Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 17 λεπτά , Blu24 είπε:

Καλημέρα κορίτσια και ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας!! Πρώτη μέρα θεωρείτε εσείς μόλις δείτε αίμα ή όταν έχετε την μεγάλη ροή ;; 

Την μεγάλη ροή όπως μου είπε ο γιατρός. Εγώ πάντα πίστευα πως πρώτη ημέρα ήταν όταν έβλεπα αίμα αλλά ο γιατρός μου διαφωνεί και μου μετράει πρώτη μέρα την επόμενη που έχω πάντα μεγάλη ροή. Ωστόσο αν σε μπερδεύει απλά ενημερώνεις και θα σου πει ο γιατρός ή η μαία πότε να κάνεις εξετάσεις. 

ΙΑΣΩ Λάρισας ή δημόσιο στην Αθήνα για τοκετό με δίδυμα;

Recommended Posts

Είμαι από Λαμία και περιμένω τα πρώτα μου διδυμάκια. Ο γιατρός μου συνεργάζεται με το ΙΑΣΩ Λάρισας, αλλά σκέφτομαι μήπως είναι πιο ασφαλές να πάω σε δημόσιο στην Αθήνα, όπως το Έλενα ή το Αλεξάνδρα.

Ο άντρας μου προβληματίζεται λίγο για το οικονομικό, εγώ πάλι σκέφτομαι μόνο το τι είναι καλύτερο για τα μωρά μας.

Έχετε κάποια εμπειρία ή γνώμη; Πραγματικά θα με βοηθούσε πολύ!

Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Διαφημίσεις

πρίν από 7 λεπτά , ZPmtz είπε:

Είμαι από Λαμία και περιμένω τα πρώτα μου διδυμάκια. Ο γιατρός μου συνεργάζεται με το ΙΑΣΩ Λάρισας, αλλά σκέφτομαι μήπως είναι πιο ασφαλές να πάω σε δημόσιο στην Αθήνα, όπως το Έλενα ή το Αλεξάνδρα.

Ο άντρας μου προβληματίζεται λίγο για το οικονομικό, εγώ πάλι σκέφτομαι μόνο το τι είναι καλύτερο για τα μωρά μας.

Αν εμπιστεύεστε απόλυτα τον γιατρό σας μείνει εκεί που θα είναι ο γιατρός σου. Στην Αθήνα αν δεν σε παρακολουθεί κάποιος γιατρός από τα συγκεκριμένα νοσοκομεία θα γεννήσεις με κάποιον άγνωστο. 

23 ώρες πρίν, ZPmtz είπε:

Κορίτσι μου αν αποφασίσεις να κατέβεις Αθήνα για την γέννα σου να έχεις υπόψην σου πως ο διευθυντής του Αλεξανδρας αναλαμβάνει γέννες και έχει αναλογεί εμπειρία σε δίδυμες κυήσεις !!! Έχουν γεννήσει δυο φίλες μου μαζί του (η μία δίδυμα) και είναι πολύ ευχαριστημένες !!! 

• Ευχαριστώ 1

5 ώρες πρίν, Titti είπε:

Ψάξε για την μενν του Ιασώ τι ακούγεται... Εγώ δεν το επέλεξα... Με το καλό!

Για την ΜΕΝΝ στο ΙΑΣΩ Θεσσαλίας; Δεν έχω ακούσει τίποτα, είχα και δικά μου άτομα που γέννησαν και χρειάστηκαν, μόνο τα καλύτερα είχαν να πουν. Αντιθέτως για τα δημόσια νοσοκομεία της περιοχής και έχω ακούσει και έχω ζήσει τα χειρότερα, είναι εφιάλτης! Η 5η ΥΠΕ Θεσσαλίας στο σύνολο της είναι σαν ταινία τρόμου, αν μπλέξεις δεν ξέρεις αν θα βγεις ζωντανός.
Για τα δημόσια της Αθήνας δεν έχω ιδέα, δεν ξέρω κανέναν να έχει επιλέξει δημόσιο όταν μπορεί να πάει ιδιωτικά. 

Αυτό που ξέρω όμως με σιγουριά να σου πω @ZPmtz για το κόστος στο ΙΑΣΩ Θεσσαλίας είναι πως είναι πολύ χαμηλότερο από αυτό της Αθήνας, μπορείς να πας μια επίσκεψη και να σου δώσουν τιμές και να σου κάνουν και μια μικρή σύντομη ξενάγηση. Καλή επιτυχία, με το καλό να υποδεχτείς τα μωράκια σου ❤️ 

Διαφημίσεις

10 ώρες πρίν, Titti είπε:

Ρώτα τι έγινε τον Σεπτέμβρη του 2024 και πες μου. 

Δεν ξέρω κανέναν να ήταν στην ΜΕΝ στο Ιασώ Θεσσαλίας τον Σεπτέμβριο του 2024. Ούτε έμαθα κάτι από κάποιον συνάδελφο που να εργάζεται εκεί. Θέλεις να μας πεις τι ξέρεις; Πληροφοριακά. Είχες κάποια κακή εμπειρία;

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...