Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

Εμβρυομεταφορα κρυοσυντηρημενης βλαστοκυστες.

Recommended Posts

Καλημέρα ομαδουλα.Λοιπον έκανα μια εξωσωματική στον περασμένο κύκλο μου με δύο εμβρυακια βλαστοκυστες αβ ποιότητας και έκανα μια βιοχημική κυηση ,φάνηκε δηλαδή μια ελαφριά χοριακή ανεβασμένη και μετά έπεσε κάτω από 5.μου ηρθε περίοδος και συνεχίζω για το κρυοσυντηρημενο μου και τελευταίο βλαστοκυστη ΒΒ ποιότητα σε αυτό τον κύκλο.Πιστευετε ότι θα πάει καλά είναι καλής ποιότητας αυτό? .φοβαμαι ότι επειδή δεν πέτυχαν τα δύο προηγούμενα φαινομενικά καλύτερα σε ποιοτητα δεν θα έχω ελπίδες ούτε τώρα. Για χωρίζετε αν υπάρχουν πολλές επιτυχίες με κρυοσυντηρημενο εγω δεν έχω ιδέα?? Αχχ μακάρι να πάει καλά.Οποιος γνωρίζει παρακαλώ να γράψει είτε από δικές σας εμπειρίες είτε από γνωστούς ευχαριστώ.

• Καλή τύχη! 2

Διαφημίσεις

πρίν από 11 λεπτά , kerasaki90 είπε:

Καλημέρα ομαδουλα.Λοιπον έκανα μια εξωσωματική στον περασμένο κύκλο μου με δύο εμβρυακια βλαστοκυστες αβ ποιότητας και έκανα μια βιοχημική κυηση ,φάνηκε δηλαδή μια ελαφριά χοριακή ανεβασμένη και μετά έπεσε κάτω από 5.μου ηρθε περίοδος και συνεχίζω για το κρυοσυντηρημενο μου και τελευταίο βλαστοκυστη ΒΒ ποιότητα σε αυτό τον κύκλο.Πιστευετε ότι θα πάει καλά είναι καλής ποιότητας αυτό? .φοβαμαι ότι επειδή δεν πέτυχαν τα δύο προηγούμενα φαινομενικά καλύτερα σε ποιοτητα δεν θα έχω ελπίδες ούτε τώρα. Για χωρίζετε αν υπάρχουν πολλές επιτυχίες με κρυοσυντηρημενο εγω δεν έχω ιδέα?? Αχχ μακάρι να πάει καλά.Οποιος γνωρίζει παρακαλώ να γράψει είτε από δικές σας εμπειρίες είτε από γνωστούς ευχαριστώ.

Όλοι με κρύο συντηρημένα κάνουν εμβρυομεταφορες δεν έχει σημασία η κρυοσυντηρηση. Καθε εμβρυο είναι διαφορετικό οπότε πάντα υπάρχουν ελπίδες . Όλα είναι θέμα τύχης όμως οπότε απλά ελπίζεις 

Ετσι ειναι. Επισης εχουμε δει περιπτωσεις που με βλαστοκυστες πολυ καλης βαθμολογιας αποτυγχανουν ενω με χαμηλοτερης βαθμολογιας εχουν μια τελειομηνη κυηση οποτε ολα σχετικα ειναι. Καλη επιτυχια να εχεις!! 

Σας ευχαριστώ πολύ.Μακαρι να πάει καλά την Παρασκευή προχωράω σε εμβρυομεταφορα και τώρα είμαι στην φάση προετοιμασιας του ενδομητρίου.Πιστευετε ότι αν μια γυναίκα έχει στο παρελθόν της μια κυηση αλλά τερματίστηκε στους 5 μήνες έχει ελπίδες να πιάσει ξανά( έστω και με εξωσωματική).Σε εμένα συνεβει πριν 5 χρόνια και λόγο θέματος του εμβρύου  τερματίστηκε με καισαρική.αλλα από τότε τπτ από μόνη Μ δεν κατάφερα να μείνω έγκυος ούτε μια φορά.

Εύχομαι όλα να πάνε τέλεια κορίτσι μου!!!!! Προσπάθησε να μην το σκέφτεσαι!!!!! 😀 Έκανα ετ το Σάββατο με 2 βλαστοκυστες ΒΒ ποιοτητας. και είμαι στην αναμονή για τη χοριακή..... Δεν περνάει με τίποτα αυτό το διάστημα 😛

Διαφημίσεις

On 30/6/2025 at 1:47 ΜΜ, linaa είπε:

Όλοι με κρύο συντηρημένα κάνουν εμβρυομεταφορες δεν έχει σημασία η κρυοσυντηρηση. Καθε εμβρυο είναι διαφορετικό οπότε πάντα υπάρχουν ελπίδες . Όλα είναι θέμα τύχης όμως οπότε απλά ελπίζεις 

Είχα μια βλαστοκυστη ΒΒ ποιότητας και δεν την κάνανε μεταφορά γτ λέγανε ότι δεν είναι καλή μετά την απόψυξη.μας πώς είναι δυνατόν ?Για ποιο λόγο να τα κρυοσυντηρουμε και να δίνουμε και 500€αν δεν μπορούν να στα μεταφέρουν και χάνουν την δύναμή τους?

On 1/7/2025 at 12:16 ΜΜ, Maraki95 είπε:

Εύχομαι όλα να πάνε τέλεια κορίτσι μου!!!!! Προσπάθησε να μην το σκέφτεσαι!!!!! 😀 Έκανα ετ το Σάββατο με 2 βλαστοκυστες ΒΒ ποιοτητας. και είμαι στην αναμονή για τη χοριακή..... Δεν περνάει με τίποτα αυτό το διάστημα 😛

Μακάρι να πάει καλά στο εύχομαι.Οτι είναι να γίνει θα γίνει.. ..Εγώ δυστυχώς δεν την έκανα την μεταφορά της κρυοσυντηρημενης βλαστοκυστης γτ δεν ήταν καλή μετά την απόψυξη έτσι Μ ειπαν.Θα περιμένω 3 με 4 μήνες να ξανά κάνω ετ από την αρχή ελπίζω να έχω περισσότερη τύχη.

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...