Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 26 λεπτά , Souri είπε:

Καλησπέρα κορίτσια! Σημερα με πηραν απο το ΙΑΣΩ  και εφτασαν άλλες 3 βλαστοκυστες σε κατάλληλο στάδιο για προεμφυτευτικο έλεγχο. Εχουμε 6 δηλαδη στο σύνολο!!  Τέσσερα ειναι στάδιο 4 και τα αλλα δυο σε στάδιο 3.

Ειμαι χαρουμενη για το μεχρι τώρα αλλα με συγκρατημένη αισιοδοξία μεχρι τα αποτελέσματα που θα κριθεί όλο το παιχνίδι..

Μπραβο!! Παρα πολυ καλα!! Καλα αποτελεσματα να εχεις!!!! 😀

Προληπτική περίδεση τραχήλου

xristalice

Recommended Posts

πρίν από 1 λεπτό , Lilian87 είπε:

και εγώ προσπαθώ να προσέχω πάρα πολύ την υγιεινη. τώρα για τη μετακίνηση, ειλικρινά δεν ξέρω, έχω μπερδευτεί πάρα πολύ και για αυτό το συζητάω. τον εμπιστεύομαι τον γιατρό μου από την αρχή της εγκυμοσύνης με βλέπει κάθε βδομάδα, ό,τι θέλω μιλάμε στο τηλέφωνο, είναι προσεκτικός, κάθε φορά που μετρούσαμε τον τράχηλο, καθόταν και μου εξηγούσε τα πάντα αλλά τώρα ειλικρινά δεν ξέρω. σκέψου, μου είπε, εάν θέλω, να γυρίσω και στη δουλειά μου (που είναι πλήρως καθιστική μεν, αλλά δεν παύει να είναι μία 8ώρη απασχόληση + το αυτοκίνητο) εγώ επέλεξα να κάτσω σπίτι για να μπορώ να ξαπλώνω. προς το παρόν, δεν έχω βγει καθόλου και σίγουρα δεν θα το κάνω μέχρι τον επόμενο υπέρηχο. πάντως, εκτός από όλα τα παραπάνω, νομίζω ότι το μεγάλο μου πρόβλημα είναι η δυσκοιλιότητα, πραγματικά εκεί νιώθω ότι γίνεται ζημιά και δεν με πιάνει και το duphalac. ουφ, πολλά τα θέματα. σόρρυ σας έπρηξα. 

Κορίτσια εσάς με την περίδεση που η σύσταση είναι ημιεγκλεισμός στο σπιτι ποια εμβόλια σας πρότειναν; εμένα μου είπε οτι η οδηγία θελει κοβιντ και γριπη τωρα στον 5ο και έπειτα rsv και κοκκύτη.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 95
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 5 λεπτά , xristalice είπε:

Κορίτσια εσάς με την περίδεση που η σύσταση είναι ημιεγκλεισμός στο σπιτι ποια εμβόλια σας πρότειναν; εμένα μου είπε οτι η οδηγία θελει κοβιντ και γριπη τωρα στον 5ο και έπειτα rsv και κοκκύτη.

Σε εμένα προς το παρόν είπε να κάνω της γρίπης τόσο εγώ όσο και ο σύντροφος μου. το μετά δεν το έχουμε συζητήσει. το εμβόλιο γρίπης θα το κάνουμε την επόμενη εβδομάδα. 

• Ευχή 1

Για εμβόλια δεν έχουμε συζητήσει ακόμα αλλά εγώ τις γρίπης θα το κάνω πιο μετά του κορωνοιου δεν το ξανά κάνω το έκανα στην πρώτη εγκυμοσυνη αλλά τώρα ο γιατρός μου ειναι κατά αυτού του εμβολίου....είχα και εγώ δυσκοιλια και έπαιρνα dulcosoft, τώρα που έχω ξεκινήσει trofocard max 3 την ημέρα πάω διάρροια ουφφφφ...όσον αφορά την μετακίνηση τώρα τι να σου πω έχω την αποφεύγω και ειδικά να οδηγώ 

• Μου αρέσει 1

Κορίτσια πήγα να κάνω β επιπέδου σε γνωστό καθηγητή και μου ανέλυσε οτι πρώτον ειναι κατά της προληπτικής περίδεσης, διότι ο.τι ειναι να γίνει θα γίνει και δεύτερον οτι με την περίδεση μπορώ να κάνω μέχρι και γυμναστική με βάρη. Κοινώς τα εντελώς αντίθετα απο όσα μου συνέστησε ο γυναικολόγος. Θεωρώ ότι ο καθείς δίνει άλλες οδηγίες και εμείς έχουμε και την ευθύνη της κύησης και την ψυχολογία μας με την οποία παίζουν.

πρίν από 12 λεπτά , xristalice είπε:

Κορίτσια πήγα να κάνω β επιπέδου σε γνωστό καθηγητή και μου ανέλυσε οτι πρώτον ειναι κατά της προληπτικής περίδεσης, διότι ο.τι ειναι να γίνει θα γίνει και δεύτερον οτι με την περίδεση μπορώ να κάνω μέχρι και γυμναστική με βάρη. Κοινώς τα εντελώς αντίθετα απο όσα μου συνέστησε ο γυναικολόγος. Θεωρώ ότι ο καθείς δίνει άλλες οδηγίες και εμείς έχουμε και την ευθύνη της κύησης και την ψυχολογία μας με την οποία παίζουν.

Βλακείες σου είπε . Η περίδεση η προληπτική γίνετε σε περιπτώσεις που ο τράχηλος δεν αντέχει στην ουσία την δουλειά που κανείς ο τράχηλος την κάνουν τα ράμματα γι'αυτό Κ για να γίνει ο τοκετός κόβουν τα ράμματα . 

Βάρη απαγορεύονται σε όλη την εγκυμοσύνη Κ όχι μονο για αυτούς που έχουν κανεί περίδεση . Ο λόγος ? Ασκείς πίεση στην μήτρα σαν να κάνεις εξώθηση δηλαδή σπρώχνεις στην ουσία το μωρό να βγει . Οπότε όταν έχεις ένα ράμμα σαν αντικατασταση τραχηλιυ δεν είναι Κ πολύ έξυπνο να κάνεις βαρη όρθιος . 

Το μόνο που δεν μπορεί να αποτρέψει η περίδεση είναι οι συσπάσεις Κ το σπάσιμο των νερών λίγο μικροβίων πχ . Για τις συσπάσεις υπαρχουν φαρμακα Κ πρεπει να μείνεις ξαπλωμένη εκει συνίσταται η ακινησία . Κ για τα μικρόβια πρέπει να κανείς συνέχεια καλλιέργειες Κ να περνεις προβιοτικα 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

17 ώρες πρίν, xristalice είπε:

Αυτό έχω καταλάβει και εγώ. Ο κάθε γιατρός δίνει δικές του οδηγίες γιατι από ότι έχω καταλάβει δεν υπάρχουν διεθνείς κατευθυντήριες γραμμές που να συμφωνούν όλοι. Εμένα όπως έγραψα ο δικός μου γιατρός είναι κάπου στη μέση. Θεωρεί την προληπτική περίδεση χρήσιμη αλλά θα πρέπει να γίνεται οταν υπάρχουν συγκεκριμένες ενδείξεις και για την καθημερινότητα μετά την περιδεση θεωρεί ότι μπορείς να επιστρέψεις σε ήπιες δραστηριότητες, πχ supermarket μου είπε να μην πηγαίνω χωρίς κάποιον μαζί να κουβαλάει, εάν κινούμαι με τα μέσα να το αποφεύγω γιατί θα χρειαστεί ορθοστασία κτλ. Αλλά με το αμάξι να κινούμαι κανονικά. Στο τέλος έχεις δίκιο ότι εμείς έχουμε την ευθύνη.

Εμένα η άποψη μ είναι κουβαλάς μια ψυχή είναι αμαρτία να μην μπορείς λίγους μήνες να κάτσεις στα αυγά σου για να έχεις μια επιτυχημένη εγκυμοσυνη και να κινδυνεψεις να πάθει κάτι το μωρό..καλύτερα να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο μετά θα απολαύσεις περιπάτους και τα πάντα...εμένα η σύσταση του είναι κρεβάτι είναι αυστηρός εγώ σταμάτησα κ το μαγείρεμα που έκανα και κάθομαι ξάπλα σηκώνομαι και κάνω λίγα βήματα στο σπίτι γτ έχω κ ένα παιδί και που και που πριν βαρύνω περισσότερο γτ μετά θα κοπούν όλα με πάει ο άντρας μ στην παιδική χαρά με αφήνει απέξω κάθομαι λίγο με το παιδί να παίξει κ μετά πάλι σπίτι και ξάπλα...η κάθε περίπτωση είναι σίγουρα διαφορετική δεν ξέρω για σας αλλά εγώ αν μείνω πολύ ώρα όρθια έχω ενοχλήσεις 

Κορίτσια πήγα να μου μετρήσει ο γυναικολόγος μου τον τράχηλο και γύρισα με κλάματα. Μέσα σε μια εβδομάδα απο τη β επιπέδου μειώθηκε απο 2,2 σε 1,2. Κοινώς η περίδεση κρατάει το κύημα. Απορία: μετά την περίδεση μειώθηκε σε καμία σας κ τράχηλος περαιτέρω; θα επιστρέψω στην ημικατάκλιση και θα δω σε μια εβδομάδα πόσο θα είναι. Σημειωτέον παιρνω και διπλή προγεστερόνη και διπλό μαγνήσιο. 

11 ώρες πρίν, xristalice είπε:

Κορίτσια πήγα να μου μετρήσει ο γυναικολόγος μου τον τράχηλο και γύρισα με κλάματα. Μέσα σε μια εβδομάδα απο τη β επιπέδου μειώθηκε απο 2,2 σε 1,2. Κοινώς η περίδεση κρατάει το κύημα. Απορία: μετά την περίδεση μειώθηκε σε καμία σας κ τράχηλος περαιτέρω; θα επιστρέψω στην ημικατάκλιση και θα δω σε μια εβδομάδα πόσο θα είναι. Σημειωτέον παιρνω και διπλή προγεστερόνη και διπλό μαγνήσιο. 

Κατσε οσο μπορεις ξαπλα, εννοειται οχι δουλειες κ βαρη κ παιρνε ολα τα φαρμακα ευλαβικα. το θεμα ειναι να μην συνεχισει να μειωνεται κ να μην κανει χοανη. κατα τα αλλα υπαρχουν γυναικες που εφτασαν στις βδομαδες τους με τραχηλο κατω απο 1εκ επι μηνες. Επισης υπαρχει κι η πιθανοτητα στον επομενο υπερηχο να εχει παρει μηκος. Ταβανοθεραπεια τωρα, κλωσσα το αυγουλακι σου. 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Σε εμένα είπε ότι δεν έχει νόημα να μετράει κάθε βδομάδα γιατί υπάρχουν πάντα μικρές μεταβολές είτε προς τα πάνω είτε προς τα κάτω. Το σημαντικό μου είπε είναι να μην κάνει χοάνη και να υπάρχει μια απόσταση μεταξύ του ραμματος και του έσω άκρου του τραχήλου. Σε καταλαβαίνω, κ εγώ κάθε φορά που πάω τρέμω τι θα δούμε. Τώρα σε ποια εβδομάδα είσαι? Πάντως έχοντας διαβάσει ό,τι ιστορία υπάρχει δημοσιευμένη είδα ότι πολλές άντεξαν για μήνες με ελάχιστο τράχηλο και το ράμμα και όλα πήγαν καλά. 

• Μου αρέσει 3

Το πρόβλημα δεν είναι το μήκος του τραχήλου όπως σου είπαν Κ τα κορίτσια . Εσύ πρέπει να ελενξεις αν κανείς συσπάσεις . Μπορείς να κάνεις ένα τακογραφο να το δεις Κ να μην μολυνθεί το ράμμα . Γι'αυτό πολύ καλή υγιηνη συνέχεια καλλιέργειες πολλά προβιοτικα ότι υπαρχει σε προβιοτικα να το τρως Κ πολύ νερό 1,5 λίτρο σίγουρα την μέρα . 

Όσο Κ να είναι ο τράχηλος το ράμμα σε κρατάει μην ανησυχείς. Ακόμα κ με χοάνη όσες περιπτώσεις έχω ακούσει γέννησαν τελειομηνες . 

• Μου αρέσει 1
  • Καλή τύχη! 1

πρίν από 50 λεπτά , linaa είπε:

Το πρόβλημα δεν είναι το μήκος του τραχήλου όπως σου είπαν Κ τα κορίτσια . Εσύ πρέπει να ελενξεις αν κανείς συσπάσεις . Μπορείς να κάνεις ένα τακογραφο να το δεις Κ να μην μολυνθεί το ράμμα . Γι'αυτό πολύ καλή υγιηνη συνέχεια καλλιέργειες πολλά προβιοτικα ότι υπαρχει σε προβιοτικα να το τρως Κ πολύ νερό 1,5 λίτρο σίγουρα την μέρα . 

Όσο Κ να είναι ο τράχηλος το ράμμα σε κρατάει μην ανησυχείς. Ακόμα κ με χοάνη όσες περιπτώσεις έχω ακούσει γέννησαν τελειομηνες . 

Εμένα έχει και χοάνη δυστυχώς, οποτε τώρα θα κοιτάζω το ταβάνι μέχρι την επόμενη Τετάρτη. Μετά απο έρευνα που έκανα κατάλαβα οτι η περίδεση δεν ειναι πανάκεια. Πρέπει να μην μολυνθείς και να μην γινει ρήξη ύμνων. Το καλό ειναι οτι όσο μεγαλώνει το μωρό μπορεί η χοάνη να εξαλειφθεί. Αντε να δουμε 

πρίν από 53 λεπτά , linaa είπε:

Έχεις ακούσει και με χοάνη;;; ειναι πολύ παρηγορητικο αυτό που μου λες

1 hour ago, Lilian87 είπε:

Σε εμένα είπε ότι δεν έχει νόημα να μετράει κάθε βδομάδα γιατί υπάρχουν πάντα μικρές μεταβολές είτε προς τα πάνω είτε προς τα κάτω. Το σημαντικό μου είπε είναι να μην κάνει χοάνη και να υπάρχει μια απόσταση μεταξύ του ραμματος και του έσω άκρου του τραχήλου. Σε καταλαβαίνω, κ εγώ κάθε φορά που πάω τρέμω τι θα δούμε. Τώρα σε ποια εβδομάδα είσαι? Πάντως έχοντας διαβάσει ό,τι ιστορία υπάρχει δημοσιευμένη είδα ότι πολλές άντεξαν για μήνες με ελάχιστο τράχηλο και το ράμμα και όλα πήγαν καλά. 

Ειμαι στην 21.. το παω βήμα βήμα κι εγώ έχω χοάνη...

1 ώρα πρίν, little miracle είπε:

Κατσε οσο μπορεις ξαπλα, εννοειται οχι δουλειες κ βαρη κ παιρνε ολα τα φαρμακα ευλαβικα. το θεμα ειναι να μην συνεχισει να μειωνεται κ να μην κανει χοανη. κατα τα αλλα υπαρχουν γυναικες που εφτασαν στις βδομαδες τους με τραχηλο κατω απο 1εκ επι μηνες. Επισης υπαρχει κι η πιθανοτητα στον επομενο υπερηχο να εχει παρει μηκος. Ταβανοθεραπεια τωρα, κλωσσα το αυγουλακι σου. 

Εμένα έκανε χοάνη ήδη, η χοάνη με ανησύχησε περισσότερο...

Just now, xristalice είπε:

Εμένα έχει και χοάνη δυστυχώς, οποτε τώρα θα κοιτάζω το ταβάνι μέχρι την επόμενη Τετάρτη. Μετά απο έρευνα που έκανα κατάλαβα οτι η περίδεση δεν ειναι πανάκεια. Πρέπει να μην μολυνθείς και να μην γινει ρήξη ύμνων. Το καλό ειναι οτι όσο μεγαλώνει το μωρό μπορεί η χοάνη να εξαλειφθεί. Αντε να δουμε 

Όχι σίγουρα δεν είναι πανάκεια. Τη μόλυνση την ελέγχεις με συχνή καλλιέργεια και παρακολούθηση. Όσο απομακρύνεσαι από τη μέρα που έγινε η περίδεση τόσο μειώνονται και οι πιθανότητες μόλυνσης πάντα όμως παραμένουν πιο αυξημένες σε σχέση με εγκυμοσύνη χωρίς περίδεση. Αυτό ξέρω κ εγώ ότι όσο μεγαλώνει το μωρό τόσο μειώνεται η χοάνη (ελπίζω να ισχύει). Όλα καλά θα πάνε. Υπομονή (το λέω για να το ακούσω κ εγώ που κάθε μέρα είμαι μέσα στο άγχος)

• Μου αρέσει 1

πρίν από 12 λεπτά , xristalice είπε:

Έχεις ακούσει και με χοάνη;;; ειναι πολύ παρηγορητικο αυτό που μου λες

Ειμαι στην 21.. το παω βήμα βήμα κι εγώ έχω χοάνη...

Εμένα έκανε χοάνη ήδη, η χοάνη με ανησύχησε περισσότερο...

Εδώ ακούσει Κ με χοάνη χωρίς περίδεση Κ πήγε μια χαρά Κ όχι μόνο μια περίπτωση . Γενικα τα προβλήματα με τον τράχηλο είναι να μην το προλάβεις εσύ απτήν στιγμή που έχεις κάνει περίδεση περνεις αγωγή κ το παρακολουθήτε να μην ανχωνεσε . Ξαπλωμένη πάντα στο πλάι όχι πολλές ώρες ανάσκελα . Χωρίς ανχος Κ μια χαρά θα τα πάτε 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...