Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 31 minutes ago, isavela81 said:

οχι καλε δεν έπρεπε να ειναι παρασκευη απλά εγώ σύμφωνα με τον κύκλο μου αλλα και τις προηγούμενες διεγέρσεις έκανα 2 υπερηχους 9η και 11η ημερα και 13η πηγαινα για ωοληψια και τώρα μου έκανε εντύπωση το πόσο γρήγορα πήγε που  ελπίζω να μην ειναι κακο, την orgalutran δεν την ξερω η μόνη ένεση που εχω κάνει είναι η ovitrelle. παντώς αν κ αυτή την φορά παέι καλά νομίζω θα επιβεβαιώσω οτι το κόψιμο του τσιγάρου μου έκανε καλο , και με 1 απο τις 2 ευχαριστημενη θα είμαι, ευχαριστω πολυ!!!

Οκ τώρα κατάλαβα…κάθε κύκλος και διαφορετικός…η orgalutran εμποδίζει την ωορρηξία ουσιαστικά για να μην τα χάσεις 

εγώ την έκανα κάθε φορά πριν την Ovitrelle είτε σε φυσικό είτε σε κύκλο με διέγερση κανονική…

Προληπτική περίδεση τραχήλου

xristalice

Recommended Posts

12 ώρες πρίν, lil_ianaki90 είπε:

Κορίτσια ερώτηση αν σας έχει πιάσει κ εσάς...καθόμουν ανάσκελα στον καναπέ και η κοιλιά μ έκανε βουναλάκι σε μια μεριά φουσκώσε ,μαζεψε δεν ξερω πως να το εξηγήσω, μόλις γύρισα στο πλάι κατευθείαν μ περασε..είναι συσπάσεις αυτές η το μωρό πού παλεύει. Ένιωσα και σαν να μ πιέζει την κυστη κ να θέλω να πάω τουαλέτα 

Εγώ έχω τέτοιες συσπάσεις από τον 5ο μήνα. Ο γιατρός μου έχει πει ότι εφόσον δεν έχουν περιοδικότητα και συμβαίνουν μια στο τόσο δεν είναι επικίνδυνο και δεν επηρεάζουν το ραμμα

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 77
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 26 λεπτά , Lilian87 είπε:

Εγώ έχω τέτοιες συσπάσεις από τον 5ο μήνα. Ο γιατρός μου έχει πει ότι εφόσον δεν έχουν περιοδικότητα και συμβαίνουν μια στο τόσο δεν είναι επικίνδυνο και δεν επηρεάζουν το ραμμα

Καλημέρα πρώτη φορά με έπιασε εμένα χθες κ είμαι στον 5ο μια φορά αυτό όλο. Ο γιατρός μ είπε ότι από την στιγμή που δεν έχω πόνους περιόδου δεν μας ανησυχεί να παίρνω τα φάρμακα μου να είμαι ξαπλωμένη και να πίνω πολύ νερό 

πρίν από 7 λεπτά , lil_ianaki90 είπε:

Καλημέρα πρώτη φορά με έπιασε εμένα χθες κ είμαι στον 5ο μια φορά αυτό όλο. Ο γιατρός μ είπε ότι από την στιγμή που δεν έχω πόνους περιόδου δεν μας ανησυχεί να παίρνω τα φάρμακα μου να είμαι ξαπλωμένη και να πίνω πολύ νερό 

Καλημέρα, ναι κ εμένα μου έχει πει ότι οι πόνοι περιόδου είναι αυτοί που μας ανησυχούν. Δεν ξέρω εάν θα σε βοηθήσει αυτό που θα πω αλλά εγω στον 5ο ειχα φτάσει να έχω κ πάνω από 10-12 τέτοια πετρώματα την ημέρα, σταδιακά και τώρα που μπαίνω στον 7ο έχουν αραιώσει τόσο που μπορεί να νιώσω ένα ήπιο πέτρωμα κάθε 4-5 χωρίς να νιώσω πίεση στην κύστη, που είναι κάπως αγχωτική αίσθηση. 

• Ευχή 1

πρίν από 57 λεπτά , Lilian87 είπε:

Καλημέρα, ναι κ εμένα μου έχει πει ότι οι πόνοι περιόδου είναι αυτοί που μας ανησυχούν. Δεν ξέρω εάν θα σε βοηθήσει αυτό που θα πω αλλά εγω στον 5ο ειχα φτάσει να έχω κ πάνω από 10-12 τέτοια πετρώματα την ημέρα, σταδιακά και τώρα που μπαίνω στον 7ο έχουν αραιώσει τόσο που μπορεί να νιώσω ένα ήπιο πέτρωμα κάθε 4-5 χωρίς να νιώσω πίεση στην κύστη, που είναι κάπως αγχωτική αίσθηση. 

*Κάθε 4-5 μέρες 

Εμένα δεν πετρώνει η κοιλιά μου, αλλά νιωθω σαν βεντουζάκια ανάμεσα στις ωοθήκες σαν να με πιέζει προς τα κάτω. Κι εγώ για το ράμμα ανησυχώ και έτσι επισκέπτομαι κάθε εβδομάδα τον γιατρό και μετριέται. Τώρα μου ανέφερε οτι αν δούμε οτι το ράμμα χαλαρώνει ναην ανησυχώ και οτι στην 27η εβδομαδα μπορούμε να βάλουμε κ άλλο ράμμα. Απο τη μία αυτο με καθησυχάζει απο την άλλη με ανησυχει γιατι νομιζα τα ράμματα είναι ακλόνητα. Θα δούμε, εβδομάδα εβδομάδα και βλέπουμε!

• Ευχή 1

Διαφημίσεις

@xristaliceΔεν το γνωρίζω αυτο να σου πω την αλήθεια αυτό που ξέρω εγώ και έχω ακούσει είναι οτι σε μεγαλες εβδομάδες είναι ρίσκο να κάνεις ράμμα αλλά ο γιατρός σου ξέρει καλύτερα..επίσης αυτό που ξέρω εγώ γτ δεν είναι η πρώτη μ εγκυμοσυνη με περιδεση δεν χαλαρώνουν έτσι εύκολα τα ράμματα ούτε σπάνε εύκολα για αυτό κάνουν την περιδεση για μια εξασφαλισμενη εγκυμοσυνη...δεν θέλω να λέω μεγάλα λόγια αλλά πιστεύω ότι θα πάνε όλα καλά!🙂 @Lilian87οχι δεν κανω συχνα συσπάσεις προς το παρον εκανα αυτο που σου είπα γενικά προσπαθώ να είμαι συνέχεια ξαπλωμένη βέβαια με ένα μικρό παιδί 3.5 ετών δεν ειναι και πολύ εφικτό όλο αυτό, φαντάσου στην πρώτη μ εγκυμοσυνη με περίδεση δεν ήξερα τι σημαίνει συσπαση οπότε και για μένα αυτό είναι κάτι καινούργιο..προσπαθώ να μην αγχώνομαι δύσκολο βέβαια ακόμα κ συμπτωματα που είναι φυσιολογικά σε μια εγκυμοσυνη εμένα με τρομάζουν και δεν βοηθάει κ το κρεβάτι ..

Κορίτσια δώστε μ λίγο τα φώτα σας παρακαλώ. Εκανα καλλιέργεια κολπικου από αυτές που κάνω κάθε μήνα λόγω περιδεσης και βγήκαν τα πάντα καθαρά εκτός από αυτό ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ ΚΟΛΠΙΚΟΥ ΕΚΚΡΙΜΑΤΟΣ (ΑΕΡΟΒΙΑ)
ΛΙΓΕΣ ΑΠΟΙΚΙΕΣ E.COLI ΕΝ
ΜΕΣΩ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΗΣ
ΧΛΩΡΙΔΑ ΚΟΛΠΟΥ..με πήρε ο γιατρός μου τηλέφωνο κ μου είπε να ξεκινήσω zinadol και έχει μιλήσει με τον μικροβιολογο αν μπορεί να απομονώσει το δείγμα για να πάρω μια πιο στοχευμενη αντιβίωση. Αυτό που με αγχώνει είναι μην προσβληθούν τα ράμματα αν και ο γιατρός μου δεν είναι καθολου αγχωμένος .

πρίν από 48 λεπτά , lil_ianaki90 είπε:

Κορίτσια δώστε μ λίγο τα φώτα σας παρακαλώ. Εκανα καλλιέργεια κολπικου από αυτές που κάνω κάθε μήνα λόγω περιδεσης και βγήκαν τα πάντα καθαρά εκτός από αυτό ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ ΚΟΛΠΙΚΟΥ ΕΚΚΡΙΜΑΤΟΣ (ΑΕΡΟΒΙΑ)
ΛΙΓΕΣ ΑΠΟΙΚΙΕΣ E.COLI ΕΝ
ΜΕΣΩ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΗΣ
ΧΛΩΡΙΔΑ ΚΟΛΠΟΥ..με πήρε ο γιατρός μου τηλέφωνο κ μου είπε να ξεκινήσω zinadol και έχει μιλήσει με τον μικροβιολογο αν μπορεί να απομονώσει το δείγμα για να πάρω μια πιο στοχευμενη αντιβίωση. Αυτό που με αγχώνει είναι μην προσβληθούν τα ράμματα αν και ο γιατρός μου δεν είναι καθολου αγχωμένος .

Απτήν στιγμή που ξεκινάς αντιβίωση το θέμα έχει λήξει σε καλύπτει η αντιβιωση. Απλώς πρέπει να πάρεις πολλά προβιοτικα για να μην εξασθενήσει ο οργανισμός σου κ μόλις τελειώσει η αντιβίωση βρουν ευκαιρία αλλά μικρόβια να σου κάνουν ζημιά . Οπότε πολλά προβιοτικα ακόμα κ μετά το τέλος της θεραπείας δεν τα σταματάς Κ θα είσαι μια χαρά 

• Ευχαριστώ 1

18 ώρες πρίν, linaa είπε:

Απτήν στιγμή που ξεκινάς αντιβίωση το θέμα έχει λήξει σε καλύπτει η αντιβιωση. Απλώς πρέπει να πάρεις πολλά προβιοτικα για να μην εξασθενήσει ο οργανισμός σου κ μόλις τελειώσει η αντιβίωση βρουν ευκαιρία αλλά μικρόβια να σου κάνουν ζημιά . Οπότε πολλά προβιοτικα ακόμα κ μετά το τέλος της θεραπείας δεν τα σταματάς Κ θα είσαι μια χαρά 

Τώρα με πήρε ο γιατρός μού το μικρόβιο είναι ευαίσθητο στην aqumentin μια φορά στον παρελθόν που την είχα πάρει μού ειχε προκαλεσει ερεθισμό και μού την έκοψαν. Μίλησε με το εργαστήριο κ του είπαν να πάρω ciproxin δεν έχω ξανά πάρει και επίσης δεν είναι τόσο ευαίσθητη στο μικρόβιο. Οπότε δεν ξέρω αν με καλύψει 

πρίν από 21 λεπτά , lil_ianaki90 είπε:

Τώρα με πήρε ο γιατρός μού το μικρόβιο είναι ευαίσθητο στην aqumentin μια φορά στον παρελθόν που την είχα πάρει μού ειχε προκαλεσει ερεθισμό και μού την έκοψαν. Μίλησε με το εργαστήριο κ του είπαν να πάρω ciproxin δεν έχω ξανά πάρει και επίσης δεν είναι τόσο ευαίσθητη στο μικρόβιο. Οπότε δεν ξέρω αν με καλύψει 

Αυτά τα μικρόβια βρίσκονται συνέχεια στην χλωρίδα του οργανισμού. Δεν χρειάζετε να το εξαφανίσεις απλώς να το κρατάς σε ύφεση . Μια χαρά σε καλύπτει η αντιβιωση. Όπως σου είπα Κ πιο πάνω το σημαντικό είναι να μην χαλάσεις την καλή χλωρίδα του κόλπου Κ σου κάνουν ζημιά . 

Γι'αυτό πολύ νερό πάνω από λίτρο πολλά προβιοτικα Κ πολύ καλή διατροφή ώστε να είναι ο οργανισμός δυνατός . 

Διαφημίσεις

πρίν από 5 λεπτά , linaa είπε:

Αυτά τα μικρόβια βρίσκονται συνέχεια στην χλωρίδα του οργανισμού. Δεν χρειάζετε να το εξαφανίσεις απλώς να το κρατάς σε ύφεση . Μια χαρά σε καλύπτει η αντιβιωση. Όπως σου είπα Κ πιο πάνω το σημαντικό είναι να μην χαλάσεις την καλή χλωρίδα του κόλπου Κ σου κάνουν ζημιά . 

Γι'αυτό πολύ νερό πάνω από λίτρο πολλά προβιοτικα Κ πολύ καλή διατροφή ώστε να είναι ο οργανισμός δυνατός . 

Φοβάμαι μην πάει στο ραμμα το μικρόβιο επειδή η αντιβίωση που μ έδωσε είναι μέτρια ευαίσθητη στο μικρόβιο. Η ακουμεντιν ήταν 100% ευαίσθητη.ο Γιατρός μ είπε ότι επειδή η αποικίες ήταν λίγες δεν τον αγχώνει κάτι θα επαναλάβουμε σε 10 μέρες την καλλιέργεια να δούμε.αλλα εμένα με έχει φάει το αγχος 

πρίν από 6 λεπτά , lil_ianaki90 είπε:

Φοβάμαι μην πάει στο ραμμα το μικρόβιο επειδή η αντιβίωση που μ έδωσε είναι μέτρια ευαίσθητη στο μικρόβιο. Η ακουμεντιν ήταν 100% ευαίσθητη.ο Γιατρός μ είπε ότι επειδή η αποικίες ήταν λίγες δεν τον αγχώνει κάτι θα επαναλάβουμε σε 10 μέρες την καλλιέργεια να δούμε.αλλα εμένα με έχει φάει το αγχος 

Όσο περνεις την αντιβίωση δεν περνάει το μικρόβιο πουθενά ακόμα κ αν υπάρχει σε μικρό βαθμό η αντιβίωση δεν το αφήνει .  . Το πρόβλημα με τις αντιβίωσεις είναι ότι ρίχνουν το ανοσοποιητικό Κ μετά ξανά φουντώνουν τα μικρόβια . Αυτό πρέπει να προσέξεις να ενισχύεις συνέχεια το ανοσοποιητικό σου ώστε να μην περάσει τίποτα Κ χρειαστεί πιο ισχυρή αντιβίωση μετά κάνουν κύκλο αν αφήσεις να πέσει ο οργανισμός . 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 54 λεπτά , linaa είπε:

Όσο περνεις την αντιβίωση δεν περνάει το μικρόβιο πουθενά ακόμα κ αν υπάρχει σε μικρό βαθμό η αντιβίωση δεν το αφήνει .  . Το πρόβλημα με τις αντιβίωσεις είναι ότι ρίχνουν το ανοσοποιητικό Κ μετά ξανά φουντώνουν τα μικρόβια . Αυτό πρέπει να προσέξεις να ενισχύεις συνέχεια το ανοσοποιητικό σου ώστε να μην περάσει τίποτα Κ χρειαστεί πιο ισχυρή αντιβίωση μετά κάνουν κύκλο αν αφήσεις να πέσει ο οργανισμός . 

Επίσης αυτό που διάβασα είναι ότι η ciproxin δεν προτιμάτε στην εγκυμοσύνη 

πρίν από 15 λεπτά , lil_ianaki90 είπε:

Επίσης αυτό που διάβασα είναι ότι η ciproxin δεν προτιμάτε στην εγκυμοσύνη 

Απτήν στιγμή που στην είπε ο γυναικολόγος θα είναι ενδεδειγμένη . Γενικά τα περισσότερα φάρμακα γράφουν ότι δεν επιτρέπονται στην εγκυμοσύνη όμως οι γιατροί τα δίνουν κάτω από περιστάσεις οπότε αν εμπιστεύεστε τον γυναικολόγο σου ακολουθείς οδηγίες 

Συγνώμη που πετάγομαι και εγώ αλλά αυτό το θέμα με τα μικρόβια με αγχωνει πολύ. Πρώτον, αφού είμαστε όλη μέρα σπίτι πώς κολλάμε? Δεύτερον, εάν μολυνθεί το ράμμα ειναι σίγουρο ότι η εξέλιξη θα είναι η χειρότερη? Τρίτον, εγώ έκανα πριν 3-4 βδομάδες και μου είπε ότι έχω μόνο μύκητες που είναι φυσιολογικό στην εγκυμοσύνη και να μην πάρω αντιβίωση καθώς δεν αξίζει να διαταράξουμε τη χλωρίδα μόνο για τους μύκητες? Εσείς τι λέτε? Τώρα θα πάω σε μια βδομάδα και θέλω να του πω να ξανακάνω καλλιέργεια αλλά η αλήθεια είναι δεν έχω κάποια ενόχληση απλά φοβάμαι 

• Λουλούδια 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...