Quantcast
Jump to content
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, Anastasia14 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια μου! Εχω αρκετό καιρό να σας γράψω, αλλα μπαινω και σας διαβάζω. Εχω κάνει αρκετές ωοληψίες λόγω χαμηλού αποθέματος και προβλήματος στο σπέρμα. Έχουμε 7 βλαστοκυστες στην κατάψυξη και το Πάσχα ειχαμε ξεκινήσει προετοιμασία για εμβρυομεταφορα που ακυρώθηκε λόγω χαμηλών γαλακτοβακιλλων στο ngs. Όταν ήμουν στα μισά των ωοληψίων έμεινε έγκυος η καλύτερή μου φίλη και γυναίκα του κουμπάρου μας. Παντρεύτηκαν περσι κι εκείνοι, 1 μηνα μετα απο εμας και σε λιγότερο από τρεις μηνες ήταν έγκυος. Στο ενδιάμεσο εμεις ωοληψίες κλπ. Σήμερα γεννησε ενα υγιέστατο κοριτσάκι. Είμαι πολυ χαρούμενη για τους φίλους μας, ειναι σαν οικογένεια τα παιδια αυτα για εμας και θα είναι υπέροχοι γονείς. Ταυτόχρονα όμως, φοβάμαι οτι δε θα τα καταφέρουμε εμεις.. πριν 2 χρόνια ακριβώς, ενω προσπαθουσαμε ήδη ενα χρονο εμεις, της ειχα πει πως φοβάμαι ότι θα αρχίσουν ολοι να κάνουν παιδιά κι εμεις θα τους κοιτάμε και τώρα το ζω.. λογικα το πσκ θα παμε στην πόλη που γέννησε να τους δούμε.. φοβάμαι πως θα νιώσω.. ξέρω οτι οι περισσότερες εδω με καταλαβαίνετε.. έχω τύψεις που δε νιώθω μονο ευτυχία για το μωράκι που ηρθε στον κοσμο, αλλα σκέφτομαι κι αν εμεις θα αξιωθουμε να το βιώσουμε. 

Γονείς

Ξέρω πως ίσως ξεφεύγω απο το νόημα του forum, αλλα ελπίζω να με συγχωρήσετε.

Καλή επιτυχία! Προσπαθώ να αντιδρασω, αλλα ακόμα κολλάει βλέπω. 

Θα σου πω αυτό …ενώ έχω ήδη ένα παιδάκι 5μιση χρονών στο διάστημα των τεσσάρων χρόνων που προσπαθω για δεύτερο που είχα την μια αποβολή μετά την άλλη (7 στο σύνολο)εμειναν  έγκυες και γέννησαν όλες οι γυναίκες στον κύκλο μου είτε δεύτερο παιδί  είτε πρώτο είτε τρίτο και κάθε φορά που εγώ είτε πήγαινα για απόξεση είτε είχα αιμορραγία αποβολής και  έβλεπα φουσκωμένη κοιλιά με έπιανε το παράπονο με έπιανε στεναχώρια και ενίοτε θα παραδεχτώ και ζήλια..θα μου πεις τώρα ναι αλλά με ήδη ένα παιδί ??και ομως και ομως πονούσε πολύ και πάλι …!!ΕΙΝΑΙ απόλυτα φυσιολογικό και μην νιώθεις άσχημα δεν είναι προς τις γυναίκες και τα μωράκια τους το συναίσθημα είναι προς την  τύχη μας...αυτό το γιατί ρε γαμωτο εγώ έτσι και κάποιοι άλλοι όχι ;;;Είμαι σίγουρη ότι όλα θα σου πάνε καλά στο τέλος ακόμα και με τον δύσκολο δρόμο !Εχε πίστη στα έμβρυακια σου !!!Σου ευχομαι από καρδιάς σύντομα να τα καταφέρεις!!! Το ίδιο ελπίζω και για μένα και για όλες τις κοπέλες που παλεύουν είτε για το πρώτο είτε για το δεύτερο είτε για το πέμπτο !!!!

Συγκατοικω με τα πεθερικα μου στο ίδιο σπίτι

Recommended Posts

Καλησπέρα σας, θα ήθελα να σας πω και εγώ το δικό μου θέμα. Συγκατοικω πλέον εδώ 3 μήνες και κάτι με το αγόρι μου, αλλά στο ίδιο σπίτι είναι και τα πεθερικα μου, όπως και ο θείος του στο πάνω σπίτι. Από πριν είχαμε 3 χρόνια σχέση από απόσταση και πλέον είμαστε μαζί. Έχουμε μεγάλα σχέδια για το μέλλον, το θέμα είναι ότι ο ίδιος δεν βασίζεται στον μισθό του, για να πάμε να νοικιάσουμε ένα μικρό σπίτι, λέγοντας ότι δεν θα του φτάνουν κλπ. Από την άλλη ούτε εγώ έχω δουλειά προς το παρόν είμαι άνεργη, και όλο αγχώνομαι στην ιδέα το πως θα πάω να δουλέψω και αν θα με κρατήσουν. Πάντως εδώ τα πράγματα μαζί τους δεν είναι εύκολα ούτε και η συγκατοικηση και όλα αυτά, δεν ξέρω τι να κάνω με όλο αυτό είναι πολύ δύσκολο να μην μπορείς να χαρείς τον άνθρωπο σου, όταν μένεις παράλληλα μαζί με τους υπόλοιπους 

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 54
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπέρα.

Το να να πρεπει να μενεις με τους γονείς του αγοριού σου σίγουρα δεν είναι η καλύτερη συνθήκη. 

Μη ξεχνάς όμως οτι οι γονεις του ειναι αυτοί που κάνουν την μεγάλη υποχώρηση και σας επιτρέπουν να μένετε μαζί στο σπίτι τους. Γιατί όπως εσύ θα ήθελες την ηρεμία σου, το ίδιο και αυτοί. 

Η λύση είναι μία και απορώ τι ακριβώς θέλεις να σου πούμε. 

Ξέρεις φαντάζομαι οτι πρέπει να βρεις δουλειά άμεσα. Θα έπρεπε ήδη να δουλεύεις και να συνεισφέρεις στα του σπιτιού.  Βρες μια δουλειά λοιπόν,  ισως και δύο για να μπορέσετε να μαζέψετε κάποια χρήματα που θα σας βοηθήσουν να ξεκινήσετε. Το αγόρι σου έχει δίκιο και δεν αποφασίζει να φύγετε. Ένα σπίτι πέραν από το ενοίκιο έχει πολλά πάγια έξοδα και επίσης πρέπει να στήσετε ενα νοικοκυριό από την αρχή. Θα χρειαστείτε από έπιπλα και ηλεκτρικές συσκευές μέχρι πιατα και πετσέτες.

Το οτι μπορει να απολυθείς είναι μια πιθανότητα αλλά δεν είναι λόγος να μη δουλεύεις. Με έχουν απολύσει αρκετες φορές και καποια στιγμή απλα το συνήθισα. Αν έχεις αρκετά ένσημα θα μπορείς να πάρεις ταμείο ανεργίας μέχρι να βρεις κάτι άλλο.

Κάθε αρχή και δύσκολη αλλά λογικά η ηλικία σας πρέπει να είναι κάτω των 30, οποτε έχετε χρόνο να δημιουργήσετε μαζί το κοινό σας μέλλον.

Δυστυχώς δεν θελει τρόπο,  θελει κόπο.

Συνεχίστε να ονειρεύεστε και σιγά σιγά θα φτάσετε εκεί που επιθυμείτε.

• Μου αρέσει 4

Συμφωνω απολυτα. Ειναι λογικο να σε δυσκολευει η συγκατοικηση οπως και εκεινους φανταζομαι και επιπλεον ακομα και πιο ευκολο να ηταν για ποσο καιρο θα το κανετε, για ποσο θα μενετε ολοι μαζι; ειναι σημαντικο να βρεις μια δουλεια γιατι με εναν μισθο και ενοικιο κακα τα ψεματα δεν βγαινεις ευκολα περα απο τα εξοδα θα θελετε σαν ζευγαρι να κανετε κι αλλα πραγματα να βγαινετε να πατε ταξιδια κτλ, το οικονομικο καλως η κακως επηρεαζει τις σχεσεις. Δε σου εγγυαται κανεις οτι στην πρωτη δουλεια που θα πας θα μεινεις για παντα αλλα οπως σου ειπε η κοπελα δεν ειναι λογος αυτος να μη δουλεψεις. Θα μαζεψεις σιγα σιγα προυπηρεσια και εμπειρια και καποια στιγμη αν οχι με την πρωτη θα βρεις κατι που θα σου ταιριαζει και θα ειναι σταθερο. Καλη δυναμη ευχομαι και να σας πανε ολα καλα.

• Μου αρέσει 1

Καλησπέρα Νίκο, όχι δεν έχω ένσημα, οσο για την ηλικία μας διαφέρουμε πολύ, εγώ τώρα θα γίνω 26 και αυτός θα γίνει 43

Συμφωνώ μαζί σου ζαχαρουλα , αλλά είναι και ένα άλλο που σκέφτομαι. Ότι αν περιμενει και από εμένα να δουλέψω θα αργήσουν πολύ όλα, και αυτό λόγο και της περιοχής που μένω στο Διδυμιτειχο, δεν υπάρχουν δουλειές πολλές και επιλογές 

1 hour ago, Maria99 είπε:

Καλησπέρα Νίκο, όχι δεν έχω ένσημα, οσο για την ηλικία μας διαφέρουμε πολύ, εγώ τώρα θα γίνω 26 και αυτός θα γίνει 43

Συμφωνώ μαζί σου ζαχαρουλα , αλλά είναι και ένα άλλο που σκέφτομαι. Ότι αν περιμενει και από εμένα να δουλέψω θα αργήσουν πολύ όλα, και αυτό λόγο και της περιοχής που μένω στο Διδυμιτειχο, δεν υπάρχουν δουλειές πολλές και επιλογές 

Δηλαδη εσυ πηγες σε αλλο μερος,δυσκολο μαλιστα,με μια ερευνα θα το μαθαινες ευκολα,χωρις δουλεια,χωρις ενσημα η ταμειο ανεργιας.ειχες μαζεψει πριν;η καλυπτει τα εξοδα ο συντροφος σου;

3χρονια μαζι,μονο απο αποσταση;

φυσικα κ δ θα μεινεις στην πρωτη δουλεια για παντα λογικα,ειναι κτ πολυ πιθανο η απολυση.αλλα αυτο δ ειναι λογος να μην ξεκινησεις καν

τι εννοεις περιμενει απο εσενα να δουλεψεις;γτ η αληθεια ειναι οτι αν εσυ περιμενεις να γινουν τα μεγαλα σχεδια που κανετε για το μελλον χωρις να δουλεψεις,στο λεω εγω κ ας ειμαι εξω απο τη σχεση,οτι δ προκειται

στο κατω κατω εσυ εχεις αρκετο χρονο μπροστα σου,γτ βιαζεσαι;νεα εισαι,σπιτι δ εχεις,δουλεια δ εχεις..

το αν παιρνει "αρκετα" χρηματα κ του φτανουν να νοικιασει ειναι κτ που το ξερει αυτος.

επετρεψε μου ομως μια συμβουλη σαν μεγαλυτερη.ενας αντρας 43χρ που εξακολουθει να μενει με τους γονεις του,ενω δουλευει,εχει βολευτει κ λιγο..δ μενει μονο λογω οικονομικων,τις περισσοτερες φορες τουλαχιστον

δε συγκατοικεις με τη σχεση σου,πηγες στο σπιτι των γονιων του που φιλοξενειται ηδη αυτος,κ τωρα κ συ.οποτε ειναι απολυτα λογικο κ αναμενομενο να υπαρχουν δυσκολιες

να πω την αληθεια δ ξερω τι περιμενες,η τι θελεις να ακουσεις.μπορει να σου τα ελεγε κ αλλιως ο συντροφος σου,αλλα στην πραξη ειναι το θεμα,απο μακρια ολα ειναι ευκολα

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

Έχεις απόλυτο δίκιο viki, όχι δεν είχα μαζέψει λεφτά από πριν, ένσημα αυτά που έχω είναι πολύ ελάχιστα, οσο για το αν καλύπτει τα έξοδα μου, αν προκύψει κάτι και χρειαστώ θα μου δώσει από μόνος του

3 ώρες πρίν, Maria99 είπε:

Τι εννοεις οτι αν δουλεψεις, θα αργησουν πολυ ολα; Ποια ολα; Ενω τωρα που δε δουλευεις, τι ακριβως γινεται γρηγορα;; Γιατι αν εννοεις το να μπορεσετε να ζησετε μονοι σας στο σπιτι σας, θα αργησει πολυ περισσοτερο εως δεν θα συμβει ποτε, αν δεν βρεις και συ μια δουλεια να υποστηριξεις την αυτονομια σας. Καλα αυτο με το δεν δουλευω γιατι μπορει να απολυθω, συγγνωμη αλλα ειναι οτι πιο ακυρο εχω ακουσει. Τοτε μην εχεις σχεση, γιατι μπορει να χωρισεις, μην τρως, γιατι μπορει να πνιγεις κοκ. Εισαι μικρο κοριτσι, παρε τη ζωη σου στα χερια σου. Δεν γινεται να ζεις σε ενα σπιτι ολη μερα με δυο μεγαλους ανθρωπους και να περιμενεις τον φιλο σου απλα να γυρισει απ τη δουλεια. Κι εκεινος ειναι μεγαλος για να καλυπτεται με αυτο. Απορω. Βρες μια δουλιτσα, μαζεψτε καποιους μηνες καποια χρηματα για να κανετε την αρχη με τα βασικα επιπλα και συσκευες και μετεπειτα νοικιαστε μονοι σας ενα σπιτακι. Ειστε πολυ λιγο καιρο μαζι για να ζειτε υπο τετοιες συνθηκες, σαν 50αρηδες παντρεμενοι με τρια παιδια και αρρωστο γονιο που αναγκαστικα τον εχουνε σπιτι. Πρεπει οι δυο σας σαν ζευγαρι να αποφασισετε πως θελετε να ειναι η ζωη σας. Σας καλυπτει εσας αυτη η συνθηκη; Ειστε καλα με τετοια καθημερινοτητα και ρουτινα; Αν οχι, αλλαξτε την. Ειστε δυο ανθρωποι υγιεις που εχετε ενα μελλον και μια ζωη μπροστα σας. Παρτε την κατασταση στα χερια της. Εκτος αν δεν ειστε σιγουροι για το τι θελετε απ την σχεση σας, αν εσυ σκεφτεσαι να φυγεις η εκεινος δεν ειναι σιγουρος αν θα προχωρησετε μαζι. Διαφορετικα, ποιος ο λογος να μην κανετε μαζι το βημα να ζησετε μονοι;

• Μου αρέσει 1

1 ώρα πρίν, Maria99 είπε:

Έχεις απόλυτο δίκιο viki, όχι δεν είχα μαζέψει λεφτά από πριν, ένσημα αυτά που έχω είναι πολύ ελάχιστα, οσο για το αν καλύπτει τα έξοδα μου, αν προκύψει κάτι και χρειαστώ θα μου δώσει από μόνος του

Εγω κοριτσι μου θα σου πω πως θα το έβλεπα εγω αν ήμουν στην θέση σου.. η αλλαγή ειναι μεγάλη καθώς έφυγες απ τον τόπο σου για να πας σε εναν ξένο για να ζησεις με τον σύντροφο σου.. αρχικά γτ δεν ξεκινάς να κάνεις βόλτες  στην πολη, να γνωρίσεις ανθρώπους, καταστήματα, να δεις αν κάποιο από αυτά ζητάει προσωπικό? Να ξεφεύγεις κ λιγο απ το σπιτι γτ όλη μερα με ηλικιωμένους ανθρώπους θα "παππουδιασεις". Η ηλικία σου ειναι τέλεια για να "χτισεις" βιογραφικό, δηλαδή να δοκιμαστεις  σε διάφορες δουλειές να δεις τι σου ταιριάζει κ σε τι ταιριάζεις.. ενα βημα την φορά θα μάθεις να "περπατας".. επίσης ενημέρωσε κ τον περίγυρο σας πως ενδιαφέρεσαι  να βρεις κατι, που ξέρεις μπορεί κάποιος να εχει ανάγκη για άτομο.. με υπομονη κ επιμονή όλα θα ερθουν.. σου εύχομαι όλα να ερθουν όπως τα θέλεις! 

• Μου αρέσει 1

Little Miracle, αυτό είναι το θέμα, ότι λόγω της περιοχής αν διάβασες πιο πάνω που μένω πλέον, δεν υπάρχουν πολλές επιλογές για δουλειές, είναι άκρως μετρημένες. Και επίσης πιο πάνω λόγο ορθογραφικου λάθους, είπα πως αν περιμένει να δουλέψω και εγώ μαζί του, θα προχωρήσουμε πολύ πιο αργά ώστε να μαζέψουμε λεφτά, να πάμε σε ένα σπίτι κλπ. Τώρα αν με το καλό μπω γρήγορα σε μια δουλειά και με κρατήσουν, όλα θα κυλήσουν πιο γρήγορα 

πρίν από 15 λεπτά , Maria99 είπε:

Little Miracle, αυτό είναι το θέμα, ότι λόγω της περιοχής αν διάβασες πιο πάνω που μένω πλέον, δεν υπάρχουν πολλές επιλογές για δουλειές, είναι άκρως μετρημένες. Και επίσης πιο πάνω λόγο ορθογραφικου λάθους, είπα πως αν περιμένει να δουλέψω και εγώ μαζί του, θα προχωρήσουμε πολύ πιο αργά ώστε να μαζέψουμε λεφτά, να πάμε σε ένα σπίτι κλπ. Τώρα αν με το καλό μπω γρήγορα σε μια δουλειά και με κρατήσουν, όλα θα κυλήσουν πιο γρήγορα 

,βασικά έχεις ξεκινήσει μια σχέση χωρίς μέλλον. Πώς πας να μείνεις με αγνώστους ανθρώπους χωρίς να είσαι ανεξάρτητη. Εγώ πραγματικά αν το παιδί μου μου έλεγε θα φέρω μία κοπέλα στο σπίτι χωρίς δουλειά χωρίς να έχει τίποτα θα του έλεγα να χωρίσει χθες . Αν ήταν σωστός Κ ο γιος Κ εσύ θα είχατε πρώτα βρει μια δουλειά Κ οι δύο Κ μετά συγκατοίκηση. Κ αν δεν γινόταν να βρεις εσύ δουλειά σε αυτό το μέρος θα έπρεπε να συζητήσετε να βρητε μια δουλειά άλλου Κ να ζήσετε άλλου όπου έχετε δουλειά Κ οι δύο. 

Απορώ πως δέχτηκες να πας σε ένα ξένο σπίτι με κάποιον που ξέρεις από απόσταση κ να μένεις με ξένους ανθρώπους είναι δυνατόν να νιώσεις ποτέ άνετα . ? 

Διαφημίσεις

linaa

1. Δέχτηκα να μείνω σε αυτό το σπίτι μαζί του αναγκαστικά, δεν υπήρχε άλλη λύση, αλλιώς πως θα προχωρούσαμε;

2. Επίσης πως είναι δυνατόν από μακριά να βρω μια δουλειά για εδώ που είμαι;, αφού δεν έχω να μείνω κάπου αλλού να μείνω σε κάποιον 

3. Όσο αφορά τώρα να φύγουμε αλλού και οι 2 για δουλειά όπως λες, σε άλλη πόλη κλπ, αυτός δεν δέχεται, λέγοντας ότι η ζωή είναι ακριβή αλλού και πιστεύω πως έχει δίκιο, και επισης έχει ήδη αποκατασταθεί στην δουλειά του εδώ και καιρό πως θα φύγει από αυτήν;. Το θέμα μου απλώς είναι ότι δεν βασίζεται πρώτα στον εαυτό του οικονομικά και γενικά για να πάμε να μείνουμε αλλού, περιμένει και από εμένα να δουλέψω πρώτα,πράγμα που φαίνεται ότι θα αργήσει να γίνει σε αυτήν την πόλη 

πρίν από 26 λεπτά , Maria99 είπε:

linaa

1. Δέχτηκα να μείνω σε αυτό το σπίτι μαζί του αναγκαστικά, δεν υπήρχε άλλη λύση, αλλιώς πως θα προχωρούσαμε;

2. Επίσης πως είναι δυνατόν από μακριά να βρω μια δουλειά για εδώ που είμαι;, αφού δεν έχω να μείνω κάπου αλλού να μείνω σε κάποιον 

3. Όσο αφορά τώρα να φύγουμε αλλού και οι 2 για δουλειά όπως λες, σε άλλη πόλη κλπ, αυτός δεν δέχεται, λέγοντας ότι η ζωή είναι ακριβή αλλού και πιστεύω πως έχει δίκιο, και επισης έχει ήδη αποκατασταθεί στην δουλειά του εδώ και καιρό πως θα φύγει από αυτήν;. Το θέμα μου απλώς είναι ότι δεν βασίζεται πρώτα στον εαυτό του οικονομικά και γενικά για να πάμε να μείνουμε αλλού, περιμένει και από εμένα να δουλέψω πρώτα,πράγμα που φαίνεται ότι θα αργήσει να γίνει σε αυτήν την πόλη 

Γιατί να προχωρήσετε αναγκαστικά άμα δεν παει πουθενά ? Από μακριά εύκολα βρίσκεις δουλειά . Στέλνεις βιογραφικά πας σε κάποιες συνεντεύξεις μένοντας 1 δύο μέρες μόνο Κ γυρνώντας σπίτι σου. Κ αν δεν βρεις δουλειά μέσα σε ένα χρόνο τότε λες στο παλικαρι χωρίζουμε ή παμε να μείνουμε καλού να έχουμε Κ οι δύο δουλειά . 

Με το ζόρι να μένεις σε ένα ξένο σπίτι δεν σε ανάγκασε κανείς 

linaa

Εσύ καλά τα λες αλλά δεν πάει έτσι, δεν μπορω απο Λάρισα- Διδυμοτειχο να πάω να μείνω κάπου που δεν έχω κανέναν έναν χρόνο όπως λες. Όσο για τα βιογραφικά έχω πάει έδωσα καμια 10αρια, αλλά δεν είδα ανταπόκριση. Και δηλαδή τι έτσι είναι η σχέση όταν κάποιος από τους 2 δεν έχει δουλειά σημαίνει χωρίζω και δεν προχωράω;, άλλοι φεύγουν ακόμα και στο εξωτερικό για το μέλλον.

Η μόνη λύση κορίτσι μου είναι να βρεις δουλειά για να μείνετε μόνοι σας μια ώρα νωρίτερα.  Αν δε συμβεί αυτό σημαίνει αυτόματα ότι θα μένετε όλοι μαζί κ απο ότι φαίνεται δεν το αντέχεις. Κ μεταξύ μας όσο καλοί κ να είναι οι άνθρωποι όλοι θέλουμε το χώρο μας. Εσύ πιστεύεις ότι εκεινος έχει την οικονομική δυνατότητα να νοικιάσετε σπίτι? Και δε το κάνει? Γιατί αυτό είναι κάτι άλλο.

• Μου αρέσει 1

πρίν από 12 λεπτά , Maria99 είπε:

linaa

Εσύ καλά τα λες αλλά δεν πάει έτσι, δεν μπορω απο Λάρισα- Διδυμοτειχο να πάω να μείνω κάπου που δεν έχω κανέναν έναν χρόνο όπως λες. Όσο για τα βιογραφικά έχω πάει έδωσα καμια 10αρια, αλλά δεν είδα ανταπόκριση. Και δηλαδή τι έτσι είναι η σχέση όταν κάποιος από τους 2 δεν έχει δουλειά σημαίνει χωρίζω και δεν προχωράω;, άλλοι φεύγουν ακόμα και στο εξωτερικό για το μέλλον.

Μια σχέση για να είναι υγιής πρεπει να παει μπροστά Κ όχι πίσω. Σχέση μένω στους γονείς τρώω πίνω στο ξένο σπίτι Κ με ενοχλούν κιόλας δεν είναι υγιής . Αν προτιμάς να σε φορτώνονται κάποιοι άνθρωποι απλώς για να έχεις μια σχέση τότε κατι δεν παει καλα. Άλλο είναι να σου πει το παλικάρι τα αναλαμβάνω όλα εγώ Κ μένουμε μόνοι μας μέχρι να βρεις δουλειά Κ άλλο είναι πάμε στην μαμά μου Κ περίμενε μέχρι να βρεις δουλειά . Εγώ θα ντρεπόμουν να μένω με ξένους ανθρώπους δεν θα το δεχομουν ποτέ να παω σε ένα ξένο σπίτι Κ να με φιλοξενούν.  Θα χώριζα θα έβρισκα άλλο άνθρωπο αφού τόσο μακριά δεν μπορώ να βρω δουλειά Κ αυτός δεν μπορεί να βρει εκεί που μένω . Τι να γίνει με το ζόρι αφού δεν βγαίνει σε κατι καλό 

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...