Quantcast
Jump to content
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 24/5/2026 at 7:44 ΜΜ, κοτοπουλάκι είπε:

Καλησπέρα κορίτσια! 

Έκανα εμβρυομεταφορά στις 5/5 2 έμβρυα 3 ημερών και τώρα είμαι έγκυος 5 εβδομάδων σε δίδυμα. Ο γιατρός μου είπε να μην χαίρομαι ακόμα γιατί είναι νωρίς και δεν ξέρουμε αν θα προχωρήσουν 2, 1 ή κανένα. Έχω ήδη ένα μικρούλι 3μισι χρονών. Ελπίζω όλα να πάνε καλά. 

Τι κανεις κοριτσι μου; Πως παει η εγκυμοσυνη σου;

Αίσθηση παλμού και καυσου στη μήτρα

Recommended Posts

Καλημέρα σε όλα τα κορίτσια! Λοιπόν,έχω σταθερό κύκλο 28 ημερών. Τελευταία μου περίοδος ήταν στις 07/07 και είχα ελεύθερη επαφή στις 20/07 ,ήταν στις γόνιμες μέρες. Θέλω να αναφέρω κάτι πολύ περίεργο. Εγώ γενικά στην περίοδο πονάω στη μέση, ποτέ στην κοιλιά.  Στις 29/07 την ώρα που δούλευα (αρκετή ώρα ορθοστασία) ένιωσα έντονο παλμό στη μήτρα όπως κανει η καρδιά και έχω τραβηγματακια χαμηλά σε όλη τη διάρκεια της ημέρας από τότε. Επίσης έχω τρελό φούσκωμα και αέρια. Υπάρχει πιθανότητα λέτε για μια πιθανή εγκυμοσύνη;

Διαφημίσεις

@ElenaL92 ολα είναι πιθανα αλλά μπορει και να ειναι απλα το εντερακι σου. Ο παλμος που αναφέρεις μου κάνει για έντερο.

Χρονικά παντως είναι πιθανή μια εγκυμοσύνη αν και νομιζω οτι ειναι νωρίς για δείξει κάποιο τεστ. Υπομονή και δοκιμασε ένα τεστακι σε μερικές μέρες.

Ότι καλύτερο σου εύχομαι.

3 ώρες πρίν, Niki87 είπε:

@ElenaL92 ολα είναι πιθανα αλλά μπορει και να ειναι απλα το εντερακι σου. Ο παλμος που αναφέρεις μου κάνει για έντερο.

Χρονικά παντως είναι πιθανή μια εγκυμοσύνη αν και νομιζω οτι ειναι νωρίς για δείξει κάποιο τεστ. Υπομονή και δοκιμασε ένα τεστακι σε μερικές μέρες.

Ότι καλύτερο σου εύχομαι.

Το έντερο ε; Αν εμφανιζόντουσαν τα συμπτώματα αυτά κάποια άλλη στιγμή ίσως και να το έψαχνα λίγο παραπάνω. Απλά εμφανίστηκαν τώρα που έγινε η ελεύθερη επαφή και ήμουν σχεδόν σίγουρη ότι επρόκειτο για πιθανή εμφύτευση. Όπως και να'χει ευχαριστώ πολύ για την απάντηση!

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...