου αρέσει 1

Καλημέρα σε όλες!

Είναι πολύ δύσκολο να έχεις συμπτωματα και να μην μπορείς να βρεις το χρόνο να ξεκουραστείς..και εγώ δουλεύω κανονικά και μόλις σχολάω δεν έχω δύναμη για τίποτα..αλλά δεν έχω επιλογή δυστυχώς..

Υπομονη..

• Μου αρέσει 1
  • Δύναμη! 1

Διαφημίσεις

On 18/5/2025 at 9:01 ΜΜ, mom3boys είπε:

Ωωωχχχ τι έπαθες?? Ξαφνικά σε έπιασε??? 

Όλη μέρα ήμουν μια χαρά... τώρα ξεκίνησα κ ανακατεύομαι κ δεν νιώθω πολύ καλά.... 😔

Το έχω καιρό λίγο πριν μείνω έγκυος και είχα ελεγχθεί αλλά με έπιασε πολύ έντονη ταχυκαρδία πάλι και αγχώθηκα.... Εσύ είσαι καλυτερα;;;;

7 ώρες πρίν, Nikol85 είπε:

Το έχω καιρό λίγο πριν μείνω έγκυος και είχα ελεγχθεί αλλά με έπιασε πολύ έντονη ταχυκαρδία πάλι και αγχώθηκα.... Εσύ είσαι καλυτερα;;;;

Είμαι καλύτερα ναι.. αλλά πολύ κούραση..... βδομάδα βδομάδα βάζω στόχο μήπως καταφέρουν κ περάσουν.... θέλω να έρθει ο Σεπτέμβριος.... 

13 ώρες πρίν, Anast20 είπε:

Καλημέρα σε όλες!

Είναι πολύ δύσκολο να έχεις συμπτωματα και να μην μπορείς να βρεις το χρόνο να ξεκουραστείς..και εγώ δουλεύω κανονικά και μόλις σχολάω δεν έχω δύναμη για τίποτα..αλλά δεν έχω επιλογή δυστυχώς..

Υπομονη..

Κ εγώ το ίδιο... ακριβώς το ίδιο... δεν έχω δύναμη αλλά δεν γίνεται να μην ξεκουραζομαστε...

• Μου αρέσει 2

Κορίτσια τι κάνετε?? Πως είστε???

Εγώ περιμένω την Τετάρτη να πάω γιατρό κ μετά αυχενική.... πέρασαν 4 βδομάδες χωρίς να πάω να δω τι γίνεται.... ήταν πολλές νομίζω... μου φάνηκε αιώνας.... 

Συνεχίζω κανονικά με τις ανακατωσουρες κ τις έντονες μυρωδιές.. μια καλά μια πολύ χάλια... αλλά υπομονή!!! 

• Μου αρέσει 2

πρίν από 25 λεπτά , mom3boys είπε:

Κορίτσια τι κάνετε?? Πως είστε???

Εγώ περιμένω την Τετάρτη να πάω γιατρό κ μετά αυχενική.... πέρασαν 4 βδομάδες χωρίς να πάω να δω τι γίνεται.... ήταν πολλές νομίζω... μου φάνηκε αιώνας.... 

Συνεχίζω κανονικά με τις ανακατωσουρες κ τις έντονες μυρωδιές.. μια καλά μια πολύ χάλια... αλλά υπομονή!!! 

Ωωωωω κορίτσι μου καλή επιτυχία εύχομαι όλα να πάνε καλά ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ 

Εγώ έχω συνέλθει με το που μπήκα 12 εβδομάδα από τις ανακατοσουρες ευτυχώς, κάνε υπομονή ευτυχώς τελειώνει γρήγορα. Εγώ έχω τώρα ραντεβού τέλος του μήνα πάλι αλλά στα επείγοντα που πήγα κάναμε και υπέρηχο και ακούσαμε καρδούλα όλα καλα

• Μου αρέσει 2

Κορίτσια καλησπέρα…εμένα μου φαίνεται αιώνας μέχρι 25 Ιουνίου που έχω πάλι επίσκεψη…έχουν μειωθεί ή ανακατωσούρες αλλά νιώθω πολύ κομμένη και η κοιλιά μου κάθε απόγευμα γίνεται σκληρή μέχρι να πάρω το βράδυ το μαγνήσιο και να ξεκουραστώ…πως θα την παλέψουμε δεν ξέρω…τέλος της άλλης εβδομάδας περιμένω και τα αποτελέσματα αίματος…

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

17 ώρες πρίν, Fofi! είπε:

Κορίτσια καλησπέρα…εμένα μου φαίνεται αιώνας μέχρι 25 Ιουνίου που έχω πάλι επίσκεψη…έχουν μειωθεί ή ανακατωσούρες αλλά νιώθω πολύ κομμένη και η κοιλιά μου κάθε απόγευμα γίνεται σκληρή μέχρι να πάρω το βράδυ το μαγνήσιο και να ξεκουραστώ…πως θα την παλέψουμε δεν ξέρω…τέλος της άλλης εβδομάδας περιμένω και τα αποτελέσματα αίματος…

Εύχομαι καλά αποτελέσματα κοριτσι μου. Ωχ 25 Ιουνίου;;γιατί τόσο μακριά;;;πήγες πρόσφατα Ε; Εγώ έχω τέλος του μήνα τώρα πάλι γιατρό αλλά ναι θα μου φανεί αιώνας πάλι ο μήνας που θα περάσει για να πάω!!! Εσύ θα μάθεις και φύλο τώρα Ε;;;

Κοριτσια καλησπερα! Ευχομαι σε ολες να εχετε καλη εγκυμοσυνη και να κρατησετε τα μπεμπακια σας στην αγκαλια σας! Εγω ειμαι στη 15η εβδομαδα, με πητ 19 Νοεμβρίου και ειναι το πρωτο μου! Σας διαβαζω μερες, αλλα τωρα ειπα να μπω κ εγω στην παρεα σας να μοιραζομαστε τις αγωνιες και τις χαρες μας!

• Μου αρέσει 3

17 ώρες πρίν, Nikol85 είπε:

Εύχομαι καλά αποτελέσματα κοριτσι μου. Ωχ 25 Ιουνίου;;γιατί τόσο μακριά;;;πήγες πρόσφατα Ε; Εγώ έχω τέλος του μήνα τώρα πάλι γιατρό αλλά ναι θα μου φανεί αιώνας πάλι ο μήνας που θα περάσει για να πάω!!! Εσύ θα μάθεις και φύλο τώρα Ε;;;

Πήγα δεκαπέντε Μαΐου..και με έβαλε 25 Ιουνίου επίσκεψη και μετά κλείνουμε για β επιπέδου..ναι τώρα στις αίματος θα φανεί μου είπε..αναμένω μήπως βγουν μέχρι παρασκευή..

8 ώρες πρίν, Lila88 είπε:

Κοριτσια καλησπερα! Ευχομαι σε ολες να εχετε καλη εγκυμοσυνη και να κρατησετε τα μπεμπακια σας στην αγκαλια σας! Εγω ειμαι στη 15η εβδομαδα, με πητ 19 Νοεμβρίου και ειναι το πρωτο μου! Σας διαβαζω μερες, αλλα τωρα ειπα να μπω κ εγω στην παρεα σας να μοιραζομαστε τις αγωνιες και τις χαρες μας!

Καλημέρα και καλωσήρθες..με το καλό το μπεμπακι σου..έχεις κάνει αυχενική;;πως είσαι από συμπτώματα;

• Μου αρέσει 2

1 hour ago, Fofi! είπε:

Πήγα δεκαπέντε Μαΐου..και με έβαλε 25 Ιουνίου επίσκεψη και μετά κλείνουμε για β επιπέδου..ναι τώρα στις αίματος θα φανεί μου είπε..αναμένω μήπως βγουν μέχρι παρασκευή..

Καλημέρα και καλωσήρθες..με το καλό το μπεμπακι σου..έχεις κάνει αυχενική;;πως είσαι από συμπτώματα;

Καλημέρα σε όλες! Εκανα αυχενική στις 14 Μαΐου μαζί με λήψη τροφοβλαστης, γιατί ο γιατρός μου είπε ότι είναι στο πρωτόκολλο αν είσαι πάνω απο 35, κ εγώ είμαι 36. Να σου πω την αλήθεια επειδή παιδευτήκαμε λίγο να μείνω εγκυος, τώρα ειλικρινά θέλω να κάνω οτι υπαρχει κ δεν υπάρχει απο εξετάσεις να μου φεύγει το άγχος!! Ευτυχώς η αυχενική πολύ καλη και τα αποτελέσματα για τα βασικά σύνδρομα!! Τώρα περιμένω τα υπόλοιπα σύνδρομα σε λιγες μερες. Μάθαμε και το φύλο, είναι κοριτσάκι ☺️

Από συμπτώματα το πρώτο τρίμηνο ειχα φουλ ανακατωσουρα, χωρις εμετο ευτυχώς, αλλά ενα στομαχι κοριτσια απαισιο ολη μερα! Ευτυχως απο τη 12η εβδομαδα, εστρωσε σε λιγες μερες! Υπνηλία ειχα παρα πολύ τον πρωτο καιρό και κουραση εννοείται με το παραμικρο. Α και πλεον εχω αποκτησει μύτη λαγωνικού 😆

Κοριτσια απο βιταμίνες τί παιρνετε? Εμενα μου έχει δώσει το pregnacare plus και εξτρα φελισιν, αλλά με προβληματίζει που δε μου έδωσε ασβέστιο.

• Μου αρέσει 2

On 23/5/2025 at 6:47 ΜΜ, Nikol85 είπε:

Ωωωωω κορίτσι μου καλή επιτυχία εύχομαι όλα να πάνε καλά ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ 

Εγώ έχω συνέλθει με το που μπήκα 12 εβδομάδα από τις ανακατοσουρες ευτυχώς, κάνε υπομονή ευτυχώς τελειώνει γρήγορα. Εγώ έχω τώρα ραντεβού τέλος του μήνα πάλι αλλά στα επείγοντα που πήγα κάναμε και υπέρηχο και ακούσαμε καρδούλα όλα καλα

Σε ευχαριστώωωω...

Σήμερα κατέληξα στα επείγοντα διότι από χθες αργά το βράδυ με έπιασε ένας πόνος σαν νευροκαβαλικεμα να το πω,  κ δυναμωνε κ έφτασα στο σημείο να μην μπορώ όχι μόνο να ξαπλώσω αλλά να μην μπορώ να πάρω ανάσα βαθιά.. τελικά αφού έβγαλα το βράδυ με το ζόρι, το πρωί πήγα στο εφημερευον... τελικά είναι μυοσκελετικος πόνος, κ θα παίρνω ντεπον 2 την μέρα μέχρι να περάσει ... μου έκαναν κ υπέρηχο να δουν ότι το μωρό ήταν καλά οπότε το είδαμε κ το άκουσαμε... έχει μεγαλώσει τοοοσοο πολύ... τρελάθηκαμε, λες κ είναι το πρώτο μας...

Αυτά τα νέα μου.. δεν ξέρω πότε θα περάσει κ πως θα την παλέψω.. πάντως πονάω... το έχει πάθει καμία άλλη κοπέλα αυτό??

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...