Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Συγκατοικω με τα πεθερικα μου στο ίδιο σπίτι

Recommended Posts

linaa

Δεν πιστεύεις ότι είναι το ίδιο πράγμα;, ναι συμφωνώ απόλυτα μαζί σου. Το θέμα είναι ότι με έφερε να μείνουμε εκεί σε αυτό το σπίτι, για να μην είμαστε άλλο πια χώρια από απόσταση, και τώρα είναι το θέμα να βρεθεί η δουλειά που λέμε για μένα. Πάντως για να πάρει την ευθύνη με έναν μισθό όπως λες και να πάμε να μείνουμε μόνοι μας, μέχρι εγώ να βρω δουλειά, δύσκολα δεν νομίζω να το κανει. Επειδή ξέρεις τι;, λέει πως δεν του αρέσει ότι λεφτά βγάζει, να τα σπαταλα στα έξοδα του σπιτιού μόνος του, χωρίς δεύτερο μισθό, και μετά να μένουν ελάχιστα χρήματα από κάτω 

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 54
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 29 λεπτά , Maria99 είπε:

linaa

Δεν πιστεύεις ότι είναι το ίδιο πράγμα;, ναι συμφωνώ απόλυτα μαζί σου. Το θέμα είναι ότι με έφερε να μείνουμε εκεί σε αυτό το σπίτι, για να μην είμαστε άλλο πια χώρια από απόσταση, και τώρα είναι το θέμα να βρεθεί η δουλειά που λέμε για μένα. Πάντως για να πάρει την ευθύνη με έναν μισθό όπως λες και να πάμε να μείνουμε μόνοι μας, μέχρι εγώ να βρω δουλειά, δύσκολα δεν νομίζω να το κανει. Επειδή ξέρεις τι;, λέει πως δεν του αρέσει ότι λεφτά βγάζει, να τα σπαταλα στα έξοδα του σπιτιού μόνος του, χωρίς δεύτερο μισθό, και μετά να μένουν ελάχιστα χρήματα από κάτω 

Όχι δεν είναι το ίδιο πράγμα . Αν σαν ζευγάρι αποφασίσετε ότι ο ένας θα αναλάβει κάποια έξοδα μέχρι να ορθοποδισετε είναι διαφορετικό από το να μείνετε στους γονείς όλοι μαζί. Είστε ενηλικες αν δεν υπαρχουν λεφτά δουλειά για να μπορέσετε να προχωρήσετε δεν προχωράτε. 

Είναι σαν να μου πεις ζω στο δρόμο δεν έχω να φάω άλλα θέλω να κάνω ένα παιδάκι Κ όταν θα βρω δουλειά θα έχουμε Κ ένα σπίτι . Ε δεν γίνετε σε αυτή την ζωή να προχωράμε χωρίς να αναλαμβάνουμε ευθύνες. 

Αν δεν έχω δουλειά κ σπίτι να μείνω ας φροντίσω πρώτα να βρω μια δουλειά Κ ένα σπίτι Κ μετά να θέλω έρωτες Κ αγάπες . Αν ήθελε να είστε κοντά ας έκανε υπομονή να βρείτε μια λύση ώστε να ζησετε όμορφα μαζί . 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 57 λεπτά , Maria99 είπε:

linaa

Ε καλα εγω δεν το θεωρω παραλογο αυτο που σου λεει. Οταν δουλευεις θελεις να εχεις την οικονομικη δυνατοτητα οπως ειπα να πας μια ωραια βολτα να φας εξω να πας ενα ταξιδι και οχι να πληρωνεις μονο λογαριασμους και να μιζεριαζεις μεσα στο σπιτι επειδη δε φτανουν τα κουκια να κανεις τιποτα αλλο. Επισης αν εισαι σωφρων θελεις ιδανικα να βαζεις και εστω κατι ελαχιστο στην ακρη γιατι ανθρωποι ειμαστε μπορει να σου τυχει μια στραβη τι θα κανεις μετα; οποτε για μενα εχει δικιο που δε θελει να πατε σε αλλο σπιτι οσο δεν εχεις δουλεια. Βεβαια αν ημουν αντρας δε νομιζω πως θα ελεγα στην κοπελα που θελω να ειμαστε μαζι βλεπω σοβαρα και θελω να δημιουργησω κατι μαζι της ελα να μεινουμε στους γονεις μου ολοι μαζι. Ο καθενας ομως σκεφτεται διαφορετικα.

4 ώρες πρίν, Maria99 είπε:

linaa 

Τι να πω έχεις δίκιο 

Zaxaroulamak

Και τι θα έκανες δηλαδή ως αντρας εσύ; και εσένα δεν θα σου έφταναν για να πας κάπου μόνος 

Οταν δεν μπορεις να συντηρησεις τον εαυτο σου καλως η κακως δεν μπορεις να πας τη ζωη σου παρακατω. Ετσι το βλεπω εγω τουλαχιστον. Δε θα ελεγα σε μια γυναικα να ερθει να μεινουμε με τους γονεις μου ολοι μαζι. Ναι θα της ελεγα να βρει μια δουλεια και εκεινη η θα προσπαθουσα τελος παντων με καποιο τροπο να αυξησω το εισοδημα μου ωστε να μπορεσω να μεινω με το κοριτσι μου μαζι και να προχωρησουμε τη ζωη μας. Δλδ αυτος ασχετα με εσενα ειναι οκ που ειναι 43 και μενει με τους γονεις του; τελος παντων ο καθενας εχει τη δικη του οπτικη κι εσυ ξερεις αυτον τον ανθρωπο καλυτερα. Ζυγισε τα και αποφασισε πως θα πορευτεις. Παντως το να βρεις μια δουλεια θα κανει καλο καο σε εσενα γιατι θα βγαινεις πιο πολυ και βεβαια θα εισαι οικονομικα ανεξαρτητη κατι που το θεωρω πολυ σημαντικο. Καλη τυχη σε ο,τι και αν αποφασισεις.

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

Zaxaroulamak

Έχεις απόλυτα δίκιο σε αυτά που λες. Απλά είναι το θέμα λες και φοβάται η ανησυχεί να πάρει τις ευθύνες πάνω του πρώτα, για να νοικιάσουμε κλπ, μέχρι να βρω και εγώ μια δουλειά. Υποτίθεται ότι ο αντρας ξεκινάει το άνοιγμα σπιτιού και δεν βλέπει αν η γυναίκα δουλεύει η όχι 

7 ώρες πρίν, Maria99 είπε:

Zaxaroulamak

Έχεις απόλυτα δίκιο σε αυτά που λες. Απλά είναι το θέμα λες και φοβάται η ανησυχεί να πάρει τις ευθύνες πάνω του πρώτα, για να νοικιάσουμε κλπ, μέχρι να βρω και εγώ μια δουλειά. Υποτίθεται ότι ο αντρας ξεκινάει το άνοιγμα σπιτιού και δεν βλέπει αν η γυναίκα δουλεύει η όχι 

Κοριτσι μου κι εγω στην ηλικια σου ετσι σκεφτομουν δουλευαμε μεν κι εγω και ο αντρας μου αλλα παιρναμε πολυ λιγα χρηματα..εγω ηθελα σπιτι οικογενεια παιδια και εκεινος μου ελεγε οτι δε βγαινουμε. Πολλες φορες θυμωνα τοσοι τα βγαζουν περα και εμεις δε θα μπορουμε σκεφτομουν; τωρα που εχουμε καλυτερες δουλειες και ενα παιδι καταλαβαινω οτι ειχε δικιο. Ειναι τοσα τα εξοδα που αν παιρναμε τα χρηματα του τοτε θα ζοριζομασταν παρα πολυ. Θα επιβιωναμε σαφως απλα δε θα μπορουσαμε να κανουμε τπτ αλλο και η καθημερινοτητα μας θα ηταν δουλεια σπιτι και να μετραμε τα εξοδα μας να δουμε αν θα μας φτασουν τα λεφτα. Τουλαχιστον αν δεν εχεις βοηθεια δεν εχεις γονεις πχ να σου μαγειρευουν να σου πληρωνουν κανεναν λογαριασμο κτλ με ενοικιο και ολα τα υπολοιπα ειναι πολυ δυσκολο να τα βγαλεις περα αν θελεις να εχεις και μια ποιοτητα ζωης. Καταλαβαινω αυτο που λες οτι θα περιμενες ισως σαν αντρας να ειναι πιο δυναμικος και να σου πει παμε και εγω ειμαι εδω μεχρι να βρεις δουλεια απ την αλλη καταλαβαινω και τον λογο για τον οποιο δεν το κανει. Γενικα να ξερεις οι ανθρωποι ειδικα σε τετοια ηλικια δεν αλλαζουν οποτε η αλλαζεις εσυ και προσαρμοζεσαι η απλα φευγεις. Μην χανεις χρονο περιμενοντας οτι θα παρει τη μεγαλη αποφαση να προχωρησετε οσο δεν αλλαζουν τα δεδομενα δεν εχεις δουλεια δλδ κτλ..

• Μου αρέσει 1

7 ώρες πρίν, Maria99 είπε:

Zaxaroulamak

Καλημέρα,αν επιτρέπεται οι δικές σου συνθήκες ζωής πριν φτάσεις ως το Διδυμότειχο και ξεσπιτωθεις ποιες ήταν;πέρα από την σχέση αυτή ,πως ζούσες που και ποιος σε συντηρούσε;για να κάνεις αυτό το βήμα κάτι δεν πήγαινε καλά θεωρώ ,θέλεις να πεις;

Zaxaroulamak

Γιατί όμως έτσι δεν καταλαβαίνω...και τι σχέση έχει η ηλικία του, αφού και ο ίδιος θέλει να φύγει από εκεί 

Sofiii

Και εγώ με τους γονεις μου και τα αδέρφια μου έμενα στο ίδιο σπίτι, αλλά χωρίς δουλειά κλπ

1 ώρα πρίν, Maria99 είπε:

Zaxaroulamak

Γιατί όμως έτσι δεν καταλαβαίνω...και τι σχέση έχει η ηλικία του, αφού και ο ίδιος θέλει να φύγει από εκεί 

Sofiii

Και εγώ με τους γονεις μου και τα αδέρφια μου έμενα στο ίδιο σπίτι, αλλά χωρίς δουλειά κλπ

Καλησπέρα πετάγομαι και εγώ στην συντήρηση !! 
εκείνος μπορεί να θέλει να φύγει αλλά κατά βάθος να έχει βολευτεί γιατί του μείνει πολύ περισσότερες μισθός από ότι θα είχε αν νοίκιαζε κάτι άλλο !! 
πάντως εγώ δεν μπορώ να καταλάβω αφού ήσασταν μαζί εδώ και τρία χρόνια από απόσταση αυτό σήμαινε πως για συνεχιστεί ένας από τους δύο θα έκανε το μεγάλο βήμα να αφήσει την πόλη του και να πάει στου αλλουνου …εφόσον μεσολάβησε ένα τριχρονο γιατί δεν είχατε κάνει την οικονομία σας να μαζέψετε πέντε χρηματα παραπάνω ώστε να νοικιάζατε κάτι εξαρχής ;; Επίσης εσύ έχεις σπουδάσει κάτι και δεν βρίσκεις δουλειά  πάνω στο αντικείμενο σου ή είσαι γενικά ανοιχτή σε δουλειά και σέρβις ας πούμε και δεν βρίσκεις ;; Και επίσης ο άνθρωπος για να μπορέσει να νοικιάσει κάτι χωρίς εσύ να δουλεύεις θα πρέπει να βγάζει πάνω 2,5 χιλ ώστε να είναι καλυμμένα και του σπιτιού και να μπορείτε να πάτε και μια βόλτα !!! 

Διαφημίσεις

10 ώρες πρίν, Maria99 είπε:

Zaxaroulamak

Υποτιθεται. Ακριβως.

Ίσως επειδή έχω μεγαλώσει σε ένα σπίτι που ναι μεν (δυστυχώς για εμένα) υπήρχαν οι παραδοσιακοί ρολοι άντρα γυναίκα σε πολλά πράγματα, τουλάχιστον στο επαγγελματικό η μητέρα μου είναι μια δυναμική γυναίκα, που πάντα έβγαζε περισσότερα από τον πατέρα μου. Και η γιαγιά μου βέβαια με μια απλή δουλειά μοδίστρας κατάφερε να έχει στο όνομα της δύο σπίτια και αρκετά χωράφια, ενώ ο παππούς μου, αστυνομικός, με παχουλό μισθό τότε, τίποτα. Πώς τα κατάφερε έτσι η γιαγιά δεν μάθαμε ποτέ! 

Τώρα στα δικά μου, και εγώ και ο άντρας μου έχουμε σταθερές δουλειές, βγάζει περισσότερα αυτός, αλλά ήρθε και με βρήκε σε σπίτι που άνοιξα εγώ με πολύ κόπο σε μια χώρα "ξένη" καθώς έχω γεννηθεί και μεγαλώσει στο εξωτερικό, και έτυχε να βρεθώ στην Ελλάδα για σπουδές. Είμαστε 7 χρόνια μαζί, τα 6 συγκατοικούμε, περιμένουμε παιδί (αν όλα πάνε καλά γιατί είναι πολύ πολύ νωρίς ακόμη), αλλά μετά από αυτά τα 7 χρόνια, που πλέον είμαστε οικογένεια, εγώ προσωπικά ακόμη και τώρα δεν μπορώ να διανοηθώ ότι θα βασίζομαι σε αυτόν οικονομικά. Όχι μόνο σε αυτόν, στον οποιονδήποτε. Δεν μπορώ να ξεστομίσω καν το δώσε μου την κάρτα σου να πάω να ψωνίσω στο σουπερμάρκετ. Εδώ πάμε σουπερμάρκετ και άμα πάει να βγάλει κάρτα να πληρώσει ενώ έχω πει ότι θα πληρώσω εγώ, τον αγριοκοιταζω. Θέαμα γινομαστε κάθε φορα. Εδώ ούτε στα πρώτα ραντεβού δεν ήθελα να τα πληρώνει όλα αυτός. Και πίστεψέ με, στη συμπεριφορά του και στη σχέση μας είναι ο πιο τζέντλεμαν άντρας που έτυχε να γνωρίσω. Εγώ προσωπικά θέλω να υπάρχει ισορροπία και ισότητα στα έξοδα. Αυτόν δεν τον νοιάζει, άμα του έλεγα να τα πληρώσει όλα θα το έκανε. Αλλά δεν έχω πει κάτι τέτοιο πότε. 

Είσαι νέα κοπέλα, ζούμε στο 2025, δεν γίνεται να κρεμομαστε από έναν άντρα, όποιος και αν είναι αυτός, για να μας στηρίζει οικονομικά. Εδώ έχουμε κάνει αμάν αμάν να βγούμε από το σπίτι και από το νοικοκυριό και να σταθούμε ισότιμες στην κοινωνία και στην εργασία. Θα αναπαράγουμε καταστάσεις οι οποίες μας υποτιμούν και οι οποίες μας καθιστούν δεσμιες (έστω οικονομικά) άλλων; Βέβαια, όταν είμαστε δεσμιες οικονομικά, γινόμαστε και δεσμιες σε άλλα επίπεδα. 

Άποψή μου. Από εκεί και πέρα, ο καθένας κάνει οτι θεωρεί καλύτερο για τον εαυτό του.

Καλη συνέχεια και καλή επιτυχία σε ότι και αν κάνεις!! 

• Μου αρέσει 1

Blu24

Αυτό ακριβώς, εγώ έκανα το μεγάλο βήμα και ήρθα σε άλλη πόλη για εκείνον και το μέλλον μας. Εγώ γενικά έχω σπουδάσει, αλλά δεν έχω προϋπηρεσία προς το παρόν πουθενά, αλλά είμαι ανοιχτή για κάθε εργασία. Τώρα αυτό που λες για το αν θα μπορούσε να μαζέψει λεφτά από πιο πριν, δεν το έκανε, λεγοντας ότι δεν βόλευαν οι καταστάσεις.

Ναι έχεις δίκιο αυτό που λες ότι χρειαζόμαστε ένα κεφάλαιο πρώτα για το σπίτι, το έχω πει και εγώ αυτό 

πρίν από 2 λεπτά , Maria99 είπε:

Blu24

Αυτό ακριβώς, εγώ έκανα το μεγάλο βήμα και ήρθα σε άλλη πόλη για εκείνον και το μέλλον μας. Εγώ γενικά έχω σπουδάσει, αλλά δεν έχω προϋπηρεσία προς το παρόν πουθενά, αλλά είμαι ανοιχτή για κάθε εργασία. Τώρα αυτό που λες για το αν θα μπορούσε να μαζέψει λεφτά από πιο πριν, δεν το έκανε, λεγοντας ότι δεν βόλευαν οι καταστάσεις.

Ναι έχεις δίκιο αυτό που λες ότι χρειαζόμαστε ένα κεφάλαιο πρώτα για το σπίτι, το έχω πει και εγώ αυτό 

Κοιτα εγώ εννοώ πως θα έπρεπε και οι δυο αυτά τα τρία χρόνια να μαζεύατε κάποια χρήματα ώστε να μπορέσετε να φτιάξετε το μέλλον σας !! Καταλαβαίνω πως εκεί που ζείτε είναι μια κλειστή κοινωνία αλλά άμα πραγματικά θέλεις να εργαστείς θα βρεις κάτι είτε στο χωριό που ζείτε είτε πιο έξω από αυτό !! Αλλά σίγουρα αν ο άνθρωπος δεν βγάζει τόσο καλά χρήματα δεν μπορείτε να νοικιάσετε κάτι απλά για να ζήσετε μόνοι σας !! Μπορείς να βρεις να κάνεις μια δουλειά εξ αποστάσεως από το σπίτι τηλεφωνήτρια ή οτιδήποτε άλλο !! Αλλά θεωρώ πως εφόσον δέχθηκες να πας μείνεις εκεί χωρίς να έχετε βάλει ένα όριο για πόσο είναι δύσκολα τα πράγματα !! Προσπάθησε να βρεις άμεσα μια εργασία ώστε να μαζέψεις και εσυ χρήματα και εκείνος και να μπορέσετε να προχωρήσετε και να φτιάξετε την ζωή σας !! 

Alma 

Καταρχήν ποτε δεν του είπα ότι θέλω τα λεφτά του για το οτιδήποτε, ακόμη και στα ραντεβού, δεν είμαι μαζί του για τα χρήματα, όπως άλλες. Πάντα έχω στην άκρη και κάτι για μένα μικρό, εγώ πάντα θέλω να είμαι ανεξάρτητη και επαγγελματικά και οικονομικά, δεν θα περιμένω από εκείνον, θα κάνω ότι μπορώ. 

Το θέμα είναι το τώρα που μένουμε έτσι στάσιμοι στα πεθερικα του. 

Αυτό που θέλω να πω είναι ότι σαν μεγαλύτερος που είναι αρκετά, θα μπορούσε να σταθεί πιο δυναμικός, και να πάρει την κατάσταση στα χέρια του, μέχρι να έβρισκα και εγώ μια δουλειά να βγάλω χρήματα παραπάνω. Γιατί όπως είπα μένοντας εδώ με τα πεθερικα και εκτιθομαι εγώ παραπάνω και δεν ζούμε φυσιολογικά. Οπότε αυτός σαν άντρας δεν θα έπρεπε να κάνει το μεγάλο βήμα πρώτα; 

πρίν από 27 λεπτά , alma. είπε:

Υποτιθεται. Ακριβως.

Ίσως επειδή έχω μεγαλώσει σε ένα σπίτι που ναι μεν (δυστυχώς για εμένα) υπήρχαν οι παραδοσιακοί ρολοι άντρα γυναίκα σε πολλά πράγματα, τουλάχιστον στο επαγγελματικό η μητέρα μου είναι μια δυναμική γυναίκα, που πάντα έβγαζε περισσότερα από τον πατέρα μου. Και η γιαγιά μου βέβαια με μια απλή δουλειά μοδίστρας κατάφερε να έχει στο όνομα της δύο σπίτια και αρκετά χωράφια, ενώ ο παππούς μου, αστυνομικός, με παχουλό μισθό τότε, τίποτα. Πώς τα κατάφερε έτσι η γιαγιά δεν μάθαμε ποτέ! 

Τώρα στα δικά μου, και εγώ και ο άντρας μου έχουμε σταθερές δουλειές, βγάζει περισσότερα αυτός, αλλά ήρθε και με βρήκε σε σπίτι που άνοιξα εγώ με πολύ κόπο σε μια χώρα "ξένη" καθώς έχω γεννηθεί και μεγαλώσει στο εξωτερικό, και έτυχε να βρεθώ στην Ελλάδα για σπουδές. Είμαστε 7 χρόνια μαζί, τα 6 συγκατοικούμε, περιμένουμε παιδί (αν όλα πάνε καλά γιατί είναι πολύ πολύ νωρίς ακόμη), αλλά μετά από αυτά τα 7 χρόνια, που πλέον είμαστε οικογένεια, εγώ προσωπικά ακόμη και τώρα δεν μπορώ να διανοηθώ ότι θα βασίζομαι σε αυτόν οικονομικά. Όχι μόνο σε αυτόν, στον οποιονδήποτε. Δεν μπορώ να ξεστομίσω καν το δώσε μου την κάρτα σου να πάω να ψωνίσω στο σουπερμάρκετ. Εδώ πάμε σουπερμάρκετ και άμα πάει να βγάλει κάρτα να πληρώσει ενώ έχω πει ότι θα πληρώσω εγώ, τον αγριοκοιταζω. Θέαμα γινομαστε κάθε φορα. Εδώ ούτε στα πρώτα ραντεβού δεν ήθελα να τα πληρώνει όλα αυτός. Και πίστεψέ με, στη συμπεριφορά του και στη σχέση μας είναι ο πιο τζέντλεμαν άντρας που έτυχε να γνωρίσω. Εγώ προσωπικά θέλω να υπάρχει ισορροπία και ισότητα στα έξοδα. Αυτόν δεν τον νοιάζει, άμα του έλεγα να τα πληρώσει όλα θα το έκανε. Αλλά δεν έχω πει κάτι τέτοιο πότε. 

Είσαι νέα κοπέλα, ζούμε στο 2025, δεν γίνεται να κρεμομαστε από έναν άντρα, όποιος και αν είναι αυτός, για να μας στηρίζει οικονομικά. Εδώ έχουμε κάνει αμάν αμάν να βγούμε από το σπίτι και από το νοικοκυριό και να σταθούμε ισότιμες στην κοινωνία και στην εργασία. Θα αναπαράγουμε καταστάσεις οι οποίες μας υποτιμούν και οι οποίες μας καθιστούν δεσμιες (έστω οικονομικά) άλλων; Βέβαια, όταν είμαστε δεσμιες οικονομικά, γινόμαστε και δεσμιες σε άλλα επίπεδα. 

Άποψή μου. Από εκεί και πέρα, ο καθένας κάνει οτι θεωρεί καλύτερο για τον εαυτό του.

Καλη συνέχεια και καλή επιτυχία σε ότι και αν κάνεις!! 

Συμφωνω απολυτα. Περα απο τα εξοδα του σπιτιου και του παιδιου ειμαστε ανθρωποι και γυναικες θελουμε να κανουμε κατι για τον εαυτο μας. Εγω εχω μια γνωστη που δε δουλευει και ειναι παντα στην πενα και πραγματικα απορω. Δε θα μπορουσα να διανοηθω οτι θα ζηταω λεφτα απ τον αντρα μου για να παω κομμωτηριο πχ η να παω να φτιαξω τα νυχια μου. 

Ναι χρειαζεστε κεφαλαιο οπως λες αλλα πρεπει και οι δυο να κανετε κατι γι αυτο και απ οτι καταλαβαινω κανενας απ τους δυο σας δε θελει να χασει τη βολη του οποτε δεν ξερω που μπορει να σας βγαλει ολο αυτο. 

Κατα την ταπεινη μου γνωμη στα 26 εισαι οριο και πρεπει να το κυνηγησεις πιο εντατικα το θεμα της δουλειας. Εννοω πως δεν εισαι μεγαλη μεν αλλα ουτε καο μικρη για να μην εχεις καθολου προυπηρεσια. Οσο το αφηνεις τοσο πιο δυσκολο θα ειναι να βρεις κατι και ο,τι κανεις πρεπει να το κανεις πρωτα για σενα και μετα για τον οποιοδηποτε αντρα..

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...